..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

marți, 27 februarie 2024

W123 - Întrebări și răspunsuri - conversație cu pleiadienele Awaruu și Aneeka

Autor Gosia de la Agenția Cosmică,
Publicat 02 decembrie 2023
Traducere Const. Mihăilescu 

HASHMALLIM și VIKINGII
Gosia: Acest nume (HASHMALLIM), îl folosești așa cum este la origine sau este doar echivalentul lui utilizat pe Pământ?
Anéeka: Nu, e un nume extrapământean care a ajuns și în Biblie cu înțelegerea de legiuni de arhangheli, un fel de forțe speciale.
Gosia: De unde acest nume, nu e din ebraică?
Anéeka: Și ebraica de unde vine ? Provine din limbile egiptene antice; și cine era în Egipt? Taygetanii, printre alții.
Gosia: Enganii... sunt strămoșii vikingilor, nu-i așa?
Anéeka: Da.
Gosia: Atunci de ce erau atât de agresivi? Așa erau și enganii?
Anéeka: Era deja o rasă umanizată unde și totul este incert..Însă multe din ce se spune despre vikingi sunt folclor; ei nu erau chiar așa de agresivi.
La fel este și cu mayașii, cu sacrificiile și ritualurile lor, o copie nereușită a mayașilor stelari.
Gosia: Muzica vikingă... are ceva de-a face și cu enganii? Cum este muzica engană? Mai sus spuneai că folosesc mult tobele.
Anéeka: Muzica engană e asemănătoare muzicii taygetane, dar ei folosesc cumva mai multe tobe și mai multe alămuri, dar fără a atinge nivelul muzicii Urmah, care este cu adevărat maiestuoasă. Ca Wagner pe steroizi. 

LEGILE
Robert: Dacă ești dintr-o altă densitate, legile Pământului nu îți sunt de nici un folos, așa cum nici legile voastre nu servesc oamenilor, nu? Pentru că sunt într-o densitate diferită?
Swaruu (9): Legile Pământului nu ni se aplică. Dar există o parte din legile universale care se aplică pe Pământ, anume legile maritime (nota C.M.: cred că se referă la regulile de navigație în univers). Asta pentru că sunt foarte vechi, impuse celor care explorau universul, legi care au valabilitate și astăzi.
Despre călătoriile în univers, oamenii iau Biblia ca document de referință. Universul în Biblie este numit „apele de sus”.

Prin urmare, dreptul de călătorie maritim nu se aplică doar mării în care înoată peștișorul... ci „mării” care înseamnă spațiul din univers. Deci universul e denumit în Biblie ca fiind „apele de sus”. Există mult adevăr în asta, deoarece spațiul nu este un vid, el pare să fie gol doar din punct de vedere 3D. În realitate, spațiul poate fi considerat un ocean incomensurabil. Legea maritimă este versiunea umanizată a legii maritime interstelare, care se aplică atunci când o navă maritimă navighează în apele internaționale, unde, nava și tot ce există pe ea este, prin lege internațională, parte din teritoriu suveran al țării (sau planetei) căreia-i aparține, locul de înmatriculare al navei.
Oamenii au aplicat aceste legi într-o oarecare măsură inocent pentru că acele legi nu se referă la apa mărilor și oceanelor, ci la firmament, la spațiu, așa cum am spus mai sus.

ÎNTREBARE DE LA DALE HARDER
Dale: După cum știți, la sfârșitul lunii ianuarie a acestui an (2023) am experimentat ceea ce poate fi considerată o răpire. M-am trezit după 3 ore și 45 de minute, ceea ce este mult pentru mine, interval de timp în care am fost năuc.

Mai târziu, am observat că eram marcat cu un triunghi perfect pe piciorul stâng, chiar deasupra genunchiului. După aproximativ două luni am scos acel ceva care părea a fi un implant, pentru că ieșea din piele și mă înțepa. A fost acesta un fapt real? Ați fost implicați și voi în această întâmplare?
Swaruu (9): Îți răspund:
1. Acesta a fost un eveniment real. Autorii: Grădinarii (Zeta Grays inofensivi). 

2. Noi nu folosim implanturi, deoarece tehnologia noastră a evoluat astfel încât putem și este suficient să citim frecvența sufletului, pe baza energiei din aură, câmpul energetic din jurul unei persoane.
În ceea ce-i privește pe Zetas, ei au grijă de semințele lor stelare (uneori, și de alții). Dar nu sunt singurii care răpesc pentru scurt timp ființe de pe Pământ. (noi nu o facem).
Dale: Bine, bine, este grozav de știut. Mulțumesc. Îmi poți spune cu ce scop au făcut-o, în cazul meu?
Swaruu (9): Există mai multe scopuri, dar mai ales pentru a vă monitoriza, în general, așa cum marcați voi cu o sondă delfinii, ca să știți pe unde mai sunt și dacă au pățit ceva. Acel echipament oferea citiri în telemetrie despre modul în care funcționează corpul tău. Zeta (Grădinarii) se asigură că „containerul” (corpul fizic) vostru este apt pentru a rezista cât mai mult posibil sau cel puțin până la sfârșitul misiunii voastre pe Pământ.
Cel mai probabil implantul a fost plasat acolo pentru ca tu să-l găsești, altfel l-ar fi plantat în locuri ascunse din corp, unde n-ar fi putut fi depistat (nota C.M.: ba da, depistarea se poate realiza prin sesiunile de regresie telepatică, prin care, mai toată lumea descoperă că are implanturi). Implantul este o dovadă că ai mai avut vieți extraterestre și că cineva din familia originală se interesează de tine, probabil cu intenția de a te ajuta, ca, după încheierea vieții pe Pământ, să revii „acasă”. EARTH GOO
Robert: Gaia, ca ființă vie în cadrul Matricei, produce și un anumit tip de energie cu care se hrănesc controlorii acestei planete? (nota C.M.: adică dacă Gaia, sufletul Pământului, este interferată, precum majoritatea oamenilor, de către entități care se hrănesc cu energia noastră)
Swaruu (9): Da, face parte din tehnicile de extragere a energiei. Grija entităților este să mențină Gaia la frecvență scăzută. Un procedeu este cel al utilizării chemtrails, HAARP, prin care se modifică frecvența în ionosferă.
Sau recenta deversare de țiței din Golful Mexic, unde s-a vărsat o cantitate foarte mare de țiței care conținea substanță neagră pozitivă. Acea zonă a Golfului Mexic este considerată „ al treilea ochi”
(chakra Ajna; n.m) al Gaiei. Atunci s-a încercat să se obțină întreruperea legăturii Pământului cu SURSA.
Trebuie să menționez că petrolul este pentru planetă precum sângele pentru o ființă în corp fizic. Sângele reprezintă însăși viața organismului. Petrolul este un mineral lichid, regenerabil, care nu are nimic de-a face cu fosilele.
Robert: Negru pozitiv(Black Goo pozitiv). Evident că este pozitiv, nimic de-a face cu aspectul negativ. Faceți ceva pentru a preveni repetarea acelei încercări din zona Mexicului, unde e plasat „ochiul Gaiei? Ca să nu-l închidă?
Swaruu (9): Da. Este sarcina altor rase din Federație; există preocupare.
Black Goo-ul negativ provine în mare parte de la Tiamat. Este negativ, precum sângele unui mort, și este îmbibat de toate frecvențele de suferință și deznădejde ale unei planete întregi și cu toată conștiința care se afla în ea în momentul când se dezintegra. Are formă cristalină și conține informații, așa cum sunt și cristalele de cuarț.
SETI
Anéeka: Toată lumea a auzit de proiectul SETI (
Search for Extraterrestrial Intelligence). Practic este o copilărie căci nu se vor auzi sau recepționa niciodată unde radio de la alte civilizații.
Dar mulți se întreabă cum comunicăm, cu ce tehnologie și de ce nu se recepționează semnale radio sau tv. de la alte civilizații.
Motivul este că nicio civilizație interstelară avansată nu mai folosește tehnica undelor radio sau microundelor pentru comunicare. Ceea ce folosim cu toții se bazează pe exploziile Lepton Muon Neutrino care modifică și manipulează zonele gravitaționale într-o manieră codificată.
Gravitația este un flux eteric, scalar, dincolo de conceptul de distanță. Undele gravitaționale codificate, care se alimentează din eter, reprezintă cel mai bun mijloc de comunicare, deoarece distanțele sunt irelevante, comunicarea fiind realizată în timp real între nava din spațiul profund și planeta natală, sau între nave aflate în sectoare galactice îndepărtate. Chiar și în Hyper Space este posibil.
Să trimiți sau să cauți recepționarea unor mesaje extraterestre prin unde radio este copilăresc; e ca și cum astăzi voi, astăzi, ați încerca să mai semnalizați folosind fumul, procedeu care a dispărut de mult de pe Pământ.
SETI este, praf în ochi, o scuză pentru ca oamenii să creadă că, totuși, cineva caută dovada existenței civilizațiilor extraterestre. Adevărul este că guvernele știu de mult despre existența ET-ștrilor, care, de altfel, de mult printre voi sau în proximitatea voastră..
Robert: Da, exact. Și faptul că ei nu primesc răspuns „dovedește” că „extratereștrii nu există”.
Anéeka: Adevărul este că, de fapt, SETI cercetează și încearcă să urmărească toate navele spațiale extraterestre și tot ceea ce se întâmplă în jur.. Este o operațiune militară precum căutarea rachetelor rusești.Poate fi folosită și pentru triangularea armelor. 

Ideea este : „FĂ-I SĂ CAUTE ÎN ALTĂ PARTE ! Fă-i să creadă că este imposibil să existe prin apropiere extratereștri sau să comunice cu voi; așa că, dacă-ți trece prin cap să le ceri ajutor, ca să te eliberezi, n-ai la cine. Noi suntem stăpânii voștri, trimiși ai lui „dumnezeu” Cam asta este politica Cabalei .

GLANDA PINEALĂ
Robert: Cât ar dura să-mi decalcifiez pineala, cum ar trebui să o fac?
Swaruu (9): Cât durează? Asta depinde de fiecare individ și de gravitatea fiecărui caz. În general, aceste glande pineale nu sunt atât de calcificate, ma refer la media populației, iar  dacă sunt, nu ar fi productivă decalcifierea , pentru că oamenii cu asemenea preocupări sunt deja treji, într-un fel sau altul. Dacă un ins este „trezit”, în sensul că este preocupat de acest subiect, atunci, înseamnă că pineala îi funcționează.
Contrar credinței populare, noi, cei de aici, vedem că nu aceasta este problema. Problema este că nu există nicio problemă, pentru că a avea acele limitări a ceea ce nu ai, ca abilități, face parte din experiența de acolo ca ființă spirituală care are o experiență umană.
Acea nevoie de mai mult, de a avea experiențe paranormale, sau cum vrei să le spui, vine dintr-o frică profundă pe care o are toată lumea. Acea frică este frica primordială de moarte, de dezintegrarea corpului fizic. A nu avea acele abilități este un lucru ciudat și inedit, pentru că peste tot în acest Univers ele există și aceasta este normalitatea. Provocarea este să-ți amintești cine ești, fără acele abilități, și să-ți găsești drumul spre „acasă”.
Oamenii care au acele abilități pe Pământ sunt rarități și cumva „anormali”, normalitatea fiind să nu le ai (tocmai pe dos). Adică majoritatea „normală” mai este încă cufundată în și dominată de Matricea 3D.

CABALA ȘI ILLUMINATI.
Gosia: Care este diferența dintre Cabală și Illuminati?
Swaruu (9): Cabala este mai mare. Include Reptile, Maitre și Arhoni etc. Illuminati este un nivel de putere care face parte din Cabală, un nivel mult mai uman, o putere elitistă bazată pe masoni de rang înalt. Îmbinarea Cabalei profunde cu Illuminati poate fi diferită. Un exemplu în acest sens este Vaticanul, în care se regăsesc ambele structuri. Sau regina șopârlelor.
Gosia: Și Deep State (statul profund)?
Swaruu (9): L-aș plasa între cele două lumi. Pentru că unii din Deep State nu mai sunt oameni. Dar ar trebui, de asemenea, să discutăm despre ce este exact Deep State.
Gosia: Și ce este?
Swaruu (9): Sunt cei din umbră care controlează guvernele. Alianțele, corporațiile care sunt la conducere, nu statul politic al națiunilor occidentale. Partea armatei din spatele a ceea ce se vede, bugetul pentru operațiunile negre, SSP etc.
Gosia: Și care sunt cei „buni” din Deep State, cei care susțin dezvăluirea etc.? Cabala este divizată, așa cum știm.
Swaruu (9): Ei sunt cei care ajută omenirea să-și echilibreze Karma față de întunecați, în care includ și pe cei care se îmbracă în negru (adică preoții) și adepții cultului lui Satan. (Pălăriile negre). Pătrate negre/pătrate albe. Face parte din joc.

COSMOLOGIE
Robert: Știu că acesta este un subiect foarte cuprinzător, dar ce ne-ai putea spune despre cosmologie, în câteva cuvinte?
Swaruu (9): Cosmologia percepută din 3D și din 5D, sau din orice alt plan „inferior” este doar o mică parte dintr-un întreg mare, fără timp, fără dimensiune, fără distanțe. Este ceva la care trebuie trebuie să ne raportăm cu umilință și pe care pur și simplu nu-l putem înțelege din punctul nostru de vedere. Putem crea teorii, adesea cu elemente testabile, dar niciodată ca întreg.
Mințile noastre, oricât de agere ar fi, pur și simplu nu pot gestiona ceea ce este acolo ca întreg. Concepte precum „nu a existat niciodată un început și un sfârșit”. Nu avem nici cadrul de referință, nici constructul mental pentru a înțelege cu adevărat aceste concepte, așa că formulăm teorii pentru a le explica. Dar ele se vor limita doar la propriul nostru cadru de înțelegere; adevărul este că nu putem înțelege totul. Întotdeauna va exista mai mult și, cu cât învățăm mai mult, cu atât realizăm că știm foarte puțin. Mereu vom încerca să știm mai multe; așa va fi mereu.
Rasa mea este una de exploratori. Nu suportăm să nu știm ceva. Am dus explorarea până la consecințele finale și multe echipaje nu s-au mai întors niciodată, dar știm că această aviditate de a cunoaște presupune și riscuri, pe care trebuie să ni le asumăm.

MATRIX-ul și ADN-ul
Robert: Dacă Matricea 3D s-ar disipa, am mai avea nevoie de asistență pentru a reveni la ADN-ul original? Ar trebui să trecem printr-o purificare masivă în care ADN-ul nostru să revină la starea inițială? Sau am reveni automat la frecvențele mai înalte?
Anéeka: Tu ești cel care faci acea schimbare. ADN-ul tău nu are nevoie de nimic mai mult decât de munca pe care o faci pentru a-ți ridica conștiința, prin „trezire” și extinderea percepției pe care acest proces le aduce.

Dacă îți ridici frecvența și nivelul de percepție, dacă lucrezi asupra ta, vei ajunge să-ți modifici ADN-ul în mod corect, nu-ți face griji pentru asta. Preia controlul asupra propriei tale treziri! ADN-ul tău este doar o reflectare a cine ești, a ceea ce gândești. Asistența pe care o cauți este ceea ce ți se oferă deja, îndrumarea expansiunii minții.

https://swaruu.org/transcripts/swaruu-of-erra-and-aneeka-of-temmer-a-mix-of-totally-random-questions-and-answers

Un comentariu:

  1. MULȚAM FAIN PENTRU MULTIPLELE CONFIRMĂRI ! Mă bucur, ca întotdeauna când apuc să fac o vizită ”de recuperare” în acest spațiu virtual ! Și Spor în Toate Bune :), cu mult drag !

    RăspundețiȘtergere