..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 4 februarie 2024

W117- Recapitularea tuturor răspunsurilor date de extraterestra Mari Swaruu (II).

Autor Gosia de la Agenția Cosmică.
Publicat 22 oct.2023
Traducere Const. Mihăilescu

(continuare)

Krishna K : Puteți descrie cum decurge pentru echipajul vostru o zi obișnuită pe nava Toleka?
Mari Swaruu:Voi face aceasta în unul dintre videoclipurile mele viitoare. Vreau să fac o descriere mai detaliată, așa că vă rog să aveți un pic de răbdare. Îmbrățișări și sărutări!

 Chris Star: Aș dori să întru în comunicare cu voi pentru niște sfaturi pentru starseeds dar nu știu dacă nu va fi cenzurată o asemenea comunicare (!?)
Mari Swaruu: Sfatul meu este să transmiți pe You Tube, chiar dacă simți că nu ești pregătit, pentru că mereu este momentul; niciodată nu vei fi mai pregătit pentru asta decât acum.Ideile îți vor veni pe parcurs, de-a lungul drumului, așa cum a reușit și Gosia. v
Algoritmii sunt atât de inteligenți încât se poate declanșa cenzurarea însă noi, ființe biologice istețe, vom găsi căile necesare pentru a evita acea cenzură. Totul este să fii hotărât!!! Avem nevoie de cât mai mulți pământeni care să se implice.

Hector Daniel Anco Cullar: Ce înseamnă să vezi numere repetate precum 33 și 77?
Mari Swaruu:Deși există o mulțime de programare legate de inconștiența colectivă, acele numere au o semnificație particulară, pentru persoana care le vede și care trebuie interpretate în fiecare caz, căci, de la persoană la persoană, semnificația poate fi diferită.

Robert Riviello: Există planuri de contact direct, deschis, față în față și „la vedere” între pământeni și extratereștri în viitorul apropiat?
Mari Swaruu : Nu există planuri de contact față în față în viitorul apropiat cu pământenii, așa că aveți grijă asupra acestui aspect, deoarece Cabala intenționează să simuleze o invazie extraterestră a unor civilizații care ar vrea, cipurile, să cucerească planeta (nota C.M.: după care, Federația Galactică ar declara că declanșează o acțiune de apărare a umanității, scopul fiind ca pământenii să-și recapete încrederea în „bunele intenții ” ale Federației, care va poza în chip de apărător a Pământului). Deci, dacă se va întâmpla, va fi vorba de o falsă invazie, pentru a vă adormi vigilența și a reveni la sentimente mai bune față de Federație, care, de fapt, numai binele vostru nu-l urmărește.

Carmen M: Cum ne putem reaminti viețile anterioare avute în Pleiade?
Mari Swaruu: Prin meditație și regresii hipnotice, singurele modalități la care puteți apela și care nu implică tehnologii pe care voi nu le aveți încă.

Titan Fit: Care crezi că este cel mai mare secret pe care Cabala nu ar vrea să-l știm, pe Pământ? Mulțumesc pentru tot.
Mari Swaruu: Cel mai mare secret păstrat de Cabală este că voi puteți deține oricând controlul asupra vieții și destinului vostru și că, pentru aceasta, nu trebuie să apelați la nimeni ca să vă ajute. Altfel spus, Cabala nu vrea ca voi să vă treziți și să vă recuperați puterea. Ceea ce se spune despre istoria umanității este în mare parte fals, un fals păstrat pentru a vă provoca anumite reacții emoționale, stări în care voi produceți și eliberați multă energie de joasă vibrație, unica sursă de hrană și supraviețuite a întunecaților.
Poate cel mai mare secret dintre toate este că, dacă reușiți să vă uniți ca un singur popor pe Pământ, toate problemele dificile cu care vă confruntați vor dispărea iar Cabala, fie ar pleca, fie s-ar transforma în bine, renunțând să vă mai manipuleze și să vă stoarcă de energie, din acel moment voi putând să vă creați o societate holistică, mai bună și mai dreaptă.

 Bruce: Din ce putem confecționa o grilă (un ecran) de protecție energetică în jurul casei, din fier îngropat sau ametist?
Mari Swaruu: Folosește o combinație a celor două. Ele funcționează mai bine când sunt îngemănate. Contează însă și intenția și credința voastră în reușită.

Kestas: Poate fi definită gravitația doar în termeni de electromagnetism, sărind peste Newton?
Mari Swaruu: Puteți considera forța gravitațională ca o formă de electromagnetism, la frecvențe foarte înalte, mult peste cele înțelese de majoritatea oamenilor. Un exemplu în acest sens sunt muonii. Ei sunt văzuți atât ca particule cât și ca unde. Undele gravitaționale călătoresc cu o mare viteză în afara timpului și spațiului. Sunt unde gravitaționale. Un muon este pentru gravitație, așa cum un foton este pentru lumină; particulă sau undă, în funcție de cine îl privește și observând ce face.

 Grafica pxlArts: Există sau nu vreo modalitate de a ști dacă un om este o starseed (sămânță stelară) ?
Mari Swaruu: Mijloacele tehnologice sunt o mizerie și nu sunt de încredere. Singura persoană care poate ști asta ești numai tu, cel în cauză; asta dacă reușești să-ți recuperezi puterea și îți asumi responsabilitatea ca pentru tine să decizi numai și numai tu. Asta se poate învăța și nu ai nevoie de nimeni din afară care să te aprobe sau să te valideze. Decizia ta este suficientă pentru a înțelege că TU EȘTI CEEA CE EȘTI.

Christa: Ce cristale recomandați pentru a ajuta la protecția împotriva entităților astrale? Mari Swaruu: Ochi de tigru, lapiz lazuli, turmalina neagră, obsidian și toate ametistele, în special cel violet. Dar și altele pot lucra pentru tine.

 Kathleen: Plantele sau cristalele creează egregori? (Deci, regnul vegetal și cel mineral)
Mari Swaruu: Ele fac parte din conștiința globală. Și aceste regnuri creează egregori. Chiar și un morcov, are, în felul său, emoții, atunci când de el se apropie un epure Nu e nicio glumă.

 Felipe OTA Escalona: Care sunt cerințele pentru ca o societate să fie recunoscută de Federație și să facă parte din aceasta?

 Mari Swaruu: Regula de bază este că formeze o singură cultură (aceasta nu e o scuză pentru Nouă Ordine Mondială). Apoi, acea civilizație trebuie să fie conștientă de existența și a altor culturi în afara acelei planete și să fie suficient de dezvoltată, pentru a putea stabili relații cu exteriorul. Aceasta înseamnă că trebuie să fie culturi (rase) interstelare sau cel puțin interplanetare.

Există și alte reguli mai mici, dar acestea sunt cele de bază.

Belana: Cum pot fi ajutați cei care n-au auzit de Project Blue Beam (Radiația Albastră)?
Mari Swaruu: Cu experiența și nivelul nostru, nici voi nici noi nu putem ajuta. Tot ce putem face este să împărtășim ceea ce știm celor care vor să ne asculte. Dar, așa cum se spune, „poți duce un cal la râu dar nu-l poți face să bea apă, dacă nu vrea”. Dragilor, vă percep și înțeleg îngrijorarea, dar fiți puternici!

Oscar Salazar: Care este cea mai mare navă nebiosferică de care ai auzit?
Mari Swaruu: Cele mai mari astfel de nave, despre care știm, sunt cele din clasa Varena care au lungimea de 81 de kilometri și aparține Andromedanilor. Din aceiași clasă face parte și Viera care se ascunde în spatele Lunii. Are formă de vârf de săgeată, deci, nu o sferă, dar are și atributele unei nave biosferice în interior. Apoi este nava noastră taygetană Toleka, lungă doar de 1734 de metri, dar și ea este o navă biosferică. 

Dominik D: Cum pot fi folosite vibrațiile pentru vindecare? Sunt frecvențele Solfeggio eficiente în tratament? Poate poți face un videoclip pe acest subiect.
Mari Swaruu: Fiecare parte a corpului se vindecă cu o anumită frecvență și vibrații precum cele produse de anumite tipuri de instrumente sau mașini. Regulile Federației și ale canalului YouTube îmi interzic să fac cunoscute valorile acestor frecvențe. Dar voi face tot posibilul să-ți trimit câteva pentru a le percepe. 

 Svetlana Opatskyi: Dacă a fi o ființă umană de pe Pământ, având deci o perspectivă limitată și posibilități de experimentare limitate la cele 5 simțuri, care ai considera că simțurile al 6-lea, al 7-lea, al 8-lea, al 9-lea pe care noi nu suntem capabili să le percepem în acest moment?
Mari Swaruu: Nu le-aș numi neapărat simțuri dar unul dintre ele ar fi ecolocația (ca la lilieci sau delfini). În general, datele senzoriale adăugate provin din conștientizarea a ceea ce nu este în lumea fizică, în lumea materială și se referă la tărâmurile accesibile celui de-al treilea ochi, ca să-l numim cumva.
Amintiți-vă că totul orice acord se referă la potrivire de vibrații, rezonanță. Aceasta înseamnă că trebuie să fii conștient de ceea ce percepi pentru a putea interpreta, iar acest lucru se realizează doar cu prin expansiunea conștiinței și conștientizării, pe care le obții doar prin introspecție și auto-educare.
Claudia Quintero: Cât de departe ai mers în studii? Mai ales în Shinonim, poate?
Mari Swaruu: Antrenamentul fizic care implică exerciții de tip Shinonim și arte marțiale au fost amânate de taygetani și de mama mea până când voi fi complet dezvoltată fizic, deoarece, altfel, ar putea împiedica ultimii mei ani de creștere. În ceea ce privește studiile intelectuale, sunt îndrumată de mentorul meu principal, Regina Alenym.
Samantha Janssen: Pe planetele voastre practicați ceea ce la noi se numește dans?
Mari Swaruu: Da, toți lyrienii dansează. Poate că acesta este unul dintre lucrurile care îi definesc cel mai mult pe lyrieni. Totuși, din câte am văzut, nu există niciun loc în galaxie cu o varietate atât de mare de dansuri și muzică precum cele existente pe Pământ.
Kathleen: Există modalități prin care oamenii se pot proteja împotriva nanoboților malefici?
Mari Swaruu: În primul rând, învață să afli unde sunt și apoi fă tot posibilul să stai departe de acele surse. În principal, alimentele sunt ideale pentru a le infesta cu nanoboți. Apoi, dispozitivele EMP de casă, unele găsite pe YouTube sunt utile. Dar, mereu trebuie să ai încredere în corpul tău și în scutul tău auric, care, de asemenea, le poate opri. Dotările corpului vostru biologic sunt numeroase și pot fi eficiente în combaterea influenței negative a nanoboților.
Zafirah Bienestar Silvia: Mari, nu simți o presiune să ne ajuți tot timpul ? Spune-ne ce faci pentru a te distra?
Mari Swaruu: Alerg și fac gimnastică, ori fac balet, parțial învățat când eram pe Pământ. De asemenea, îmi plac jocurile video, cum ar fi Minecraft, și caut să fiu în preajma prietenilor mei pe care îi iubesc foarte mult; ei m-au susținut și mă susțin în tot ceea ce fac, mai ales în relația mea cu Pământul..
Practic și motociclismul, deși nu prea am unde să mă pot desfășura cu adevărat.
Entorno Humano: Știu că aveți o alianță cu rasa Urmah. Taygetanii au asemenea alianțe și cu alte rase?
Mari Swaruu: Da, taygetanii au alianțe cu toate rasele din grupul stelar M45, precum și cu Consiliul Urmah, Avyon.
În afară de acestea, ar mai fi alianțele promovate chiar de Federație în scopuri de cooperare.

 John Adam: Cum de rasa Etorthans a devenit liderul Federației 5D?
Mari Swaruu: Ei sunt considerați o rasă logică mai în vârstă și printre fondatorii Federației Galactice originale. Următorii trei fondatori au fost Andromedanii, Arcturienii și Lyrienii de pe Steaua Vega.
De ce anume au fost numiți ca lideri ai unei Federații Galactice mai extinse, nu știm și vrem să înțelegem și noi asta, precum și ce se află în spatele acestei recunoașteri. Cu siguranță vom afla, și atunci vă vom spune și vouă.

Ekis-Ekis: Ce părere aveți despre motivul pentru care Federația vă pusese în vedere „ să eliberați Pământul?”
Mari Swaruu: Credem că au făcut-o pentru că asta face parte din același joc murdar, dar la alt nivel. Voi jucați rolul unei culturi invadate și în pericol, iar taygetanii, printre alții din cadrul aceleiași Federații Galactice, și-au asumat rolul de apărători și, dacă e nevoie, de eliberatori. Încercăm să vă trezim și să conștientizați că puteți refuza să fiți victime; voi sunteți stăpânii realității și vieților voastre și să înțelegeți că există mai multe niveluri ale aceleiași Matrice.
Deși, din cauza Matrix-ului 3D, voi nu ne vedeți, dar noi suntem tot oameni, nu sfere de gaz care se mișcă într-o Merkaba creeată de propriul nostru ego, sau orice altceva.

Vă iubesc și vă mulțumesc tuturor pentru că vizionați videoclipurile mele. Vă iubesc pe toți. Sunteți în inima și mintea mea tot timpul și principala mea preocupare este să țin legătura cu voi.

Cu drag,

Mari Swaruu.

(va continua)

https://swaruu.org/transcripts/mari-swaruu-live-recopilation-of-all-questions-and-answers

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu