..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 6 martie 2024

W86- MENSTRUAȚIA ȘI SARCINA - la femeile taygetane

Publicat 18 martie 2021
Traducere Const. Mihăilescu

Anéeka : Pe Pământ, frecvențele Lunii sunt cele care guvernează cel mai mult ciclurile femeilor și, într-o mai mică măsură, colectivitatea feminină în care trăiești.
În Taygeta nu există frecvențe lunare, care să influențeze planeta și regnurile (mineral, vegetal, animal) ca pe Pământ. La oameni, determinantă este mintea, chiar mai mult decât stimulii hormonali ai mediul înconjurător.. 

Desigur, relațiile cu alte persoane influențează starea de spirit și mintea. La noi, femeile, poate fi normal să treacă mai multe luni sau chiar ani fără ca acest proces să se producă, până când ciclu poate reveni brusc ca o consecință a unui act de voință. Această caracteristică a femeilor taygetane le permite să aibă un control deplin asupra nașterilor, folosind doar mintea.
Problema este că, după menstruație, o femeie taygetană nu va avea un interval de fertilitate de câteva zile, care se poate extinde până la o lună.
O altă diferență este că femeia taygetană are capacitatea de a stoca spermatozoizi în ovare, cu care să facă fecundarea ovulelor chiar și după trecerea câtorva ani, fără ca în acea perioadă să mai fi avut contact sexual.

Și, de parcă nu ar fi de ajuns, chiar și o fecioară poate rămâne însărcinată printr-un act de voință, autoimpunându-și starea de graviditate, fără partener. Această posibilitate remarcabilă există ca urmare a faptului că ADN-ul oamenilor taygetani este format din 24 de cromozomi. Însușirea aceasta se numește autoclonare.
Așadar, deși femeia taygetană are capacitatea de a-și controla mental ciclurile, dezavantajul este că, dacă nu este atentă cu gândurile și dorințele ei profunde, poate avea surpriza să rămână însărcinată, dacă și-a lăsat imaginația să vagabondeze aiurea.
Desigur, asemenea „accidente” pot fi prevenite prin folosirea contraceptivelor. Aceste metode sunt în mare parte hormonale, similare celor de pe Pământ. S-au încercat și rezolvări prin folosirea vibrațiilor de o anumită valoare, însă s-a dovedit că aura femeii poate inhiba acțiunea acestor unde, tratamentul hormonal rămânând cel mai eficient și mai sigur.
Intrebare: În cazul sarcinii, de unde știi al cui este copilul? Poți face o alegere conștientă în a-ți dori sarcina?
Anéeka: Adevărul este că dacă femeia a fost cu mai mulți bărbați, nu va mai ști al cui copil este. Și atunci, ca și la voi, se poate apela la testul ADN.
Problema este că, la nivel ovarian, uneori, spermatozoizii puși la „conservare”, deși în stare de stază, unul sau câțiva, să se „trezească”și să fecundeze ovulul, astfel că femeia se trezește însărcinată. Este adevărat că un rol determinant îl joacă aici voința, determinarea femeii de a deține permanent controlul, însă mai pot apărea și „accidente”.
Pe această temă, pot exista situații diferite: de ex. o femeie care are un act sexual nedorit sau cu un partener de la care nu dorește un copil, poate, printr-un act de voință, să activeze  spermatozoizi din cei puși la „conservare” ai altui fost partener.
Acest gen de situații pot crea probleme în societatea taygetană. Din acest punct de vedere, este uneori, mai bine că la voi este altfel.
Intrebare: În cazul tău, cât durează ciclul, ai probleme în acea perioadă?
Anéeka: Durează aproximativ cinci sau șase zile, în medie. Uneori poate dura patru. Neregularitatea și manifestarea ciclului la femeia taygetană poate diferi de la persoană la persoană. Poți avea crampe, dureri, disconfort și toate astea.
Intrebare: Tratamentul hormonal, ca metodă contraceptivă, nu este dăunător? Cel puțin la noi, metoda pare a fi nocivă și cauza multor probleme de sănătate.
Anéeka: Pe Pământ, știu că este controversat. De exemplu, la voi problema e legată de tendința de îngrășare. După părerea mea e mai mult o scuză. Noi considerăm că acest mod de tratament al femeilor taygetane nu le afectează sănătatea.
Intrebare: La noi, pare-se că sunt și alte efecte precum, umflarea, infecțiile și durerile mamare, schimbări de dispoziție, insomnie etc.
Anéeka: Emit ipoteza că este vorba de un dozaj exagerat. Pentru mine ar fi mult prea mult. De asemenea, trebuie verificat tipul de hormoni. Dacă sunt sintetici, atunci, clar că pot da efecte colaterale. Cine se confruntă cu o asemenea situație este indicat să folosească alt produs, data viitoare.
Intrebare: La ce vârstă apare, de obicei, pentru prima dată? Și voi ajungeți la menopauză?
Anéeka: La ce vârstă? Pe la 13 ani, rareori mai devreme; în timp ce la femeile umane poate apărea încă de la nouă ani.
Nu există menopauză aici. Femeile taygetane sunt potențial fertile tot timpul. Singura diferență este că multe femei, cu adevărat mai în vârstă din punct de vedere emoțional și intelectual, sunt foarte stabile. Ele știu ce vor și ce nu vor. E o chestiune de control asupra propriului corp, și-ți poți impune starea de menopauză.
Intrebare: Mulțumesc, Anéeka. Foarte interesant. Are vreo consecință fizică sau emoțională intrarea voită în menopauză? Aici se spune că eliberează și energii.
Anéeka: Nu știu, dar te simți foarte liberă și în siguranță. Cu cât trece mai mult timp, cu atât te simți mai în siguranță pentru că, chiar dacă ai suișuri și coborâșuri emoționale, știi că ești stăpână pe corpul tău.
Intrebare: Ce faci când ți-a apărut ciclul?
Anéeka: Ca și la voi, e o problemă de menținere a igienei personale, dar fără chimicale în tampoane.
De asemenea, spre deosebire de Pământ, aici ciclul nu este văzut ca ceva negativ sau murdar. Când este necesar, în perioada aceasta, te poți menaja mai mult, evitând programe încărcate sau activități care presupun efort sporit.
Deci poți folosi perioada ca o oportunitate de a te odihni puțin, de a sta acasă, de a rupe rutina. Aici, nu vei găsi șefi care să-ți refuze solicitarea. Pe Pământ, sângele menstrual poate fi folosit pentru a delimita energetic perimetrului casei sau al gospodăriei..
Intrebare: Cât durează sarcina, la voi?
Anéeka: Nouă până la 10 luni, aproximativ la fel ca pe Pământ. Doar un pic mai mult, dar nu prea mult.
Intrebare: Pot exista nașteri premature?
Anéeka: Da, când apare o problemă, desigur. Cu toate acestea, complicațiile sarcinii sunt mult mai rare și mai puțin grave decât pe Pământ. Nașterile sunt aproape întotdeauna naturale. Și ca procedură normală, se obișnuiește să se nască sub apă.
Ca un fapt enervant suplimentar, atunci când are loc partenogeneza și femeia este încă virgină, în momentul nașterii, se obișnuiește să fie asistată chirurgical, pentru a ușura nașterea și a fi mai puțin periculoasă pentru bebeluș..
Intrebare: Unde naște femeia: acasă, în piscină, sau la mare ?
Anéeka: În spitale au căzi speciale pentru naștere. Acasă, într-o piscină sau în izvoare naturale cu apă curgătoare. În mare, nu știu, nu am auzit niciodată de asta.
Organele sexuale ale ambelor sexe sunt puțin mai mari decât la oameni. Aceasta înseamnă că tractul vaginal este mai potrivit pentru naștere decât la femeile umane. De aceea este mai ușor. Deși asta nu înseamnă că nașterile sunt fără durere și fără probleme. Totdeauna, nașterea este considerată un eveniment dificil.
Intrebare: Când spui „asistență chirurgicală”, vrei să spui cezariană?
Anéeka: În acest caz, himenul este îndepărtat sau deschis chirurgical. La cezariană se apelează doar dacă apare o problema gravă, ca ultimă soluție.
Intrebare: Deci păstrați conceptul de virginitate? Pentru că aici, la noi, a cam dispărut. În unele locuri chiar se spune că a fost impusă de religie ori că himenul se rupe de la sine de multe ori, așa că nu ar mai fi nicio diferență dacă ai avut sau nu contact sexual.
Anéeka: Himenul femeii taygetane este, de obicei, mai ferm și mai gros decât cel al femeii umane. Aceasta este o altă diferență biologică. Pe Pământ, virginitatea a fost impusă ca metodă de control al populației feminine. Problema este că în ceea ce privește libertățile sexuale, și contrastând acest lucru cu biologia, constatăm că nu există prea mult beneficiu în promiscuitate în general, fiindcă nerestricționarea în acest sens este ca un catharsis derivat din comportament represiv. Deci, nu este implicat un aspect religios sau moral social, ci mai degrabă ajunge să dăunează biologic persoanei. Vorbesc mai ales de femei, dar și de bărbați. De asemenea, apar probleme psihologice care ulterior devin probleme sociale sau de cuplu.
În sine, explicația constă în faptul că, o persoană absoarbe energia celeilalte persoane și își împrumută vibrațiile. Se amestecă, frecvența unei persoane influențează frecvența celeilalte, făcându- se o medie.
Mai ales pe Pământ, se întâmplă ca o persoană să aibă o energie foarte densă și dominantă, de obicei de vibrație scăzută, care va domina cealaltă persoană, creând probleme de personalitate, de comportament.
Acest lucru se întâmplă de multe ori când o persoană are o energie foarte regresivă și este amestecată cu cea a unei persoane pozitive. Persoana regresivă se va simți foarte bine și își va dori mai mult contact și apropiere cu persoana pozitivă, care, dimpotrivă, se va simți foarte rău, exploatată, epuizată.
Pe scurt, nu este indicat să faci sex cu orice persoană.Trebuie mare atenție, mare grijă.
Intrebare: Cum se îndepărtează chirurgical himenul?
Anéeka: În mod tradițional. Cu anestezie locală și bisturiu, laser sau sunet comprimat. Este neplăcut dar, uneori, poate fi necesar. Oricum nu este o chestiune de morală sau de morală religioasă.
Deși ar trebui să fim egali, bărbați și femei, adevărul este că nu suntem. Chiar și din punct de vedere biologic. Deci, oricât de progresist ar fi un bărbat, îl va deranja întotdeauna faptul că soția lui a avut și alți parteneri înaintea lui. Acest lucru se observă mai ales în Taygeta pentru că, deși este o societate foarte matriarhală, în care, practic, femeile dețin controlul asupra societății (a nu se confunda cu anularea rolului bărbaților, pentru că nu este așa), chiar și aici bărbații vor prefera femeile cu mai puțin trecut, ca partenere.
Se întâmplă, și depinde de fiecare persoană, atât în ​​Taygeta, cât și pe Pământ, ca bărbații să accepte copiii partenerei de viață, dintr-o altă relație. Are legătură cu psihologia profundă bazată pe nevoi biologice.

https://swaruu.org/transcripts/menstruation-and-pregnancy-taygetans-text-only-translated-originally-from-spanish

Un comentariu:

  1. Este o aberație. La un nivel atât de ridicat de dezvoltare spirituală, vrei să zici că există acte sexuale nedorite, adică violuri?!🤣🤣 Există nașteri ca aici, când deja pe planeta noastra există utere artificiale, clonări umane. Serios? Eu știu că nu există act sexual în dimensiunile înalte. Cât despre violuri, adică acte sexuale nedorite, cum spui tu, nici nu se pune problema.

    RăspundețiȘtergere