..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 26 aprilie 2024

MATEI- 5 april 2024

 


Arnold: Anticiparea acțiunii în anii următori

Cu salutări iubitoare din partea tuturor sufletelor de pe această stație spațială, sunt Matei.

Genocidul din Gaza este condus de Netanyahu, iar Illuminati au condus atacul Hamas asupra Israelului. Devine cunoscut faptul că Illuminati a înființat și a finanțat toate grupurile teroriste, scopul final fiind de a ucide șase miliarde de oameni de pe Pământ.

Cetățenii protestează împotriva politicilor guvernelor controlate de Illuminati, și mulți lideri naționali refuză cooperarea economică și comercială, iar vibrațiile în creștere și „Pălăriile Albe” vor împiedica planurile diabolice de exteminare a populației.. Vă rugăm să nu dați crezare predicțiilor înfricoșătoare pe care le-ați auzit în legătură cu eclipsa de soare din 8 aprilie 2024 .

Cei din New Age, afirmă că va trebui să treacă un secol sau mai mult înainte ca civilizația Pământului să ascensioneze în 5D. Însă un număr de voluntari cred că perioada de timp de 35 până la 40 de ani nu va fi suficientă pentru ca oamenii lui Arnold să determine schimbarea radicală. 

L-am întrebat pe Arnold dacă ar accepta să vorbească despre asta și el i-a transmis răspunsul mamei mele, după ce aceasta s-a întors din Panama.

În iulie anul trecut, la vârsta de 90 de ani, mama mea pământeană și-a revenit după un atac de cord masiv deoarece, cu două săptămâni înainte, iubitul meu frate Michael, cel mai mic dintre noi, cei patru frați, „plecase”. Acesta a fost un moment dureros pentru toată familia mea de pe Pământ.

Acum, iată răspunsul lui Arnold.

ARNOLD: Suzy, salutări și recunoștința mea pentru primirea mesajului pe care ți l-am trimis. Îi mulțumesc lui Matthew, că mi-ai oferit oportunitatea de a schimba vibrațiile joase ale îndoielii în vibrații înalte ale încrederii și entuziasmului. Perioada de timp este stabilită dar, după cum știți, vibrațiile bune facilitează procesele de tranziție. Oamenii vor ști în general la ce să se aștepte și iar rezultatele finale vor fi minunate.

Dragilor, în această perioadă, Pământul experimentează una dintre cele mai magnifice și memorabile transformări din istoria acestui univers. Totul este conectat energetic, iar ceea ce urmează pentru Pământ va aduce beneficii și acestui univers. Acesta nu este singurul motiv pentru care toate ființele luminoase de pretutindeni vă încurajează mereu – amintindu-vă că sunteți parte din familia universală.

În timp liniar, planeta se mută treptat în planuri de energie succesiv mai înalte, făcând să apară percepția că timpul trece din ce în ce mai repede. Tot ceea ce se întâmplă în conceptul vostru de timp trebuie văzut ca un acordeon al cărui burduf e strâns din ce în ce mai tare. Deosebit de semnificativă este creșterea gradului de conștientizare a oamenilor și de aceea vă putem asigura că toate schimbările majore pot fi finalizate în 35 până la 40 de ani.

Asigurarea are rădăcini în energia puternică a iubirii – care nu trebuie niciodată subestimată! Dragostea este modul prin care voluntarii trezesc familia Pământului; cei care sunt treziți fac acțiuni semnificative, benefice. Dragostea este fundamentul pe care ei vor construi o lume nouă care va fi Epoca de Aur a Pământului.

Deoarece va dura destul de mult până când vor apărea dovezi în acest sens, ar putea fi util să știți cum să anticipați ceea ce va urma.. Ajutoarele voastre din alte lumi și-ar dori ca totul să decurgă fără sincope dar rapid, însă tulburări intermitente vor fi probabile în următoarele luni. Veți naviga prin energia confuziei generale și a furiei, în timp ce Statul Profund va ataca, iar „Pălăriile Albe” din forțele militare vor opera arestări, în timp ce alții vor efectua securizarea pe scară largă, distrugând facilitățile celor întunecați, pe măsură ce sunt descoperiți. .

Cum și când vor fi anunțate public adevăruri șocante, încă se discută – cine este suficient de respectat la nivel internațional pentru a fi crezut? Nu există prea multă încredere în lumea voastră în acest moment – ​​căci aproape întreaga mass-medie minte iar mulți lideri naționali nu au în vedere interesele cetățenilor țărilor pe care le conduc.(nota C.M.: este și cazul actualului președinte al României, care, prin inactivitatea sa și inutilele dar extrem de costisitoarele lui plimbări prin lume, sfidează poporul care l-a ales să conducă țara la a cărei sărăcire el a contribuit copios).

Unele reforme sunt gata de aplicare, iar altele sunt în încă stadii târzii de planificare, dar niciuna nu va putea fi implementată eficient până când întunericul nu va fi eradicat. Vă voi da un exemplu de ce este așa. Există intenții sincere de a oferi ajutor umanitar oamenilor de pretutindeni, care trăiesc în circumstanțe extreme dar marionetele întunericului și slujitorii lor au creat obstacole pentru a împiedica ca ajutorul să ajungă la acei oameni disperați, astfel că numărul populațiilor nevoiașe a crescut, ceea ce a dus la instigarea conflictelor civile, instabilitate economică și terorism multe țări ale lumii..

Activităților și politicilor care afectează negativ sănătatea minții, a corpului și a spiritului, li se va acorda o atenție crescută după anihilarea Statului Profund. Pulverizările de chimice și toate celelalte forme de poluare toxică se vor opri; iar apele planetei vor fi curățate; se va accentua lupta împotriva drogurilor, a armelor chimice și biologice, se vor înlătura substanțele nocive din vaccinuri și a adrenocromului. Legile neloiale și nedrepte vor fi anulate. Mass-media mainstream va începe să raporteze informații corecte, iar industriile de divertisment și sport vor fi curățate de tot ceea ce este nociv.

Activități majore, cum ar fi încetarea practicilor dăunătoare mediului, trecerea de la sursele actuale de energie la energie gratuită (liberă) și schimbarea comportamentului față de animale vor fi accelerate. Atitudinea represivă asupra celor pe drept nemulțumiți, care se revoltă, va înceta. Birocrația va fi puternic diminuată. În numeroase domenii, vor exista, la nivel local și internațional, oameni care vor putea da informări celor care au nevoie de ele.

Un alt proiect amplu este educația, care va fi reînnoită de la grădiniță până la nivelul doctoranzilor. Elevilor de la fiecare nivel li se vor preda informații exacte din punct de vedere istoric. Se vor accentua mult activitățile de asistență medicală, de obținere a energiei gratuite, creșterea eficienței în agricultură, transporturi, construcții și comunicații.

Indiferent dacă numele NESARA va fi sau nu atașat sistemului economic global, care va eradica corupția, se va asigura aplicarea corectă a Legii, punând capăt sărăcirii populației. Se vor prescrie datoriile țărilor față de Forumul Economic Mondial, Fondul Monetar Internațional și organizațiile financiare internaționale; se va pune capăt sistemului de înrobire prin dobânzi la împrumuturi și cămătăriei practicată de sistemului Federal de Rezervă, IRS și bănci..

Banca digitală, care este puternic comercializată, face parte din sistemul corupt și va fi abandonată. Sunt în vigoare prevederi pentru ca veniturile guvernelor și investițiile să treacă printr-un scurt episod de întrerupere a plății. Barterul, care a funcționat bine „ pe vremurile de altădată”, o va fi revigorat, ajutând pe oricine are nevoie de el fără a mai avea nevoie de tranzacții bancare.

Liderii mișcărilor progresiste își vor asuma una dintre cele mai mari responsabilități ale societății, oferind locuințe permanente pentru cei fără adăpost. Acțiunea a fost îngreunată de frică, lăcomie, fanatism și apatie.

Va fi nevoie de multă muncă pentru a îndepărta urmările din zonele devastate de război și pentru a reconstrui orașele și satele. Unii rezidenți vor fi dornici să se mute și să o ia de la capăt, alții nu vor dori să fie dezrădăcinați din nou. Imigranții, care s-au amestecat în comunitățile locale se vor simți „ca acasă”.

Oamenii care au fugit de violență, opresiune politică și sărăcie vor dori oportunități de educație și muncă înainte de a se întoarce pe pământurile lor natale. O organizație internațională va fi înființată pentru a supraveghea acea muncă imensă de curățare și repatriere.

Rezolvarea problemei celor fără adăpost din Statele Unite și remedierea condițiilor care provoacă această situație vor avea loc. Echipe de specialiști în domeniul sănătății alternative vor lucra pentru rezolvarea favorabilă a problemelor celor fără adăpost din SUA și alte țări.

Unele agenții, inclusiv CIA și Mossad, își vor elimina elementele necinstite sau se vor desființa complet. În delimitarea granițelor se va ține cont de rădăcinile comune ale strămoșilor, istoriei, culturii și filozofiei.

Va înceta tendința de scoatere de pe piață a micilor fermieri, întreprinderile mici, care se luptă să supraviețuiască, vor fi asistate financiar, iar corporațiile multinaționale, care își monopolizează piețele vor fi divizate.

Vor fi resurse mai mult decât suficiente — talente, cunoștințe, ingeniozitate, interes și bani — pentru a face o treabă splendidă pentru omenire. Din când în când, în anii următori, universul vă va surprinde cu evenimente spectaculoase, daruri divine menite să accelereze evoluția omului și a Gaiei.

În acest moment, Gaia nu are planuri în afară de absorbția luminii intense care ajută corpul ei planetar să urce constant prin densitatea a patra, în drum spre destinația 5D. Viitoarea populație a Gaiei va trăi în dragoste, bucurie, prosperitate și cu respect pentru întreaga Natură, într-o lume de o frumusețe maiestuoasă; va fi Epoca de Aur a Pământului.

Multe suflete care trăiesc astăzi pe Pământ se vor întoarce în timpul acelei Epoci, când catenele ADN, reactivate, vor permite o viață sănătoasă, foarte lungă. Alte suflete se vor încarna pe planetă pentru prima dată. Oricât de idilică va fi viața, în cele din urmă locuitorii ei se vor muta în lumi mai evoluate pentru a continua să crească spiritual și conștient.

Dragă familie, priviți spre ceruri și lăsați-vă inspirați de vastitatea și minunea universului nostru care face promisiuni de experiențe glorioase. Iubiți-vă pe voi înșivă și lăsați să se dezvolte darurile vieții.

Mulțumesc pentru oportunitatea de a vorbi și Suzy, mulțumesc pentru că ai primit cuvintele mele. Este o încântare și un privilegiu să fii invitat să contribui la aceste mesaje.

MATTHEW: Mulțumesc pentru informațiile tale pline de lumină, Arnold. Mulțumesc și tuturor colegilor tăi pentru tot ceea ce faceți pentru a ajuta Gaia și toate formele ei de viață.

ARNOLD: Este un serviciu al iubirii, la fel ca și al tău, Matthew. La revedere ție și iubitei Suzy.

MATTHEW: La revedere , dragul nostru prieten.

Toate ființele luminate din acest univers vă susțin cu puterea iubirii necondiționate.

________________________________

IUBIRE și PACE
Suzanne Ward

[ Arnold este un membru al forțelor speciale extraterestre care trăiesc printre noi.   Mesajele din 16 septembrie 2019 , 1 noiembrie 2022 și 3 iulie 2023 includ informații de la el. ]


Un comentariu:

  1. Buna seara, v-au inchis site-ul spiritul etern? Nu il mai pot accesa… multumesc.

    RăspundețiȘtergere