..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 9 martie 2024

W96 - PRIMA BĂTĂLIE ANTICĂ- Rebeliunea din grădina Edenuluui (V)

Publicat 29 mai 2021
Traducere Const. Mihăilescu.

Interebare: Când și de ce a început acea primă bătălie antică, cea care a provocat alungarea din Grădina Eden?
Yazhi: A apărut atunci când Evele (poporul evelor, femei, bărbați și copii) din Lemuria au decis să acorde ajutor de eliberare noii rase Adamice, creată de Reptilieni în Atlantida. Se petrecea pe actualul teritoriu al Turciei.

Pentru a-i elibera s-a purtat o bătălie care s-a soldat cu ieșirea în masă a acelei populații, care a fugit în Asia și în Europa. De-a lungul timpului, puritatea rasei adamice s-a diluat prin încrucișarea cu alte rase, singura nemetisată (nehibridată) rămânând populația din Atlantida, care era foarte nemulțumită de acea intruziune care, de-a lungul timpului, a stat și la baza faimoaselor războaie de pe planeta Tiamat.

Nu aș spune că în mod direct, dar a contribuit la crearea contextului social haotic al vremii care a avut repercusiuni și asupra Pământului, prin inundațiile diluviene care s-au produs din cauza enormelor cantități de apă ajunse pe Pământ de pe acea planetă dezintegrată.
Mulți oameni erudiți au afirmat că zeii supărați au provocat potopul cu intenția de a reseta omenirea. În realitate, desfășurarea și explicația au fost mai complexe, căci evenimentele din univers se întâmplă conform Legii Acțiunii și Reacțiunii (a cauzei și efectului) care încă depășește puterea ce înțelegere actuală a omenirii.

 Interebare: Așadar, din poporul Evelor, făceau parte și sclavii din Atlantida, care au fugit în Eden, și acestora civilizația taygetană le-a oferit cunoștințele necesare, după care Evas au pus la cale eliberarea produșilor Adamici din Atlantida. Am înțeles corect?

 Yazhi: Da, doar că ei, Evas (populația evelor), cuprinzând bărbați și femei, ca și Adams (adamii), s-au răzvrătit și au fugit din Atlantida, în teritoriul numit Eden, izolându-se astfel de Atlantida (atlanții originali, fiind de origine reptiliană; nota C.M.)
Taygetanii și-au creat o bază în Lemuria de unde și-au îndeplinit misiunea de salvare a rudelor lor încarnate pe Pământ.
Merită menționat ceva interesant aici: societatea lemuriană, era un matriarhat holografic, fapt care reiese foarte clar din înregistrările taygetane, femeile fiind mai receptive la acest tip de informații. 90% din cei aflați în acea bază erau Taygetani, restul erau Solatieni și Engan.
Întrebare: Spui că acea primă bătălie a avut loc cu ajutorului Evas (poporul evelor) care au eliberat membri ai rasei adamice. Cum s-a întâmplat asta mai exact, cum au reușit să se infiltreze?
Yazhi: După cum am înțeles, s-au strecurat prin granițele mai slab păzite, în zona Cappadociei (Turcia), printre altele. Era o acțiune de gherilă, precum Ninja. Au pătruns în laboratoarele în care se făceau experimente pe acele ființe și le-au eliberat. Bazele din Atlantida erau amplasate în zona Bermudelor.
În Capadocia infiltrarea a fost mai strategică; acolo, Evas au intrat și au stabilit legături și acorduri de cooperare cu scopul de a depista căile de evacuare a celor care urmau a fi eliberați. Mai întâi însă au trebuit dusă o muncă de la om la om, pentru a-i face să înțeleagă că starea de sclavie în care se aflau nu era un dat, nu era o soartă stabilită de cineva, o divinitate.
Legenda spune că, după ce au intrat în grădina Edenului, Eva și Adam au conștientizat faptul că sunt goi, ceea ce simbolizează faptul că erau „descoperiți” în sensul că nu aveau cu ce să se apere împotriva asupritorilor, nu aveau cunoașterea și informațiile necesare, „goliciunea” însemnând lipsa de cunoaștere.

 Interebare: Deci, după evadare, Evas și Adamii (evașii și adamii) au rămas în același areal?
Yazhi: Da. În sine, Evas și Adams s-au amestecat (încrucișat) creând o rasă modernă care, din punctul de vedere al istoriei acceptate, ar fi Homo Sapiens, rasă care a înlocuit populația indigenă aflată deja pe Pământ, ca specie protolyriană, de Neanderthal, care locuia în Europa, în special în Europa de Est, Asia și Africa.(nota C.M.: FOARTE IMPORTANT!) Zona ocupată de neanderthalieni era mai ales cea din zona munților Bucegi, România. Populația de Homo Sapiens, proaspăt creată, prin încrucișarea amintită, s-a răspândit deci în special în zona munților Bucegi.
Însă Neanderthalienii nu erau niște primitivi fără creier, așa cum sunt pictați, ci erau ființe avansate mental, spiritualizate și legate de natură. Era o societatea preindustrială, da, dar conectată emoțional cu Pământul, și care trăia în bună înțelegere cu alte triburi de Neanderthalieni, ei având o capacitate empatică clară, mult peste cea umană actuală.
(nota C.M.: cu alte cuvinte, nativii români au caracteristici de empatie și prietenie mult peste cele ale celorlalte naționalități, fapt care, din păcate, s-a transformat într-un     defect” căci, din cauza deschiderii lui, românul este mult mai ușor „fraierit” de cei cu intenții ascunse, necurate.- vezi austriecii, turci, americanii, ungurii, olandezii, rușii etc)

 Intrebare: După ce au fugit, au mai avut legături cu celelalte rase din Atlantida? Ce sa întâmplat în acea perioadă?
Yazhi: Nu. Înțeleg clar că ei nu au mai menținut legătura cu alții, ci s-au ascuns și izolat de tot ce avea de-a face cu Atlantida. Au devenit nomazi și s-au împrăștiat aproape în toată lumea trecând prin zone împădurite și câmpii întinse și ajungând, mai apoi, la țărmurile oceanelor și mărilor.

Mulți și-au format triburi, colonii sau mici centre populaționale, formând chiar mici civilizații.

Lupta îndârjită a lemurienilor avansați împotriva Atlantidei s-a dus, în mare măsură, pentru eliberarea lemurienilor din Atlantida.
Trebuie luat în considerare faptul că aceste evenimente s-au întins pe câteva secole pentru a câștiga energie sau pentru a se extinde și în spațiu; deoarece existau rase interstelare susținătoare ale fiecărei tabere (atlantă și lemuriană).

Reptilienii și aliați acestora sprijineau Atlantida iar Lyrienii erau susținători ai Lemuriei.

Îndelungatul război s-a purtat cu mijloace extrem de tehnologizate, de primă mână în zona acestui Sistem Solar, care explică urmele de radiații și aria zonelor distruse de pe Pământ. Acele urme radioactive se mai găsesc chiar și astăzi în acele zone, dovedind că, în acel război, s-au folosit arme nucleare.
De exemplu, există zone în India de astăzi, care prezintă radioactivitate mare, din cauza bombelor nucleare folosite atunci. Dovezile exploziilor nucleare antice (din perioada 600 ani îHr. - 12.500 ani îHr.) încă există și nu sunt ușor de ascuns.

Unele referiri la acele evenimente se regăsesc în Vechiul Testament unde se vorbește despre Sodoma și Gomora; (cei care priveau înapoi, erau transformați în stană de piatră). Sunt dovezi ale exploziilor nucleare.
Intrebare: Cum s-au desfășurat aceste bătălii nucleare, ce tehnologie era folosită?
Yazhi: S-au folosit aparate de zbor, nave, pe care le numeau „vimanas”. În înțelegerea mea, existau nave aeriene dar și amfibii care aveau încărcătură nucleară și care erau folosite în acele lupte. Nu întâmplător acea perioadă corespunde cu cea în care s-a produs distrugerea planetei Tiamat, și care a avut efecte cumplite asupra planetei Marte, în special, dar nu numai.

 Intrebare: Deci s-au folosit bombe nucleare, în înțelesul actual?
Yazhi: Da, au fost folosite bombe nucleare, fără îndoială. Urmele existente indică acest fapt, dar și în înregistrările istorice existente în afara Pământului.

Intrebare: Lemuria a folosit și energia nucleară pentru apărare?
Yazhi: Da, Mai ales ceea ce i-au oferit aliații extratereștrii.. Afirmația se bazează pe documente. Nedumerirea mea este de ce s-au folosit arme nucleare când existau și atunci puternice arme neradioactive! Deci, de ce să le folosești?
Armele nucleare sunt, de fapt, low-tech (
tehnologie rudimentară; n.m.) periculoase și inutile. Doar un obuz tras cu tunul naval cu plasmă, precum cele pe care le are Toleka (nava-mamă spațială taygetană) asupra unui obiectiv de pe suprafața Pământului, sau de oriunde, ar produce un fascicul cu plasmă care ar face ravagii, dar locale și nu cu efecte distructive în timp.. Are efecte până la adâncimi de 50 - 100 m, în sol. Când „obuzul” dă de o rocă mai dură, atunci energia se declanșează și apare o puternică explozie. Acea energie are acțiune de jos în sus, ridicând obiectivul de la suprafață, distrugându-l în totalitate.Rămășițele țintei or fi ridicate în aer la mii de metri, indiferent că e vorba de stânci, clădiri, utilaje, moloz etc. Un asemenea „obuz” nu este nuclear dar are efecte devastatoarea. Poate fi numită o armă energetică, neradioactivă. 

 Intrebare: Mulțumesc pentru toată explicația! Ce rase (civilizații) au luat parte la acea primă bătălie?
Yazhi: Rase membre ale Federației Galactice, prezente în jurul Pământului chiar acum. Cu mențiunea că Andromedanii doar urmăreau conflictul dar nu participau la el, nu erau combatanți, din cauza propriei lor karme.
Rasele care s-au implicat cel mai mult în acel conflic armat au fost Taygetanii, Enganii și Arcturienii, Reptilienii și Maitre.
(nota C.M.: unii sprijineau Lemurienii, alții pe cei din Atllantida)

DESPRE DUMNEZEU SHIVA
Intrebare: Zeul Shiva era andromedan, nu? Exista și în acele vremuri?
Yazhi: Da. Dar e greu de știut exact. De altfel, tot ceea ce s-a petrecut înainte de 12.500 ani este greu de datat exact. Nu am găsit menționată venirea lui Shiva pe Pământ, dar, din ceea ce am găsit eu, a fost înainte evenimentele din Tiamat, cam în 650 î.Hr., în jurul perioadei lui Buddha. Nu pot preciza când, nu există date. Dar este asociat cu vimanas și luptele de atunci..
Există, totuși, date despre Shiva cu care eu personal nu sunt de acord. De exemplu, spiritul său războinic și natura puternică nu sunt foarte andromedane. Întotdeauna e înfățișat ca având păr, dar andromedanii nu au păr. Aș spune că ar arăta mai degrabă cu Celeano din Pleiadiae. Dar asta e doar părerea mea.
Shiva este asociat cu confruntarea, cu ocultul, e considerat distrugătorul lumilor, dar într-un sens pozitiv. Adică dizolvă minciuna, dezvăluie realitatea, oricât de grea ar fi. Dezvăluitor al inconștientului, asociat cu planeta Pluto.
Nu se știe dacă a participat la acea bătălie, înainte de distrugerea lui Tiamat sau nu; dar dacă a participat, nu era andromedan.

 Intrebare: Deci crezi că este posibil să nu fi fost andromedan?
Yazhi: Înregistrările de aici spun că era andromedan, dar eu pun la îndoială această mențiune. Cert e că nu avea o personalitate andromedană.
Singurul lucru care se potrivește este culoarea pielii lui și faptul că zona indiană a avut multă influență andromedană. El a participat la războaie, conform întregii povești a lui Shiva. Cu toate acestea, deși războiul din Tiamat a fost cel mai mare și cel mai amintit, au existat multe alte războaie purtate cu nave și tot felul de armamente, printre care cel din Germania, din 1561.

Din 1880 încoace, ideea de OZN-uri și extratereștri a început să fie ștearsă voit din cultura omenirii ; mai cu seamă perioada anilor "30, când naziștii au început să experimenteze tehnologia antigravitațională. Pe atunci era în interesul lor să ascundă cât mai bine existența acestor Wonder Waffen, sau arme secrete.

https://swaruu.org/transcripts/first-ancient-battle-the-rebellion-in-the-garden-of-eden-orion-wars-part-5-text-only-translated-orig

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu