..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

joi, 9 mai 2024

W138 - Clarificare privind Federația Galactică.

Autor Gosia de la Agenția Cosmică,
Publicat 21 decembrie 2023
Traducere Const.Mihăilescu.

Gosia: O precizare cu privire la preocupările unora cu privire la posibilul război cu Federația:
Deși s-a spus în ultima conversație cu Athena Swaruu că Taygeta este pregătită pentru orice confruntare, Athena a menționat clar că nu crede că se va întâmpla. Federația ca atare nu este o organizație războinică și nu are intenția de a se angaja în război cu cineva.
Când Athena spune că ar fi pregătiți dacă s-ar întâmpla ceva, se referă la elementele mai întunecate din cadrul Federației (care cu siguranță există , dar nu se știe cine sunt ei exact) și nu la Federație, în general. A spus-o pentru că asta a fost una dintre întrebările care i s-au pus în emisiunile live.

Unora dintre membrii Federației nu le place ceea ce fac sau spun prietenii noștri se pe Toleka, dar, în general, cei mai deschiși la dialog nu sunt înclinați spre acțiuni militare și, în majoritatea situațiilor, aleg să fie binevoitori. Politica conducerii Federației este în anumite situații excesiv de permisivă? Da, dar în general nu este o politică ce o definește. Este un lucru pe care îl subliniez mereu când văd oameni care-și formează păreri împotriva Federației, ca și cum ea ar fi formată din aceiași oameni și din aceleași intenții. NU ESTE AȘA.

F.G. este o organizație complexă care, cu cuvintele Athenei „în ansamblu, a devenit un conglomerat.” . Cred însă că fundamental, F.G. nu a devenit rău intenționată față de civilizația umană, poate doar selectivă.
Acestea fiind spuse, nu înseamnă că nu există suspiciuni serioase, poate mai mult decât suspiciuni, cu privire la existența unor elemente mai întunecate strecurate în Federație.

Trebuie să prezentăm în continuare ceea ce nu pare în regulă, deși majoritatea membrilor Federației sunt pozitivi. Eu zic că dacă se pretind corecți, atunci să facă totul corect, „la vedere”, fără ambiguități.

Există multe indicii că ceva nu este în regulă în ceea ce privește atitudinea și comportamentul F.G. față de civilizația umană, față de Urmah si față ce Taygeta. La asta se referea Athena când a spus că vor fi pregătiți să se apere și să dea riposta cuvenită unor acțiuni neprietenești. Era o afirmație pur ipotetică.

Dar nimeni nu crede că va exista un război ca atare cu Federația, în spațiu; niciuna dintre părți nu vede asta ca ceva posibil. Da, Urmah-șii sunt întotdeauna pregătiți pentru orice, dar aceasta le este caracteristica, sunt corecți și intransigenți.

Swaruu X (Athena): E adevărat că suntem pregătiți să ne apărăm, dar ne refeream la o situație ipotetică de conflict. Trebuie ținut cont și de faptul că că arcturienii, sirienii, andromedenii, antarienii nu ar ataca niciodată în acest fel, ca să numim câțiva. Nu sunt rase războinice. Adevărul este că acum nu există nici un conflict declarat. Dar noi vrem să fim pregătiți pentru orice, așa cum am fost întotdeauna, dar nu am vrut să spun că se profilează un conflict iminent. În marea lor majoritate, civilizațiile membre ale F.G. sunt pașnice, prietenoase, bineintenționate, sau măgar indiferente.

Gosia: S-a clarificat. Deși există încă întrebări fără răspuns, cum ar fi întreruperile de pe internet, distrugerea serverelor, tăierea de fonduri, amenințări și mai multe acțiuni împotriva taygetanilor. Cine provoacă toate astea și de ce? Am vrea ca toți cei din F.G. să nu întoarcă spatele problemelor noastre și să ia atitudine clară, dacă pretind că ne sunt prieteni.

https://swaruu.org/transcripts/clarification-regarding-galactic-federation-gosia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu