..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

marți, 20 februarie 2024

W116 - Lumea astrală - Soldați în Astral - Banca astrală, animale și multe altele - Yazhi Swaruu (I)

Autor Gosia de la Agenția Cosmică.
Publicat 29 septembrie 2023
Traducere Const. Mihăilescu


Gosia: Am o întrebare, importantă pentru mine. Mari și tu afirmați că totul este generat din astral. Acolo începe ceea ce se manifestă în fizic, în 3D, dar eu știu că totul este creat de noi și apoi manifestat, adică noi gândim și creăm lumea astrală. Deci noi creăm lumea astrală, prin conștiința noastră și nu invers.
Yazhi: Da, caricatura lumii reale, asta din punct de vedere al lumii reale, sau conform cu înțelegerea cuiva care trăiește pe Pământ. Dar, în general, astralul este și se manifestă doar în funcție de percepția fiecărei persoane prin punctele de atenție.
Gosia: Adică se manifestă după percepția fiecăruia. Deci este o manifestare a conștiinței noastre. Și atunci, ce ceea ce se întâmplă acolo generează lumea noastră de aici? Nu e invers?
Yazhi: Tot ceea ce există este astral, inclusiv lumea fizică și aceste stări se generează reciproc. Toate gândurile și ideile care formează fizicul, de la ideile filozofice la proiectul pentru o clădire, e generat din astral. Ceea ce este gândit este plasat în astral și aceasta formează lumea fizică, care este doar o reflectare a limitării simțurilor corpului. Însă astralul este specific fiecărei persoane, prin urmare este întotdeauna subiectiv și imposibil de definit cu precizie.
Gosia: „Gândurile sunt generate din astral”. Te referi la lumea eterica?
Yazhi: Nu e nicio diferență între lumea eterică și cea astrală, ele sunt nume pentru aceeași noțiune. Dacă cineva le definește altfel, aceasta decurge din percepția lui, percepție care este și ea valabilă, dar numai din punctul de vedere al subiectului.
Gosia: Bine, dar dacă astralul este subiectiv și este propriu fiecărei persoane, atunci, ce vrei să spui când afirmi că de acolo se generează evenimente globale pe Pământ, dacă în lumea mea astrală ele nu există? Am crezut că lumile astrale individuale, în care eu creez elefanții albaștri, de ex. etc., sunt puțin diferite de acel plan astral în care militarii merg să lupte; și, apoi, asta se reflectă în lume.
Yazhi: Așa se întâmplă în lumea celor vii, deși toate sunt tărâmuri astrale personalizare dar se pot manifesta și în fizic. Oamenii astrali sau fizici se reunesc atunci când au mai mult sau mai puțin aceeași percepție, adică se generează acorduri de percepție unde se formează tărâmuri astrale complexe. La fel ca lumea materială, care este simultan și o lume astrală complexă.
Gosia: Deci, cum reușesc militarii să se plaseze într-o frecvență comună pentru a ajunge în astral dacă fiecare are astralul său personalizat cu vibrații personalizate? Întreb, gândindu-mă că un ins astral rău nu are aceeași frecvență cu unul bun. Cum de reușesc să se plaseze ambii în același astral ca să se poată lupta unul cu altul?
Yazhi: În acel interval de timp, au aceeași frecvență, sunt două fețe ale aceleiași monede; nu există criminal fără a exista o crimă.. Cum mulți ajung acolo prin tehnici artificiale, asta face sarcina mai ușoară, câmpurile vibraționale de imersie fiind programate cu frecvențe similare care fac întâlnirea (contactul) posibilă.

Se întâlnesc pentru că mașina îi programează astfel..

Astralul inferior este un tărâm complex care are intervale de frecvență prestabilite, la fel ca în lumea materială, căci o mașină poate fi capabilizată să ajungă acolo.
Gosia: Există elemente în comun și lucruri care se vor găsi acolo pentru toată lumea în mod egal? Dacă generez un elefant albastru în astral și un soldat merge acolo, nu-l va vedea, nu? Atunci, de ce sunt unele lucruri comune, văzute și recunoscute de toată lumea și altele doar de anumiți indivizi? Care sunt lucrurile comune pentru toată lumea?
Yazhi: Din acest punct de vedere, în astral este la fel ca în lumea celor vii (lumea materială). Este rezultatul acordurilor de percepție ale lumilor individuale.
Partea comună este mai asemănătoare cu cea din lumea materială și pentru că este „foarte apropiată” ca frecvențe și asta pentru că sufletele - punctele de atenție care o generează - sunt și ele acolo sau au mers acolo. Pe descarnați atașamentele din lumea fizică îi urmează și în astral, unde se generează o lume comună între cei descarnați (morți) și cei care mențin aceleași idei.
Lumea fizică se vede ciudat și inexplicabil, e ca și când oamenii ar circula neîncetat pe un pod aglomerat și s-ar lovi unii ce alții. Dar, dacă îi vezi din astral, poți înțelege de ce se întâmplă astfel, deoarece de acolo poți vedea clar că există niște entități care provoacă toată acea degringoladă. Vezi cum acele entități incită oamenii, îi provoacă să fie agresivi unii față de alții, să fie arțăgoși și să se agreseze reciproc. Acele entități se comportă ca niște adolescenți care se distrează aruncând cu pietre și coji de banană spre trecătorii umani sau spre mașinile care trec pe pod, provocând accidente și coliziuni. Din lumea fizică, nu se vede decât rezultatul, efectul: un om cade jos, o mașină derapează în șanț ori lovește pe cineva, șoferul trage inexplicabil de volan și iese cu mașina în decor sau se izbește de un copac sau de parapeți etc. Cei din planul fizic nu vor putea vedea și grupul de entități puse pe șotii, aruncând cu pietre sau cu coji de banană spre trecători.

Gosia: Ok, deci există o lume astrală comună pentru toți. În această „bază” toată lumea își eliberează „elefanții albaștri”?
Yazhi: Da, chiar dacă sună nebunesc, dacă credința în elefanții albaștri este suficient de puternică, da. Apropo, eu am un elefant albastru, din plastic.
Gosia: Da? Mi-a trecut prin minte dar sunt sigură că este doar o coincidență pentru că trebuie să ai o mie de lucruri.
Yazhi: Da. Spun doar pentru că îl am, și e din plastic.
Gosia: Bine. Revenind la întrebarea inițială, cum generați lumea fizică de acolo, dacă am înțeles că fiecare dintre noi, cu percepția noastră, manifestăm pentru noi înșine lumea astrală?
Yazhi: Lumea astrală este generată exact în același mod ca și lumea fizică; ele sunt aceleași, părți opuse în dualitate, dacă vrei, dar la fel. Din punctul meu de vedere, nici măcar nu sunt opuse în dualitate; este doar un alt tărâm și o altă frecvență. O parte o definește pe cealaltă, generându-se reciproc.
Este simplu de înțeles dacă vezi astralul ca fiind la fel ca în lumea materială, doar că acolo este „astral”.
Gosia: Bine, am să reflectez. Încă o întrebare: când cineva merge în misiune militară în astral, oricare ar fi el, și, la un moment dat, corpul fizic se trezește în mijlocul acțiunii astrale, ce se întâmplă, soldatul dispare din astral, deși lupta era în desfășurare?
Robert: Sau nu se trezește până nu își termină „treaba”?
Yazhi: În astral este obișnuit ca oamenii să dispară pentru că au revenit brusc, din varii motive, la punctul de atenție al corpului. Trebuie ținut cont și de faptul că, în astral, timpul este mai maleabil, așa că poate exista un decalaj semnificativ de timp.
Gosia: Ce vrei să spui?
Yazhi: Vreau să spun că dacă soldatul s-a trezit (în plan fizic) și s-a dus să se scalde, el fiind încă acolo, în astral, apare un buffer de întârziere care estompează nepotrivirile, dar în afara timpului și nu întotdeauna sincronizat cu ceea ce se întâmplă în lumea fizică; asta ca referință temporală. Spun asta pentru că am trăit-o.
Gosia: Deci își pierde puterea?
Yazhi: Da sau nu, în funcție de cât de marcant este acest decalaj.
Gosia: Dar tu ce ai văzut, mai exact?
Yazhi: Că nimic nu este sincronizat. Și dacă da, este doar o coincidență. Conceptul de a fi doar într-un loc și nu în două, în același timp, dispare în astral.
Gosia: Sentimentul de a nu fi deloc aici, în acest plan (ceva eu simt obișnuit), poate fi din cauza asta? De parcă nu sunt 100% aici, doar o parte din mine este. Ar putea fi pentru că o parte din mine face acțiuni în astral?
Yazhi: Ți se întâmplă pentru că ești prea conștientă că lumea fizică nu este tot ce există, ci doar o mică parte a întregului pe care îl poți experimenta. Adică, atunci când ieși din filtrul corpului, fie murind, fie prin controlul percepției, ca în cazul meu, ceea ce se întâmplă este că percepi mult mai mult în afară lumii fizice limitate.
Atâtea lucruri, care nu au nicio explicație din punctul de vedere al lumii fizice sunt ușor de explicat dacă te uiți la ceea ce se întâmplă în contextul mai extins care include astralul.
Gosia: Bine. Acum am o întrebare curioasă, dar importantă. Și animalele călătoresc în astral când corpul lor fizic doarme? Ies din trupurile lor? Ai întâlnit animale în călătoriile tale astrale?
Yazhi: Da, desigur, e ca și la oameni, doar că trăiesc ceea ce se încadrează în limitele lor perceptuale. Dar nu poți spune că își „părăsesc” corpurile, ci pur și simplu își mută atenția în altă parte, întrucât astralul este peste tot și nimeni nu călătorește nicăieri (doar din punctul de vedere al regulilor și legilor lumii celor vii).
Gosia: Le-ai găsit acolo?
Yazhi: Este ceva natural, bineînțeles că le-am văzut.. Mai mult, acolo am întâlnit animale care au murit de mult din viața fizică. Toată lumea o face, dar o consideră doar „vise”.
Gosia: Uau, ce fel de animale de companie ai întâlnit în astral și care trăiseră și muriseră pe Pământ, de ex.?
Yazhi: De tot felul.
Robert: Și animalele de companie au atașamente, precum oamenii?
Yazhi: În felul lor, bineînțeles că au.
Gosia: Ce face ca animalele să nu se mai încarneze pe Pământ, ci în altă parte?
Yazhi: Renunțarea la anumite idei.
Gosia: Și cum o fac, din moment ce nu au facultăți intelectuale? Cum învață ele că pot avea alte opțiuni existențiale?
Yazhi: Un animal este doar o altă persoană, dar în contextul speciei sale, cu ideile sale și aspirațiile speciei sale.
Gosia: Dar ce le face să se expansioneze?
Yazhi: Dorința lor de a supraviețui, de a ști mai multe, ca orice alt suflet. Pur și simplu din cauza felului în care sunt, din cauza a ceea ce le definește, nu au nevoie să se intelectualizeze ca oamenii, deși unele chiar intelectualizează, cazul pisicilor.
Gosia: Și, Yazhi, în astral, unde le întâlnești, este mai ușor să vorbești cu ele telepatic? Ce spun ele?
Yazhi: Da, dar nu urmare abilităților mele, ci pentru că oamenii non-telepatici din astral devin ei înșiși telepatici, făcând diferența față de cei vii în stare de veghe..
Gosia: Am înțeles. Dar vorbești cu ele?
Yazhi: Da, uneori vorbesc cu ele, așa cum o pot face cu oricare altă persoană din astral. Nimic ciudat.
Gosia: Da,? Și ce spun ele?
Yazhi : Sunt conversații la fel de complexe ca în lumea fizică, sau mai mult. Depinde de situație. Dar dacă vrei să spui că sunt surprinși, nu, și asta e interesant. Când corpul fizic doarme, în astral omul va percepe totul foarte natural, deoarece tocmai aceasta este starea lui naturală. Telepatia și astralul sunt văzute ca neobișnuite doar atunci când ești treaz, în lumea materială. În astral, totul este normal și comun, chiar și pentru ei.
Gosia: Eu mă refeream la animale.
Yazhi: Sunt sub formă de emoții, nu exprimări orale. Concepte. În astral înțelegerea e mai clară, mai puternică decât în ​​lumea materială.. Percepi sentimentul animalului că îi este dor de tine, că se simte bine, că e bucuros, și asta se transmite puternic și clar.
Gosia: Deci nu sunt conversații complexe din punct de vedere intelectual.
Yazhi: Depinde de animal. Gosia, mă cheamă la masă...
Gosia: Bine, Yazhi. Înainte să pleci, am un cadou pentru tine.
Yazhi: Un Lego?
Gosia: Haha, din păcate nu. Este de la prietenul lui Darek, polonezul de la canalul polonez. Este un desen făcut de prietenul său. I-am făcut o poză, uite.
Robert: Un alergător, wow. Este foarte bine desenat.
Yazhi: Ohh!. Ce frumos, hahaha, ce scrie acolo?
MULȚUMESC!
Gosia: Ce vezi în desen?
Yazhi: Ei bine, din cauza vitezei și încăpățânării mele, văd că sugerează căderea Cabalei urmată de cea a Federației, asta văd eu acolo.
Gosia: Da, cred că asta este!
Yazhi: Spune-i că mulțumesc foarte mult. Că mi-a plăcut foarte mult. Am de gând să-l printez aici. Am plecat că deja cineva țipă la mine să merg la masă. Pa! Te iubesc foarte mult. Mi-a plăcut cadoul.
(va continua)

https://swaruu.org/transcripts/astral-world-soldiers-in-the-astral-astral-banking-animals-and-more-yazhi-swaruu

3 comentarii:

  1. Bună seara. Interesant ce aveți aici, dar este foarte greu de citit textul alb pe fondul foarte deschis. Voi reveni cu multă plăcere dacă veți remedia acest incovenient. Mulțumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  2. Nu știu la ce vă referiți, deoarece textul este scris cu negru iar fondul este vernil-deschis. C.M.(Costi)

    RăspundețiȘtergere