..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 2 martie 2024

W 113 - OZN-uri în Congres - discuție cu Athena Swaruu

Autor Gosia de la Agenția Cosmică, Gosia
Publicat 17 august 2023
Traducere Const. Mihăilescu


Gosia: Un lucru... de ce vorbesc în SUA despre toate chestiile astea de declasificare acum, imediat după evenimentul Greer? Are legătură? De ce această „coincidență”?
Swaruu X (Athena): Are legătură, da. Chestia cu Greer s-a întâmplat pentru că știa despre asta, pentru că el este un „insider”. Totuși, continuăm să insistăm că totul este teatru pentru oameni, cei de la guvernare se comportă de parcă n-ar ști. Și ceea ce vedeți în mass-media, de exemplu ceea ce s-a întâmplat în Congres, este doar o pregătire a populației. Adevăratele decizii de putere nu sunt luate nici în Congres și nici nu sunt prezentate publicului la televizor.
Cei din Congres și cei care vorbeau despre asta înainte de Congres nu spun prea multe; observă că tot ceea ce spun este foarte superficial. Ei detaliază sau nu, în funcție de reacția oamenilor.
Da, se pare că evenimentele se îndreaptă spre
falsa invazie extraterestră avansându-se un pic mai mult spre acceptarea vieții extraterestre. Nu vor expune și nu vor valida totul dintr-o dată. Ei fac pași mici.
Robert: Da, dar n-au venit până acum cu nicio certitudine !

Swaruu X (Athena): Faptul că au permis să se vorbească despre asta e considerat de ei un pas înainte.
Gosia: Dar de unde a venit Grusch atât de aproape de ceea ce a făcut Greer? Nu înțeleg. Care este agenda aici? Doar pentru a orienta atenția tuturor asupra OZN-urilor?
Swaruu X (Athena): Da, ca un preludiu la ceva mai mare care s-ar putea (nu neapărat) să se încheie cu o falsă invazie extraterestră.
Gosia: Greer, pentru „teoreticienii” conspirației (nivelul ufologiei), iar Congresul și Grusch, pentru nivelul mai comercial.
Swaruu X (Athena): Exact.
Robert: Cred că intenția este de a distrage atenția de la cei care spun cumva adevărul.
Swaruu X (Athena): Da, Robert, asta este important. Pentru a realiza un nivel informativ despre extratereștri cu care să disipeze informațiile pe care alții le dau despre subiect... inclusiv ceea ce spun extratereștrii înșiși.
Robert: Acum am văzut că toți acești presupuși cunoscători ai problematicii ET acordă credibilitate mass-mediei oficiale.
Swaruu X (Athena): Asta e problema lor majoră. Pentru că nu sunt atât de cunoscători pe cât cred ei, nu pot înțelege niciodată dinamica ET fără să înțeleagă mai întâi cum funcționează, de fapt, planeta pe care trăiesc. Deși aici avem și stratificări ale Matricei superioare care fac tot posibilul să ne încurce, deoarece Federația Galactică guvernează aici.

ALTĂ CONVERSAȚIE
Robert: Întrebare de la un cititor: „De ce Federația plănuiește o invazie falsă și de ce, dacă au grijă de umanitate și de semințele stelare, împiedică omenirea să aibă cunoștințe despre alte planete?
Swaruu X (Athena): Există mai multe niveluri la toate acestea. Unul este al Cabalei profunde, interesată să trâmbițeze invazia extraterestră falsă ca metodă de panicare și provocare atitudine obedientă și de înfricoșare a populației lumii, pentru a se asigura că toți se conformează și acceptă NWO (noua ordine mondială).

În ceea ce privește Federația Galactică, este neclar ce joc joacă ea, dar, oricum, se face vinovată pentru toleranța de care dă dovadă în relația cu întunecații.

Deși aparențele se doresc pozitive, în ceea ce privește existența unui guvern mondial (care, în acest fel, ar asigura, în sfârșit, pacea mondială) adevărul demonstrează că nu este urmărită decât sistematizarea exploatării suferinței umane. Ei vorbesc despre acel guvern mondial asemănându-l cu cel din Taygeta, deși nu au nimic în comun cu asta (ca organizare și programe).
Un guvern global pe Pământ va fi instrumentul principal prin care se pot provoca războaie în diferite părți ale lumii voastre, pentru aaduce suferință și pierderi de vieți acolo unde cei care vă stăpânesc vor găsi de cuviință, ca instrument de pedepsire și înfrângere a celor care se revoltă și „ies din rând”.

O ALTĂ CONVERSAȚIE
Yazhi: Da, ei urmăresc să isterizeze lumea prin autentificarea așa-zisei invazii extraterestre. Această intenție poate fi observată chiar și în lucruri mărunte precum ceea ce a detectat CIC într-unul dintre acele lucruri Wikipedia pe care le-au transferat în videoclipul lui Mari. Vechea definiție a răpirilor era: „Acțiuni ale unor presupuse ființe extraterestre prin care se răpesc oameni și animale, împotriva voinței lor”. Acum formularea s-a modificat: „În ufologie este actul extratereștrilor care iau oameni sau animale împotriva voinței lor”. Diferența este subtilă, dar prin aceasta se acceptă existența atât a actelor cât și a făptuitorilor extratereștri. ( extratereștrii nu mai sunt ipotetici iar faptele lor devin certe). Adică ei confirmă, nu neagă.

Dar, așa cum am spus, se modifică narațiunea despre ET, deoarece oamenii deja vorbesc prea mult despre asta, necenzurat și necontrolat.

https://swaruu.org/transcripts/ufos-in-congress-chatting-more-about-the-subject-with-athena-swaruu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu