..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 3 ianuarie 2018

Daca ai inteles acest articol, ti-ai salvat singur viata!

(Mai clar de atât, nu se poate)

2 ian.2018    (nota blogger: același articol îl puteți citi și pe https://spirituletern.blogspot.ro/ )



Articolul acesta se doreste a fi cat mai explicit, cat mai scurt si la obiect. Știinta din spatele acestei maladii “de speriat” e una foarte simpla si dovedeste ca mereu avem de invatat și mai ales de constientizat . 
Corpul fizic e format din trei parti principale: celule si doua lichide (sange si limfa). Sangele alimenteaza cu ”hrana” toate celulele din corpul nostru, iar limfa preia toxinele rezultate in urma simplei functionari a celulelor si le duce la organele de detoxifiere (piele, ficat, rinichi), pentru a le scoate din corp.
EXEMPLU: un nou-nascut, pentru a creste, are nevoie de doua lucruri vitale: sa fie hranit si sa i se schimbe scutecele. Exact la fel e si cu celulele noastre. Ele au nevoie de hrana (prin sange) si de detoxifiere (prin limfa). Lichidul acesta “uleios”,limfa, care e mai vascos decat sangele și preia toxinele din celule, are o problema: este stationar in corpul nostru, nu este impins/pompat – asemenea sangelui de catre inima. Iar, pentru a-l misca, este nevoie de miscare fizica – miscarea muschilor il pune in miscare. Sistemul limfatic incepe sa se miste, toxinele sunt duse la cel mai mare organ de detoxifiere, pielea, si aceasta le elimina foarte usor atunci cand ne miscam alert. Creierul nostru, pancreasul, ficatul, pielea, tot corpul uman….. e ”o gramada” de celule.
Sangele: are un ph de 7,35 – 7,45: asa a fost creat, asa trebuie sa ramana ! in aproximativ patru minute, corpul trebuie sa ridice valorile ph-ului la aceste valori, indiferent de situatie; altfel, viata ar inceta in corpul acesta. Fructele si legumele consumate in stare cruda acidifica sangele CEL MAI PUTIN. Aceleasi legume, insa gatite, induc o aciditate mai mare sangelui nostru, iar preparate altfel decat prin fierbere si coacere, il acidifica si mai mult. Proteina animala induce o aciditate încă si mai mare. Alimentele superprocesate si rafinate (bomboane, dulciuri, sucuri acidulate, cafea) induc sangelui o aciditate extrem de mare!
Cum spuneam, sangele are la dispozitie patru minute sa ajunga la un ph de 7,35; daca are putina aciditate de neutralizat, acesta va folosi substanțele alcaline (bazice) din corpul nostru (calciu si magneziu, luate direct din oase si dinti), aceasta ducand in timp la slabirea densitatii osoase. 
Problema mai mare e cand aciditatea este foarte mare si corpul nu mai poate, in patru minute, sa ridice ph-ul sangelui. Spuneam mai devreme ca sangele alimenteaza si e in contact permanent cu toate celulele din corpul nostru. Ce poate face ca sa scape rapid de aciditate si sa ramana alcalin?…..Arunca toata aciditatea pe celule! si la multi dintre noi face aceasta de trei ori pe zi .
Starea normala a celulelor noastre e una alcalina. Într-un mediu aerob (cu oxigen), fiecare celula isi produce energia prin mitocondrii, numite si “uzine energetice”, deoarece contin enzimele oxido-reducatoare necesare respiratiei. Respiratia produce energia necesara organismelor, iar aceasta energie este inmagazinata in moleculele de ATP. Mitocondriile au material genetic propriu – ADN mitocondrial -, care contine informatia genetica necesara sintezei enzimelor respiratorii, oxigenul, glucoza si fructoza fiind esentiale!
Acum, imaginati-va ca sangele scapa zilnic de excesul de aciditate, aruncand-o pe celule. Celula sanatoasa devie astfel un mediu foarte acid, unde oxigenul este in cantitati foarte mici. Acum ea are doar doua variante: ori sa moară, ori sa se transforme. De obicei se transforma (ajunge un talhar sau.... politician, totuna) si devine o celula care se adapteaza mediului fara oxigen, invatand sa traiasca intr-un mediu anaerob, producandu-si energia prin fermentatie (ciordeli, speculatii, parazitarea celorlalti semeni, adica cancer social......așa cum fac paraziții sociali, adică politicienii). Aceasta este celula canceroasa. Lucrul acesta nu trebuie sa ne sperie; toti avem intre 1.000 si 10.000 de celule canceroase, zilnic, in corp si câteva sute in.... parlament.
Sistemul imunitar si globulele albe le distrug insa (mai face doamne-doamne curatenie). În cazul acesta, se ridica intrebarea: “Atunci, de ce cancerul face asa mari ravagii? De ce nu sunt protejati toti de propriul sistem imunitar (în plan social: constitutia si justitia) si de globulele albe proprii?” Aici e partea interesanta: celulele au o inteligenta proprie (din păcate, nu e cazul romanilor!). Celula, cand devine canceroasa, stie ca va fi decimata de globulele albe așa că gaseste o cale sa se faca invizibila pentru sistemul imunitar: se inveleste cu niste celule normale si sanatoase care apartin corpului (celule trofoblaste, adica un fel de lup in blana de oaie, nu pierdeti ideea cu politicul, veti intelege perfect cum e cancerul individual si social, totodata) si astfel, sistemul imunitar nu vede ce e inauntru.
Exact acelasi lucru il mai intalnim undeva in natura. Fetusul, in corpul mamei, e format din cromozomi de la ambii parinti. Daca sistemul imunitar al mamei l-ar vedea, l-ar ataca imediat (căci pentru ea, această combinație este un corp străin. În 1902, John Beard, profesor de embriologie la Universitatea din Edinburgh, Scotia, scria un articol publicat in jurnalul medical Lancet, in care declara ca intre celulele canceroase si anumite celule preembrionare, caracteristice fazei initiale a graviditatii, nu exista nicio diferenta.)
Celulele STEM sunt niste celule din care se poate forma orice. Din aceasta cauza, 80% dintre ele se gasesc in ovare si testicule (pentru a crea viata) si 20% in restul corpului (pentru a reface orice fel de tesut, in caz de accident). Beard a observat ca placenta (care e, de fapt, formata din celule trofoblaste) acoperă „celulele canceroase”, adică fătul care se formează. Placenta creste exploziv in primele trei saptamani de sarcina, dupa care se opreste din crestere. De ce?
Pancreasul copilului incepe sa functioneze dupa a treia saptamana de sarcina, producand o enzima numita “tripsina”. si se pare ca aceasta enzima opreste din crestere placenta. Pana in a noua luna, cresterea placentei este foarte lenta. În luna a noua pancreasul fatului, care lucreaza deja la capacitate maxima, impreuna cu pancreasul mamei, produc aceasta enzima in cantitati suficient de mari incat sa gaureasca placenta. Odata placenta perforata, lichidul amniotic iese (se rupe apa) si sistemul imunitar vede ce se “ascunde” acolo, declansand imediat durerile nasterii; practic, il da afara pe ”parazit”)
Tripsina, in afara faptului ca digera celulele trofoblaste (placenta), mai face ceva: digera proteina animala. Cu o dieta omnivora, unii dintre noi trimit cantitati mari de tripsina spre digestia alimentelor, de trei ori pe zi si dacă mai au si pancreasul slabit, acesta nu produce suficienta tripsina nici pentru digestie, … deci, cum va mai putea distruge invelisul („placenta”) cu care celulele canceroase s-au ascuns de sistemul imunitar?
Acesta este motivul pentru care cresterile tumorale depind atat de mult de ”stilul de viata” si de obiceiurile alimentare. Se pare ca celulele canceroase au nevoie de zece ani de divizari si multiplicari, ca sa poata fi observate cu aparatele medicilor si pentru ca acestia sa puna diagnosticul “cancer in faza I”.
Daca in acesti zece ani tinem cateva posturi, in care sa nu mancam nimic de origine animala (nota C.M.: în afară de aceasta, indicat este postul negru de o zi pe săptămână, în care se consumă doar apă, sau, cel mai indicat, postul negru de trei zile consecutive, pe lună), toata tripsina disponibila va merge si va digera invelisul celulelor canceroase care vor deveni astfel vizibile pentru globulele albe, iar acestea vor fi capabile sa-si indeplineasca rolul. Dupa un post, Dumnezeu ne poate vindeca de cancer si noi nici să nu stim aceasta.
Chimioterapia si radioterapia, ce fac? Omoara celule canceroase! Foarte bine, pana aici…. Omoara insa si celule sanatoase! Haideti sa trecem cu vederea aceasta…… Dar, fiti atenti: această terapie PARALIZEAZĂ GLOBULE ALBE! Dupa prima sedinta de chimioterapie acestea nu mai lupta, deci nu ne mai putem baza pe sistemul imunitar.
Acum intra in scena ”medicamentele” lui Dumnezeu: in multe fructe si legume exista niste ”coloranti”. Acesti coloranti sunt, de fapt, niste otravuri foarte puternice pentru celulele canceroase. Colorantul natural negru (resveratrolul) e cel mai puternic ucigaș de celule canceroase, urmat de colorantul rosu si de cel galben.
Sa vedem modul cum funcționează. Celulele canceroase sunt foarte ineficiente in a-si produce energia, intrucat o produc prin fermentatie (ciordeala, cum spuneam mai sus), deci au nevoie de mult zahar ca sa creasca. Din 20 in 20 de minute vom alimenta celulele canceroase cu acest zahar. Dar consumand zaharul dintr-un fructul de culoare neagra, concomitent cu consumarea zaharului, celulele canceroase vor consuma si resveratrolul c are le va ucide pe capete. Primul pas l-am facut; mai avem de facut inca doua. 
Din celula canceroasă omorâtă rămâne un lichid foarte toxic, o adevărată otravă, și trebuie eliminat urgent din corp. Singurul care o poate face este sistemul limfatic.
Exista doua alimente care pun in miscare limfa: lămâia si echinaceea. Consumul a 3-4 lamai stoarse si diluate cu apa, zilnic, si a 2-3 lingurite de pulbere de echinaceea vor asigura punerea în mișcare a sistemului limfatic, care va prelua acel lichid foarte toxic si il va duce in ficat. Ficatul va amesteca aceasta otrava cu bila după care această mixtură va fi vărsată în intestin, iar de acolo ajunge în colon, unde asteapta sa fie eliminata. 
Aici mai apare o problema: deoarece colonul reabsoarbe apa, el va reabsorbi si otrava si o va reintroduce in ficat ceea ce va mări riscul de ciroza la ficat. 
Solutia salvatoare ar fi sa fortam cumva ficatul sa isi verse bila mult mai des si apoi sa scoatem imediat din intestine lichidul acela toxic. Clismele cu cafea, exact asta fac ! Daca bem cafeaua, aceasta stimuleaza rezervele de glicogen din ficat si ne da un boost de energie – stimulata!! -, dar daca o folosim la clisma, aceasta va stimula ficatul sa isi verse bila (cu toxinele rezultate din fostele celule canceroase), mixtura bilă-lichid toxic se va amesteca cu cafeaua in intestin si colon si va fi eliminată imediat din organism, prin clismă.
Ciclul este acesta: 12 ore de flux continuu de resveratrol si zahar in sange, apoi 12 ore de post (peste noapte), prin care infometam, pana dimineata, celulele canceroase. Apa cu lamaie si echinaceea pune în mișcare limfa, în care au ajuns și otravurile din ficat, iar clismele cu cafea din ora in ora (nota C.M.: în special în cazul celor bolnavi de cancer sau cu stări de constipație, ori hemoroizi) vor asigura eliminarea toxinelor cat mai repede posibil, nelasandu-le sa se reabsoarba.(nota C.M.: toți ar trebui să adoptăm obiceiul arabilor: după fiecare defecare se face spălarea cu apă, prin clismă ori altfel. În țările arabe, în fiecare cabină de wc există un robinet de la care pornește un furtun, utilizat pentru toaletare, hârtia igienică folosind doar pentru ștergerea de apă)
Iar acum, in incheiere, o parere personala – daca vreti, o credinta a mea: TOT CEEA CE AM SCRIS PÂNĂ ACUM E INUTIL, DACĂ NU INTERVINE ÎNAINTE VINDECAREA SUFLETEASCĂ, EMOȚIONALĂ !



Dupa ce oamenii apeleaza la toti doctorii și fac tot felul de chimioterapii – care, de fapt, omoară trupul (odată cu celulele canceroase) – dupa ce le incearca pe toate, abia atunci accepta oferta lui Dumnezeu de vindecare, prin “medicamentele” Lui: pentru SUFLET > credinta, dragoste si iertare, iar pentru TRUP > plante si fructe vii.
În multe cazuri, prin binecuvantarile lui Dumnezeu, corpul reincepe sa functioneze si sa se regenereze, chiar daca este atat de otravit de ura, invidie - mai ales, de neiertare - mult, mult, mai grave sunt: gelozia, frica … stilul de viata si alimentatie necorespunzatoare.
Dumnezeu vindeca sufletul ruinat … si salveaza si trupul – de multe ori, si mai ruinat -, restaurand astfel o mare parte a fiintei umane … El nu poate însă reface trupul, atata timp cat TU nu te preocupi sa-ti refaci, mai intai, sufletul ! S-a demonstrat stiintific ca emotiile si sentimentele negative acidifica sangele si pot aduce un dezechilibru in metabolism.
Nu uita, planul LUI functioneaza astfel: VINDECAREA TRUPULUI INCEPE CU VINDECAREA SUFLETULUI (prin minte, intelegere, constientizare)!
sursa: uti24.ro   

14 comentarii:

  1. Adevarul gol golut! Multumesc pentru acest articol!

    RăspundețiȘtergere
  2. Este absolut corect acest material.
    Credința, iubirea și iertarea sunt principiile fundamentale ale vieții. În lipsa lor, noi - oamenii - suntem lipsiți de valoare, suntem nimicuri și, în final, putregaiuri pe care nimeni nu dorește să le moștenească...
    Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Respect autorului! Dumnezeu sa te binecuvanteze.

    RăspundețiȘtergere
  4. Vă îmbrăţişez cu sufletul!
    Susţin tot ceea ce aţi prezentat în acest material foarte bine documentat.
    De obicei oamenii care au dobândit cunoașterea, trăind în primă persoană anumite experienţe, pot să creeze asemenea expuneri și să le pună la dospoziţia aproapelui cu singurul interes de a trezi conștiinţe şi a ajuta fără simbrie.
    Și în sănătate și în viaţa individuală şi în cea a familiei, comunităţii, societăţii cine îl poartă pe Dumnezeu în buzunarul sufletului, adică...îl amestecă în tot și toate pe care le gândește, spune, înfăptuiește, are căile deschise spre împlinire, armonie, bucurie și mulţumire. Căci împlinind voia lui Dumnezeu înaintea voii sale, acela trăiește în echilibru și nu cade în sminteală și nici nu se adâncește în moarte.
    Am convingerea că înţelegeţi perfect ceea ce am spus.
    Cu preţuire!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mare adevar! Respect! Dar ...doar cine stie cunoaste!

      Ștergere
  5. Excelent articol si pe intelesul tuturor, oferind GRATIS cheia ce SLOBOZESTE mintea si sufletul din temnita fricii fata de boli, temeri suferite din necunoastere.Cum ar fi daca in cabinetele medicale s.ar practica o astfel de informare????sau in scoli???? sau in media????
    Interesele superioare umane, dreptul la sanatate, la fericire, la Trezirea Sinelui si simbioza in iubire cu Marele Divin nu sunt prioritare in societatea noastra.
    Accesand CALEA cu usurinta,am deveni incomozi si greu de manevrat de cei care ne vor bolnavi, saraci si natangi
    Multumesc Autorului pentru generozitatea de a ne impartasi sinteza de mai sus, sinteza care a necesitat studiu si munca ca sa puna informatiile acestea cap la cap atat de bine, incat totul sa para atat de simplu.

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte frumos explicat!
    Va mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumim pt pretioasele informatii. Multa sanatate tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  8. Bravo,cred ca esti o persona deosebita

    RăspundețiȘtergere
  9. UN EXEMPLU DE URMAT , EXCELENT ARTICOLUL, SFATURILE TREBUIESC URMATE , IGNORAND POLITICUL SI PE CEI CE NE TIN TOT INTRUN STRES LUANDU-NE DRETUL LA VIATA , ....VB. SUNT DE PRISOS ...UN MARE RESPECT PT, AUTOR CU MII DE MULTUMIRI SI SANATATE TUTUROR.





    RăspundețiȘtergere
  10. Mult adevăr însă copilașii care sunt din ce în ce mai mulți bolnavi nu cred că au sufletul bolnav sunt prea micuți cu ei cum rămâne?

    RăspundețiȘtergere
  11. Lipsește esențialul din articol. Dacă nu vindeci sufletul, apar neliniștea, anxietățile, și secrețiile de hormoni de stres care ele ACIDIFICĂ sângele, mai tare decât orice alt aliment. Noi singuri creem mediul acid din corp, prin intermediul hormonilor de stres pe care îi producem... tot noi. De acolo avem de început vindecarea. Restul sunt proceduri tehnice ulterioare.

    RăspundețiȘtergere
  12. Mulțumesc! Informațiile sunt excelente și prețioase pentru mine.
    Dumnezeu să vă binecuvântez mereu.

    RăspundețiȘtergere