..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 17 mai 2024

W 144- Religii și entități astrale inferioare - comunicare de la Mari Swaruu

Publicat 31 octombrie 2023

Traducere Const. Mihăilescu

Mari Swaruu : Bună! Sper că toți sunteți ok! Vă mulțumesc că sunteți prezenți. Eu sunt Mari Swaruu.

Grupul meu și cu mine am explicat adesea cum au fost create religiile, anume pentru a servi ca instrumente de control al populației, al sistemelor de credințe la nivel de mari colectivități. Sistemele de credințe religioase sunt concepute cu grijă pentru a ghida și chiar a forța spiritualitatea publică să se adapteze perfect la ceea ce își doresc controlorii de la putere, totul pentru a putea exploata cât mai eficient populația, menținând oamenii în robie spirituală , astfel încât să nu devină niciodată o amenințare pentru cei care vă manipulează. Religia este o frână în dezvoltarea ființei umane și o perdea care face ca adepții să nu se poată conecta niciodată cu Sursa Adevărată.

Toate religiile se bazează pe fapte reale, dar care sunt elegant deformate sau răsucite pentru a servi la validarea poveștii religioase oficiale. De exemplu, există o mulțime de dovezi concrete că s-a întâmplat o mare inundație, totuși motivele acesteia sunt deformate în avantajul oligarhilor aflați la putere.
Semnificația, originile și cauzele din spatele tuturor lucrurilor religioase demonstrabile sunt ceea ce a fost răstălmăcit pentru a se potrivi într-o poveste fabricată și adaptată nevoilor și cerințelor de control al populației de către a anume oligarhie religioasă. În general, puterea politică a influențat credința pentru a-și proteja și conserva controlul asupra maselor populare. Toate societățile secrete au rădăcini într-o anume biserică.

Poveștile religioase au fost și sunt mereu adaptate cerințelor momentului într-o anume societate. Totul are drept scop instituirea controlului mental al oamenilor pentru a-i face cât mai docili, mai umili, mai supuși. O mare parte din mișcarea New Age este practic reluarea aceleiași vechi povești religioase condimentată pe alocuri cu farfurii zburătoare și ființe umane ideale, perfecte din toate punctele de vedere, ființe care ar fi venit pentru a salva omenirea de la pieire.

Dar, chiar dacă cea mai mare parte a poveștii din spatele religiei nu este altceva decât un basm fabricat, ea se bazează totuși pe un număr considerabil de fapte reale interpretate astfel încât să ascundă majorității adevărul și să folosească controlorilor în manipularea oamenilor și ascunderea realității dure.

Deși multe dintre lucrurile și evenimentele din religii se bazează pe fapte concrete, care pot fi verificate, ele au o altă explicație și motivație decât cea prezentată de acea religie.
Studiind toate acestea, aflăm că multe lucruri de tot felul din saga religioasă au devenit sau ar fi putut deveni ceva real, pur și simplu pentru că atât de mulți oameni cred cu tărie în existența lor. Altfel spus, gândirea colectivă creează egregori întăriți și perpetuați de aceste credințe.
Asta nu înseamnă că orice avatar religios sau personaj din poveste devine cu necesitate o realitate a unei colectivități.

Cel mai probabil multe avatare sau personaje religioase ar fi putut exista în realitate, dar povestea vieții și capacitatea lor, atributele lor vor fi fost puternic deformate în avantajul celor care au avut interes în propagarea acelei povești.

O mare parte a învățăturil0r religioase se bazează pe cunoașterea altor sisteme de credințe care erau în vigoare anterior.. De ex. deși multe dintre învățăturile de bază pot fi urmărite în timp, o mare parte din Noul Testament are la bază stoicismul lui Marcus Aelius, precum și învățăturile budiste, există încă o mare parte a principiilor religioase cu origini care nu pot fi urmărite și se pierd în negura timpului.

Toate sistemele de credințe puternice capătă forma Matricei de pe Pământ și a modului în care a fost creată. Toate acordurile dintre sufletele care se încarnează, percepțiile, conștientizarea și ideile lor sunt cele care creează Matricea prin inconștientul colectiv. Cu alte cuvinte, oamenii și ideile lor, atașamentele și nivelul de conștientizare formează Matricea însăși. Oamenii nu trăiesc într-o Matrix doar o iluzie. Totul este o reflectare a cine sunt ei ca indivizi și colectivitate.,
Dar acele idei, atașamente și concepte din Matrice, pe care le creează, nu se termină la moartea fizicalității, ci se regăsesc și în viaț de apoi. Astralul inferior și fiecare creatură, entitate care trăiește în ea sunt atât de aproape de lumea materială încât manifestă așa-numitul tărâm astral inferior, care este împletit cu lumea celor vii.
Aproape toate ideile care modelează și manifestă lumea materială se regăsesc, de asemenea, și în planurile astrale cele mai apropiate de lumea celor vii, în special cea din astralul inferior, unde cele mai multe suflete se blochează, mai ales pentru că multe dintre entitățile de acolo au fost odată încarnate. într-un corp biologic, în lumea materială. Prin urmare, ei mută sau își iau cu ei sistemele lor de credințe în astralul inferior, unde locuiesc acum. Aceasta înseamnă că multe dintre ideile care guvernează lumea materială guvernează și astralul inferior.

Astralul inferior poate fi descris ca o copie întunecată, proastă a lumii materiale, care este locuit de nenumărate creaturi, ființe și entități dintre care doar unele au avut un corp biologic, în timp ce altele sunt exclusiv din acel tărâm. Unii se află cu un picior în fiecare tărâm, deoarece nu există o limită clară între ele. Este cazul multora dintre așa-numitele creaturi elementare, precum spiridușii, elfii și zânele, printre multe altele, precum și o listă lungă de animale criptozoologice, și alte creaturi.

Cele mai puternice sisteme de credințe din lumea celor vii sunt traduse în lumea astralului inferior unde sunt și ele valabile și unde se manifestă mult mai repede, deoarece astralul inferior este un tărâm existențial mai ușor și mai puțin dens, în care lucrurile pot fi manifestate mai ușor.
Și important este să spunem că astralul inferior nu funcționează cu aceeași percepție liniară a timpului ca în lumea celor vii, deoarece timpul este mai puțin liniar sau numai în timp ce se observă unul sau altul din evenimentele specifice, spre deosebire de lumea materială. Multe suflete pierdute dezîncarnate, pot fi blocate acolo din cauza propriilor sisteme de credință limitatoare și a fricii de pedeapsă pentru faptele lor greșite săvârșite în viață, sunt puternic atașate de dogmele religioase. Acesta este cel mai adesea cazul multor entități narcisiste considerate demoni.

Multe creaturi și entități sunt foarte vechi, din punct de vedere al lumii materiale, iar asta înseamnă că mulți s-ar putea să-și amintească încă și să fie atașați de sisteme de credințe mai vechi, dintre care cele mai puternice sunt cele religioase. Este motivul pentru care procedurile și vrăjile religioase, precum cele folosite în exorcizări, funcționează asupra multor demoni și a altor entități negative, dar nu asupra tuturor. Există credințe religioase în lumea celor vii care se regăsesc în partea astrală, dar unde sunt mult mai puternice, pur și simplu din cauza densității existențiale mai ușoare și mai puțin materiale de acolo.

Acest lucru face ca vrăjile și comenzile religioase să afecteze puternic acele entități astrale inferioare, mult mai puternic decât în ​​lumea materială, până la punctul în care pot fi deteriorate sau expulzate dintr-un loc sau dintr-o persoană cu o problemă de infestare cu entități, de exemplu, o posesie.

Deci, chiar dacă religiile sunt în mare parte false, deoarece au fost create artificial, prin amalgamarea conceptelor mai vechi și a faptelor verificabile independent și lipite împreună cu o mulțime de minciuni, ele devin destul de reale pentru cei care cred cu tărie în ele. Este mai ales cazul sufletelor și entităților din astralul inferior care sunt abonate la acele religii și conceptele lor. Aceeași Matrice care există de partea celor vii există și într-o versiune similară în astral, în tot ceea ce îl definește dar unde se manifestă mult mai repede.

Când moare o persoană puternic narcisistă și mai ales crudă, sunt șanse să devină un demon pe cealaltă parte. Când li se impune o vrajă și o comandă puternică de exorcist, sistemele lor de credință, combinate cu viteza de manifestare mult mai rapidă a tărâmului existențial mai ușor, îi vor afecta, probabil expulzându-l. Multe vrăji puternice invocă principii bazate chiar și mai vechi care definesc modul în care funcționează realitatea, declanșând răspunsuri inconștiente colective care se manifestă rapid acolo, expulzând sau neutralizând, de asemenea, entitatea sau entitățile negative care sunt legate de acestea.

O problemă pe care o văd în zilele noastre este că, în general, prezența demonică de tot felul este în creștere, iar eu consider acest lucru cu o slăbire a sistemelor de credințe religioase care înainte au acționat ca un regulator, de parcă demonii agnostici nou creați ar fi fost în creștere, ascensiunea determinând vrăjile mai vechi și procedurile de exorcizare să aibă efecte slabe asupra lor sau să nu mai funcționeze deloc, pur și simplu pentru că tipul nou de demon nu crede în ele.

Apoi, majoritatea acelor entități astrale inferioare malefice, dacă nu toate, nu au un suflet ca atare, așa că devin un program sau manifestarea-egregor a inconștientului colectiv al lumii vii. Astfel, ei reacționează la ceea ce a fost programat în ei de către Matrix-ul însuși și de cine, în cele din urmă, face toate regulile acelei Matrice, iar acelea sunt sufletele cu o adevărată conexiune cu Sursa.

Pe scurt, chiar dacă religiile pot fi în mare măsură false, iar în alte cazuri, complet false, din punct de vedere mai extins, ele sunt încă destul de eficiente împotriva infestărilor de entități și posesiunilor demonice și, în multe cazuri, pot fi singura opțiune sau mod de a scăpa de ele. Totul se rezumă la ceea ce crede fiecare individ și cât de puternic e afectat energetic.
Nu susțin că aceasta este 0 explicație a tot ceea ce se întâmplă, dar acesta este punctul neu de vedere asupra conexiunilor cu astralul inferior.

După cum am explicat mai înainte, lumea materială se află sub o mulțime de interferențe astrale inferioare. Uneori chiar a fost condusă de ele și de entitățile malefice care locuiesc în acel tărâm întunecat, aflat imediat lângă percepția umană. Există tendința de a explica lucrurile ciudate care se întâmplă folosind explicații banale și logica care, deși sună bine, pot ajunge la concluzii greșite pur și simplu pentru că nu iau în considerare toate cauzalitățile.
Vă mulțumesc că ați vizionat videoclipul meu și sper să ne reîntâlnim data viitoare. Ai grijă de voi.

Cu multa dragoste.
Prietena voastră, 

Mari Swaruu

https://swaruu.org/transcripts/religions-and-lower-astral-entities-and-why-it-works-against-some-of-them-english



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu