..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 27 martie 2024

W 134- Cronologie - Gosia conversează cu Yazhi Swaruu (comunicare extraterestră)


Autor Gosia de la Agenția Cosmică
Publicat 05 martie 2024
Traducere Const. Mihăilescu

Gosia: Yazhi, am o întrebare. Dacă schimbi cronologia, noua linie temporală păstrează evenimentele de pe vechea cronologie?
Yazhi: Dacă e vorba de oameni, percepția lor va fi alta.
Gosia: Dar evenimentele din vechea cronologie vor continua să existe?
Yazhi: Important pe noua linie, va fi ceea ce văd cei cărora li s-a schimbat cronologia, cea veche va fi de parcă n-ar fi existat niciodată.
Gosia: Dar dacă evenimentele de pe vechea cronologie nu s-au șters, cred că ele vor influența câmpul cuantic al acelei persoane, nu? Ai spus că toate sunt informații, sentimente legate și trecătoare.
Yazhi: Da, totuși tot ce trebuie să facem este să ne concentrăm pe această nouă linie, cealaltă ne mai fiind de de interes, mai ales că, oricum, n-am putea face ceva.
Gosia: Da, dar având în vedere că Pământul rămâne în acea linie temporală neschimbată, cum ne va afecta asta pe noua linie? Adică, ar trebui să fie relevant în special pentru tine? Aș vedea simultan cele două cronologii?
Yazhi: Întotdeauna există o influență, dar ce ai putea face? Nimic. Așa că concentrează-te pe ceea ce poți face! Cu excepția cazului în care ești antrenat să percepi celelalte linii temporale.
Gosia: Dar le poți vedea?

Yazhi: Eu pot, dar nu toată lumea poate. De fapt, poate dar nu știe ce și cum să facă. Pentru că acum vedeți multe linii temporale dar pur și simplu credeți că evenimentele și gândurile voastre sunt cele obișnuite, de zi cu zi, deși nu este deloc așa. Înțelegeți din ce în ce mai mult, și asta înseamnă asimilarea a din ce în ce mai multor linii temporale într-una singură, până când ajungeți să înțelegeți că voi sunteți totul, Sursa însăși.
Gosia: Da, nu putem face nimic, dar ai spus că orice se întâmplă ne afectează. Și „lucrurile rele” care se întâmplă, cum ne vor afecta? Vom percepe acest efect și cum?
Yazhi: Ok, de exemplu, te gândești că un „președinte rău” câștigă alegerile pe altă linie și îți faci griji pentru asta. Sentimentul acela, conștientizarea lui pe acea linie temporală se filtrează și se manifestă ca un gând pe care-l ai chiar dacă tu nu te mai afli pe acea linie temporală.
Ideea este că nu trebuie să „închizi ochii” la ceea ce se întâmplă în acea cronologie negativă. Recomandarea este să le înțelegi, să le asimilezi, să fii în regulă cu ele, după care, să alegi altceva.
Gosia: Bine. Cronologia regresivă afectează în același mod ca și cea pozitivă? Ambele au aceeași putere de a te afecta?
Yazhi: Cea căreia îi acorzi mai multă atenție te afectează mai mult.. Tu alegi cu ce atenție tratezi evenimentele! Alegerile tale te definesc și te reprezintă.
Gosia: Înțeleg, tu ești cel care determină asta., cel către te autodefinești, prin alegerile pe care le faci. .
Yazhi: Da.
Gosia: Cred că înțeleg. Realizez acum că întrebarea mea a fost stupidă. Tu ești cronologia, tu o creionezi asta. Cronologia te afectează doar dacă te implici.
Yazhi: Linii temporale,vă definesc.

UN ALT CHAT
Yazhi: Liniile temporale sunt separate și nu le poți vedea, dar se definesc una pe cealaltă. Dacă nu te-ai atins niciodată de un tăciune aprins, nu știi ce ai simți dar poți bănui dacă pe o altă linie temporală ți s-a întâmplat. Informațiile se transmit. Asta funcționează cel puțin prin mintea inconștientă.
Experiențele pe două sau mai multe linii temporale te îmbogățesc, te fac mai conștient și ai o cunoaștere și percepție mai extinse, mai diversificate.
O faci tot timpul și o numești proces de învățare. Odată ce ai învățat ceva suficient de detaliat și devine relevant pentru tine, atunci se va schimba modul în care trăiești, gândești și manifești întreaga realitate.
Așadar, deși o altă realitate nu pare să te definească la modul conștient, totuși o face pentru că suntem cu toții alcătuiți din lucruri și circumstanțe diferite. Contrariile se definesc unele pe altele.
De exemplu, în percepția ta, presupui că te-ai întâlnit cu Matias... pentru că asta s-a întâmplat înainte, undeva, pe altă planetă. Dar nu există
înainte și după... există doar acum.
Lucrurile se întâmplă. Timpul este semi-liniar și, dintr-un punct de vedere, limitat pentru experiențe conștiente.
Cronologie 1: Gosia merge pe stradă cu o prăjitură în mână; îi cade și alunecă pe ea.
Cronologia 2: Gosia merge pe stradă cu o prăjitură în mână care, deși îi cade, are grijă să nu calce pe ea ---> ---> pentru că, într-o altă cronologie, a experimentat faza cu alunecarea, așa că, de data aceasta, are experiența altei cronologii și incidentul nu se va mai repeta..
Crezi că asta e din cauza logicii pur și simplu dar nu este așa.Toate gândurile, logica și experiențele, precum și memoria și tot ceea ce și cine sunteți sunt conținute într-un câmp care se află în Eter și nu în corp, astfel încât ceea ce este conținut acolo se bazează pe experiențe anterioare care definesc și formează altele noi în circumstanțe asemănătoare.
Așa că, deși niciodată nu ai alunecat și căzut pe tort, experiența acelei întâmplări există în câmpul eteric și asta te-a făcut ca a doua oară să eviți căderea. Nerepetarea, manifestarea ta diferită, creează o secvență de nouă linie temporală, în care conștiința ta te ajută să faci altfel decât data trecută, pe altă linie temporală. Dar vechea cronologie de alunecare nu se pierde, rămâne acolo și te va servi dacă te vei afla cândva într-o situație similară.

https://swaruu.org/transcripts/timelines-gosia-chats-with-yazhi-swaruu-extraterrestrial-communication



Un comentariu: