..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 11 februarie 2024

W 103 - Bigfoot - Întâlnirile reale ale lui Daniel James - Incidentul din Pasul Dyatlov


Autor Gosia de la Agenția Cosmică
Publicat 31 octombrie 2023
Traducere Const. Mihăilescu


Robert: Ce știi despre Yeti, există cu adevărat ?
Swaruu (9): Yeti este aceeași creatură numită și Bigfoot, așa cum ursul negru (brun) și ursul polar fac parte din aceeași familie. Yeti sunt creaturi cu însușiri telepatice puternice, ceea ce-i face extrem de greu de întâlnit. Sunt aproape semi-intraterestre, deoarece trăiesc în cavități nu foarte adânci dar cu intrarea foarte bine camuflată, greu de observat și care denotă inteligența acestor ființe singuratice.
Sunt în mare parte carnivore și responsabile pentru majoritatea disparițiilor de oameni din parcurile naționale ale SUA. Își capturează victimele umane, prin crearea de „găuri de păianjen” așa cu făceau vietnamezii în războiul dus împotriva armatelor SUA. (Victima dispare în timp ce o privești).

Guvernele știu despre aceste creaturi și ascund existența lor, pentru a proteja parcurile naționale, iar, Cabala, le neagă existența pentru a nu confirma manifestări care țin de ezoterism.
Aceste ființe sunt, în general, timide, unele au atitudine pașnică, altele sunt de temut, ca în orice regn animal. Au trei până la patru metri înălțime. Chewbacca din „Războiul Stelelor” fusese plasat în acel serial de Cabală, cu intenția de a sugera oamenilor că ființele Bigfoot sunt legate de activitatea OZN-urilor. Chewbacca este tot un Bigfoot. 

Negativele filmelor au fost voalate, denaturate, dându-se o explicație cu tentă războinică, iar acel Yeti, implicat în cazul Dyatlov în Rusia, al unor morți ciudate, ar fi fost eliberat în acea zonă de către reptilieni, o dovadă fiind radioactivitatea crescută din acea zonă, datorată, zic ei, trecerii și aterizării unor nave extraterestre pentru a elibera acea ființă. 

CONVERSAȚIE CU ANÉEKA - 2019
Anéeka: Ieri s-a încheiat ancheta taygetană cu privire la ceea ce s-a întâmplat la Pasul Dyatlov (Rusia). Nu avem multe date foarte precise despre acel caz. Ne bazăm investigația și pe rezultatele cercetărilor făcute de oameni. Am comparat acele rezultate cu evidența curselor navelor Federației care au survolat acea zonă, în anul 1959, când s-a întâmplat acel eveniment din Uralii Rusiei. 

Robert: Cine a condus acea anchetă?
Anéeka: Dhor Káal'el, Nai'Shara, Eridania și Alenym.
S-a ajuns la concluzia că acolo nu s-a întâmplat nimic ieșit din comun, nimic legat de activitatea extraterestră. De fapt, a fost vorba de ceva mult mai pământean: grupul de tineri studenți care ulterior avea să moară s-a întâlnit în acea zonă absolut întâmplător cu un trib care se înfiltrase pe teritoriul altui trib rival. I-au ucis pentru ca să nu poată divulga prezența celor înfiltrați acolo Bieții oameni s-au aflat la locul nepotrivit și la momentul nepotrivit. 

 Robert: Un trib?
Anéeka: Da, un trib local, nu erau ruși, deși teritoriul era rusesc; mai precis erau niște eschimoși.
Ochii lipsă ai uneia dintre fete, s-au datorat faptului că fața ei stătuse prea mult timp în apa care înghețase, iar limba îi fusese tăiată de atacatori pentru ca, în caz de supraviețuire, fata să nu poată spune cuiva despre ei; practică obișnuită pentru acei invadatori.

Robert:Deci, nu Yeti a produs tragedia. Nici niște hibrizi reptilieni. N-a fost vorba nici de teste nucleare sau nave extraterestre venite special să iradieze solul. Dar, ce e cu materialul video care arată un Yeti?

Anéeka: Radiația măsurată s-a datorat faptului că doi dintre morți lucraseră cu material radioactiv, hainele lor fiind contaminate, ca urmare a unui accident soldat cu o explozie nucleară la centrala atomică unde lucrau. Deci nu accidentele nucleare de la Cernobâl și Fukushima, au fost primele în istoria utilizării pașnice a materialelor radioactive. Incidentul de la Dyatlov a fost prezentat presei mondiale și cu mențiuni asupra radioactivității solului de acolo, ceea ce a alimentat ipoteza implicării navelor extraterestre.
În ceea ce privește ...luminile de pe cer.. era vorba de o stație militară de testare a rachetelor, la nord de acea locație, unde se făceau experimente de tragere spre o zonă nepopulată din Munții Urali. Nu avem nicio înregistrare a navelor în zonă la acel moment, în perioada ianuarie-februarie 1959. 

Luând în considerare aceste date, se poate concluziona destul de exact că a fost vorba doar de o crimă având ca autori membrii unui trib ostil, act săvârșit numai pentru a nu li se divulga poziția autorităților ruse sau tribului rival. Deci, bazându-ne pe datele cercetărilor, nu s-a întâmplat nimic neobișnuit acolo. A fost doar o crimă multiplă acoperită de guvernul rus pentru a ascunde accidentul nuclear care se petrecuse în apropiere cu doar câteva luni înainte.
S-a vorbit despre un Yeti care ar fi fost debarcat de pe o navă ET cu scopul de a-i monitoriza activitatea și care ar fi atacat acel grup de studenți. Acum deținem dovezi indubitabile că a fost o poveste inventată de ruși pentru a-și ascunde erorile în activitățile legate de materialele radioactive. Oricum, pentru ei, asta este o obișnuință.

ÎNAPOI LA CONVERSAȚIA CU SWARUU (9) – 2018
Swaruu (9): Guvernele, în special guvernul SUA, ascund toate dovezile activităților lor antiumane prin trucuri în care implică ipotetice prezențe extraterestre.

Recent, mulți rangeri au declarat că Bigfoots au devenit mai agresivi, fie pentru că habitatul lor natural a fost mult redus, ceea ce i-a dus la disperare, fie pentru că reptilienii din baze subterane precum Dulce îi eliberează cu scopul de a provoca teroare și frică.

Ultimul incident major înregistrat de noi, care nu a fost făcut public, a fost cel în care un bigfoot era căutat pentru a fi lichidat deoarece se manifeste agresiv și devenise un adevărat pericol pentru oamenii care l-ar fi putut întâlni. A fost creată o echipă de doisprezece Delta Force, opt dintre ei pierzându-și viața în confruntarea cu a cel bigfoot feroce.

După erupția din 1981 a vulcanului de pe Sf. Elena, Garda Națională a scos din grote multe cadavre de bigfoot și transportate cu mai multe camioane militare. De asemenea, avem imagini înregistrate cu un elicopter chinezesc care transporta într-o plasă atârnată de el cadavrele unor ființe bigfoot ucise de explozia vulcanului.
Sunt imagini foarte reale, numai că guvernul a ascuns producerea acelui masacru în rândul acestor ființe. Deși există credința că oamenii care dispar în anumite zone muntoase și împădurite ar fi opera reptilienilor, cca 90% dintre ele au ca autori ființe bigfoot.

A doua conversație din 2018
Robert: Sasquatch-ul este o ființă agresivă și carnivoră; este și inteligentă, la fel ca oamenii?
Swaruu (9): În multe privințe, da, sunt mai inteligenți. Doar pentru că ei nu au o civilizație avansată, așa cum te-ai aștepta să aibă o creatură sau o ființă avansată, nu înseamnă că nu sunt inteligenți.

Ei au depășit nevoia de a avea o civilizație, fiecare având dotări native care le asigură supraviețuirea, fără a forma o societate. Sunt extrem de telepatici iar frecvențele 3D nu îi afectează. Acesta este motivul pentru care sunt studiați de cercetării din Eridania și o echipă Ventra. 

Alte exemple de creaturi extrem de evoluate în conștiință, până la nivelul la care nu mai au nevoie de o societate sau civilizație, sunt cetaceele (delfinii și balenele), toate cu înalte însușiri telepatice. Ele nu au mare nevoie de lumea din afară căci sunt suficient de complete în interior. În plus nu sunt afectate de radiațiile de pe Lună (nota C.M.: eu înțeleg prin asta că dimensiunea 3D nu le afectează, altfel spus, Matrix-ul 3D nu există pentru ele).

 Robert: Swaruu, vrei să spui că, există pe Pământ ființe care nu sunt afectate de frecvențele lunare, cum așa?
Swaruu (9): Când frecvența unei ființe este suficient de ridicată, acea ființă pur și simplu există în alt plan existențial, deasupra frecvențelor joase trimise de pe Lună. Faptul că o ființă poartă un corp fizic nu înseamnă neapărat că are și conștiință. Corpul fizic este doar o protecție, un adăpost, un vehicul și o adaptare a unei ființe la condițiile oferite de un plan existențial inferior .
Un exemplu: dacă pe undele radio AM (
nota C.M.: modulație în amplitudine) apare o perturbație, programele radio transmise în banda FM (modulație în frecvență) nu sunt afectate.

Pentru comparație, balenele și Sasquatch-ul și alte ființe de pe Pământ trăiesc în vibrațiile benzii FM, în timp ce oamenii și conștiința lor se află în banda AM, așa că numai aceștia din urmă vor fi afectați de perturbare. 

 Robert: Bine, am înțeles. Pentru a da un exemplu: copiii cu autism pot fi considerați că au corpul fizic în banda de frecvențe AM iar conștiința lor e în FM?
Swaruu (9): Un exemplu acceptabil.

Robert: Ok, mulțumesc! Balenele, delfinii, cetaceele în general, au un comportament diferit față de oameni, sunt animale prietenoase comparativ cu Sasquatch-ul.
Swaruu (9):Asta se datorează altor factori, și nu se explică prin domeniul diferit de frecvență pe care-l au față de om. Un Sasquatch-ul are posibilități multiple de a se ascunde și refugia din calea omului în timp ce cetaceele stau în apă unde pot fi mai ușor identificate. Poate că și această diferență explică comportamentul pașnic al cetaceelor. 

Sasquatch-ul poate fi foarte agresiv deși îi este teamă de oameni iar când atacă o face din disperare ori din cauza înfometării. Oamenii le-au limitat foarte mult habitatul, așa că nu găsesc suficientă hrană și acest lucru îi face să recurgă la consumul de carne umană. Interesant e că cu toate acestea populația de Sasquatch a crescut, nu a scăzut și s-a diversificat ca soi, astăzi existând cel puțin cinci distincte, toate agresive, deși sunt și indivizi neagresivi chiar prietenoși față de om.

Robert: Au o organizare tribală?
Swaruu (9): Da, deși mulți preferă să trăiască singuri, în special masculii mari; sunt ființe care ocupă spațiile semi-intraterestre. Ies la suprafață doar pentru a vâna. Folosesc rețele subterane sub formă de labirint, adesea săpate chiar de ei. Pentru vânătoare, adesea folosesc tehnica capcanelor tip plasă de păianjen. Circulă prin tunele care duc la anumite peșteri, intrarea fiind blocată cu lespezi grei acoperiți de vegetație. Capacul de intrare poate cântări peste o tonă, dar poate fi deplasat cu ușurință de ei. Când simt sau aud că un om sau un animal mai mare e prin apropiere, dau ușor lespedea la o parte, capturează prada cu care dispar în labirint, nu înainte de a bloca din nou intrarea.
Salvatorii ar putea trece peste sau pe lângă intrarea închisă te un mare bolovan. De obicei aceste refugii subterane au ieșirile în zone greu accesibile și sălbatice. 

 Robert: Ce moarte groaznică pentru bietul drumeț!
Swaruu (9):Le place mai ales carnea ce copil, mai fragedă și mai ușor de digerat. Există însă și dovezi în care o asemenea ființe țin copii de om ca „animale de companie”, pe care-i „dresează” ca să-i ajute în diferite activități. 

 Robert: Mă lași fără cuvinte! Nu e o glumă sinistră, nu?
Swaruu (9):Am vorbit serios. Sasquatch există aproape în toată lumea, acolo unde condițiile geografice permit, cei mai mulți aflându-se pădurile și munții Americii de Nord, în Siberia dar și în Asia.

Robert: Ai văzut vreodată un Sasquatch de aproape?
Swaruu (9): Doar de la distanță și folosind mijloace electronice de observare. În Rusia, sunt numiți Menk și sunt la fel de reali precum urșii.

https://swaruu.org/transcripts/bigfoot-sasquatch-daniel-james-real-encounters-dyatlov-pass-incident

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu