..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 31 martie 2024

W 115 - Forțele militare din astral - MILABs - conversație cu pleiadiana Athena Swaruu

Agenția Cosmică, Gosia
Publicat 25 septembrie 2023
Traducere Const. Mihăilescu


Swaruu X (Athena): MILABs, echipele care efectuează răpiri de oameni-semințe stelare de pe Pământ, folosesc tehnici moderne, în așa fel încât niciodată nu se pot găsi dovezi ale săvârșirii unor asemenea acțiuni.
Multe semințe stelare sunt într-adevăr duse în astral pentru a lucra în misiunile MILAB și SSP și se referă la multe ființe umane. Noi însă nu vorbim prea mult despre asta din cauza lipsei de dovezi solide pe care să le putem prezenta. De obicei asemenea răpiri privesc corpul subliminal al ființe,i deși există și răpiri fizice; depinde de fiecare caz.

Dronele noastre pot detecta doar stările materiale și puțin din astral, dar nu spectrul complet.
Cele mai cunoscătoare persoane dintre noi, pe acest subiect, sunt Sophia și Mari.
Gosia: Bine. Cum se pot opri răpirile MILAB?
Swaruu X (Athena): Numai persoana în cauză poate opri această răpire, nimeni altcineva. Oamenii trebuie să învețe să-și controleze visele normale și visele lucide precum și călătoriile astrale, prin exersarea de proceduri și tehnici adecvate. Asta ar ajuta foarte mult. Acțiunea poate fi oprită doar din plan astral. Însă, doar persoana răpită o poate face.
Gosia: Ce deosebește o răpire astrală de una din plan fizic?
Swaruu X (Athena): După cum a explicat Mari în videoclipurile ei, în Astral există Forțe militare în Astral.
Gosia: Cum ajung militarii în astral?
Swaruu X (Athena): Sunt proiectați în astral la modul conștient iar acolo fiecare este cooptat într-o unitate militară. Mari și Yazhi știu asta pentru că și ele folosesc aceiași tehnică. Prezența în astral a unor formațiuni militare nu este neapărat un lucru rău, depinde doar de ceea ce vrei să faci cu ele.

Gosia: Și ce fac ei acolo?
Swaruu X (Athena): Luptă cu cei care le sunt inamici, pentru protejarea planului astral. La fel ca și în planul fizic și din aceleași motive. O sămânță stelară poate aparține unei unități militare benefice de elită, dar asta nu înseamnă că acel cadru militar, care activează în astral, este exploatat.
Gosia: Dar cărui scop practic servesc aceste activități planului fizic?
Swaruu X (Athena): Toate acțiunile care se petrec în plan astral au repercusiuni atât asupra planului astral cât și asupra planului fizic. Afectează totul: planurile fizice și non-fizice. 

Știi și tu că planul non-fizic este mult mai mare, mai cuprinzător decât cel fizic, care este doar un aspect foarte restrâns al realității experiențiale. Realitatea materială se manipulează în totdeauna din astral.
Gosia: Măi, să fie ! Sunt de acord că existența unei armate în astral nu este neapărat un lucru rău, ok. Este, oricum, un concept foarte interesant, despre care nu știam. Dar, de exemplu, dacă există un ofițer militar care se proiectează în astral și se luptă cu un tip rău acolo și se trezesc amândoi aici, în plan fizic, cum se va reflecta în fizic ceea ce au făcut în astral ?
Swaruu X (Athena): Tipul rău poate acționa în așa fel încât să nu mai fie rău ori tipul bun îl poate determina pe cel rău să nu mai facă o greșeală în fizic și să fie reținut. Acest lucru este destul de evident când cineva, după 8 ore de somn, se trezește obosit și epuizat.

Deși există și alte explicații cu privire la motivul pentru care cineva se trezește obosit, această posibilitate este reală în multe situații.
Dacă energia unei semințe stelare este foarte pozitivă, acea energie transcende în astral, așa că este dificil, dacă nu imposibil, să o folosești pentru „lucruri rele”.
Gosia: În ceea ce privește răpirile MILAB, Federația e la curent cu ele, nu?
Swaruu X (Athena): Ei sunt perfect conștienți, dar, noi nu putem face mare lucru în privința asta.
Robert: Mari a spus că ceea ce se întâmplă în astral afectează planul fizic. Adică vor fi și în fizic războaie?
Swaruu X (Athena): În astral sunt generate și au loc cele mai decisive bătălii. Din punctul de vedere al lumii materiale, ceea ce se întâmplă în astral este mai puternic din punctul de vedere al evenimentelor, și ele contează cel mai mult.
Robert: Deci, care este rolul războaielor în lumea materială?
Swaruu X (Athena): Războaiele au loc în plan fizic pentru a produce energii de o anumită frecvență cu care se hrănesc ființele astrale, care sunt, în principal, cele care incită la beligeranță în planul fizic.
Gosia: Bine. Oamenii care formează unități militare în astral, mai ales dacă sunt cadre militare și în plan fizic, pot primi ordine din astral pentru a face acțiuni în plan fizic, ca militari?
Swaruu X (Athena): Aceasta ține de un alt departament, MK ultra. Eu vorbesc despre astral. În general, totuși, trebuie să vedeți toate acestea din punct de vedere al frecvenței iar manifestarea există doar atât cât „băieții răi” pot face acțiuni împotriva cuiva, în funcție de frecvența acestuia.
Gosia: Bărbații și femeile taygetane fac asta? (adică ies în astral pentru acțiuni militare ?)

Swaruu X (Athena): Nu prea mulți, dar există. Printre alții, Yazhi, Mari și Alenym fac asta.
Gosia: Cei enumerați ce fac, mai exact? Doar observă sau fac și acțiuni?
Swaruu X (Athena): Protejează nava de intruziunile entitățile astrale care nu sunt de loc puține. Toți acei oameni încearcă mental să vadă ce se întâmplă la bordul navei și dacă suntem cu adevărat aici. Subiect de interes general.
Acum câteva luni, o entitate o deranja pe Yazhi, de exemplu. Ea a văzut-o ca pe o creatură cu aspect oribil, care stătea lângă fereastră; arăta ca un cadavru pe jumătate putrezit, cu păr blond tuns ca o ciupercă. Nu a mai fost văzut de atunci.
Gosia: Și ce s-a întâmplat cu el?
Swaruu X (Athena): O știi pe Yazhi; ea l-a urmărit când a fugit. Așa a scăpat de el.
Gosia: Dacă o urmărea pe Yazhi, înseamnă că trebuia să „locuiască” undeva prin zonă. Până unde l-a urmărit Yazhi? Cum scapi de ei?
Swaruu X (Athena): Scapi de ei înfruntându-i fără teamă. Frica ta este singura lor armă. Yaz este o fetiță, dar poate fi și de temut pentru monștri.
Gosia: Cool. Acum, revenind la luptele astrale, mă gândeam că dacă ar fi ființe pur energetice, nu fizice, nu ar mai fi nici un război acolo, nu? Pentru că acele ființe energetice trăiesc dincolo de dualitate, dincolo de jocul „bine - rău”. Nu vorbesc despre proiecția astrală, ci de transcenderea fizicului, a fi doar o ființă de lumină. Ca să existe lupte, trebuie să te afli în tărâmuri inferioare, nu?
Swaruu X (Athena): Lupte există în astralul inferior, în tărâmurile care sunt o caricatură a lumii materiale unde există multă dualitate, pe când în dimensiuni superioare nu există lupte.
Gosia: Corect. Matias, de exemplu, spune mereu că se crede o ființă de lumină care luptă cu demonii. Înțeleg acest sentiment, dar trebuie să fie o amintire a unor tărâmuri inferioare. „Adevărata” ființă de lumină locuiește în planuri superioare unde nu există lupte, căci a colo nu există dualitate.
Swaruu X (Athena): Pot fi ambele, dacă asta alegi.
Gosia: Ah, ambele, da, are sens. Dar ar trebui să fie cu deplina înțelegere că este doar un rol, că „binele și răul” sunt iluzii ale minții.
Swaruu X (Athena): Da. Deci, dacă există vreo luptă, ar trebui să fie una voită. Asta fac multe suflete; de aceea se încarnează pe Pământ și în alte părți.
Gosia: Totuși, dacă ai fi cu adevărat o ființă dincolo de dualitate, ai mai avea acel impuls?
Swaruu X (Athena): Ai avea o existență plictisitoare. De aceea venim noi aici „jos”, în tărâmurile materiale.

ALTĂ CHAT – August 2023
Conversație între Yazhi, Matias și Gosia și Robert

Gosia: Am o întrebare cu privire la videoclipurile lui Mari despre unitățile militare astrale pozitive și angajarea în operațiuni pentru rasa ta stelară și nu numai. Există și MILAB-uri (programe de răpire ; n.m.) în care semințele stelare sunt răpite și duse în astral în scopuri militare benefice, pozitive? Cum putem face distincția între scopuri benefice și cele negative?

Matias: Dacă urăști nedreptatea aici, ar însemna că în astral nu vei trece de cealaltă parte. Adică, nu poți fi un tip bun în fizic și rău în astral. Ești tot tu.
Yazhi: Da, cred că nimeni nu ar trebui să se simtă victimă, singurul programator pentru viața ta ești tu. Apropo, Mari a fost atacată în astral, ieri.
Matias: Poate pentru că este prea activă și-i deranjează?
Yazhi: Noi credem că da. Atacul a fost puternic, dar ea a reușit. A fost un fel de avertisment: „OPREȘTE-TE !”
Matias: Cum a scăpat ? A trimis „bombe” de lumină?
Yazhi: Așa ceva, da! Ea a văzut-o ca pe o entitate într-o cușcă de cărămidă și beton, cu colțuri rotunjite unde doar mâinile erau vizibile ieșind din singura fereastră mică de pe o parte; erau niște mâini de cadavru, mânjite cu sânge.
Gosia: Uau, îngrozitor!
Yazhi: Este, totuși, interesant să vezi cum reacționează cei din astralul inferior. Apariția a fost surprinzătoare deoarece, ieri, Mari era foarte liniștită, așa că nu era un moment propice unei asemenea apariții.
Matias: Indicat este ca în asemenea situații să ignori scena, rămânând netulburat. Asta cred că le descurajează pe entități.
Yazhi: Da. Le deranjează cel mai mult dacă arăți că nu-ți e teamă de prezența lor și le bagatelizezi acțiunile. Asta este toxic pentru ele. Am uitat să spun că fereastra avea gratii de fier și te făcea să presupui că în interior cineva fusese omorât iar cadavrul zăcuse acolo până intrase în putrefacție, deși mâinile încă mai cereau ajutor.
Matias: Bine. Sper că Mari este bine și că nu a fost zguduită de asta.
Yazhi: E bine, dar totdeauna o deranjează asemenea scene.
Gosia: De ce i-a creat acea imagine lui Mari?
Yazhi: Numai Mari poate răspunde. Poate fi și o interpretare simbolică în care o cutie (cușcă) pătrată e o reprezentare a numărului satanic 666.
Gosia: Cam greu să te convingi să trimiți o bulă cu iubire unei asemenea arătări.
Yazhi: Măcar să nu manifești sentimente de teamă și să-i poruncești să plece.  

Gosia: Da, ar fi mai ușor.
Yazhi: Sau...ar trebui să-ți imaginezi că devii o ființă de lumină care luminează totul și arată entității calea către viața de apoi, așa cum a spus Mari.
Revenind la întrebarea inițială, ai întrebat cum să blochezi/previi apariția MILAB-urilor. Ar trebui să te antrenezi să rămâi conștient în călătoriile astrale și să-ți amintești cum să te protejezi; asta este foarte posibil, iar dacă nu poți, amintește-ți că astralul funcționează diferit de lumea materială.
Gosia: Dar cum să știi dacă ești luat de MILAB pentru programări sau doar pentru partea astrală bună?
Yazhi: Nu poți ști, decât dacă explorezi mult astralul. Tot ce poți face este să studiezi cum te simți de fiecare dată. Planificați-vă propriile operațiuni militare, nu trebuie să tragi în nimic real ci doar să-ți folosești imaginația.
Și eu fac la fel. Faci afirmații și consideri entitatea ca aflându-se într-o vizită pasageră. Apoi, tu trebuie să dovedești tărie și să deții controlul. Poți folosi comenzi precum: „ Oprește-te, e de ajuns, nu vei trece!!”
Matias: Parcă ar fi în Gandalf (!?)
Yazhi: Exact și nu glumesc! Amintiți-vă că fantezia devine reală foarte repede în astral. Totul se manifestă foarte repede acolo. Așa că nu credeți că pierdeți timpul sau că sunteți naiv dacă vă imaginați lucruri precum scuturi făcute din lumină. Ele devin reale acolo. Ca și în lumea materială, doar că în lumea fizică materializarea se produce mai lent.
Gosia: Ar fi indicat să facem asta chiar înainte de a adormi?
Yazhi: Da, dar funcționează mai bine dacă rămâi conștient cât mai mult timp posibil, adică și în timpul orelor de veghe. Trebuie să te simți puternic tot timpul, iar asta se extinde și în astral, atunci când dormi.
Matias: Toate visele pe care mi le amintesc sunt despre război, tortură, sărituri ici și colo, agățat de locuri etc. Nu am niciodată vise „ocazionale”.
Yazhi: Acestea corespund exact realizării unei misiuni astrale militare puternice.
Matias: Oare, asta e alegerea mea? Fac asta pentru că vreau sau pentru că trebuie? Nu mă pot sustrage de la acea misiune?

Yazhi: Poți, dacă ai avut suficientă activitate, dar trebuie să ai suficientă putere, astfel încât să poți comanda ca totul să se oprească. Trebuie să înveți să dezactivezi acele vise imaginându-ți lucruri precum o minge de lumină albă extraordinar de puternică cu care să dizolvi totul.
Gosia: Nu cred că va dori să înceteze să facă asta, ce zici, Matias?
Matias: Urăsc nedreptatea și pe ticăloșii care fac rău. Nu am nicio problemă să curăț gunoiului. M-aș vedea mai de grabă stând pe un nor și cântând la harpă sau sorbind sucuri pe plajele de pe Temmer.
Yazhi: De fapt, îmi place să mă joc cu entitățile de pe cealaltă parte. Ar trebui să mă urască pentru asta. Merg în umbră, căutând acele entități care se strecoară în noapte. Pot merge pe valea morții fără să mă tem că mi s-ar putea întâmpla ceva rău.
Fă la fel și tu! Vor dispărea. Ei spun: „Hei, uite, o fetiță care călătorește în astral, hai să o speriem.” Dar ei cad în capcana mea! Trebuie să devii prădător de vârf în astral, nu trebuie să fii mare și musculos acolo, totul este în mintea ta!
Matias: Să combați focul cu foc. Același principiu. Devii vânătorul nu vânatul.
Yazhi: Da. Vezi, asta e ca în jocurile video, ca în „Call of Duty”, când toți inamicii vin împotriva ta și ei aruncă val după val spre tine.
De fapt, am făcut un experiment. În „Call of Duty” am putut ajunge la nivelul 27 când eu devin prădătorul care-și elimină adversarul; am putut ajunge la nivelul 12 ca o victimă care încearcă să supraviețuiască. Micul experiment cu PlayStation-ul meu a fost destul de relevant pentru mine. În viața materială e ca și în astral, cu anumite accente, în astral.
Matias: Cool. Dar asta presupune antrenament. Am avut de câteva ori momente în care mi s-a zburlit părul, mă simțeam imobilizat într-o cameră îngustă și întunecoasă.
Yazhi: Totul necesită antrenament. Când ți se întâmplă asta, nu te mai lupta; cu cât te lupți mai mult, cu atât generezi mai multă frică. Cu cât accepți și conștientizezi frica și nu faci nimic sau te îndrepți spre ceea ce te temi, cu atât panica se diminuează.
Robert: Dar soldații aceia, cu cine se luptă în astral?
Yazhi: Cu alți soldați din astral și cu ființele care provoacă probleme celor pentru care se luptă. Nimic nou, așa a fost mereu.
Robert: Îmi imaginez că conceptul de soldat astral este relativ nou pe Pământ.
Yazhi: Intră acolo artificial, după cum a explicat Mari; cu o capsulă de imersie. Dar ceilalți au fost întotdeauna, îngeri versus demoni, vechia poveste.
Robert: Deci, acei artificiali puteau să vadă sau să vorbească în astral cu spiritele morților ?
Yazhi: Da, dar depinde și unde se află acei oameni. Nu e ca și cum ai putea merge să vorbești cu morții.
Gosia: Ok, Yazhi; ultima întrebare, acum, primită de la un cititor. "Uneori, când mă simt foarte dezamăgit, repet cuvintele Echo cinci șase nouă unu, sau cinci zero doi opt (numerele s-au schimbat). Este un fel de apel automat sau ce? Mi s-a întâmplat asta de multe ori."
Yazhi: Asta sună mai mult a coduri de activare pentru agenții de acoperire profundă. Se întâlnește și în operațiunile astrale.
Matias: E un lucru bun ?
Yazhi: E ca și cu MK ultra. Când acele coduri sunt trimise, se declanșează o anume acțiune.
Gosia: Deci nu prea e bine?
Yazhi: Nu e nici bine, nici rău, depinde cine le-a pus acolo. Fie înseamnă că nu mai este un cod militar acum, în lumea materială, fie este ceva din viața trecută, care se filtrează în această existență; oricum, ține de o activitate astrală. Asemenea coduri au fost folosite foarte mult în timpul războiului din Vietnam de către agenții forțelor speciale sub acoperire.
Gosia: De ce codurile sunt așa tipice? De ce nu e ceva de genul: 254SOCK, urs galben06?
Yazhi: Se folosește și asta. Ca și cum ai numi un agent „Cat-shit-1”; funcționează la fel. Este, de fapt, dintr-un film „Rahatul de pisică”, și se referă la niște agenți CGI, Delta Force din Afganistan.

https://swaruu.org/transcripts/military-forces-in-the-astral-milabs-astral-world-athena-and-yazhi-swaruu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu