..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 24 februarie 2024

W126- Sfârșitul tragic al primilor coloniști taygetani pe planeta Procyon; comunicare de la pleiadiana Mari Swaruu.

Publicat 03 octombrie 2023
Traducere Const. Mihăilescu

Mari Swaruu: Bună din nou, sper că sunteți cu toții foarte bine. Vă mulțumesc că-mi sunteți alături încă o dată. Eu sunt Mari Swaruu.
Vă voi spune o poveste adevărată și tragică trăită de un grup de exploratori taygetani plecați în misiune pe cea de a treia planetă,
Procyon, care orbitează Taygeta, înregistrată sub numele 19Tauri, și care, împreună cu pitica albă 19 Tauri B, formează sistemul binar Sadicleya.

Într-unul dintre videoclipurile mele recente am spus că planeta Procyon nu are nimic de-a face cu steaua Procyon. Cercetând istoria planetei, am găsit însă date noi despre motivul pentru care se numește astfel.

Planeta
Procyon, care orbitează Taygeta, a fost numită astfel de către primii oameni (taygetani) care au descoperit-o și au cartografiat-o, cu mult timp în urmă. La origine, aceștia erau exploratori procyonieni plecați foarte departe din constelația Canis Minor, care este cea mai mică dintre cele două care formează „câinii de vânătoare” ai Orion, văzut pe cerul nopții.

Grupul de exploratori a cartografiat planeta, dar nu și-au revendicat-o. Asta s-a petrecut cu mult timp înainte ca primii coloniști lyrieni să vină pe Taygeta.
Când un echipaj al unei nave spațiale ajunge pe o planetă nouă, neexplorată anterior de cineva, trebuie să respecte anumite reguli stricte de cercetare deoarece nu cunosc dacă există anumite pericole care să le amenințe viața.

În primul rând, trebuie să studieze elementele și substanțele chimice prezente în atmosfera acelei planete pentru a afla dacă atmosfera este respirabilă și poate întreține viața. Majoritatea planetelor, care aparent sunt locuibile, au o atmosferă incompatibilă cu viața, pentru cei care le-ar vizita.

Analiza compoziției atmosferice a planetei care urmează a fi explorată, oferă cercetătorilor indicii esențiale despre ce fel de ecologie este prezentă pe acea planetă.

Apoi, ei trebuie să studieze îndeaproape biologia planetară, pentru a afla dacă fauna și flora de acolo nu cuprind și specii periculoase precum: plante și ciuperci cu spori sau polen ori semințe otrăvitoare, ale unor specii noi și necunoscute, care ar putea fi un pericol pentru exploratori și viitorii coloniști de pe planeta respectivă.

În continuare, ei trebuie să studieze fauna planetei, animalele mai mari sau mai mici, gradul lor de agresivitate față de vizitatori.

În funcție de aceste cercetări, noii veniți vor decide dacă pot descinde și continua cercetarea, luându-și măsurile de protecție necesare.
Primii imigranți lyrieni, care fugeau de urmăritorii Reptilieni și Tall Gray (Grii înalți), în timpul Războaielor din Orion și al Marii Expansiuni, au ajuns mai întâi pe planeta
Temmer, care este o planetă super-locuibilă, cea mai apropiată de steaua Taygeta, așa cum am explicat în videoclipurile anterioare.
Temmer este o planetă extrem de prietenoasă cu biologia umană lyriană în toate modurile posibile, începând de la atmosfera sa, care este curată și plină de oxigen, climă potrivită vieții și, de asemenea, ecosisteme, prietenoase, cooperante și simbiotice.
Temmer nu are prădători, aproape nimic acolo nu poate face rău, iar viața sa vegetală și animală este prietenoasă sau neutră ființa umană lyriană. Temmer este cea mai aproape de conceptul de planetă ideală pentru susținerea vieții.
Primii coloniști lyrieni, care mai târziu au început să se numească Taygetani, au găsit această planetă extrem de confortabilă și ofertantă pentru ei. După un timp, pentru propria lor siguranță, taygetanii (proveniți din lyrieni) au început să exploreze și să cartografieze celelalte trei planete ale s
istemului stelar Taygetan , următoarea planetă pe care au explorat-o a fost Erra.
Au descoperit, spre marea lor bucurie, că
Erra era o planetă aproape perfectă pentru a trăi, singura problemă fiind iernile sale foarte reci. După ce i-au studiat biologia, au aflat că seamănă mult cu planeta lor Temmer, simbiotică și prietenoasă cu lyrienii umani și fără nimic periculos de menționat. 

Așa cum era de așteptat, noii taygetani (nota C.M.: veniți de pe Temmer) au revendicat și colonizat planeta Erra după care și-au propus să exploreze cea de a treia planet, pe nume Procyon, care și ea orbita Taygeta.

Deși primii taygetani trimiseseră anterior sonde și nave pentru a cartografia Procyon de pe orbită, ei nu au studiat acea planetă suficient, motiv pentru care au plănuit ca o echipă de 50 de persoane (bărbați și femei) să coboare pe planetă și să înceapă explorările. .

Aceasta a fost o greșeală teribilă, deoarece, conform înregistrărilor de la distanță, consideraseră, în mod greșit, că Procyon nu prezenta nici-un pericol pentru ei. La urma urmei, gândeau ei, de ce ar fi Procyon diferit de vecinele Temmer și Erra, din același sistem solar, care se dovediseră perfecte pentru o viață armonioasă? 

Cei 50 de exploratori taygetani, bărbați și femei, au ajuns la Procyon cu două nave spațiale mici, asemănătoare celor din clasa celor de vânătoare folosite și astăzi, dar care erau mult mai primitive. Ajuns pe planetă, grupul de exploratori și-a stabilit tabăra de bază pe o plajă calmă, aproape de ecuatorul planetei. Adăposturile era făcute din structuri prefabricate pliabile care se puteau îmbina între ele în mai multe moduri, pentru a forma o structură mai mare, cu posibilitatea de extindere în anumite direcții. Era, deci, o structură modulară, precum o jucărie Lego. .
Deși au observat că forța gravitațională a planetei era puternică, exploratorii nu au văzut asta o problemă de nedepășit.

Primele zile de ședere pe acea planetă au fost calme și pașnice, pline de speranță și așteptări pentru colonizatori care își și vedeau misiunea încununată de succes.
Destul de curând însă, au început să apară problemele, prima fiind agresivitatea unor insecte și viespi mari, ale căror înțepături erau pline de venin. Doi dintre taygetanii care se îndepărtaseră mai mult, au fost atacați de insecte, înțepăturile lor provocându-le decesul, înainte ca ei să poată reveni în tabără. Astfel, în debutul cercetărilor s-au înregistrat primele două decese din grupul de 50 taygetan.

Se pare că observațiile preliminare asupra biologiei de pe Procyon avuseseră lacune deoarece, deși în marea sa majoritate, ființele biologice de pe planetă erau pașnice și nepericuloase, altele, precum acele insecte, prezentau un real pericol. Ulterior, timpul a dovedit că pe planetă existau și forme de viață prădătoare, mâncătoare de carne și foarte periculoase.
Destul de repede grupul a înțeles că pe Procyon situația era diferită de ceea ce exista pe Temmer și Erra.

Cu toate acestea, exploratorii au decis să-și continue investigațiile, prelungindu-și șederea pe planetă.

Zilnic efectuau incursiuni lungi în zone necunoscute, din dorința de a afla cât mai multe.
În acest fel, săptămânile s-au transformat în luni, grupul constatând că vara procyoniană era extrem de caldă și umedă, când ploua în fiecare zi, afundând și izolând tabăra în noroi.

Căldura și umiditatea excesive au făcând ca numărul și agresivitatea insectelor să crească alarmant.

La un moment dat, situația a devenit dramatică, grupului fiindu-i aproape imposibil să mai iasă afară fără echipamentul de protecție, ceea ce făcea explorarea aproape imposibilă.

Când temperatura și ploile s-au mai domolit, vremea a început să se răcească permițând continuarea muncii de explorare a planetei.

Într-o zi cercetătorii au dat peste o turmă de creaturi asemănătoare vacilor care fuseseră mâncate de niște prădători mari cu aspect înfiorător, pe care nu-i mai văzuseră până atunci.

Deși constatarea aceasta i-a alarmat, ei au atribuit atacul unor pisici mari, asemănătoare panterelor, pe care le văzuseră anterior. Astfel că, deși nu fuseseră martori ai masacrului „cirezilor de bovine”, au atribuit atacul acelor feline observate anterior.
Într-o nefericită noapte, în timp ce toți cei 48 de coloniști se odihneau, în tabăra lor modulară, de afară au început să răzbată mișcări ciudate, inclusiv lovituri de parcă cineva ar fi vrut să pătrundă prin ușile metalice. Patru voluntari, toți bărbați, au decis să iasă afară să vadă ce se întâmplă, toți înarmați, în timp ce reflectoarele luminau în noapte în jurul taberei. Nici n-au apucat să iasă complet că au fost atacați de hoarde de creaturi mari carnivore, pe care nu le văzuseră niciodată înainte; le erau complet necunoscute.

Creaturile oribile erau de dimensiunea unui urs slab, aveau o coadă mare și guri ca de crocodil, mari, scurte și pline de dinți ascuțiți. Acele animale se mișcau extrem de repede folosindu-și cele patru picioare. și se mișcau extrem de repede pe toate cele patru picioare. Destul de repede au pătuns în clădirea modulară, atacând și mușcând din corpul taygetanilor pe care-i prinseseră nepregătiți pentu un asemenea atac. Asediații n-au avut nici-o șansă.

Doar cinci bărbați și două femei au reușit să se baricadeze într-unul dintre compartimentele de depozitare din spatele bucătărelor, unde au rezistat un timp în noaptea aceea, în final căzând pradă atacatorilor care reușiseră să distrugă ușile incintei unde oamenii se baricadaseră. Au pirit sfârtecați de acele animale furioase și înfometate.

Doar trei dintre cei patru bărbații, care ieșiseră inițial să vadă ce se întâmplă, au supraviețuit, în primul rând pentru că ieșiseră echipați de luptă, înarmați cu puști cinetice și cu plasmă cu care au reușit să omoare mai multe dintre creaturi, dar nu numărul și furia atacatorilor i-a copleșit.
Cei trei supraviețuitori au fugit în junglă noaptea, trăgând din când în când în urmăritori. Ajunși la un copac căzut la sol, s-au adăpostit după acel trunchi, intenția lor fiind să ajungă la cele două nave spațiale parcate aproape de clădirile modulare atacate. Creaturile erau însă prea multe, așa că fugarii nu s-au putut apropia suficient de nave, care, pe atunci, nu erau prevăzute cu telecomenzi, pentru a putea fi aduse mai aproape.

În timp ce creaturile îi asediau, cei trei bărbați care se luptau pentru viața lor, au reușit să ajungă la o stâncă, pe care au reușit să se urce suficient de sus pentru a putea opune o rezistență mai eficientă. Asediați pe acea stâncă, cei trei au reușit să ia legătura cu baza de pe Erra, cerând ajutor de urgență.
Cei trei se aflau în vârful acele stânci unde exista totuși un mic platou. Creaturile agresive, pe care nu le văzuseră niciodată până atunci, săreau unele peste altele, străduindu-se să escaladeze stânca. Disperarea celor trei a atins cote maxime atunci când și-au epuizat muniția. Acum trebuiau să se lupte cu namilele agresoare folosindu-se de cuțite și un fel de săbii, cumva asemănătoare cu katanele japoneze. Luptele au durat câteva ore, până în zori, când o navă spațială de pe Erra, având la bord luptători de elită și armament, a sosit în sfârșit să-i salveze.
De pe navă s-au tras câteva salve în acele creaturile de dedesubt, creaturi care cu greu s-au decis să se retragă. Asta a permis salvatorilor să extragă de pe stâncă pe cei trei supraviețuitori. Cei de pe navă au cercetat tabăra dar nu a mai găsit supraviețuitori.
În aceeași zi au sosit și alte nave cu echipe de taygetani puternic înarmați, care aveau sarcina macabră de a identifica ce mai rămăsese din corpurile taygetanilor devorați de acele ființe oribile.

În acea noapte cumplită, 45 de oameni, bărbați și femei, au murit acolo. Doar trei au supraviețuit datorită pregătirii lor de luptă și pentru că erau puternic înarmați. 

Multe lucruri au contribuit la posibilitatea de a se produce un asemenea tragic eveniment. În primul rând, coloniștii au considerat de la sine înțeles că biologia lui Procyon era la fel de prietenoasă ca cea din Temmer și Erra. A fost o greșeală teribilă.

Ei nu au înțeles comportamentul creaturilor de pe acea planetă, înainte de a se decide să facă cercetări la sol. 

Astăzi se știe că atacul a fost efectuat de o hoardă de prădători alfa de natură reptiliană, cunoscuți astăzi sum numele de Gunahabuls. Trăiesc și atacă fie individual, fie în haită, precum lupii de pe Pământ, pe cont propriu sau în număr mare, la fel ca o haită de lupi. În timpul zilei se ascund în peșteri și crevase din munții Procyonieni și ies la vânătoare noaptea.

Ei decimează prada aproape în totalitate, nelăsând nici-o urmă a atacului în urma lor. Mai tot timpul sunt înfometați, asta explicând de ce din cele 43 de victime nu s-a mai găsit aproape nimic.

Acei exploratori taygetani au fost, din păcate, neglijenți și zgomotoși, prezența lor putând fi depistată cu ușurință. 

Acele animale mai sunt și acum o amenințare pentru populația taygetană stabilită ulterior pe Procyon, deși s-au retras doar în anumite zone ale planetei, care nu este recomandabil să fie vizitate.

Aceste creaturi nu sunt indigene din Procyon, deoarece astăzi se știe că se găsesc pe mai multe planete din zona generală a Orionului.

Cineva, probabil reptilienii, le-au însămânțat pe Procyon cu mult timp în urmă, dintr-o motivație încă necunoscută. Sunt animale extrem de puternice și rezistente, capabile să reziste la mai multe împușcături, înainte de a fi ucise.
Pe atunci, primele puști cu plasmă deși era foarte eficiente pentru calibrul său, erau, totuși, limitate ca efect.. Puștile taygetane moderne, cu plasmă, au ca sursă de energie un mic reactor de punct zero, ceea ce le oferă o putere de foc aproape nelimitată, fără a fi necesară reîncărcarea, și o rată maximă de tragere de aproape 180 de focuri pe minut. Sunt limitate doar de rezistența și durata materialului din care este fabricat pistolul fizic în sine, care se uzează, în cele din urmă, dar după mulți ani de utilizare și nenumărate lovituri. 

Acest incident trist este acum un exemplu de manual al greșelilor făcute în acțiunile de colonizare ale exploratorilor taygetani și se predă în școală personalului militar și viitorilor exploratori. 

Sper că v-a captat atenția videoclipul meu. Apreciez foarte mult interesul vostru și sper să ne vedem și data viitoare, dragi prieteni. 

Cu mult drag, 

Mari Swaruu

https://swaruu.org/transcripts/the-terrible-ending-of-the-first-settlers-on-planet-procyon-english

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu