..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 5 ianuarie 2024

W88 - ASTRALUL, comunicare de la pleiadiana Mari Swaruu

Publicat 08 august 2023
Traducere Const. Mihăilescu

Mari Swaruu : Bună! Mulțumesc că ați venit, din nou, la „întâlnire” cu mine. Sper că toți sunteți bine. Eu sunt Mari Swaruu.
Sunt multe de spus și de înțeles din perspectiva a ceea ce se întâmplă în planurile non-fizice. În ultimele două videoclipuri, am descris că multe semințe stelare care pot avea o viață obișnuită și plictisitoare pe Pământ, noaptea ies la luptă cu entitățile și demonii din planurile astrale. Cu toate acestea, nu toate semințele stelare fac asta, îndrăznesc să spun că majoritatea celor de pe Pământ sunt acolo pentru a experimenta în corp fizic.

Noaptea, sufletul și conștiința lor rătăcesc oriunde doresc, de cele mai multe ori către planuri astrale pozitive mai înalte, în timp ce corpul lor fizic se odihnește și sau este vindecat în timpul somnului.

Dar care sunt, mai exact, planurile astrale? Se spune adesea că întregul are două aspecte: binele și răul, frica și dragoste, negrul și albul, aspecte duale și opozante. La fel se petrece și în dualitatea lume materială- lume astrală (ne-materială).
Deși aceasta este o definiție general acceptată a astralului, din punctul meu de vedere, lucrurile nu sunt atât de simple. Consider că această definiție este o bună încercare a lumii materiale de a-l explica, dar e foarte limitată. Ca și în lumea fizică, astralul este locul în care trăiești într-un corp biologic, este locul unde ajungi după ce-ți părăsești corpul fizic.
Așa cum a spus odată Nikola Tesla: „Dacă doriți să înțelegeți universul, gândiți-vă la energie, frecvență și vibrație”. Observând planurile astral și material ale existenței în acești termeni, se poate înțelege că ambele sunt, de fapt identice.

Dacă ați urmărit comunicările anterioare, ați putut vedea că, în general, avem tendința de a integra totul într-o singură masă și nu de a fragmenta și diseca lucrurile, în încercarea de a le explica mai bine prin suma părților lor. Pur și simplu înțelegem planurile astrale ca pe o gamă de frecvențe ale conștiinței, materiei și energiei care se află în afara a ceea ce poate fi detectat cu cele cinci sau șase simțuri normale ale unui corp biologic viu.
Corpul celor vii percepe lumea, cu toate legile și limitele ei, el fiind forma prin care e perceput și interpretat tărâmul material, în mod direct sau folosind o tehnologie și sau cu posibilități limitate. Planurile astrale ale existenței se află în afara acestui interval.
După cum vedem noi lucrurile, tot ceea ce există este astral, iar așa-numita lume fizică este doar o parte foarte limitată a lui, parte care este definită practic de puțin mai mult decât spectrul luminii albe. Ceea ce definește lumea fizică este doar ceea ce vedeți și experimentați în timp ce trăiți într-un corp biologic, dar care face și parte din astral, deoarece, așa cum înțelegem noi lucrurile, totul este astral, iar viața în lumea materială este doar o iluzie. manifestată de sufletele care o locuiesc temporar pentru a avea un anume tip de experiență, cu care se va îmbogăți sufletul.
Așa cum alții au spus și au explicat anterior, materia (sub formele i solidă, lichidă și gazoasă) nu există, pentru că fiecare moleculă a ei este formată din atomi, care sunt foarte îndepărtați unul de celălalt, între ei existând imense spații goale (la scară atomică). În plus, acești atomi nu se află într-un loc specific anume definibil, ei nici măcar neputând fi găsiți, așa cum explică în detaliu
Principiul Incertitudinii.

După cum a explicat, pe Pământ, fizicianul german Werner Heisenberg în 1927, Principiul Incertitudinii afirmă că nu putem cunoaște cu exactitate nici poziția, nici viteza unei particule, cum ar fi un foton sau un electron. Cu cât încercăm să facem determinări mai precise, cu atât înțelegem că știm mai puține despre viteza acesteia și invers.

Materia este solidă numai atunci când particulele ei componente sunt observate, iar când nu, ele devin unde cu masă specifică nedefinită. Ele devin nimic mai mult decât energie potențială, care așteaptă să prindă contur și sens în prezența unei conștiințe observatoare, așa cum se explică în celebrul experiment cu dublă fantă.
Convingerea mea este că nu există o lume materială; există doar spirit, doar astralul, iar lumea celor vii nu este altceva decât o iluzie bazată pe biologie vie sau nu și locuită de un suflet creator. Este doar o iluzie care se întâmplă în interiorul astralului. Corpul fizic este menit să mențină aria de percepție a unui suflet creativ într-un interval specificat de posibilități de conștientizare, pentru a crea un set limitat de experiențe de învățare. Chiar și corpul material, care este locuit de un suflet, este o reflectare directă a cine este acel suflet, a conceptelor sale autodefinibile și a atașamentelor sale față de acestea, deoarece este format din ADN, care, la rândul lui este o manifestare directă a energiei, a non-materiei fizice, până la urmă, a conștiinței fiecărui individ. Cu alte cuvinte, ADN-ul este memorie „materializată”.
În timp ce în astral, o persoană, o conștiință, percepe că se află într-o lume și un mediu fizic la fel ca în vise, atunci când nici măcar nu știi că visezi, până te trezești. Dar când cineva este pe deplin conștient că se află în astral, se simte la fel de solid ca atunci când se află în așa-numita lume materială, deși în planurile astrale există alte reguli și alte legi. Seamănă mult cu cele din lumea materială, doar când planul astral are vibrația apropiată de cea din planul material. Numai atunci ideile și atașamentele se pot păstra.

Deci regulile și legile pot fi relativ similare, atunci când planul astral este învecinat cu cel material. Practic, în astral, orice lege poate fi, totuși, deformată și diferit interpretată iar asta poate fi periculos pentru toți cei neexperimentați.. Acesta este încă un motiv pentru care, în astral, nu ar trebui să te încurci niciodată cu ceea ce nu înțelegi, cum ar fi să-ți dai acordul, să accepți comuniuni cu entități, ori să semnezi angajamente, deoarece s-ar putea să nu mai poți scăpa de ele în lumea materială.
Așa-numitul astral inferior este cel mai apropiat de gama de frecvență și vibrații care definesc lumea celor vii adică una mai scăzută. Cu cât vibrația unui tărâm este mai scăzută, cu atât acel tărâm se va afla mai departe de Sursă și, în mod logic, va fi plin de tot ceea ce definește separarea și izolarea, inclusiv lipsa iubirii dar cu prezența fricii, care crește odată cu scăderea vibrației. Entitățile întunecate, care sunt în mare parte egregori ori suflete neîncarnate se vor potrivi cu acele tărâmuri existențiale datorită vibrației lor joase, potrivite cu acele locuri. Această parte de astral foarte jos vibraționl o puteți numi IAD.
Ideile și gândurile unui suflet cu frecvență ridicată tind să se alieze celor ale tărâmurilor înalte pozitive și iubitoare, mai aproape de iubirea pură și integrarea Sursei însăși.

Fiecare conștiință, fiecare suflet trăiește numai acolo și numai ceea ce are vibrație compatibilă. Ea va locui doar în tărâmurile pe care le formează percepția și se manifestă în sine.

Aceasta înseamnă că, în cele din urmă, niciun suflet nu este o victimă, deoarece toți ne putem controla gândurile și interpretarea evenimentelor și, odată cu acestea, frecvența și vibrația noastră. Ne creăm propriul nostru rai și propriul iad, având chiar posibilitatea să sărim din unul în altul, totul depinzând de alegerile pe care le facem și de libertatea de a alege (nota C.M.: adică să nu acceptăm să fim interferați de entități, care folosesc tot felul de tertipuri pentru a ne convinge să dăm acorduri, să semnăm contrate sau să facem promisiuni, noi fiind mai mult sau mai puțin conștienți de ceea ce facem).
Neacceptarea existenței tuturor tărâmurilor astrale este rezultatul materialismului modern și al științei controlate care încearcă să explice totul cu o metodă științifică limitată, reducând totul la așa-numitele tărâmuri materiale definite în principal de spectrul luminii albe.

Dar, spre deosebire de ceea ce se crede, chiar și lumea materială este doar un tărâm creat artificial în interiorul astralului însuși, manifestat de cine îl trăiește și de ideile și atașamentele pe care le are față de ei și față de acel tărâm (astral). De fapt noi nu părăsim niciodată astralul; suntem cu toții acolo, iar corpurile noastre sunt doar niște filtre pentru a avea experiențe în lumi fizice iluzorii.
Dacă nu puteți vedea sau percepe lucrurile astrale, nu înseamnă că ele nu sunt acolo; înseamnă doar că corpul tău, „filtrul” tău, își face treaba pentru care a fost creat.. Cu toate acestea, unii dintre noi pot vedea și percepe anumite părți ale astralului, anume acelea cu care3e realizează o potrivire vibrațională. De aceea este atât de important să învățăm cum să ne controlăm gândurile și emoțiile, pentru a ne controla apoi vibrația și tot ceea ce se va manifesta automat din ea în viața noastră.

Cu toții suntem ființe astrale dar, din când în când, facem o plimbare în iluzoria lume materială. Nu este nimic de care să ne temem, deoarece cine suntem cu adevărat, conștientizarea și conștiința noastră, supraviețuiesc deși corpul nostru material este doar temporar.. Toate necazurile și toate temerile noastre sunt doar indicatori asupra cărora trebuie să ne concentrăm mai multă atenție. Ele ne spun unde trebuie să ne maturizăm și unde trebuie să lucrăm cu noi înșine pentru a fi cea mai bună versiune a noastră. Pentru că, deși toți suntem ființe perfecte născute din Sursa însăși, adică suntem Sursa însăși, nu ne naștem perfecți, mereu tinzând spre perfecțiune.
Iubiților, noi suntem cu toții ființe creatoare puternice, venite să ne îmbogățim cunoașterea prin tot ceea ce experimentăm. Dar, în acest lung proces, nimeni nu are dreptul să ne impună cum să facem aceste experimente. Însă, cu toții suntem ființe astrale. Fiecare dintre noi decide cât de jos sau cât de sus vrea să vibreze; dacă alegem să vibrăm sus, ne vom sincroniza și vom aduce în viața noastră numai bucurie. Dimpotrivă, dacă vibrația noastră va fi joasă, viața noastră se va derula cu multă dificultate, multe neajunsuri și suferință. Mereu trebuie să ne amintim că cele mai dăunătoare dintre energii sunt cele create de frică, furie, necinste, narcisism (egoism).

Alge să fii o ființă luminoasă, și încearcă să faci tot ce poți în această direcție.

Îți mulțumesc că ai urmărit videoclipul meu. Apreciez foarte mult dorința ta de cunoaștere și sper să ne vedem aici data viitoare.

Cu multa dragoste.
Prietena voastră, Mari Swaruu.

https://swaruu.org/transcripts/the-astral-english

Un comentariu:

  1. MĂ BUCUR CĂ AM AJUNS DIN NOU ÎN ACEST MINUNAT SPAȚIU VIRTUAL (sau nu ? :) ) și SPOR ÎN TOATE BUNE !

    RăspundețiȘtergere