..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 31 ianuarie 2024

W117- Recapitularea tuturor răspunsurilor date de extraterestra Mari Swaruu (I).

Autor Gosia de la Agenția Cosmică.
Publicat 22 oct.2023
Traducere Const. Mihăilescu


Conexiunea cosmică: Ești de acord cu războiul din Israel? Poate deveni el global?
Mari Swaruu: Războaiele, oriunde ar izbucni, produc suferință. Nimic nou în ceea ce se întâmplă în acea zonă, stăpânii Pământului au făcut acea împărțire de teritorii. Mereu au fost acolo nemulțumiri și sămânță de revoltă. Conducerea Israelului a permis să se ajungă la primul atac pentru a avea motive și justificare să riposteze, dând vina pe Palestina pentru izbucnirea acelui conflict. Face parte din programul Cabalei. (nota C.M.: mor oameni, se distruge infrastructura, totul pentru a produce energia suferinței, urii, fricii, nemulțumirii, atât de necesară ca hrană entităților)

Ewa Lobato: Este posibil să se obțină expresia completă a ADN-ului în timp ce trăiești pe Pământ?
Mari Swaruu: Este posibil, căci a fi pe Pământ nu este o limitare, doar ideile tale sunt controlate. Voi puteți deveni ființe înalt spiritualizate, concentrându-vă asupra voastră și asupra valorilor voastre.

Dragostea și integrarea sunt cheia evoluției voastre, precum și recunoștința și iertarea (în special iertarea se sine, care te face să devii mai bun și să nu porți ranchiună nimănui).

 Ana Hopkins: Bună. Este cineva din Urmah interesat să vorbească direct cu noi prin YouTube sau prin alte mijloace de internet?
Mari Swaruu: Urmah au limitări fizice care fac interacțiunea lor prin intermediul dispozitivelor și interfețelor tehnologice umane puțin mai dificilă. În acest moment, ei nu încearcă să contacteze oamenii, semințe stelare sau nu, în mod direct. Deocamdată, eu sunt recunoscătoare tigrului Ari care a acceptat ca, din când în când, să-i public pe canalul meu de you tube, mesajele sale sporadice Urmah.

 Sabine Lange: Mai există vreo speranță pentru ca umanitatea să se salveze? Vom fi vreodată lăsați în pace ca să trăim fără a fi manipulați de rase întunecate?
Mari Swaruu: Nu numai că există speranță, dar și certitudine pentru a vă elibera de sclavie și manipulare. Însă asta depinde exclusiv de conștientizarea în masă a oamenilor, de înțelegerea că oricând pot să-și recupereze puterea și să nu mai accepte sclavia. Ei trebuie să evolueze și să crească singuri, nimeni nu poate face treaba pentru ei, deși semințele stelare depun mari eforturi în a influența mase mari de oameni ca să se trezească și să acționeze ca un colectiv unit și determinat.
Va veni un timp în care frecvența dominantă pe Pământ, cea a conștiinței colective, va fi de așa natură încât îi va forța pe toți ceilalți oamenilor să se trezească.

Martin Moffor: Ești bine, Mari? Ce mai faci?
Mari Swaruu: Sunt bine și fericită, mulțumesc, Martin! Sper ca și tu ești foarte bine. Pupici.

Karen: Ne poți învăța câte ceva despre numerologie și astrologia adevărată, te rog?
Mari Swaruu: Un răspuns complet s-ar întinde pe mai multe videoclipuri. Da, pot, dar ceea ce pot spune aici pe scurt este că, practic, se pot da lucrurile peste cap în ceea ce privește astrologia, apropiindu-te puțin de adevăr. Este vorba de poziția astrelor atunci când ai fost născut. Conștiința, sufletul, are prioritate, nu există ceva întâmplător.

Liminal Mind: Vă iubim, pleiadieni; noi cum vă putem ajuta pe voi?
Mari Swaruu:Dacă ești interesat să ne ajuți în munca noastră, vei ști cum să o faci. Fii tu însuți și concentrează-te să devii cea mai bună versiune a ta; acesta poate fi un cadou frumos pentru noi. Iubire și îmbrățișări pentru tine. 

 Monica - Argentina: Credeți că povestea oficială despre marele potop este o minciună a Federației? De ce civilizațiile extraterestre bineintenționate nu au căderea pe Pământ a marilor cantități de apă venite de pe Tiamat?
Mari Swaruu: Marele potop a lăsat multe dovezi că a avut loc cu adevărat. Se pare că nu există nicio modalitate de a vă verifica exact cum s-au întâmplat lucrurile. De fapt, nu a fost doar un singur potop, ci vorbim despre cel mai mare dintre cel puțin șase inundații diferite pe Pământ.
Rasele pozitive nu au putut împiedica producerea acelor inundații catastrofale tocmai pentru că și ele au fost slăbite de cauza potopului, cauzat de distrugerea lui Tiamat, aceasta fiind într-adevăr partea umbrită a acestei povești.

Picato 75: Muzica din Taygeta: taygetanii au aceeași muzică cu 12 tonalități pe octavă și instrumente asemănătoare cu chitara, tobe, pian etc., precum cele de pe Pământ?
Mari Swaruu: Da. Amintiți-vă că matematica noastră reste în bază 12, nu 10 precum cea de pe Pământ. Și da, multe instrumente asemănătoare se regăsesc în mai multe locuri din galaxie, deoarece fac parte din inconștientul colectiv mai mare din care fac parte toți lyrienii. De exemplu, pianul și variantele sale e unul dintre instrumentele cele mai des întâlnite la lyrienii răspândiți în univers. La fel și instrumentele cu coarde.

 Alfred Ojukwu: Cum ne trezim din această stare de somn? Funcționează metoda regresiei vieților anterioare?
Mari Swaruu: Te trezești studiind tot ceea ce poți, aceasta ajutându-te să-ți extinzi cunoașterea și nu urmându-i orbește pe alții, ci doar luând de la ei doar ceea ce-ți servește ție. Este esențial să ai o minte critică, dar și o educația spirituală făcută de sinele tău (nota C.M.: prin meditație, introspecție, contemplație) nu în școli. Urmează-ți interesele și mintea ta se va extinde. Nu te înverșuna în a ți se recunoaște ideile și convingerile, permite și celorlalți să-și expună opiniile. Mai bine „lasă de la tine” decât să continui controversele cu cel care nu e de acord cu tine.
Într-adevăr, regresia ajută la amintirea vieților anterioare, ajută la conștientizare și la trezire, dar amintiți-vă că viața care contează cel mai mult este cea pe care o trăiți acum. Toate celelalte sunt doar completări necesare în a înțelege cine ești, de unde vii și cu ce program ai venit în acestă ultimă experiență. Concentrați-vă asupra vieții voastre prezente, încercând să realizați ce mai bună versiune a voastră.

 Steaua 123: Mari, ne poți spune părerea ta despre semnele zodiacale?
Mari Swaruu: La asta mă voi referiîn următorul meu videoclip despre astrologie, dar, anticipat, pot spune că există mai multe semne decât cele cunoscute de voi pe Pământ, unde se consideră a fi doar 12 semne zodiacale (uneori, cel mult 13). Dar, amintiți-vă că există mult mai multe constelații și stele în galaxie și că totul este conectat.

 Michelle M: Liberul arbitru al unei ființe se consideră respectat dacă există consimțământul sinelui superior, indiferent de consimțământul ființei din fizic? Ar putea acest lucru să afecteze aspectul energetic al ființei într-un mod negativ?
Mari Swaruu: Trebuie să ajungi la nivelul la care sinele tău superior să se întrupeze, să-ți urmezi Dharma, adevăratul tău scop în viață. În cele din urmă, nu există nicio diferență între sinele vostru superior și cine sunteți voi astăzi; este doar o chestiune de nivel de concentrare asupra ideilor și limitărilor care credeți că sunt acolo, sau care vă afectează.
A deveni cea mai bună versiune a ta echivalează cu a te unifica cu sinele tău superior, cât mai bine posibil în timpul unei întrupări. Urmează-ți dharma!

 Dani: Mari, cum funcționează căștile în Taygeta? Îi permit întregului corp să fie cufundat în muzică?
Mari Swaruu:O căscă este doar o cască, așa cum sunt și cele de pe Pământ, dar nu e nevoie de cabluri și nici de bluetooth. În Taygeta, avem sisteme de sunet și coconi de sunet care sunt ca niște paturi medicale în care ești cufundat în vibrația pozitivă a muzicii de care te bucuri. 

 Aaron Darvish: Care dintre experiențele tale pe Pământ ai spune că a fost cea mai memorabilă?
Mari Swaruu:Să cunoști oameni frumoși, ca voi toți, este cu siguranță cea mai îmbogățitoare și memorabilă dintre toate experiențele pe care le-am avut acolo.

 Helena Celeste: De ce există o Primă Directivă și în astralul inferior?
Mari Swaruu: Se presupune că PD se aplică tuturor planurilor existențiale, dar, generalizând, cu cât cobori mai jos în frecvență, cu atât este mai puțin respectată, existând o zonă gri între ele (plan fizic și plan astral), plină de controverse.

Matthew Robinson: Este ADN-ul nostru suficient de puternic pentru a face față nanotehnologiei din alimente?
Mari Swaruu: Nu, și noi suntem la fel de vulnerabili ca și voi. Cu toate acestea, cunoștințele și vibrațiile noastre ne protejează de acele interferențe, și acest lucru este valabil și pentru voi. Fiți înțelepți și nu mâncați ceva doar pentru că are gust bun, căci acel gust s-ar putea să fie o capcană.

Vero Ortega: Știți ce se va întâmpla anul viitor (!) ca urmare a vizitei reprezentanților de bază ai Federației?
Mari Swaruu: Doar putem specula. Credem că vor veni cu aceeași atitudine de inspectori cu care vin mereu, de parcă ei ar ști mai bine, deși nici măcar nu privesc lucrurile dintr-o perspectivă reală, la nivel planetar. Noi facem în continuare tot posibilul să nu fim afectați de orice ar putea aduce vizita lor. Îmbrățișări și sărutări. 

 Sam 3 mai: Mari, spui că cei mai vulnerabili la acțiunile entităților care ne parazitează sunt copiii. Cum ne putem proteja copiii mici, dacă părinții sunt semințe stelare?
Mari Swaruu: Evitați să vă duceți copiii în locuri sau să-i puneți în situații care îi pot răni. Amintiți-vă că abuzul psihologic este promovat și din astralul inferior. Nu duceți copiii la înmormântări sau la guvern (sedii ale oficialităților), în clădiri părăsite ori în locuri unde e de presupus că acționează cu precădere reprezentanți ai Cabalei. În general, aveți grijă de cine îi învață și ce-i învață la școală căci în școli se urmărește cu precădere realizarea agendelor celor care vor să vă manipuleze. Credeți mai mult în ceea ce vă spun copiii voștri decât în ceea ce spun profesorii infatuați. Educația corectă a copiilor voștri trebuie să fie mereu o prioritate.

Jen: Dacă timpul nu este liniar, înseamnă că, de fapt, nu există vieți anterioare?
Mari Swaruu: Este corect, din anumite puncte de vedere. Vă puteți vedea viața ca pe o continuitate eternă a unei singure existențe, în care fiecare încarnare este doar o schimbare a hainelor.
Te extinzi cu experiența ta pe măsură ce înaintezi în ea și o diversifici, dar numai din punctul tău de vedere personal, deoarece tu ești deja Sursa, iar călătoria ta prin care te expansionezi la nivel de suflet este doar o călătorie iluzorie.
Din cel mai extins punct de vedere, singurul adevăr care a existat și va exista vreodată ești tu, restul sunt doar idei în mintea ta cosmică. Din acest punct de vedere, nu există încarnări, ci doar schimbări de „îmbrăcăminte”pe care sufletul o va utiliza pentru a putea experimenta într-un mediu adecvat.
(va continua)

https://swaruu.org/transcripts/mari-swaruu-live-recopilation-of-all-questions-and-answer

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu