..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 28 ianuarie 2017

NU GURA ESTE SURSA RESPIRAȚIEI URÂT MIROSITOARE

Dr. Mihai Petrescu
Directorul Institutului Național de Boli Parazitare. Dr. Petrescu a publicat mai mult de 60 de lucrări de cercetare în Parazitologie Moleculară. 
21 ani de experiență.
Institutul Național de Boli Parazitare a descoperit o nouă cauză a halitozei (gură urât mirositoare): infestarea. Un studiu recent finalizat arată că produsele reziduale ale paraziților sunt toxice și creează un teren propice pentru bacteriile proteolitice din stomac. Acesta este motivul pentru care persoanele infectate cu paraziți au respirație urât mirositoare.
Vom discuta această problemă medicală cu Dr. Mihai Petrescu, Directorul Institutului Național de Boli Parazitare.
— Dr. Petrescu, vă mulțumesc că ne-am putut întâlni. Voi începe cu problema principală. Este adevărat că cea mai mare parte a populației din România este infestată cu paraziți?
Da. În comparație cu alte țări, ocupăm una dintre pozițiile de frunte în ceea ce privește infestarea cu paraziți. Din cauza situației ecologice extrem de precare, a lipsei de acțiune a autorităților și indiferenței față de oameni.
— Dr. Petrescu, rezultatele studiilor cu privire la relația dintre infestarea cu paraziți și respirația urât mirositoare sunt corecte?
Până în urmă cu câțiva ani, comunitatea medicală a crezut că respirația urât mirositoare se formează în cavitatea bucală. Cu toate acestea, studii recente au indicat faptul că problemele de stomac și de ficat (care sunt întotdeauna prezente atunci când suntem infestați cu paraziți) cauzează și ele respirație urât mirositoare. Oamenii de știință au raportat, de asemenea, că acest aparent "simptom normal" nu ar trebui să fie ignorat. Infestarea conduce la apariția aproape a tuturor bolilor grave din corpul uman.
Personal, am încredere în rezultatele cercetării care a fost efectuată în cadrul Institutului nostru. Respirația urât mirositoare atât de des întâlnită poate ascunde, de fapt, o boală gravă. Aproximativ 92% din decesele umane sunt cauzate de infecțiile parazitare. Și nu este vorba doar despre decese din cauza unor boli.
Noi, de obicei, vorbim despre viermi intestinali, atunci când vorbim despre paraziți. Pot aceștia provoca cu adevărat respirația urât mirositoare și chiar moartea?
De fapt, aceasta este o mare greșeală - să presupunem că paraziții sunt doar viermi. Există o mare varietate de paraziți care trăiesc în diferite organe ale corpului. Și ei provoacă diverse probleme. Și, apropo, viermii - pentru a fi mai precis, viermii intestinali - sunt foarte periculoși. Ei distrug literalmente intestinele, cauzând descompunerea acestora și, în cele din urmă, decesul. Chiar și viermii sunt destul de dificil de localizat și de distrus.
Alături de aceștia, există mii de paraziți, care pot trăi în ficat, creier, plămâni, sânge, și stomac. Și aproape toți sunt mortali. Unii dintre ei încep imediat să acționeze agresiv și să distrugă organismul. Alți paraziți trăiesc neobservați până când numărul lor devine atât de mare încât organismul nu le mai poate rezista și persoana decedează.
În același timp, pot spune cu toată încrederea că, practic, toată lumea este infestată cu paraziți. Problema este că majoritatea acestora sunt extrem de dificil de detectat. Iar atunci când consecințele unei infecții parazitare devin vizibile, medicii încearcă sa le elimine. Chiar și în timpul unei autopsii, sunt necesare teste speciale pentru a detecta paraziții. Sau, cel puțin, în cele mai multe situații.
Există mii de paraziți care pot trăi în ficatul, creierul, plămânii, sângele, stomacul nostru. Și aproape toți sunt mortali. De obicei, totul începe cu binecunoscuta respirație urât mirositoare.
— Ne puteți da vreun exemplu concret de infestare?
Vă pot povesti despre sute de cazuri. Dar poate că mă voi concentra asupra acelor exemple care arată clar care sunt pericolele paraziților.
În primul rând, se pare că unele tenii pot cauza cancer. Mai mult, viermii sunt cei care contractează inițial boala, nu oamenii. Dar celulele maligne ale acestora se răspândesc în întregul organism, infestându-l pe om. Acest lucru se întâmplă atunci când larvele viermilor ajung din intestine în nodulii limfatici ai omului. Ca urmare, aceștia se transformă în tumori canceroase, otrăvind rapid organismului omului. Decesul survine, efectiv, în câteva luni. Săptămâna trecută s-a înregistrat încă un caz de deces cauzat de o astfel de tumoare.
În fotografie: celule dintr-o tumoare malignă cauzată de viermi paraziți.
Un alt caz des întâlnit este infestarea creierului uman. Aceasta conduce la nevroze, oboseală extremă, iritabilitate excesivă și schimbări bruște de dispoziție. Și, în stadiile mai avansate, pe măsură ce creierul se umple cu paraziți, se dezvoltă afecțiuni mai grave, conducând, în cele din urmă, la deces.
Avem o arhivă foto de autopsii, în care s-au găsit paraziți în diverse organe ale corpului. Iată câteva fotografii, dar trebuie să vă avertizez că sunt oribile.
Viermi în vezica biliară umană:
Paraziți în creierul uman care au condus la apariția cancerului:
Viermi în cord, care au provocat stop cardiac:
În al treilea exemplu putem vedea infestarea unui cord uman. Se crede că această afecțiune este foarte rară. Dar, de fapt, viermii cardiaci sunt prezenți la aproximativ 23% dintre oameni. Aceasta înseamnă o persoană din patru. Într-un stadiu incipient, aceștia sunt complet invizibili și au impact zero asupra organismului. Dar, cu cât trece mai mult timp, cu atât devin mai vizibili viermii din cordul uman. Aceștia provoacă numeroase afecțiuni cardiace și, când vine vorba despre decesul subit cauzat de stopul cardiac, acești paraziți sunt responsabili pentru aproape 100% din cazuri.
— Mai există și alte consecințe periculoase ale infestării?
La bărbați, paraziții provoacă prostatită, impotență, adenom, cistită, calculi la rinichi și vezica urinară. 
La femei, aceștia cauzează dureri și inflamarea ovarelor, fibroame, fibroame uterine, boala fibrochistică mamară, precum și inflamarea glandelor suprarenale, a vezicii urinare și a rinichilor. Și, bineînțeles, aceste probleme sunt însoțite de îmbătrânirea prematură a pielii, apariția pungilor sub ochi, negi și papiloame pe față și pe corp.
— Cum ne putem proteja de paraziți? Există teste, medicamente?
Din păcate, se poate spune că nu există metode sigure de diagnosticare a paraziților din interiorul corpului omenesc. Parțial, acest lucru se datorează existenței unui număr atât de mare de tipuri de paraziți (peste 2000 de specii cunoscute) și, parțial, unui nivel foarte mare de dificultate în detectarea acestora. Un examen parazitologic complet poate fi efectuat în numai câteva locuri din România și costă extrem de mult.
Simptomele unei infecții cu paraziți sunt următoarele:
  • Respirație urât mirositoare;
  • Alergii (iritație, ochi umezi, rinită);
  • Iritație și roșeață la nivelul pielii;
  • Răceli frecvente, durere în gât, congestie nazală;
  • Oboseală cronică (obosim repede, indiferent ce facem);
  • Dureri de cap frecvente;
  • Constipație sau diaree;
  • Dureri articulare și musculare;
  • Nervozitate, insomnie și tulburări de apetit;
  • Cercuri întunecate, pungi sub ochi.
Dacă observați cel puțin unul dintre simptome, există o posibilitate de 99% să existe paraziți în corpul dumneavoastră. Și trebuie să scăpați de ei cât mai repede posibil!
În ceea ce privește medicamentele, există câteva probleme. Până în prezent, există o singură soluție care ne ajută să scăpăm de paraziți.
Medicamentul antiparazitar se numește Detoxic. Acesta a fost dezvoltat de colegii mei de la Institutul de Parazitologie, în colaborare cu o echipă internațională de oameni de știință. Au fost studiate aproximativ 25 de medicamente antiparazitare. Dar, în timpul procesului de cercetare, a devenit evident că doar Detoxic este eficient.
Detoxic conține un amestec unic de coada șoricelului (Achilleae millefolii), centaurea (Centauri erythraea) și cuișoare. În timpul dezvoltării și testării, acest medicament s-a dovedit a fi extrem de eficient. În prezent, este singurul remediu care are rezultate notabile. Și dacă ne referim doar la aspectul financiar, acesta ar fi putut fi produs exclusiv pentru export. Oamenii din toată lumea sunt dispuși să plătească aproape orice preț pentru Detoxic.
Există foarte multe recenzii pozitive din partea celor care l-au încercat deja.
— De ce este Detoxic atât de special? Care este diferența între acest medicament și alte produse antiparazitare?
Așa cum am spus deja, până în prezent, aceasta este singura soluție antiparazitară din lume care funcționează. Ajută la eliminarea definitivă a paraziților. De aceea este atât de căutat de farmaciile internaționale și de companiile farmaceutice. În comparație cu alte medicamente antiparazitare, acționează direct asupra întregii game de paraziți care ar putea infesta organismul uman. Având în vedere problemele de diagnosticare, acesta permite curățarea eficientă a întregului organism. Am spus mai devreme că este aproape imposibil de detectat tipul de paraziți cu care este infestat organismul. Detoxic distruge și elimină toți paraziții care trăiesc oriunde în corp - din creier, până la cord, la ficat și la intestine. Niciun alt medicament disponibil în prezent nu poate face acest lucru.
În plus, acest medicament nu este pe bază de substanțe chimice, ci este un produs complet natural, ceea ce elimină reacțiile alergice, dezechilibrul florei intestinale și alte probleme care pot apărea la tratarea unei afecțiuni cu pastilele clasice, când organismul este forțat să proceseze o mulțime de compuși chimici.
Acesta este rezultatul oficial al testelor de laborator efectuate asupra medicamentului Detoxic în cadrul Institutului de Boli Parazitare.
1. Eficiența medicamentului Detoxic calculată folosind tehnica standard (raportul dintre numărul de recuperări și numărul total de pacienți dintr-un grup de 100 de persoane care au fost tratate cu acest medicament):
  • Eliminarea viermilor intestinali și a ouălor: 100%
  • Normalizarea funcției și stării pancreasului: 80%
  • Eliminarea dermatitelor alergice: 90%
  • Eliminarea gastritelor, ulcerelor, diareii: 90%.
  • Eliminarea anemiei: 100%.
  • Eliminarea respirației urât mirositoare: 100%.
2. Nu au fost identificate efecte secundare adverse, inclusiv reacții alergice.
3. Detoxic este recunoscut ca cel mai bun medicament în lupta împotriva paraziților din corpul omenesc.
— Cred că cititorii noștri ar dori să știe de unde se poate cumpăra Detoxic?
— Îl puteți comanda de pe website-ul oficial al producătorului. Din păcate, farmaciile doresc să aplice o marjă foarte mare de vânzare cu amănuntul. Practic, doresc să vândă la un preț mult mai mare. Iar oamenii de știință care l-au creat se opun vehement împotriva acestei abordări. În calitate de medic, vreau ca toți oamenii, din întreaga țară, să își permită să cumpere acest produs.
Sper ca, în timp, să putem ajunge la o înțelegere și Detoxic să poată fi vândut în toate farmaciile din țară. Între timp, acesta poate fi comandat doar online. Totul este comod și ușor - produsul poate fi livrat prin poștă sau prin curier, iar metoda de plată este în numerar, la livrare. Nu este nevoie de nimic altceva pentru a obține produsul.
Dle dr. Petrescu, înainte de a încheia interviul, ați dori să mai adăugați ceva pentru cititorii noștri?
Singurul lucru pe care vreau să îl spun este să aveți grijă de sănătatea voastră. Poate că nu bănuiți acest lucru, dar probabilitatea ca în interiorul vostru să trăiască paraziți este de 97-98%. Aceștia pot fi localizați oriunde - în sânge, intestine, plămâni, cord și creier. Paraziții vă mănâncă, efectiv, din interior, otrăvindu-vă în același timp sângele. Prin urmare, există foarte multe probleme de sănătate care pot scurta viața cu 15-25 de ani. Nici nu voi menționa problema decesului subit, care este asociat, de obicei, efectelor paraziților asupra organismului uman.
Detoxic poate fi comandat de pe website-ul oficial.


30 de comentarii:

  1. Salutari

    Donator de rinichi Necesitatea urgentă
    Ești în datorii? Ai nevoie pentru a ridica numerar pentru costurile de ingrijire a sanatatii sau a datoriilor de plată sau într-o stare de defalcare financiară? Aștepta! Luați în considerare vânzarea de rinichi ca o optiune. Daca doriti sa vinzi rinichi astazi. Mesajul ne immediately.A de rinichi este cumpărat pentru o sumă maximă de fundație $ 300,000.00US Dollars.The National cumpără în prezent numele kidney.My sănătos este Dr donald henry, sunt un nefrolog in rinichi National Spitalul hospital.Our este specializat in chirurgie renala si de asemenea, avem de a face cu cumpararea si transplantul de rinichi cu un donator corespunzător de viață. Ne sunt situate în India, Canada, Marea Britanie, Turcia, Statele Unite ale Americii, Malaezia, Africa de Sud, etc Dacă sunteți interesat de vanzarea sau cumpararea de rinichi, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail: Dr_henrydonald@doctor.com
    Au nevoie de donatori geniune

    Se așteaptă ... dumneavoastră răspunde.

    Toate cele bune….
    Dr donald henry

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum se poate obține o consultație la Institutul National de Boli Parazitare? Nu-l găsesc pe Internet. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  3. http://pakhotline.top/video/xk28my acesta este asa zisul Dr. Mihai Petrescu? Ce glume proaste!

    RăspundețiȘtergere
  4. Este un HOAX? Am încercat să găsesc cu Google adresa Institutului Național de Boli Parazitare și rezultatul a fost zero. Există acest Institut? Sau este o secție a unui Institut cu altă denumire, care se autointitulează Institutul NAȚIONAL de Boli Parazitare? Trebuie înlăturate aceste dubii. Până atunci trebuie șterse orice menționare a acestui INSTITUT!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu exista acest institut ! Totul este o facatura. Cititi aici comentariile http://www.medsontheweb.com/sanatate/1842/pareri-detoxic-forum/

      Ștergere
  5. nu exista institut national de boli parazitare, poza e o escrocheri

    RăspundețiȘtergere
  6. Unde isi are sediul Institutul Național de Boli Parazitare ?

    RăspundețiȘtergere
  7. Stie cineva care e Institutul National de Boli Parazitare unde lucreaza medicul citat ?

    RăspundețiȘtergere
  8. sunteti voi niste paraziti,nu exista acest institut si nici un dr.mihai petrescu

    RăspundețiȘtergere
  9. cine a dat link-ul cu http://pakhotline.top/video/xk28my, e mult mai destept decat mine. si eu ma cred destept. sau hai sa zic mai priceput (eu sunt si obosit de la paraziti). ati crezut toti ca sunteti plini de viermi si dadeati fuga la WC. daca se baga cineva la o plangere penala cu daune sa lase un mesaj si apoi vb. e de condamnat si cenzurat si cine accepta astfel de publicitate.

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna seara! Am citit articolu despre paraziti !!! Oameni bun tot ce scrie in acest articol este adevarat!!!! Eu Sunt operata la ficat jumate ficatul aruncat pentru ca era plin cu viermi!!! Jur ca spun adevarul

    RăspundețiȘtergere
  11. URGENT ...........


    O zi bună, Vrei să cumpere un rinichi sau vrei sa vinzi rinichi? Sunteți în căutare de o oportunitate de a vinde rinichi pentru bani din cauza defalcare financiară în jos și nu știu ce să facă, contactați-ne astăzi și vă vom oferi sumă bună pentru rinichi. Numele meu este doctor credință williams Sunt un nefrolog la credință Medical Center. Clinica noastra este specializata in chirurgie rinichi si, de asemenea, face cu achiziționarea de transplant de rinichi cu donator viu corespunzătoare. Ne sunt situate în India, Turcia, Nigeria, Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Malaezia. Dacă sunteți interesat în vânzarea sau cumpărarea de rinichi va rugam sa nu ezitati sa ne contactati prin e-mail. E-mail:
    faithwilliams633@gmail.com sau ce este aplicația 2348166843941

    Salutări calde. Dr. credință williams.

    RăspundețiȘtergere
  12. DACĂ există sau nu INSTITUTUL de PARAZITOLOGIE din ROMÂNIA puteţi să daţi telefon la nr.de INFORMAŢII pe ţară care este:118932 .

    RăspundețiȘtergere
  13. Aveti grija cu acest "medicament". Este o reclama falsa, cu un medic ce nu exista (poza e luata de pe internet - e poza medicului Didier Pitter de la spitalul din Geneva - dar nu are nimic cu detox)
    Firma ce vinde "medicamentul" nu e de gasit, nr de la serviciul clienti nu este alocat, cine stie ce produse toxice exista in pastile. E f grav.
    Nu va jucati cu sanatatea dvs.

    RăspundețiȘtergere
  14. buna,
    Sunt Dr. Alex dupa numele unui nefrologie, eu sunt un medic al spitalului de predare UBTH, suntem specializati in transplant de rinichi,
    Sunteți sănătos și căutați o oportunitate de a vinde rinichiul, aici este sansa vom cumpăra diferite tipuri ale corpului, cum ar fi rinichi, vom cumpăra un singur rinichi pentru un maxim de $ 300,000,00, așa că, dacă sunteți interesat de vânzare a ta .
    vă rugăm să nu ezitați ne pe e-mail, dralexspeciallist@gmail.com sau WhatsApp ne pe +2348162029187
    multumesc pentru Cooperare
    Salutari:
    Dr. Alex

    RăspundețiȘtergere
  15. Sunteti niste escroci toti cei care publicati astfel de articole. Nu exista Institut National de boli parazitare si nici asa-zisul doctor.
    Vreti doar sa va promovati jegurile de medicamente inventate pentru fraieri.
    Sa va fie rusine!

    RăspundețiȘtergere
  16. NU MAI FITI FRAIERI ! NU EXISTA ACEST INSTITUT SAU DOCTORUL MENTIONAT. Interesati.Va inainte sa cumparati ceva. Cititi comentariile de aici http://www.medsontheweb.com/sanatate/1842/pareri-detoxic-forum/

    RăspundețiȘtergere
  17. cred ca este o mare escrocherie. uitati ce am gasit daca am cautat mai mult:
    "Vom discuta această problemă șeful Institutul de Parazitologie din România, David-Andrei Oprea.
    Detoxic este un amestec din bilă de urs, felulă, Dzhungarian, suc de fructe sumac și 20 de componente auxiliare. În timpul dezvoltării și testării sale, băutura s-a dovedit a fi extrem de eficientă. În prezent, este singurul remediu care oferă rezultate vizibile. Și dacă vorbim doar despre bani, ar fi trebuit să fie produs doar pentru export. Oamenii din întreaga lume sunt dispuși să plătească aproape orice preț pentru Detoxic. Însă avem o interdicție din partea autorităților, care ne impun să vindem acest produs în România."
    Si in alta parte am gasit asta":
    "Directorul Institutului Național de Boli Parazitare. Dr. Petrescu a publicat mai mult de 60 de lucrări de cercetare în Parazitologie Moleculară. Detoxic conține un amestec unic de coada șoricelului (Achilleae millefolii), centaurea (Centauri erythraea) și cuișoare. În timpul dezvoltării și testării, acest medicament s-a dovedit a fi extrem de eficient. În prezent, este singurul remediu care are rezultate notabile. Și dacă ne referim doar la aspectul financiar, acesta ar fi putut fi produs exclusiv pentru export. Oamenii din toată lumea sunt dispuși să plătească aproape orice preț pentru Detoxic."
    Deci, ce contine acest Detoxic? care este interesul acestor "interviuri"?

    RăspundețiȘtergere
  18. http://buydetoxic.com/fr.html
    Și în Franța aceeași reclama, doar ca doctorul este francez și chipeș. La fel și în Italia, Germania și probabil peste tot aceeași formula de reclama spusă pe limba lor. Asa că cine știe pe unde este făcut și ce conține. În plus nu e adevărat că aici se vinde de zece ori mai ieftin, peste tot este aproximativ 40 de euro.

    RăspundețiȘtergere
  19. Bai mancatorilor de kakat, pe alt sit pe nenea asta il cheama ctin popovici. Cati sefi are institutul asta de parazitologie?

    RăspundețiȘtergere
  20. Spitale care se ocupă cu parazitologia sunt Colentina dr. Carmen Mihaela Cretu 0213165495 sau spitalul "Prof Scarlat Longhin" unde lucreaza biolog Luminita Stamatin ,pe Mihai Bravu 281 tel 0213172727 int173. Sau spitalul Fundeni. Sau Victor Babes secția boli tropicale. Sau clinica privată " eco para diagnostic , medici parazitologi care va pot diagnostica si elibera rețetă. Detoxic e fabricat de o firma fantomă, deci sigur nu e bun

    RăspundețiȘtergere
  21. Uite unde se ascundea sarlatanul!!!!!Oameni buni cel care a creat blogul e un escroc ..a creat 500 pagini false despre viermi cu acelasi articol asta cu asa zestat clinic dar surpriza nu e avizat decat ca supliment alimentar.Doctorul ala nu exista ...Produsul minune isul medic .Situl e gazduit pe servere rusesti si domeniul e cumparat din romania.Chiar o simpla citire a articolului arata ca e un mincinos si pagina la care te trimite toarna alte minciuni:ca produsul e tcontine coada soricelului cuisoare si nu mai stiu ce si costa 150 de lei ...va cumparati un sac de plante cu banii astia :)))

    RăspundețiȘtergere
  22. Interesant daca nu ar fi inselatorie ....500 de pagini false facute in graba doar ca fotografie cu un medic care nu exista gazduite pe servere rusesti cu produse din coada soricelului care chipurile sunt medicamente dar pe siteul care afirma ca produsul a fost testat clinic spune ca nu e medicament..Teste pentru paraziti nu exista cica :))) dar ei spun ca produsul lor vindeca 90 la suta din persoanele infectate cu paraziti care cum au fost diagnosticati :))))) daca vreti sa dati 150 de lei pe coada soricelului ..macar daca erau sinceri dar asa siguri e scam

    RăspundețiȘtergere
  23. Bună tuturor.


    Numele meu este Dr Kate Adams, sunt un frenolog în Spitalul Adams. Spitalul nostru este specializat în chirurgia renală și ne ocupăm, de asemenea, cu cumpărarea și transplantul de rinichi cu un donator corespondent. Suntem situați în Dubai, Turcia, SUA, Malaezia. Dacă sunteți interesat să cumpărați sau să cumpărați rinichi, nu ezitați să ne contactați prin e-mail: kateadams946@hotmail.com

    Cu respect
    Dr. Kate Adams
    Număr de telefon: +2348146161694

    RăspundețiȘtergere
  24. Este o înselatorie ...aveți grijă !

    RăspundețiȘtergere
  25. Și jeguri din ăștia apar în fiecare zi cu kakaturi de doi lei ,.ai probleme mergi la doctor și gata , sau consumi plante naturale ,gen.ghimbir,Curcuma,etc nu fiți naivi !!! Dr.in prostie xxl

    RăspundețiȘtergere