..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

joi, 8 februarie 2024

W117- Recapilarea tuturor răspunsurilor date de extraterestra Mari Swaruu (III)

Autor Gosia de la Agenția Cosmică.
Publicat 22 oct.2023
Traducere Const. Mihăilescu

(ultima parte)


Arturo PD: Ce rase ET au permisiunea de a intra cu nave spațiale în atmosfera Pământului?
Mari Swaruu: Aceasta este mai degrabă o chestiune de permisiuni date navelor, nu raselor. Toate civilizațiile membre ale Federației, dar nave mici. 

 Mibucc Burbano: Salut Mari! Cum pot entitățile demonice să ne pună sufletul în pericol? Poate un demon să cucerească un suflet pentru totdeauna? Este posibil? Mulțumesc foarte mult!
Mari Swaruu: Dacă îți păstrezi și-ți afirmi cu tărie integritatea și independența, nicio entitate nu te poate interfera și nu te va putea forța să faci ceea ce nu dorești.. Nu-ți poți pierde sufletul așa. Ceea ce fac entitățile malefice este să-ți pervertească valorile, astfel încât să devii mai asemănător cu ele. De aceea se concentrează ele atât de mult pe influențarea mass-mediei, ca să vă convingă să le acceptați ofertele. Ele încearcă să vă coboare la nivelul lor vibrațional în gândire și acțiune.
Dacă îți păstrezi lumina și iubirea, ele nu te pot atinge și devii invulnerabil la atacurile lor, cel puțin la cele directe, pentru că, ele nu cedează ușor, ci încearcă tot felul de căi ocolitoare pentru a te convinge să le accepți propunerile. Fiți vigilenți și neînfricați și întunecații nu vor ajunge la voi.

Felipe Escalona: Ce drepturi dobândesc societățile care aparțin Federației? Împărtășesc tehnologia, colaborează între ele , adoptă legi comunitare și se protejează reciproc?
Mari Swaruu: Exact asta, ți-ai răspuns singur la întrebare. Ei obțin acorduri de cooperare și protecție reciprocă.

Samuel Toy: Bună! Există o sărbătoare taygetană care se sărbătorește pe planeta voastră, inclusiv pe nava Toleka, deși sunteți așa departe de casă? Salutari!
Mari Swaruu: Nu avem niciuna anume. Mai mult, am ajuns să adoptăm niște celebrări pământene, cum ar fi onomastica. Este curioasă și interesantă lipsa festivităților comune în Taygeta, unde se sărbătoresc anumite evenimente, dar nu se perpetuează peste timp acea sărbătoare, nu devine o tradiție.

Juan Tacha: Bună, Mari ! Cum te simți? M-ar interesa să știu care este starea voastră de spirit pe navă, ținând cont de lunga perioadă de timp în care vă aflați departe de Taygeta ?
Mari Swaruu: Suntem fermi și stabili în sentimente deși pot apărea uneori anumite stări de stres cauzat de izolarea noastră de lume. Dar trecem destul de ușor peste asemenea momente căci suntem un colectiv stabil psihic, o echipă determinată în tot ceea ce facem.

Marcos Anta: După afirmațiile despre falsificarea istoriei Alfratanilor și declarațiile curajoase ale reprezentanților Urmah, au existat repercusiuni asupra unora dintre rasele rebele?
Mari Swaruu: Nu, nu au fost inițiate repercusiuni, dar nu prea mai țin cont de părerile noastre, adică nu ne mai consultă. Își fac treburile iar pe noi ne ignoră. Oricum, moi ne așteptam la asta din partea lor.

FLINT SKY: Bună. Când te naști în afara Pământului, îți cunoști planul de viață, sau există un văl al uitării ca la noi? Mulțumesc.
Mari Swaruu: Există întotdeauna un văl al uitării într-o măsură sau alta. În afara Pământului, nu este atât de marcant și depinde de fiecare persoană. La urma urmei, dacă nu ar exista uitarea, viețile noastre ar deveni un adevărat calvar, un haos greu de suportat de orice ființă. Trebuie să fim capabili să uităm, pentru a putea s-o luăm de la capăt.
În afara Pământului, acest văl al uitării depinde mai mult de intenția sufletului fiecărui individ. Adică nu este la fel de uniform și marcant ca pe Pământ.

Cristobal Luna: Conducătorii lui Saturn sunt arhonți (arhoni; n.m.) cu adevărat, care se ascund pentru a nu putea fi localizați? Am înțeles că ei ies în univers acolo unde au un interes, dau ordine și rezolvă ceea ce și-au propus, după care se retrag, ca să nu fie descoperiți?
Mari Swaruu: Nu cred că asta se petrece la nivelul lui Saturn vizibil, dar sunt destul de convinsă că așa ceva se întâmplă în astralul inferior, de unde sunt gestionate și multe alte acțiuni rele asupra acelei planete. Așa cum se întâmplă pe Pământ, tot așa există un astral stratificat și în jurul fiecărei planete, stratul de jos (mai apropiat de planetă) fiind astralul inferior, cu vibrațiile cele mai scăzute..Deci, da, bănuiesc că există o puternică interferență astrală regresivă din partea liderilor Federației Galactice, având în vedere comportamentul lor permisiv și regresiv pentru care nu au nicio scuză și pentru care nu se gândesc să dea socoteală.
Rowena, Reguna Galactică: Mari, salut, ce mai faci? Vreau să te întreb: tu obosești vreodată? De ex. ți se pare obositor să faci videoclipurile pe care ni le distribui în fiecare zi? Eu îți mulțumesc foarte mult pentru tot ceea ce faci pentru Pământ și civilizația umană.
Mari Swaruu: Sunt foarte motivată în ceea ce fac, deși, uneori, nu știu ce voi scrie pentru ziua următoare. În momentul de față am o mulțime de subiecte care așteaptă să fie dezvoltate.
Obosesc, desigur, și eu, doar sunt o ființă cu materializare 5D, dar, în același timp, iubesc ceea ce fac și mă dedic cu pasiune acestei munci. Încerc să îmi rezerv spațiu pentru mine și pentru lucrurile mele ca fiecare, dar, pur și simplu, sunt momente când abia mai pot ține pasul pentru a realiza o anumită lucrare. Oricum, însă, scriu cu multă dragoste și dăruire pentru voi toți.
Johnerickvs: Care este cea mai mare provocare pe care trebuie să o depășească civilizația taygetană?
Mari Swaruu: Insistența constanta a Cabalei terestre de a se infiltra acolo și de a corupe sau schimba valorile Taygetei, pentru că ei doresc să o transforme într-o colonie a Cabalei terestre. Cu toate acestea, cu siguranță, mentalitatea poporului taygetan le va zădărnici intențiile.

Jorge Lelesdakis: Taygeta ajută și alte planete din acest cadran galactic așa cum o face cu Pământul?
Mari Swaruu: Da, în acest moment Taygeta ajută alte două planete cu societăți în curs de dezvoltare aflate încă la nivel preindustrial. Două nave din clasa Toleka orbitează, fără știrea membrilor acelor societăți, acele planete a căror civilizații se află în situații complicate, și unde există posibilitatea unor invazii extraterestre puternice. (Voi trata acest subiect într-unul din videoclipurile mele viitoare).

Ayahuasca cosmică: Bună, Mari! Există oameni care nu sunt reali, în Pleiade?
Mari Swaruu: La noi bănuiesc că există mult mai puțini oameni non-reali, din cauza vibrației noastre mai înalte. Nu pot să știu dacă în Taygeta sunt sau nu oameni nereali, nu am de unde să știu, dar, subiectiv, aș spune că da. Dar nu cunosc unde sunt și câți sunt, ori care este tendința..
JK: De ce unii oameni religioși pot vedea entități, în timpul postului pe care-l țin din convingeri religioase?
Mari Swaruu: Pentru că creierul lor trece la o altă frecvență și începe să consume cetone în loc de glucoză. Asta generează o eficiență mai mare care se traduce și printr-o creștere a frecvenței acelei ființe, aceasta fiind adaptată perceperii entităților de mai înaltă frecvență, pe care nu le pot vedea, în mod obișnuit. Este o reacție naturală care poate apărea în timpul postului prelungit sau când se desfășoară alte practici care ridică vibrația practicantului.
Ocar Salazar: Au existat ori există uriași pe Pământ?
Mari Swaruu: Au existat giganți iar scheletele unora dintre ei au fost descoperite. În spații intraterestre mai există unele grupuri de giganți, cu puțini membri. Ei au s-au ascuns cândva în subteran, mai ales după ce Cabala i-a atacat pentru a reseta Tărtăria. Sunt tot variante ale lyrienilor.
Kiram: Bună, Mari! Dacă te poți deplasa atât de repede interstelar, de ce nu mergi mai des să te odihnești în Taygeta? Mulțumesc și-ți trimit o îmbrățisare.
Mari Swaruu: Pentru că, chiar dacă ne putem deplasa foarte repede, există un element de distorsiune temporală care interferează cu sincronizarea sau cu ritmurile circadiene, ceea ce impune necesitatea unei perioade de readaptare.
Timpul și percepția sunt problemele, nu atât deplasarea fizică a navei. De aceea, adesea preferăm să ne odihnim aici nu
acasă, pe planeta noastră, deoarece s-ar crea complicații de sincronicitate temporală..
Santiago Celi: Bună, Mari! Este corectă teoria derivei continentelor Pământului și a plăcilor tectonice? Există posibilitatea ca planetele să-și mărească dimensiunea în timp? Mulțumesc !
Mari Swaruu: Teoria deplasării plăcilor tectonice este parțial corectă, deși nu în totalitate și nici intervalul de timp care vi s-a comunicat de către știința voastră. De exemplu, India s-a mutat din Oceanul Indian în Asia, prăbușindu-se în el și formând lanțul muntos Himalaia, ceea ce a cauzat o gaură la sud de India și Sri Lanka, pe care oamenii de știință de pe Pământ nu știu cum să o explice.
Acea zonă are o slabă concentrare a atenție conștiinței, deoarece concentrarea, în cea mai mare parte a ei, se regăsește în Himalaia, unde, nu întâmplător se află Nepalul și Tibetul, zone în care frecvență existențială foarte mare.
În ceea ce privește creșterea în volum (nota C.M.: și masă) a planetelor, în general, poate fi semnificativă doar în anumite circumstanțe, în funcție de tărâmul de unde sunt observate (nota C.M.: o astfel de situație a apărut atunci când Pământul a fost inundat cu enorme cantități de apă venite de pe Tiamat)

V. Mer: Bună, Mari. Ai putea să faci un videoclip care să trateze despre rasa aviară? Unii dintre noi suntem interesați să aflăm despre aceste rase.. Mulțumesc!
Mari Swaruu: Da, mulțumesc, o voi pune pe lista mea. Mulțumesc, salutari și pupici.
Cat Lady: Dobândirea unor abilități precum clarvederea sau telepatia sunt semne ale trezirii conștiinței acelei persoane?
Mari Swaruu: Da, se condiționează reciproc.
La senda del filo de la navaja”: Este lumea astrală cel mai bun loc pentru a obține cele mai multe și mai bune informații posibile despre creație?
Mari Swaruu: Da, cu siguranță, da. Procesul conștientizării și al învățării se realizează mult mai ușor în planul astral. Sărutări.
Pablo Diaz: Care este cel mai îndepărtat loc de Taygeta pe care taygetanii l-au explorat în univers până acum?
Mari Swaruu: Centrul Căii Lactee. Problema este că Taygetanii sunt o civilizație de exploratori care a pierdut nenumărate nave și echipaje în misiunile lor exploratorii temerare în univers.
Anayein Daskalos: Ne puteți spune mai multe despre aurul monoatomic și efectul său, dacă noi, oamenii, l-am folosi?
Mari Swaruu: Este pe lista mea de subiecte, dar regulile YouTube îmi interzic să o fac, așa că va trebui să răspund la asta cu mare atenție. Dar este pe lista mea de subiecte viitoare.

Jorge Lelesdakis: De ce nu ne contactează mai multe echipaje ale unor civilizații extraterestre benefice precum sunteți voi?
Mari Swaruu: Ne punem aceeași întrebare căci am cam rămas singurii în contact cu pământenii. Doar noi mai suntem dintre cei care au întocmit programul defunctului Proiect First Contact. Noi știm că dacă am întrerupe comunicarea cu voi, cei de pe Pământ, cu greu am mai putea redeschide acest canal de comunicare, deși este permis doar în scris.
Estrella Fugaz: Bună, Mari! Când revii pe planeta voastră, readaptarea o realizezi ușor sau cu dificultate? Ai nevoie de timp de readaptare la viața planetei tale? Mulțumesc.
Mari Swaruu: Da, e nevoie de mult timp de dezintoxicare, dar e cumva particularizat pentru fiecare individ. Cel mai adesea e nevoie de a reînvăța să te miști, să te deplasezi din moment ce gravitația are altă valoare. Timpul necesar readaptării nu depășește câteva luni de zile, nu ani.
Anayein Daskalos: Faceți treceri dintr-o dimensiune în alta și ca divertisment, pentru a vedea cum e să trăiești într-o altă densitate?
Mari Swaruu: Yazhi (Sophi Swaruu) face asta destul de des. Am făcut-o și eu și este foarte interesant.. Mulți spun că este imposibil să știi dacă este real sau nu. Cu toate acestea, din proprie experiență, simți că lipsește ceva din acele simulări, știi că nu este realitate. Și asta e suficient pentru a te plictisi. Personal, prefer să pornesc o consolă de jocuri umane decât să intru în acele holograme de imersie totală.
HU ANKH: Având posibilitatea de a fi prezentă în diferite momente ale istoriei Pământului, de ce ești aici acum împărtășindu-ne aceste informații? Există ceva special în această perioadă? Mulțumesc, Mari!
Mari Swaruu: Da, se întâmplă ceva foarte puternic în acest moment cu Pământul și cu umanitatea. Premisele sunt ca fie să se treacă la o societate avansată și pozitivă, fie se va produce o cădere într-un haos distopic oribil. Zarurile au fost deja aruncate și fiecare dintre noi face tot ce poate pentru a înclina balanța în partea pozitivă.
Cecy Chaves: Care ar fi cea mai importantă întrebare pe care omenirea nu și-a pus-o încă și care ar fi răspunsul tău la acea întrebare?
Mari Swaruu: Întrebarea ar fi cine suntem cu adevărat. Și răspunsul meu este: ființe lyriene avansate, pe punctul de a forma o societate liberă.
David MV: Dacă atașamentele tale față pe Pământ sunt puternice sau îți ghidează percepția, ai garanția că te vei mai putea întoarce acasă, pe planeta ta?
Mari Swaruu: Atașamentele puternice față de Pământ m-ar putea face să revin pentru experiențe (vieți) pe această planetă, fie prin reîncarnarea (naștere), fie printr-o reintrare în orice alt fel. Cu toate acestea, chiar dacă temporar sunt imersată în planul (3D) Pământului, am asigurată revenirea pe planeta mea natală. E adevărat că au existat și cazuri în care revenirea n-a mai putut fi posibilă. Dar sunt cazuri foarte rare. Explicația constă în faptul că conștiința individului este mai puternică decât „păstaia” în sine.
Felipe OTA Escalona: Dacă civilizația umană de pe Pământ va continua să fie divizată (în principal în săraci și bogați)? Cum putem deveni o societate holistică, dacă nu vom fi recunoscuți de Federație ?
Mari Swaruu: Trebuie să fiți o societate unitară, nedivizată. Aceasta este marea provocare a umanității pământene. Nu va fi ușor de realizat. Cu toate acestea, noi suntem convinși că, în viitor, Cabala malefică va fi alungată și dizolvată de pe Pământ.
Dani: Mari, există în univers un loc anume pe care ai vrea să-l vizitezi, o planetă, de exemplu? Mulțumesc.
Mari Swaruu: Îmi doresc să mă întorc în Temmer mai mult decât în ​​orice alt loc.

JM: Federația controlează civilizații și în alte galaxii, în afara Căii Lactee??
Mari Swaruu: Se presupune că nu, dar nu mai știu ce să cred. Eu am căutat răspunsul la această întrebare, dar nu am ajuns la o concluzie clară..
Maria Soledad Garcia Alfonso: Mari, proximitatea Tolekăi, nava în care vă aflați voi,  față de Pământ influențează îmbătrânirea ființei voastre?
Mari Swaruu: Deși fiecare membru al echipajului a fost aici pe perioade diferite de timp (limitate, totuși, la ani de zile), este încă prea devreme pentru a avea un răspuns. Este foarte posibil ca acesta să influențeze îmbătrânirea echipajului. Uitându-ne la cum a evoluat Sophia (Yazhi), care a venit aici când avea 7 ani, acum are 11, se pare că apropierea mai îndelungată față de planeta voastră nu a produs modificări. Nu am însă niște date statistice exacte despre această influență, dar îmi propun să o studiez în viitor.

Ennie Forster: S-a spus, cu alte ocazii, că Federația nu va putea distruge Pământul și civilizația umană, dar, prin manipularea vremii nu asta urmărește Federația? Mulțumesc.
Mari Swaruu: Ei afirmă că doar ghidează civilizația umană, nu o distrug, deși, dintr-un anume punct de vedere, chiar asta fac. Acesta este încă un exemplu de contradicție care apare între ceea ce declară și ceea ce face Federația. Se pare că regulile se aplică asupra civilizațiilor în mod selectiv, nu uniform. Este un alt motiv pentru care este evident că în spatele Federației se află ceva sau cineva întunecat încă și mai puternic.. Oricum, problema este complexă și foarte încâlcită.
Estrella Fugaz: De ce Federația permite circulația doar a unora dintre navele extraterestre, mai precis ale unor civilizații întunecate, obstrucționând-o cursele civilizațiilor pozitive, benefice, cum sunt Urmah și Pleiade?
Mari Swaruu: Oficial, Federația afirmă că permite vizita sau staționarea doar a navelor raselor benefice, pozitive. Problema aici este că a fi pozitiv sau regresiv este o calitate pe care numai cei de la conducerea Federației o decid. Și aici „ne mișcăm în ape tulburi”, lipsite ce limpezime, Federația dând dovadă de ambiguitate, lipsă de transparență, inconsecvență.

Kendall Gastanzú: Mari, ne putem proteja de radiațiile antenele care ne afectează negativ viața și sănătatea, folosind cristale de cuarț în procedurile de kinesiologie (!) sau radiestezie?
Mari Swaruu : Da, le recomand, dar cuarțul este doar un potențiator al propriei conștiințe, care lucrează cu intenția benefică a utilizatorului.
Ivan Garcia: Dacă cineva face o înțelegere în vis cu o ființă astrală inferioară, există vreo modalitate de a o anula în stare de veghe?
Mari Swaruu: Da, trebuie să rupeți contractele și asta se poate face și prin creșterea cât mai mult a frecvenței, apelând la intenția și dorința hotărâtă de a rupe acele acorduri astrale.
Juan Núñez: Care planete din Sistemul nostru Solar pot fi considerate purtătoare de inteligentă?
Mari Swaruu Depinde de ce înțelegi prin viață inteligentă. Dar în sensul înțeles de întrebare le enumăr pe următoarele: Venus, Pământ (mai mult sau mai puțin), Marte, Jupiter, Saturn, Uranus și Neptun, precum și bazele și alte facilități, existente în diverse locuri. Deci, există inteligență aproape în întregul Sistem Solar.
Joseph Mart: Bună, consideri că este important ca ființele inteligente să învețe cum să facă călătorii astrale conștiente?
Mari Swaruu: Da, este foarte important, îți poate schimba viața în bine, dacă o faci fără ajutorul medicamentelor, doar natural. Pentru mai multe informații, vedeți următorul meu videoclip care va apărea mâine și poimâine despre halucinogene și psihotrope.
VELETA 13: Mari, mulțumesc mult pentru informațiile tale minunate! Întrebarea mea este: fiind deja pe Pământ, îmi pot schimba planul de experiențe cu care am venit în viața curentă?
Mari Swaruu: Da, pentru că îți schimbi planul de viață în funcție de ceea ce știi astăzi și de nivelul de conștiință pe care l-ai dobândit. Ești în control.
Francisco JV: Noroc, Mari, putem cere telepatic Federației să lase omenirea să-și continue dezvoltarea fără amestecul Federației ? Aceasta pentru că nu suntem de acord cu ceea ce fac ei! O îmbrățișare.
Mari Swaruu: Da, telepatic sau oricum altfel, poți cere asta Federației; cu cât o faceți mai mulți, cu atât mai eficient va fi. Chiar vă rog !
Christian Palma: Dacă noi înșine creăm această realitate dură de la niveluri superioare, dar ea se dovedește a fi o realitate pe care o respingem atunci când ajungem în 3D, ce crezi că ar trebui să facem?
Mari Swaruu:Aș zice să acceptați că sunt destule lucruri inutile și să intenționați să nu le mai manifestați.

Vă iubesc pe toți, vă mulțumesc că vizionați videoclipurile mele. Le scriu cu multă afecțiune pentru voi toți. Vă mulțumesc mult tuturor! Pupici. Îmbrățisări imense.

Mari Swaruu

https://swaruu.org/transcripts/mari-swaruu-live-recopilation-of-all-questions-and-answers

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu