..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 23 martie 2024

W 128- Cum am întrat în comunicare cu extratereștii pleiadieni (III)

(ultima parte)

Autor Agenția Cosmică, Gosia
Publicat 04 februarie 2024
Traducere Const. Mihăilescu


APRILIE 2021
Anei i-a plăcut foarte mult să apară live în emisiunile noastre și atunci a acceptat prima interacțiune live cu publicul altui canal YouTube, Jean Claude, la Beyond the Mystic (Dincolo de Mistic). Întrebările au fost scrise în chat și le-am transmis Anéekăi pentru a le da răspuns.

 IUNIE 2021
Pe măsură ce lumea a intrat în umbra pandemiei și pe măsură ce toți am continuat să înformăm cât de mult am putut, a avut loc o altă întorsătură a evenimentelor care ne-a adus revelația că Athena Swaruu, este Swaruu din cronologia noastră. Ea a început să comunice cu noi și, ceva mai târziu, a început să-și împărtășească cunoștințele, ceea ce face și acum, cu anumite perioade de pauză, așa cum am menționat la început.
Athena Swaruu, sau Tina, deși este legată de alte Swaruu, este destul de diferită de Swaruu din Erra sau Yazhi. Este fericită, dar calmă, stăpână pe ea și cu multă cunoaștere și înțelepciune. Fermă, atunci când este necesar și blândă când este relaxată, ea este foarte apreciată de noi, precum și de comunitatea noastră, și ne-a împărtășit o mulțime de informații foarte importante, comentând multe subiecte actuale, precum conflictul est-european și altele (vezi playlist pe Odysee), istorie, exopolitică, popularizare, spiritualitate, navigație cu nave stelare, energie nucleară, precum și răspuns la nenumărate întrebări din partea noastră și a publicului.

AUGUST 2021 

La câteva luni după sosirea Tinei, și din cauza situației complicate dezvăluite în alte videoclipuri Mari (Minerva) Swaruu, sau Swaruu 11, a ajuns în cronologia noastră( adică o altă linie temporală), cu vârsta de doar 13 ani. La început era timidă și nesigură, deoarece tocmai își pierduse mama și își cunoștea noii prieteni de pe Toleka, care au devenit rapid noua ei familie.
Pentru ca secvența să fie înțeleasă, trebuie să se țină cont de faptul că toate femeile Swaruus, Athena, Mari și Yazhi, care sunt în prezent alături de noi, vin de pe linii temporale diferite, așa că niciuna dintre ele nu este biologic mamă-fiică, deși în cronologia din care au plecat erau..
Dar e adevărat că eu nu am vorbit niciodată prea mult cu Mari Swaruu. Astăzi, principalele  contacte le avem cu Athena și cu Yazhi dar cu Mari nu am avut decât câteva conversații, unele fiind publicate pe canalul meu. 

Mari a rămas mereu observatoare îmbrățișând încetul cu încetul noua realitate, alături de noii ei prieteni, învățând și adaptându-se la noua ei viață. 

SEPTEMBRIE 2021
În 2021, eu și Robert am fost invitați să vorbim la seminarul OZN finlandez din septembrie. Am ținut amândoi prelegeri pentru publicul finlandez, avându-l pe Matías translator. Deși programul a fost obositor, totul a decurs foarte bine, însă ceea ce a dat acestei conferințe o notă specială a fost prima prezență live online a uneia dintre prietenele noastre de pe Toleka, anume Athena Swaruu. Ea a răspuns în mod direct întrebărilor asistenței în timp ce eu le citeam iar Matias și Heikki, organizatorul, traduceau în finlandeză. A fost primul eveniment organizat în acest fel.

ÎNCEPUTUL ANULUI 2022
Am aflat că cei de la Gaia TV a fost intrigați de informațiile oferite de noi, fapt pentru care ne-au oferit un spațiu în care au difuzat 12 episoade pline de informații furnizate de noi, emisiunea numindu-se „Mesaje Galactice”, care poate fi și acum accesată.
NOIEMBRIE 2022
Pe măsură ce am avansat în anul 2022, am continuat să împărtășim informații transmise  în principal de Yazhi și Athena. Anéeka nu mai participa la fel de mult, deoarece, din păcate, corpul ei nu era capabil să suporte tot ritmul și stresul muncii care trebuia depusă, în special din cauza negativității de pe Pământ, despre care Anéeka se plângea.. S-a îmbolnăvit și i s-a cerut să se odihnească.
În noiembrie, spre durerea noastră cea mai mare și a tuturor, am fost anunțați de moartea Anéekăi, veste care ne-a luat ceva timp pentru a o asimila și care, evident, a fost un șoc pentru comunitatea noastră. Era al doilea membru iubit al echipajului Toleka care a „plecat”.
Moștenirea lui Anéeka : Anéeka a început să transmită informații și să răspundă la întrebările noastre alături de Swaruu din Erra, dar a continuat să participe mult după ce Swaruu nu a mai fost printre noi. După 2020, ea s-a dedicat cu hotărâre muncii de sensibilizare a oamenilor cu privire la manipulările din spatele „pandemiei” globale și a culminat cu comunicarea unui raport detaliat de laborator taygetean, cuprinzând informații științifice exhaustive despre conținutul vaccinurilor. Toate aceste videoclipuri nu mai sunt pe YouTube dar pot fi găsite pe lista mea de redare Odysee.com, precum și în transcrierile de pe site-ul nostru. 

Anéeka a fost activă din 2018 până la începutul lui 2022, deși, încă mai realizez sporadic și astăzi clipuri cu ea..
Perioada după decembrie 2022.
În ciuda atmosferei încă grele din cauza „plecării” Anéekăi, în această perioadă a început probabil cel mai notabil capitol al acestei colaborări și comunicări, datorată în special timidei Mari Swaruu care a decis să-și deschidă propriul canal pe YouTube, Swaruu Official, prin care să furnizează informații scrise și realizate direct de ea, în stilul ei propriu de comunicare, cu videoclipuri zilnice, unul în engleză, altul în spaniolă. Ce succes!
Eforturile de pionierat ale lui Mari au marcat începutul întregii noi ere a acestui contact taygetean/swaruunian care, în sine, poate fi văzut și ca un proiect independent, deoarece munca lui Mari nu are nimic de-a face cu contactul cu oamenii și este concepută pentru a fi văzută de cei mai vechi membri ai comunității noastre, dar și de noii veniți. Subiectele variază de la Matrix (cum să scapi de el prin conștiință, tehnologia Taygetan, paranormal, câmp OZN, nave stelare, moarte ori viața de apoi, Federație, agendele Cabalei, planuri astrale, demoni și entități astrale, timp, realitate ET și rase ET, semințe stelare, dezvăluire, Luna Pământului, istorie, evenimente de actualitate, știri spațiale în și în jurul lui navei Toleka. Pentru prima dată, ea a transmis interviuri luate prietenului său, tigru Urmah, Arishah.
Pe lângă toate acestea, deoarece publicarea de fotografii din exteriorul Pământului este interzisă prin reglementările spațiale, Mari a făcut informări detaliate despre Minecraft și a transmis imagini ale navei Toleka, un gest considerat îndrăzneț, la limita de acceptabilitate a regulilor, în încercarea de a se apropia de oamenii de pe Pământ.
În octombrie 2023, am avut cu ea prima sa sesiune live de răspunsuri la cca 9o de „întrebări din partea publicului” spaniol și englez. 

Două luni mai târziu, Athena Swaruu a participat și ea la un program live online, în timpul căruia a răspuns la un număr similar de întrebări. Un succes total!
Până în prezent, Mari a distribuit aproximativ 200 de videoclipuri în engleză și alte 200 în spaniolă și nu are de gând să se oprească aici.

Comunicarea directă cu echipa Toleka nu se termină aici. La câteva luni după ce Mari și-a deschis canalul, un cuplu taygetan, Za'el și Arien venit de pe Erra, și-a început aventura comunicărilor pe YouTube și a început să-și distribuie videoclipurile, mai ales mesaje de încurajare pentru semințele stelare care au dificultăți în a trăi pe Pământ. Talentul lui Za'el pentru analiza psihologică și empatia față de oamenii de pe Pământ s-a dovedit a fi un adaus incredibil la colecția în continuă creștere de înțelepciune și cunoștințe stelare a bibliotecii taygetane și swaruuniene. Până astăzi, Za'el și Arien au aproximativ 30 de videoclipuri în engleză și alte 30 în spaniolă.
Atât Mari, Za'el, cât şi Arien, dar mai ales Mari, viitoarea regină a Taygetei, au marcat o eră istorică de contact extraterestru direct cu locuitorii Pământului și sperăm că poate deveni ceva mai mult.
SEPTEMBRIE 2023
După ce am menționat toate evenimentele publice anterioare importante, voi menționa în cronologie cea de-a doua conferință OZN din Finlanda la care am fost invitată să vorbesc, în septembrie 2023. Nu s-a realizat nicio interacțiune online directă cu membri ai echipajului Toleka, dar a fost o nouă oportunitate de a da mai multe informații despre acest contact ET, pentru ca membrii comunității noastre să fie întâlniți. Mulțumesc pentru invitație!

COMUNITATEA
De la începutul acestei călătorii și în ciuda așa-ziselor anti-comunități care, fără îndoială, există, suntem privilegiați că am fost primiți și acceptați de un numărul mare de persoane aparținând comunități semințelor stelare, care cred că înțeleg importanța acestui demers istoric. Vă mulțumim pentru sprijinul vostru continuu, în popularizarea articolelor și videoclipurilor noastre și ale membrilor echipajului de pe Toleka. 
Îți mulțumesc ție, Claudia pentru contribuția ta continuă la transmiterea videoclipurilor lui Anéeka, în care îți oferi vocea. Același lucru este valabil și pentru Daniel James, care colaborează cu mine de ani de zile, oferindu-și vocea pentru a-l traduce pe Robert în engleză. De asemenea, Bent, care a contribuit cu vocea pentru a transmite cuvântul lui Dhor Káal'el Mulțumim Sironei pentru gestionarea canalului Apel de la Planeta Pământ, și tuturor moderatorilor de forum și de grup care fac voluntariat pentru ca integritatea comunității să rămână intactă. 

Acest proiect a crescut de la sine, cu sute de oameni care imprimă stenogramele, salvează videoclipurile, discută despre informații și creează videoclipuri și transmit pe canale YouTube în mai multe limbi pentru a ajuta la răspândirea mesajului celor de pe Toleka.
Printre unele dintre cele mai importante canale se numără Agencja Kosmiczna, condusă de Darek în Polonia, care lucrează din greu cu echipa sa de traducători pentru a pune aceste videoclipuri la dispoziția publicului polonez. De asemenea, acordă interviuri pentru a răspândi vestea despre echipa noastră Toleka. Mulțumesc foarte mult!
Avem, de asemenea, o comunitate franceză puternică, cu mai multe canale care prezintă videoclipurile noastre, regizate de Eloise și  de Oliver. Există, de asemenea, un canal german regizat de Rolf; dar își aduc contribuția și români, bulgari, portughezi, italieni, turci etc.  Va mulțumesc tuturor. Mulțumesc și tuturor traducătorilor care își trimit PDF-urile pentru site.În prezent există deja aproximativ 1700 de fișiere traduse!
De asemenea, am deschis mai multe grupuri pe rețelele de socializare, cel mai mare, de pe Telegram. 

Avem centre de asistență pe lângă Agenția Cosmică, unde oamenii pot cere ajutor pe orice subiect, grupuri de studiu taygetan/swaruunian și grupuri de chat gratuit, atât în ​​spaniolă, cât și în engleză, dar și în poloneză. Mulțumesc administratorilor acelor grupuri pentru menținerea ordinii.
În plus, există un forum pe site-ul nostru, deschis în mai multe limbi, unde oamenii pot face schimb de idei și se pot cunoaște. Este vorba despre semințele stelare care se unesc și se simt împuternicite ca un colectiv. Link-uri către grupurile de sub videoclipul din descriere.
Am ajuns la zi.. Cu întorsături și unele temeri,  așteptăm să vedem ce ne aduce anul 2024, în care abia am debutat. Ce ne va aduce? La ce altceva ne putem aștepta să se întâmple? Oricare ar fi, un lucru este sigur că am ajuns în acest punct făcând tot posibilul să ne facem cunoscute contactele cu prietenii noștri taygetani de pe nava spațială Toleka.
Vă mulțumesc tuturor celor de aici de la suprafața Pământului, dragi suflete trezite, pentru că ați primit aceste informații ajutând la extinderea cunoașterii realității. 

Mai presus de toate, mulțumesc echipajului Toleka pentru prezența lor continuă aproape de Pământ, aproape de oameni, din dorința de a ne împărtăși adevărul, cu îndrăzneală. 

Vă mulțumim vouă, Yazhi, Athena, Za'el, Arien și în special Mari Swaruu pentru că aveți suficientă încredere în noi, cei de pe Pământ și ne împărtășiți din cunoașterea voastră bogată.  Eu sper că o merităm. La origine, și noi suntem oameni veniți din stele. Este timpul ca noi toți să realizăm că nu există separare. Fie ca drumul să continue...

Gosia

https://swaruu.org/transcripts/divulgacion-extraterrestre-taygeteana-swaruu-nuestro-contacto-camino-hasta-ahora


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu