..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 30 decembrie 2023

W91- Astralul (P2) - comunicare de la ET Mari Swaruu.

Publicat 10 august 2023

Traducerea Const. Mihăilescu

Mari Swaruu : Bună, din nou, și mulțumesc pentru interes. Eu sunt Mari Swaruu.
Conținutul acestui subiect, extrem de metafizic și paranormal, face referire la alte lucruri care trebuie să le spun despre astral. Poate cel mai important lucru de știut despre astralul superior și inferior este că nimeni nu poate cunoaște pe deplin acele locuri. Așa că aveți tot dreptul să tratați cu oarecare neîncredere ceea ce afirmă oricine despre acest subiect, deoarece informațiile pot fi adevărate doar din punctul lor de vedere al comunicatorului..

După cum am explicat în videoclipul anterior, astralul este cu adevărat uriaș. Toate planurile astrale sunt au anumite caracteristici proprii, în ceea ce privește posibilitatea de manifestare. Se poate argumenta că astralul este adevărata lume reală, din moment ce el cuprinde și partea materială, care este doar un subprodus al astralului.

După cum am explicat anterior, totul face parte din astral, ceea ce definește lumea materială, sau lumea celor vii, este că doar ceea ce corpul biologic percepe, devine realitatea pe care el o recunoaște și o validează..Astfel spus, un corp biologic este un filtru conceput pentru a menține conștiința unui suflet într-o bandă vibrațională de percepție îngustă și limitată, bandă care este, de fapt, așa-numita lume materială.
De exemplu, imaginați-vă un grup izolat de oameni care pot vedea lumea doar printr-o pereche de ochelari care îi lasă să vadă totul în alb și negru , perspectivă din care nu pot eși niciodată. Asta ar fi realitatea recunoscută de acel grup de oameni. Pentru ei nu ar exista alte culori, deoarece sunt izolați de lumea exterioară, ei trăind, de exemplu, pe o insulă. Tot ceea ce fac și gândesc ar fi pentru ei în limita acestui foarte îngust spectru de culori.
Acesta este și cazul corpului material biologic, care este conceput să filtreze (oprească) toate lucrurile care se află în afara intervalului prestabilit de frecvențele tărâmului material. Dar dacă nu putem vedea ceva, nu înseamnă că acela nu este există..

Corpurile biologice sunt ușor diferite între ele, deoarece sunt adaptate fiecărui suflet; prin urmare, fiecare corp percepe propria gamă unică de frecvențe, deși acestea rămân, de obicei, într-un interval convenit, ceea ce face ca majoritatea oamenilor să fie de acord cu ceea ce pot vedea și ceea ce nu pot.

Scoțând însă corpul din această paradigmă colectivistă, granițele între planurile astrale dispar, cu atât mai mult între planurile astrale și lumea fizică, din cauza diferenței importante de vibrație între ele.

Totul este un mare câmp de frecvențe de neînțeles, cât de mult din acest câmp putem percepe va depinde doar de nivelul nostru de conștientizare, nivel care generează corpul nostru fizic pe care urmează să-l materializăm, astfel încât să se potrivească frecvenței și conștientizării. Această pregătire are loc mai ales în partea finală a existenței (vieții) corpului fizic. Cu toate acestea, aceste reajustări se pot produce și în alte etape ale experienței, deoarece, de fapt transformările au loc tot timpul; astăzi nu mai ești persoana care erai acum 10, 15 ,20 ani, de ex.. Aceia dintre voi care sunteți mai în vârstă înțelegeți pe deplin cuvintele mele. În ceea ce mă privește, deși am doar 15 ani, îmi amintesc de viețile anterioare doar când intenționez aceasta.
Am putea compara astralul și nivelurile sale de frecvență cu nivelurile de densitate, așa cum au fost descrise anterior de predecesorii mei. Nu există nicio diferență, deoarece ambele sunt doar o gamă de frecvență care merge de la mai jos la tot mai înalt, căci nu există nicio diferență, o densitate fiind doar o construcție a minții, o încercare de disecare în bucăți mai mici a realității.
De fapt, limitările dintre tărâmurile astrale sau între densități sunt ficțiuni și nu reflectă lumea exterioară. Ele nu reflectă ceea ce este experimentat direct și empiric de un suflet care trăiește în ele. Și, da, dacă ați observat, formează, de fapt, unitatea.

Nivelurile astrale nu sunt altceva decât niveluri de densitate; au doar nume diferite. De aceea mulți oameni insistă că extratereștrii sunt interdimensionali sau că se găsesc în astral. Ei nu sunt doar extratereștri, sunt și interdimensionali, si nu sunt unul sau altul, ca multi care dezbat aceasta afirmație. Ei sunt împreună.

Tot ceea ce nu aparține domeniului de frecvență al lumii materiale, din punctul de vedere al oamenilor care locuiesc în corpurile biologice, este, prin definiție, astralul.
Unii dintre voi cunoașteți din trecutul acestor comunicări că o navă spațială poate emula frecvența destinației sale, deci deplasându-se sau sărind acolo instantaneu, atunci când se realizează o potrivire a frecvenței navei cu frecvența destinației. Toate acestea se realizează folosind motoare avansate care pot schimba frecvența ambarcațiunii și a tot ceea ce este în ea la o frecvență controlată și specificată și, prin urmare, destinația (nota C.M.: experiența „Philadelphia”, a reprezentat o asemenea încerce de translocație.) Ceea ce vreau să spun este că navele călătoresc prin astral și către destinații astrale.

După cum vă puteți imagina, există densități și intervale de frecvență care aparțin așa-numitei lumi fizice care este locuită de ființe biologice cu corp, ele fiind de obicei puțin diferite, așa cum se întâmplă să fie cu existența, Pământului și cea care este media pentru spațiu, cele numite 3D și 5D în mod corespunzător, așa cum s-a mai explicat de atâtea ori înainte.
Un corp este încă biologic și, prin urmare, viu, chiar și atunci când, din punct de vedere al lumii materiale, acel corp s-a transferat în planuri astrale, departe de capacitatea de a fi perceput de oameni în corpurile biologice 3D.

Există o gamă foarte largă de lucruri vii, entități și animale care au corpuri bine definite și care funcționează în conformitate cu caracteristicile fiecărui interval de frecvență în care trăiesc, în intervalul de frecvență pe care îl numim astral, cel care se întinde într-un gradient vibrațional diferit.

Unele astraluri sunt alcătuite din energie densă, precum cele din așa-numitul astral inferior, unde locuiesc egregorii, entitățile regresive, larvele astrale și demonii, iar altele au o frecvență foarte rapidă, astralul superior, unde locuiesc ființele luminoase.
Putem include, de asemenea, în mixtura corpurilor astrale, aspecte manifestate ale eului nostru care încă mai seamănă destul de mult cu corpul nostru din lumea materială, acolo experimentând în conformitate cu posibilitățile permise de acea vibrație specifică. Și acolo ele operează cu gânduri .
Așa cum am spus în primul meu videoclip, astralul are însă alte reguli, acolo regula fiind că.......nu există nicio regulă pentru că a manifesta orice este foarte ușor și rapid acolo. Imaginația este baza manifestării a orice, decurgând din faptul că tot ceea ce ne putem gândi a fost mai întâi doar o idee în mintea cuiva. Tot ceea ce există trebuie să fi fost mai întâi un gând al cuiva..

Atunci când se află în tărâmurile materiale lente și grele, gândurile se transformă în lucruri și situații destul de lente, oferind oamenilor timp să se adapteze la ceea ce își doresc și să învețe din greșelile lor. Dar ceva ce am observat în toate tărâmurile astrale, prin experiență și studiu, atât în cele inferioare, urâte, cât și în cele superioare, ceea ce se intenționează se manifestă aproape imediat. Orice crezi, devine realitate foarte repede acolo, așa cum probabil, unii vă puteți aminti din visele pe care le aveți.. Acolo, în astral, a-ți imagina lucruri și situații este aproape ca și cum le-ai manifesta din aer. Experimentezi ceea ce crezi prin intenție și gândire.

Deci, dacă în astral întâlnești entități urâte, agresive, rău-intenționate, în timpul somnului sau în timpul unei proiecții astrale, pentru a le alunga este suficient să te imaginezi că ești într-o bulă de lumină albă protectoare; acele entități invazive vor pleca sau vor sta departe de tine, tu fiind o adevărată superputere față de ele. Aceasta nu va fi o simplă imaginație creată în vis ci o acțiune care se întâmplă, în timp ce, dacă în lumea materială ești jefuit într-un parc, cât ai fi tu de treaz, atacatorii tot te vor prăda, oricâte gânduri apărare ai emite. Când ajungeți în astral, încercați să vă amintiți că alungarea prin gând și intenție a nepoftiților chiar funcționează.
Ca o paranteză, și cu toate acestea, și în plan material, a-ți imagina că ești protejat de o bulă de lumină poate preveni o acțiune care ar putea să-ți aducă daune.
(nota C.M.: depinde de hotărârea cu care formulezi și emiți acea intenție și, mai ales, de cât de înaltă este vibrația ta în acele momente; altfel spus: să nu-ți fie frică).

Vă mulțumesc că ați urmărit videoclipul meu și că l-ați apreciat. Sper să ne vedem aici data viitoare.

Cu multa dragoste.

Prietena ta,
Mari Swaruu

https://swaruu.org/transcripts/the-astral-part-02-english

Un comentariu:

  1. MULȚAM FAIN PENTRU TOATE POSTĂRILE ȘI SPOR ÎN TOATE BUNE PE TOATE LINIILE TEMPORALE !

    RăspundețiȘtergere