..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 10 ianuarie 2024

W89 - Astralul. (P3) (Un fel de recapitulare) - de la pleiadiana Mari Swaruu.

Publicat 12 august 2023

Traducere Const. Mihăilescu 

Mari Swaruu : Bună din nou, prietenii mei. Sper că sunteți cu toții bine. Vă mulțumesc că-mi sunteți alături încă o dată. Eu sunt Mari Swaruu.
După cum afirmă principiul UNIMII, totul este Sursă, Sursa Originală care cuprinde tot ceea ce a existat cândva, există și va exista vreodată, totul este înțeles ca fiind parte a aceleiași unități.
Principiul No Time afirmă că timpul este o construcție a minții, un produs secundar al conștientizării și un efect secundar al unor secvențe de gânduri.

Așa cum afirmă principiul non-locației, nu există spațiu (aici și acolo), deoarece totul există într-un loc unic care este peste tot și, în același timp nicăieri, pentru că totul este aici. Conceptele de distanță și volum sunt construcții ale minții, rezultate ale modului în care fiecare conștiință interpretează câmpul non-local de energie potențială din care face parte, anume, energia potențială, care nu este altceva decât conștiință pură. Eterul este acea energie potențială, iar gravitația este un flux vectorial în acel câmp eteric de energie potențială.

Toate cele de mai sus sunt o construcție a minții, a marelui simț al Sursei Unice și al ideilor și atașamentelor, care se manifestă orice altă conștiință, ori ce altceva, TOTUL făcând parte din El însuși.

Nu există nici aici, nici acolo, nici materie, nici energie, nici particule, nici prezent, nici trecut, nici viitor; și nu există timp ci doar un ACUM perpetuu. Totul este aici, totul este acum, totul reprezintă modul în care conștiința își interpretează propriile gânduri și atașamentele pe care le-a dezvoltat față de ele. Totul este rezultatul modului în care conștiința își interpretează propriile idei; prin urmare, nu există reguli și legi universale, deoarece imaginația venită din conștiință este limita a ceea ce poate fi și ceea ce nu poate fi. Toate legile, regulile și limitările există doar într-un context limitat, dezvoltat de mai multe idei venite de la cei care le-au emis.

Toate conștiințele mai mici sau mai mari, care definesc indivizii sunt generate de grupul de idei și concepte pe care Sursa le-a atribuit fiecărei forme de manifestare în intervalul de conștientizare pe care îl va avea fiecare și a nivelului evolutiv pe care îl va avea în comparație cu altele similare, regula fiind: frecvențe joase = conștiință scăzută și frecvențe înalte = conștiință ridicată.

Toate lucrurile și ființele care au o conștientizare a conștiinței se străduiesc să expansioneze, evoluția unei conștiințe, a unei ființe, putând fi definită ca progresul în dobândirea mai multor frecvențe existențiale și, odată cu acesta, a mai multă conștientizare. De la nivelul de conștientizare pe care o are, ființa va manifesta lumea aparent exterioară în care trăiește, în perfectă concordanță și sincronicitate cu nivelul său de conștientizare și vibrație.

Nicio ființă nu poate experimenta nimic care nu se află în percepția vibrației conștientului său, deoarece dacă nu deține contextele corecte și acordurile de percepție cu alte ființe, pur și simplu nu va înțelege. Ființa aceea, amplasată în necunoaștere contextuală, va experimenta doar părțile acelei realități care se potrivesc vibrațional cu ea și nimic altceva. Fiecare ființă cu conștientizare a conștiinței va putea experimenta doar realitatea cu toate regulile, legile și limitările ei, care se potrivesc cu ea însăși. Realitatea experiențelor ființei este cea care definește cine este acea ființă.

Lumea materială face parte din astral, și este definită doar de legile și limitările plasate și respectate acolo de acordurile de percepție ale ființelor care locuiesc pe acel tărâm existențial. Ființele vor experimenta doar ceea ce corpul lor biologic, folosit ca filtru de percepție, le va permite să perceapă.
Gândurile sunt frecvențe, cele repetitive și consistente definind caracterul și personalitatea fiecărui individ și vibrația lui existențială. Ele definesc cine este fiecare suflet.
Ceea ce definește cu adevărat astralul ca întreg este faptul, că, de regulă, acolo nu există reguli de tipul și natura celor întâlnite în lumea materială.
Aceasta înseamnă că fiecare conștiință din astral va putea experimenta și manifesta orice dorește și orice i se potrivește vibrațional. Aceasta include lumea atât lumea celor în trup cât și lumea astrală, fără trup.

Fiecare individ va experimenta astralul în funcție de cine este el cu adevărat și de nivelul lui de vibrație. Fiecare persoană, care încearcă să definească astralul, va avea o percepție și o idee unică și personală despre acesta.
În înțelegerea mea, experiența și percepția fiecărei persoane va determina felul în care acea persoana va percepe și înțelege astralul, atunci când se va afla în el, asta în primul rând în funcție de setul acordurilor pe care le are și de exactitatea cu care va reuși să facă sincronizarea cu vibrațiile acelui tărâm.

Prin urmare, ceea ce o persoană experimentează în astral nu va coincide neapărat cu ceea ce experimentează alți oameni acolo. Fiecare poate vedea ce se întâmplă în lumea materială, dar percepția lumilor astrale va fi diferită de la persoană la persoană.
Marea majoritate a experiențelor în apropierea morții sunt pașnice și pozitive, cu puține excepții. Acele puține excepții se pot datora faptului că deși deteriorat, corpul fizic poate încă să filtreze percepția într-o măsură sau alta. De exemplu, există un caz binecunoscut al unui chirurg care a suferit de meningită acută și a avut o experiență aproape de moarte; ulterior, a descris că în acele momente s-a văzut într-un tunel întunecat și umed.

Partea astralului cea mai apropiată de tărâmurile materiale, ca frecvență existențială, reproduce majoritatea realităților lumii materiale, inclusiv clădiri, străzi și structuri, precum și o percepție similară a timpului. Acest tărâm astral inferior va fi similar ca frecvență, deoarece ființele care îl locuiesc sunt puternic influențate de lumea celor vii.

Tărâmul astral inferior este, de obicei, locuit de entități, egregori și dezîncarnați care au atașamente grele față de experiențele din lumea materială. Dacă au vibrații mai scăzute, gânduri și experiențe, vor experimenta ceea ce li se va potrivi, adică lucruri mai urâte. La vibrații mai ridicate sufletele vor merge în tărâmuri mai frumoase și mai pozitive.
Fiecare suflet va experimenta rezultatul gândurilor sale, deoarece acestea îi definesc ca frecvență. Manifestarea tărâmurilor de joasă frecvență, cu experiențe rele și foarte rele, asemănătoare iadului sau manifestarea unor lucruri frumoase și iubitoare, asemănătoare raiului, va depinde de gândurile fiecărei ființe și de unde și-a plasat atenția.

Acum, după expunerea de mai sus, voi putea descrie în detaliu ceea ce se întâmplă în așa-numitele planuri astrale ale existenței, inclusiv fantome, apariții și alte evenimente paranormale interesante.

Vă mulțumesc că ați urmărit videoclipul meu. Sper să ne reîntâlnim data viitoare.
Cu multa dragoste.

Prietena voastră,
Mari Swaruu

https://swaruu.org/transcripts/the-astral-part-3-important-recapitulation-of-base-concepts-that-describe-everything-english

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu