..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 13 martie 2024

W116 - Lumea astrală - Soldați în Astral - Banca astrală, animaleetc - Yazhi Swaruu (II)

Autor Gosia de la Agenția Cosmică.
Publicat 29 septembrie 2023
Traducere Const. Mihăilescu

(partea a doua)

Robert: Întrebare de la un cititor: Când visez, mă aflu în astral și văd ceea ce este acolo, sau sunt amintiri din alte vieți, ori e o continuate a unor acțiuni făcute în fizic?
Yazhi: Visezi despre ceea ce în ziua care s-a încheiat ai avut în minte mai persistent. Când ajungi în astral (în vis) continui de unde ai rămas, dar cu rezolvări diferite și derulare mai rapidă, nimic ciudat.
Robert: Dar sunt și fragmente dintr-o altă cronologie?
Yazhi: Toate se amestecă în astral, ca într-un blender.
Robert: Bine. Care este diferența dintre astralul inferior, din 3D și astralul inferior 5D (ar fi 4D, respectiv, 6D) ?
Yazhi: Nicio diferență, se referă doar la punctul de vedere al locului, deoarece, în sine, toate definițiile sunt arbitrare și nu reflectă ceea ce este experimentat empiric ca astral.
Gosia: Dar în așa-numitul 6D, cu astralul Taygetei reptilienii nu rezonează, nu pot sta ? Cred că la asta se referă întrebarea.
Yazhi: Această clasificare ar fi valabilă doar ]n contextul Taygetei și ar fi un astral subiectiv, provenit de la acel inconștient colectiv care îl generează. Chiar și așa, este o clasificare arbitrară.
Robert: Am înțeles. De ce am nevoie pentru a face o călătorie astrală? Există o procedură?
Yazhi: E ceva foarte personal. Fiecare persoană ar trebui să o facă așa cum îi servește cel mai bine. Este practic o meditație în stare profundă. Ceea ce poți face este ca în meditația ta să încerci să te vezi plimbându-te prin apartamentul, sau camera în care te afli. Folosește-ți imaginația în a face asta, nu încerca sa te desprinzi de corp fără a avea suficientă practică, pentru că nu vei face decât să-ți crească frustrarea. Dar bucură-te să te „plimbi” pe podea, în cameră sau pe străzi, prin pădure, oriunde te simți ca în viața fizică. Exersează!
Brusc, la un moment dat, îți vei da seama că nu mai este imaginație pentru că vezi figuri de oameni, case, semafoare, cunoscute. Este nevoie doar de practică. 

Când atingi acel nivel, nu vei mai avea nevoie să intri în meditație. Vei fi ca mine care, în câteva secunde pot ajunge oriunde intenționez, chiar dacă fizic sunt la masă etc.
Renunță la ideea că ești ceva solid, că ai un corp material dur, amintește-ți că în primul rând ești suflet, fără materialitate și că, din această cauză, poți călători oriunde precum gândul. Persistă în credința că ești spirit, ești energie.

O ALTA ZI din sept.2023
Gosia: Mari a spus că se întâmplă multe în astral, și că ceea ce se întâmplă acolo se reflectă în fizic. Întrebarea este, ce se întâmplă acum în astral? Ce se întâmplă acolo acum și care urmează a se reflecta în fizic, la nivel global?
Yazhi: Există facțiuni în astral, ființe organizate acolo, de tot felul, unele au fost umane, altele nu au fost niciodată în corp fizic.. Se luptă între ele și asta se reflectă și asupra oamenilor, deoarece unii dintre combatanți vor să-i protejeze pe oameni, alții să-i agreseze.
Tot ce se întâmplă acolo se va reflecta în lumea reală. În astral totul este configurat pentru a provoca suferință oamenilor, facțiunile luptă pentru controlul asupra lumii reale. Este extrem de complicat și funcționează pe mai multe niveluri. Nici măcar eu nu pot avea întreaga imagine astrală a Pământului. Dar nu am nevoie.
Facțiuni, clanuri și bande din astral se luptă între ele pentru a controla captarea de energie provenită de la oamenii aflați în corpuri biologice. Este practic vechea luptă a binelui împotriva răului și locul de unde provin miturile cu lupta dintre îngeri și demoni.  Exact asta se întâmplă dar fără încărcătură religioasă, deoarece nu este altceva decât o versiune supra-simplificată a adevărului care vizează controlul asupra populație umane.
Dar lupta este reală și puțini au observat că nu lupta, ci gestionarea frecvenței, este calea de urmat. 

Chiar și acolo, se crede că lupta, beligeranța  sunt necesare. Puteți vedea acesta la Mari. Nimeni nu o deranjează, pentru că ea nu deranjează pe nimeni direct și, din această cauză, ea este de neatins. Din nou, e vorba știința de a gestiona vibrația. 
În astral inferior ființele se lovesc una de alta, se războiesc pentru a deține controlul. Iar asta  se reflectă în haosul din lumea reală. Se știe însă și că ideile și atenția concentrată asupra acelor conflicte din lumea reală duc la manifestări în astral. Înseamnă că, în cele din urmă, tot populația umană este controlorul suprem al vieții, a ceea ce se întâmplă pe Pământ, în plan fizic.
Gosia: Lupte între îngeri și demoni. Dar nu așa s-a întâmplat mereu? Există acum acolo (în astral) ceva anume, diferit de ceea ce s-a întâmplat înainte?

 Yazhi: Pur și simplu există mai multe lupte, pentru control, în care cei dintr-o parte sau o zonă a planetei vor ceea ce au ceilalți, practic totul. De exemplu, Noua Ordine Mondială este tocmai asta. 

Nu e vorba de un grup de bătrâni bogați mumificați, precum Soros, care doresc să domine lumea. Ei reprezintă doar partea vizibilă și este o prostie. Adevărata problemă este în astral, deoarece Noua Ordine Mondială nu este altceva decât astralul inferior care lucrează pentru a prelua lumea reală. Asta este tot..
În astral sunt ființe rele și demoni care vor să preia lumea celor vii pentru a o controla pe deplin, cu scopul de a amplifica suferința umană, aducătoare de energii de joasă vibrație. Una din ființele pe care le hrăniți este egregorul pe care l-ați format, ca minte colectivă, și pe care îl hrăniți cu energia pe care fiecare dintre voi o produceți.

Dar, pentru a realiza acest lucru, ei trebuie să îndepărteze entitățile bune care nu doresc asta, adică pe acei super-soldați care lucrează și luptă în astral, oamenii care-și lasă, mai ales în timpul somnului, corpul fizic și vin în astral să lupte, ajutați de rudele lor iubite dezîncarnate, aflate deja în astral..
Dar este vorba și despre luptele purtate între entități negative pentru dominație. Aceasta este problema cu „băieții răi”, ei vor să fie întotdeauna cei mai puternici demoni, așa că se luptă cu alți demoni. Aceste lupte, duse în astral, au corespondent pe Pământ, războiul din Ucraina fiind un exemplu din actualitate.
Totul este o mizerie greu de înțeles, deoarece cu multe stratificări.
Gosia: Uau, ok. Ai spus că nimeni nu o deranjează pe Mari, ea fiind de neatins. Dar, după cum sublinia cineva, voi, pleaidienii cam deranjați Federația, prin dezvăluirea minciunilor pe care le folosește în relația cu umanitatea, de ani de zile. Cum se leagă asta cu gestionarea frecvenței, nu intrați și voi în conflict cu Federația?
Yazhi: Adică relația de necolaborare cu Federația ar trebui să se reflecteze și pe Pământ ? Păi, Cabala terestră e deranjată precum și Federația.
Gosia: Atunci când deranjezi Cabala și Federația, nu ne afectează, pentru că acel conflict există și se prelungește?
Yazhi: Îi trezește pe oameni, singurii care controlează cu adevărat ceea ce se întâmplă pe Pământ.
Gosia: Da, am vrut doar să aflu răspunsul tău. Mulțumiri. Mai am o întrebare în legătură cu ceea ce a spus Mari într-unul dintre videoclipurile ei despre entitățile astrale. Ea a afirmat că entitățile se hrănesc cu sentimente de anxietate etc. Dar oamenii care merg la biserică o fac din dorința de a experimenta pacea, iubirea, unitatea cu tărâmul superior. Asta simt cei care frecventează biserica, printre care și mama mea. Ei merg acolo pentru a-și expune necazurile. Cum se pot hrăni entitățile negative cu energii create de anxietate?
Yazhi: Totul depinde de cine este fiecare persoană. Cu toate acestea, oamenii sunt, de obicei, într-o stare de spirit și vibrație atât de scăzută, încât chiar și o biserică este un loc înalt pentru ei. Dar, pentru alții, incinta bisericii reprezintă o groapă cu vibrații scăzute. Unii oameni cu vibrații înalte pot filtra lucrurile rele, vibrația proastă și pot rămâne acolo doar pentru a se bucura de arta de pe pereți, printre care acel om crucificat care sângerează. E doar artă.
Totul depinde de punctul de vedere al fiecărui vizitator și de ceea ce el filtrează cu conștientizarea și mintea sa.
Gosia: Da. Dar multe biserici evanghelice sau baptiste sunt pline de oameni fericiți care bat din palme și cântă. Demonilor nu le-ar plăcea asta, nu? Aceasta este o frecvență mai mare.
Yazhi: Sunt entități care se hrănesc și cu astfel de energii anume acelea care doresc să evolueze..Cu cât fericirea este mai mare, cu atât suferința este mai mare. Este ca și cum ai îngriji puii cu mâncare bună și adăpost înainte de a-i face friptură.
Matias: Poți fi ucis în astral? Adică corpul tău fizic care este în pat, dar partea subliminală iese în astral pentru a lupta, poate deceda? Care este cel mai rău lucru care ți se poate întâmpla? De asemenea, dacă soldatul din astral moare în luptă, ce se întâmplă cu corpul său fizic de pe pământ? Moare și el?
Yazhi: Pe scurt, nu, dar poate vătămat în proporții diferite. Nu poți fi ucis ca atare, dar ceea ce ești în fizic poate fi alterat de acțiunile ființelor din astral. Este ca și cum ți-ai vinde sufletul lor. Tot ceea ce te definește se pierde în schimbul a ceva, așa că devii mai mult unul dintre ei pentru că ai ales să adopți gândirea lor. Este ca și cum ai fi matrixat, te-ai pierde în Matrixul Pământului.
 În astral, totul se bazează pe mai multă energie. Deci din astral se poate și proteja dar și agresa.
Gosia: Deci dacă te „omoară” în astral... nu ți se întâmplă nimic aici, în planul fizic?
Yazhi: Prima problemă aici este că însăși definiția cuvântului „ucis” se schimbă cu tărâmul în care te afli. În lumea materială, biologia „ a fi ucis” și este ușor de văzut, dar în planurile astrale, totul va depinde de ideile și conceptele asociate cu „uciderea” pe care le are fiecare care și se schimbă tot timpul, în funcție de locul și nivelul la care te afli în astral.
În astralul inferior, se poate regăsi încă conceptul de a ucide și de a muri așa cum se știe că este în lumea materială.
Gosia: Demonii pot fi uciși în astral?
Yazhi: Da, dar din nou, totul depinde de loc și frecvență. De exemplu, în astral, o persoană e reprezentată de un anumit grup de idei și atașamente, astfel încât „acela” să fie deosebit de „acesta”. Când spargi acea conformație care caracterizează acel punct de concentrare, ucizi ființa astrală, demon sau orice altceva ar fi ea. O persoană este definită de grupul de idei care o definește. Când le spargi acel mănunchi unitar, acea persoană nu mai există, adocă este ucisă. De aceea, prin vrăji (descântece)  demonul poate fi anihilat.
Gosia: Deci, vrăjile funcționează în astral?
Yazhi: Da, pentru că pot distruge sistemul de credințe care a definit o entitate (demon, egregor). În fapt, i se taie hrana acelei entități sau egregor.
Gosia: Dar care ar fi motivația și cum de prin rostirea câtorva cuvinte, se poate ajunge la un asemenea rezultat?

Yazhi:Poate pentru tine pare neimportant.. Dar dacă tehnicile acestea (vrăjile) se fac corect pot fi eficiente. Este ca și cum te-ai confrunta psihologic cu un psihopat. El nu poate rezista la cunștientizarea a ceea ce este el cu adevărat. Gosia: Dar acel sistem de credințe, care a format demonul, nu se află în demon ci îneste în mintea persoanelor/grupului de oameni care l-a format. Deci ar trebui să se spargă în mintea oamenilor, nu în demonul creat, nu?
Yazhi: Da, efectele pot fi doar temporare asupra demonului, de aceea pot apărea din nou.
Gosia: Cu alte cuvinte, demonii nu pot fi uciși în acest mod.
Yazhi: În funcție de ceea ce îi hrănește, fiecare în mod specific și de ceea ce îl menține în viață. Unii pot fi neutralizați eliminându-le sursa de hrană, alții prin inducerea stării de teamă, disperare.
Gosia: Deci nu e vorba că te lupți cu săbii și arme, ci cu vrăji?
Yazhi: Da, asta funcționează uneori dacă se regăsește în sistemul de credințe atât al celui cu sabia, cât și al demonului, adică să existe credința indubitabilă că cu o sabie poți fi omorât. Majoritatea celor din astralul inferior cred că, așa cum am spus mai înainte, astralul inferior este doar o reflectare a acelorași principii care formează lumea materială.
Gosia: Bine, am înțeles. Te poți alege cu niște vânătăi pe corpul fizic, după ce ai revenit din astral?
Yazhi: DA. Pentru că ceea ce crezi se manifestă. Dar te poți considera și invulnerabil. Și, ține minte, astralul sângerează în lumea materială, deoarece cele două stări sunt vecine și intim legate.
Gosia: Ok, ultima întrebare, legată de bancile astrale.
Yazhi: Nu știu prea multe despre bănci și bani.
Gosia: Mă refer la comerțul astral și de resurse care are loc acolo, așa cum susțin unii oameni. E adevărat?
Yazhi: Ah, asta e altceva. Pentru resurse se luptă și cea mai mare parte a populației umane. În astral, cea mai căutată resursă este energia suferinței și cea care rezultă din frică..
Energia se formează cu conștiința și apoi se modelează în lucruri cu gândul, dar ai nevoie de un suflet pentru a face asta. Iar oamenii au ceea ce demonii astrali inferiori nu au, anume...au suflet!! Ființele astrale fac comerț cu asta, da.
Gosia: Poate că asta se întâmplă și în fizic, prin bani fizici.
Yazhi: Da, da, dar comerțul este în principal pentru atenție și putere de manifestare a creației care este „muls” de la oameni. De aceea controlul minții este atât de important pentru entitățile astrale inferioare, altfel d doar suferința, tortura și execuțiile ar fi fost suficiente. Dar, au nevoie de mai mult decât o simplă suferință, au nevoie de creativitatea oamenilor cu suflet, astfel încât aceștia să poată manifesta lucruri și realități pe care acele entități și le doresc. De aceea insistă să manipuleze atât de mult percepția umană, folosind banii, mass-media și false istorii.


https://swaruu.org/transcripts/astral-world-soldiers-in-the-astral-astral-banking-animals-and-more-yazhi-swaruu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu