..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 14 ianuarie 2024

FIINȚELE EXTRATERESTRE AU REPRODUCERE TEHNICĂ

Toni Victor Moldovan 

(preluare de la Nora Lascu)

DE ACEEA EXISTĂ PROGRAMUL TERRA!
FIINȚELE EXTRATERESTRE CARE-ȘI SPUN ZEI SE REPRODUC TEHNIC PRIN NOI.
ZEII NU POT SĂ PRODUCĂ SUFLETE, CI POT DOAR SĂ LE TRANSFORME PE CELE PRODUSE DE OM PRIN REPRODUCERE SEXUATĂ.
Doamna Felicia Brânzoi mi-a adresat o întrebare la care am mai răspuns, așa cum mă pricep, bineînțeles și în acord cu ceea ce am citit. O altă stimată doamnă mă întreabă despre reîncarnarea sufletului. Cele două întrebări au mare legătură una cu cealaltă așa că voi oferi un răspuns combinat.
Este adevărat că mai toate textele vechi au un limbaj relativ greoi, încâlcit, uneori chiar și prost tradus. Alteori, o afirmație simplă este luată ca valoare absolută și interpretată simplist ca atare, fără a fi corelată cu restul informațiilor pe care aceste cărți ni le oferă din plin.
Ca o paranteză, sunt activ pe Facebook numai de circa două săptămâni. Am deja în această familie circa 800 de prieteni. Mulți dintre aceștia, fără să știe de ce, mi-au cerut prietenia și mă tot îmbie cu poze cu sfinți sau doresc să mă aducă pe „calea cea bună” ori insistă în dogmele bisericii, cu care eu personal nu am nici o legătură; sau aduc discuții foarte departe de problematica Programului Terra, discuții la care eu nu voi participa niciodată. Și cu asta să trecem la subiect.
Marea păcăleală a textelor vechi, pentru cei care nu le pot aprofunda, este că se afirmă că zeul, dumnezeu, etc (depinde de religie) slobozește sufletele, care trebuie, în final, să se întoarcă la el, curățate, lămurite, credincioase, tămăduite, drepte, adevărate. Chestiunea este parțial și numai că în mică partea adevărată !
Când și cum se formează un suflet? Regnul animal de pe Terra este format din ființe cu celule diploide, pentru că reproducerea este sexuată, așa după cum știu chiar și copii... Adio matematică, fizică, etc, educația sexuală este la mare cinste, dacă se poate chiar de la creșă. 
Ce însemnă reproducere sexuată? 
Știm cu toții: părinții fac copii și în loc de două suflete în casă vor fi trei, patru, etc. Un nou suflet se formează în primele ore ale fecundării ovulului de către spermatozoid. După 9 luni se naște un copil cu caracterele genetice ale ascendențelor genetice ale celor doi părinți. Din prima oră a fecundării noua ființă are înscris în programul genetic de organogeneză toată evoluția morfo-genetică dată de o singură celulă la milioanele de celule ale fătului la nouă luni și până la cele circa 37 de trilioane de celule ale adultului. Din stadiul de celulă unică zigot expresia materială a celulei este intrinsec legată de expresia sa energetică (în oglindă) numită SUFLET! Spermatozoidul și ovulul dețin numai un singur set de câte 23 de cromozomi. 
ACESTE CELULE, LUATE SEPARAT, NU AU SUFLET PENTRU CĂ NU AU CAPACITATE INTRINSECĂ DE ORGANOGENEZĂ LUATE SEPARAT. Mă repet ca să fie bine înțeles.
NUMAI CELULA ZIGOT, ÎN CARE NUCLEELE SPERMATOZOIDULUI ȘI AL OVULULUI SE UNESC ȘI SUMEAZĂ CELE DOUĂ SETURI CU 46 DE CROMOZOMI, NUMAI ACEASTĂ CELULĂ FORMEAZĂ SUFLETUL.
Acest suflet are capacitatea de organogeneză înscrisă în programul genetic. 
De aici derivă desigur o multitudine de întrebări etice legate spre exemplu de avort... Când este considerat criminal să întrerupi o sarcină? Teoretic oricând! adică imediat după fecundare... 
Restul sunt numai legi pe care le respectăm conform unui consens social... absurd!
Toate aceste aspecte vor fi bine înțelese de către cei ce vor citi „Programul Terra în Egiptul Antic”, pentru că toate procesele de organogeneză sunt disecate conform informațiilor despre computerul genetic al zeilor. 
 
Referitor la reîncarnare, aceasta, după mintea, mea este două feluri:
1. Reîncarnarea de care vorbesc toate religiile și care este una tehnică ce provine din sufletul pământeanului strict ținând strict de programul de inginerie genetică standard, compatibil genetic cu zeii. 
Acest suflet este mai întâi metamorfozat, după care este condensat progresiv într-o singură celulă energetică, cu informație genetică, și ce are valoare de zigot, adică de ovul fecundat. Din această celulă vie se produce prin materializare, respectiv reîncarnare, viitoarea ființă extraterestră, ce nu prea are legătură cu sufletul inițial.
Problema zeilor, adică a ființelor extraterestre este că ei nu pot produce viul, ci doar îl pot transforma.
2. Reîncarnarea ființelor umane pe Terra este un alt fenomen, care nu are nici o legătură cu primul. Pentru reîncarnare este nevoie de compatibilitate perfectă ADN, căci este ca la transplantul de organe. 
După mintea mea, acest fenomen poate să apară din când în când în satele izolate în care se păstrează intacte seriile genetice create de zei, cum ar fi satele izolate din India care respectă legea nonhibridării castelor sau satele din Tibet sau de oriunde se trăiește în izolare de mii de ani.
Orice produs de concepție are un suflet care se produce în momentul fecundării ovulului de către spermatozoid. 
După 9 luni se naște un copil cu caracterele genetice ale ascendențelor genetice ale celor doi părinți. Teoretic, se pare că și practic, sufletul respectiv poate fi POSEDAT DE SUFLETUL UNUI ADULT CARE MOARE ca moarte somatică și preia corpul copilului. Și mai probabil decât atât, fenomenul poate avea loc în momentul în care un copil moare, sufletul copilului eliberează trupul, iar acesta este preluat de un om adult care tocmai a murit. 
Aceasta este o reîncarnare adevărată în sensul etimologic al cuvântului și chiar astfel de situații sunt descrise. Evident cele două suflete provin din același sat - arie, și au ascendență genetică foarte asemănătoare. Reîncarnarea în fluture, furnică, iepuraș și porc este o poveste hazlie și atât.
Sper că toți știu că textele vechi definesc două feluri de moarte:
1. Moartea corpului somatic, din care sufletul este eliberat.
2 Moartea sufletului, în ale cărei detalii nu intru aici.
Care este rolul și locul ființelor extraterestre care-și spun dumnezei, zei?
Sunt scurt și concis... cine dorește detalii citește cartea.
Ființele extraterestre formează, foarte probabil, o federație în zona asta periferică a Căii Lactee. Trebuie să ne raportăm atât pe noi cât și pe EI la imensitatea nu a Universului cunoscut, ci a Căii Lactee al cărei centru se află  la 27000 de ani lumină de noi.
Zeii „noștri” se raportează la distanțe de maxim 150 de ani lumină în jurul Terrei... adică sunt zei de vecinătate imediată a căror capacitate de a explora alte galaxii nu o cunoaștem... Personal nu cred că au această capacitate, din motive pa care nu le expun aici. Capacitatea LOR de a explora granițele galaxiei este comparabilă cu capacitatea noastră de a explora planeta Marte. Asta cred eu.
Oricum ar fi, aceste ființe au depășit de mult stadiul cunoașteri noastre actuale, diferența fiind de multe milioane ani lineari. Adică nu ne putem compara sub acest aspect!
Aceste ființe sunt concurente în spațiul LOR vital. De aceea au dezvoltat tehnici noi de reproducere care le asigură NU NUMAI PERPETUAREA PROPRIEI SPECII, DAR MAI ALES EVOLUȚIA GENETICĂ ÎN SALTURI A SPECIEI. ESTE VORBA DESPRE O EVOLUȚIE ARTIFICIALĂ A CREAȚIEI.
Cum se realizează acest lucru?
Prin programe de inginerie genetică aplicate unor populații umane care se dezvoltă în tandem genetic cu EI înșiși.
Sufletele recoltate din programele de inginerie genetică sunt procesate în COMPUTERUL GENETIC NUMIT POMUL VIEȚII. În cadrul acestei procesări, procesorul numit „Templul ascuns al Zeului Dublu Leu” simplifică celulele energetice diploide ale sufletului uman și le transformă în suflet cu celule haploide, adică înzestrate numai cu un singur set de 23 de cromozomi!
Prin această procesare complexă, viitoarea ființă extraterestră are nu numai o genetică simplificată dar este incapabilă de reproducere sexuată. 
Toate poveștile cu îngeri care au procreat cu fiicele oamenilor nu sunt povești de adormit copiii ci sunt METAFORE! 
FIINȚELE EXTRATERESTRE CARE SE DAU DREPT ZEI NU SUNT CAPABILE DE A AVEA  UN ACT SEXUAL! Totuși, din punct de vedre al sexului, sunt mai mult bărbați decât femei căci setul de cromozomi îndepărtat de zeul dublu leu este cel provenit de la mamă! Acest zeu a fost, pentru mine, unul dintre cei mai greu de înțeles.
 
FIINȚELE EXTRATERESTRE AU REPRODUCERE TEHNICĂ.
 
DE ACEEA EXISTĂ PROGRAMUL TERRA!
FIINȚELE EXTRATERESTRE CARE-ȘI SPUN ZEI SE REPRODUC TEHNIC PRIN NOI; NU POT SĂ PRODUCĂ SUFLETE, CI POT DOAR SĂ LE TRANSFORME PE CELE PRODUSE DE OM PRIN REPRODUCERE SEXUATĂ
Multe alte detalii găsiți în „Programul Terra în Egiptul Antic”!
Principiile de bază ale Programului Terra
Terra este proprietatea un unui grup de rase extraterestre galactice, ajunse pe o treaptă înaltă a dezvoltării științifice. Rasele extraterestre implicate în PT nu au reproducere sexuată.
Ființele extraterestre co-proprietare ale Terrei folosesc ciclurile de dezvoltare umană în scopul propriei lor reproduceri și evoluții genetice artificiale. Procesul are loc în salturi genetice creative, orientate spre satisfacerea propriilor lor nevoi. Cicluri umane sunt create în tandem genetic cu propria LOR marcă genetică.
Modalitatea LOR de reproducere este una strict tehnică, bazată pe reîncarnarea celulei energetice ou extraterestră, ce deține genetica civilizației respective.
Ființele extraterestre implicate în Programul Terra (PT) nu pot să creeze viul, pot doar să îl modifice parțial, în urma unor proceduri complicate, care au ca rezultat ouă energetice de tip zigot energetic. 
Pentru obținerea de ouă energetice, civilizațiile au desfășurat programe de inginerie genetică, care au dus progresiv la formarea raselor pământene.
Teoriile de tip darwinist și migrațiile de populații din Africa, răspândite pe toate continentele, nu explică apariția raselor umane. 
Rasele se proiectează numai în programe speciale de inginerie genetică.
În interiorul raselor dezvoltate separat, cu tehnici de inginerie genetică în areal închis, zeii au trecut la următoarea etapă și anume la crearea unor serii genetice separate, cu puritate crescută, „după chipul și asemănarea LOR”. 
Seriilor genetice pure li s-a impus legea non-hibridării. Această lege de bază este fundamentul tuturor religiilor și are drept scop păstrarea seriilor genetice cu puritate crescută, necesară reproducerii LOR.
Principiile de mai sus reprezintă baza tehnică a modului de reproducere a ființelor extraterestre care sunt co-proprietare ale planetei numită de noi Terra.
Dezvoltate după mii de ani de inginerie genetică aplicată în arealul de construcție a programelor de inginerie genetică (PIG), aceste serii genetice, adevărate culturi umane, au fost exploatate în antichitatea umanității, în scopul producerii de ființe extraterestre.
Activitatea așa-zisă extraterestră pe Terra s-a derulat foarte probabil în multe etape, acestea fiind spațiate pe zeci de mii de ani, aflate la distanță de multe zeci sau sute de milioane de ani de la o intervenție anterioară. Ne este imposibil astăzi să aflăm istoria completă a omului și a raselor umanoide extraterestre implicate în nașterea și dispariția civilizațiilor umane. Artefactele de tipul obiectelor tehnice încastrate în piatră, ce aparțin straturilor geologice de acum sute de milioane de ani sau pietrelor cu desene de dinozauri din Deșertul Ica, ne spun că omul a populat planeta asta în timpuri străvechi, în care teoretic, conform științei general acceptate, nu ar avea ce să caute.
Atribui dispariția omului de Neanderthal și a celorlalți hominizi și înlocuirea lor cu Homo Sapiens exclusiv forțelor extra/intraterestre, zeilor care ne-au creat tehnic, prin inginerie genetică. Iar asta, nu au făcut-o de dragul nostru.
Omul nu provine direct din hominizi conform antropologiei oficiale, ci, mai degrabă, din inginerii genetice practicate succesiv pe acești hominizii, acum circa 200.000 de ani.  
Au existat mai multe trepte de intervenție extraterestră asupra materialului genetic terestru care a dus la apariția lui Homo Sapiens Sapiens.
Toate aceste rase extraterestre și umane sunt înrudite, fiind dezvoltate, fie dintr-un ADN inițial comun, fie din ADN separat, dar asemănător.
Ultimii circa 20.000 de ani de istorie umană sunt marcați de cinci programe de inginerie genetică dezvoltate consecutiv, fiecare program fiind construit pe resturile genetice ale programului anterior.
Suntem a cincea civilizație din acest ciclu de dezvoltare umană, ce are drept scop îmbunătățirea și simplificarea continuă a formulei ADN al zeilor noștri. Fiecare ciclu are o durată de 4000-6000 de ani pe axa lineară a timpului nostru.  
Actualul ciclu a început acum peste 5700 de ani și se apropie de sfârșit. Toate aceste cinci programe legate între ele sunt mai mult sau mai puțin copii ale aceluiași program standard.
Istoria Egiptului antic este una dintre cele mai fascinante istorii de pe Terra. Institute întregi de cercetare sunt dedicate studiului istoriei vechilor egipteni.
Observați, că nu scriu... dintre cele mai vechi, ci.... dintre cele mai interesante. După cum știți, mai ales cei care ați citit primele ediții ale PT, sunt adeptul ideii că civilizațiile foarte vechi au fost distruse simultan de zei, pentru a face loc exploziei de civilizație așa cum credem că o cunoaștem cât de cât. Ca să o cunoaștem mai bine, trebuie să uităm o mulțime de dogme învățate în școală.
Sumerienii ar spune că istoria a început cu ei… prima scriere, acum circa 6000 de ani.
Egiptenii ar spune același lucru, căci cele mai vechi hieroglife provin de acum circa 6000 de ani.
Noi românii, am găsit tăblițele de la Tărtăria cu o vechime de circa 8000 de ani.
Civilizațiile au apărut concomitent, iar rasele umane sunt rezultatul dezvoltării unor PIG diferite de civilizații extraterestre diferite, cooperante, dezvoltate dintr-un nod genetic comun, în sectirul galactic în care ne aflăm.
În privinţa geneticii umane, marea surpriză o constituie datele finale ale proiectului genomul uman. Omul are o formulă ADN simplificată, cu un număr redus de gene. Mărimea genomului uman este și ea acordată atât la mărimea genomului lanțului nostru trofic (ceea ce mâncăm și ceea ce mănâncă ceea ce mâncăm) cât și la mărimea genomului extraterestru. 
Prin contrast, organisme foarte vechi de pe Terra, ca de exemplu floarea de crin sau peștii pulmonați sau salamandra au o mărime a genomului de peste 20 de ori mai mare comparativ cu Homo Sapiens. 
Acestor organisme li se aplică legile darwinismului, prin care genele sunt rezultate din ascendența genetică. 
Cine, de ce şi cum a realizat simplificarea genetică a omului și a lanțului său trofic, ați citit sau veţi citi în PT, în oricare dintre edițiile trecute sau viitoare.
Din punct de vederea religios, indiferent de religie, omul trebuia „să facă fapte bune”, adică să respecte „legea non-hibridării”, pentru ca după moarte sufletul să fie „tratat, lămurit, „tămăduit” pentru a ajunge în lumea zeilor și, în final, să fie transformat în „înger al lui Dumnezeu”, iar apoi reîncarnat în zeu, înger etc.
Într-un astfel de program, durează circa 2000 de ani până la crearea poporului cu serii genetice pure; apoi urmează circa 1500 - 2000 de ani de exploatare a programului (recoltare), iar apoi alți 1500-2000 de ani de perioadă aparent liberă, perioadă de care încă „ne bucurăm” noi acum; dar începem să-i cunoaștem sfârșitul amar.
Astfel, doar un număr redus de ființe extraterestre (50-100?) devin „părinți” pentru întreaga supercivilizație extraterestră, care cuprinde 5-10 milioane de indivizi ce aparțin unei singure mărci genetice, cuplate cu un ciclu de dezvoltare umană pe Terra.
Fiecare civilizație extraterestră și-a imaginat propriul PIG, tehnicile fiind mult asemănătoare.  
* Zeii Indiei antice, zeii Manu au imaginat împărțirea poporului în patru serii genetice pure - castele, cu imposibilitatea amestecării lor genetice. 
* Zeii evreilor au împărțit arealul genetic în cele 12 familii care aveau de asemenea interdicție de amestec genetic. 
Toate acestea au un sens bine definit. 
* Zeii egiptenilor au împărțit poporul după un model asemănător Indiei antice. 
* Mayașii, aztecii, zapotecii, toltecii și alte triburi, au fost, de asemenea, supuși legii de fier a non-hibridării. 
Războaiele dintre aceste triburi aveau un singur scop: … sacrificarea prizonierilor pe piramide, în numele zeilor. Sacrificiile umane marchează toată antichitatea. 
 
În perioada de exploatare, seriile genetice pure sunt recoltate la intervale de 100-150 de ani, ceea ce asigură refacerea lor numerică, după aceleași principii. 
Recoltarea s-a făcut întotdeauna prin războaiele paradoxale ale antichității, în care adversarul aflat „în alianță” cu zeul nu înregistra pierderi.  
Tabăra cealaltă, cea supusă recoltării umane, avea dimpotrivă pierderi masive
Războaiele erau fie fratricide, ca cele descrise în Biblie sau în spațiul mayaș – „războiul florilor”, fie împotriva altor neamuri, ce aparțineau altor zei (PIG diferite - zei colaboratori!) Am descris aceste războaie în Programul Terra sau le veți citi în viitoarea ediție, acum în pregătire.
Sufletele recoltate proveneau majoritar din aceste războaie paradoxale. 
O altă parte proveneau din acțiunea directă a ființelor extraterestre care controlau și conduceau PIG în perioade scurte de 15-20 de ani. În aceste perioade scurte, femeile fertile din PIG, inclusiv cele ce erau aduse din afara arealului de program genetic ca pradă de război, erau implantate cu „pâine de la Dumnezeu”, respectiv, cu embrion de sex masculin, cu material genetic controlat (povestea biblică a lui Rut).
Recoltele din Canaan, în număr de 10-15, fiecare dintre ele, desfășurate pe parcursul a 10-20 de ani, erau cifrate la circa 600.000 de suflete, ceea ce în Zohar este denumit: „numărul unei generații”. 
Aceasta este recolta numerică umană cu care biocomputerul genetic numit „Pomul Vieții” este încărcat de fiecare dată și funcționează optim un anumit timp. 
Spre exemplu, perioada de exploatare a PIG evreu, situată între Moise și Iisus a fost de 1500 ani. În această perioadă s-au recoltat între 6 și 9 milioane de suflete care au produs ulterior tot atâția membri civilizației dumnezeului biblic.
Elementul cheie al programului, al producerii de ființe extraterestre, al dezvoltării biologice al ființelor galactice moderne este Pomul Vieții (PV), cu toate denumirile sale adiacente: PV și al Morții, al Binelui și Răului, Al Cunoașterii etc… 
Fiecare dintre aceste civilizații folosește câte o variantă proprie a acestui computer genetic în care spiritul uman provenit riguros din PIG  este transformat în ou energetic extraterestru.
Lucrarea Programul Terra în Egiptul Antic – Computerul Genetic al Zeilor, Editura Conexiuni, mai 2021, este o prezentare detaliată a arhitecturii și fiziologiei acestui biocomputer.
Marca genetică standard a ființelor extraterestre este schimbată la vârful programului computerului genetic cu fiecare nouă serie de ființe extraterestre generate din populațiile crescute în programe de inginerie genetică dezvoltate au fost introduse în ciclul uman, pe Terra, între două momente apocaliptice.
 
Iată și un fragment din noua carte:
Obiectivul PIG, este deseori bine descris în textele vechi. 
Capitolul CLXXXII din papirusul lui Mut-hetep (British Museum nr. 10010, planșa 4) se numește: „Despre zămislirea fermă a lui Osiris, despre a-i oferi aer Inimii-Nemișcate în timp ce Thoth îndepărtează demonii lui Osiris, care vin acolo în transformările sale.”
14. „Omagiu ție, O, guvernatorul celor care se află în Amenti, care faci ca muritorii să renască, care îți reînnoiesc tinerețea, ... ..., fiul tău Horus te-a răzbunat; rangul lui Atum ți-a fost atribuit, O, Un-nefer.
Acest fragment din Cartea egipteană a morților este plin de esență! 
Osiris, zeul care guvernează nivelul de procesare din computerul genetic (CG) numit Amenti, face ca morții să renască sub forma finală Atum, formă ce reprezintă marca genetică a zeilor egiptenilor antici.
Am să vă dau încă un exemplu din Biblie, II Corinteni cap.15, al modului în care ființele extraterestre își declară deschis intențiile activității LOR pe Terra. Aceste fiinţe sunt diferite din punct de vedere a structurii ADN-EI al CS.
40. Sunt şi trupuri cereşti (ale îngerilor SD, de exemplu; n.a.) şi trupuri pământeşti (ADN-M diferite; n.a.) dar alta este slava celor cereşti şi alta a celor pământeşti.
Iată acum, o informaţie directă, năucitoare:
47. Omul cel dintâi este din pământ pământesc, omul cel de-al doilea este din cer.
48. Cum este cel pământesc, aşa sunt şi cei pământeşti şi cum este cel ceresc, aşa sunt şi cei cereşti.
Clar, negru pe alb, fără să necesite comentarii. La venirea SD, omul se afla deja pe Terra.
Bun! Am ajuns la punctul cunoscut. Suntem în faţa a două tipuri umanoide distincte. Cum să facem să compatibilizăm omul pământesc cu cel ceresc? Simplu! 
Dae, mai întâi, să vedem care este obiectivul, cu exactitate:
49. Şi după cum am purtat chipul (CS n.a.) celui pământesc să purtăm şi chipul celui ceresc.
Acest verset de primă importanţă în Biblie, explică clar obiectivul PIG - purtarea unui CS asemănător celui de înger, de către omul pământesc. Dacă vă închipuiţi că versetul 49 se referă la o apropiere somatică a celor două populaţii, versetele următoare exclud această posibilitate. Acestea chiar subliniază obiectivul de compatibilizare strictă a CS, şi nu a corpului somatic, care, va rămâne “stricăcios”.
36... Tu ce semeni nu dă viaţă dacă nu va fi murit.
Moartea cea dintâi dă posibilitatea CS de-a avea o nouă viaţă somatică. Astfel, aflăm că în modul de înmulţire a îngerilor, primordial este CS, ce rezultă în urma unei morţi; acesta este “semănat”, iar SD ştie să explice magistral acest lucru:
37. Şi ceea ce semeni nu este trupul ce va să fie (corpul somatic n.a.) ci grăunte gol (CS n.a.) poate de grâu sau de altceva din celelalte.
Mai exact,
38. Nu se seamănă trupul, ci grăuntele gol (CS) peste trup, iar Dumnezeu îi dă un trup grăuntelui gol precum a voit şi fiecărei seminţe îi dă un trup al său.
Este subliniat cât se poate de clar că fabricarea unui înger porneşte de la un CS care deţine o anumită structură ADN-EI. Acesta este „sămânța”! Corpul somatic va urma structura CS, astfel încât racordul EI-M să fie fiziologic. Prin PIG numai CS al omului, va fi compatibil cu îngerii SD, nu şi trupul.:
42. Aşa este şi învierea morţilor: se seamănă trupul întru stricăciune (ADN-M), înviază întru nestricăciune (CS-ADN-EI n.a.)
Altfel spus, trupul somatic al omului, diferit de cel al îngerilor, adică stricăcios, va elibera după „moartea cea dintâi” un suflet care va fi transformat în ou energetic extraterestru, din care ”va învia” un trup nestricăcios extraterestru. 
Iată altă formulare:
43. Se seamănă întru necinste, înviază întru slavă, se seamănă întru slăbiciune, înviază întru putere.
44. Se seamănă trup firesc (corp somatic pământean n.a.) înviază trup duhovnicesc (se eliberează CS compatibil n.a.). Dacă este trup firesc este şi trup duhovnicesc.
Este subliniat încă o dată că un exemplar de Homo sapiens sapiens cu trup firesc (provenit din PIG) are un CS compatibil cu cel al îngerilor.
50. Aceasta vă spun fraţilor: carnea şi sângele nu pot să moştenească împărăţia lui Dumnezeu, nici stricăciunea, nu moşteneşte nestricăciunea.
De fapt, procesul de transformare - prelucrare - compatibilizare a CS recoltate este magistral prezentat în Zohar și în CEM. Acest proces de metamorfozare a sufletului are loc într-un computer genetic.
Computerul genetic folosit de zeii Egiptului antic face obiectul acestei cărți.
 
O seară bună tuturor!
Știu că este greu de digerat așa ceva... prin urmare,......
Stimată Doamnă Felicia Brânzoi, mă intreb ce veți face... Citiți cartea sau o duceți la anticariat!?
  
Toni Victor Moldovan.
prescurtări: 
CS / corp spiritual / suflet
SD - Supercivilizația Dumnezeului biblic
 

2 comentarii:

  1. Ce este declarația asta din text: "FIINȚELE EXTRATERESTRE CARE-ȘI SPUN ZEI SE REPRODUC TEHNIC PRIN NOI; NU POT SĂ PRODUCĂ SUFLETE, CI POT DOAR SĂ LE TRANSFORME PE CELE PRODUSE DE OM PRIN REPRODUCERE SEXUATĂ” ? Omul prin reproducere, act sexual + naștere ”produce” suflete ? De unde scoateți din astea fraților ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu rezonez mai deloc, textul nu are logica si pare tras de par.

    RăspundețiȘtergere