..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 20 ianuarie 2024

W 109. Iluminarea și planeta Cyndriel (sist sol. Aldebaran), o planetă mistică (I)

Publicat 09 septembrie 2023
Traducere Const. Mihăilescu 

(prima parte)

Mari Swaruu : Bună din nou. Vă mulțumesc că sunteți cu mine încă o dată. Sper să vă meargă foarte bine. Sunt Mari Swaruu.

Imaginile au fost alese cu mare atenție de mine și sunt foarte apropiate de modul în care arată cu adevărat planeta Cyndriel.
După cum am spus totdeauna, evoluția spirituală și iluminarea nu depind de locul în care se află subiectul, deoarece este un proces intern. În toate situațiile legate de spirit, fiecare dintre noi este parte din întregul univers iar caracteristicile și atributele întregului univers se regăsesc în fiecare dintre noi. Chiar și principiul non-locației se aplică oricărei ființe, oricărei entități, indiferent unde ar fi ea plastă, pentru că totul este cuprins în Conștiința generală, globală, care este Creatorul Primordial a tot ce există și El înglobează toate conceptele, inclusiv cele privind distanțarea, spațialitatea, dincolo de orice concept de spațiu și timp.

Iluminarea nu depinde de locul în care vă aflați sau de mediul înconjurător, ci de cine sunteți voi în gândurile voastre, precum și de nivelul de conștientizare pe care l-ați atins.
Cu alte cuvinte, poți obține iluminarea chiar și dacă te afli într-o groapă de gunoi. Toți acei oameni care caută să atingă iluminarea nu trebuie să ajungă neapărat în Nepal, în India ori în oricare alt loc consacrat. Cei care merg în asemenea locuri renumite de spiritualitate și caută iluminarea fac asemenea deplasări nu pentru că numai acolo ar putea obține starea de iluminare ci pentru că acolo pot găsi ghizi, îndrumători cu cunoașterea tehnicilor de a urma o cale de spiritualizare. Însă în locurile unde s-a statornicit de mult starea de liniște și pace starea de meditație și introspecție se obțin mai repede.

Poți obține iluminarea într-o cameră mică, plină de țânțari care te deranjează, sau lângă o stradă zgomotoasă din oraș, ori într-o familie cu probleme de stabilitate. Totul depinde exclusiv de puterea ta de a te izola de ceea ce se petrece în jurul tău.

La nivel macro, Pământul este unul din locurile zgomotoase, pline de agitație și haos. Din acest motiv această planetă este considerată a fi unul dintre cele mai grele și dificile tărâmuri (locuri), dacă nu cel mai dificil, pentru a duce o viață plină de pace, de liniște, unde mintea și sufletul se pot destinde și recrea. Și pentru acest motiv se spune că planeta voastră este o școală pentru sufletele tari și puternic determinate. 

Pe de altă parte, este adevărat că cine reușește să se adapteze unui asemenea ritm de viață agitată, plină de provocări, cine reușește să nu fie perturbat de asemenea vacarm, are toate șansele să-și accelereze procesul de iluminare. În opinia mea, conform experiențelor mele avute până acum, iluminarea este o stare de conștientizare în care se produce o dizolvare completă a sinelui ego-ului, unde tot ceea ce există este asimilat ca parte intrinsecă și, cel mai important, unde îți dai seama brusc că starea de iluminare finală nu poate fi atinsă niciodată, cel puțin nu într-un corp care impune delimitări spațiale și vibratorii de identitate.

Comparație între soarele nostru și Aldebaran.

Despre planeta Cyndriel, Aldebaran
Este unul dintre acele locuri care ajută mult procesul de iluminare.
Cyndriel este a doua planetă care orbitează gigantul portocaliu Aldebaran, numit și Alpha Tauri, cea mai strălucitoare stea din constelația Toro (Taurus) situată la aproximativ 65 de ani lumină distanță de Pământ. Este cunoscut și sub numele de Ochiul Taurului.
Aldebaran este un astru de aproximativ 44 de ori mai mare decât Sol 13, soarele Pământului, și a 14-a cea mai strălucitoare stea de pe cerul nopții, văzută de pe Pământ, având o luminozitate de 153 de ori mai mare de cât Soarele Pământului, în lumină albă și de 518 de ori mai strălucitoare ca indice de radiație, cu lungimi de undă multiple; în plus, are o stea pitică albă foarte mică care o orbitează ca însoțitor îndepărtat.
Nu este considerată parte a clusterului de stele
Hyades, deoarece este mult mai aproape de Pământ, dar se află în acea direcție generală, fiind, remarcată ca acel astru care se ridică ridică imediat după clusterul de stele Pleiade. Reprezentarea sa ca o minge este legată de mitul grecesc al lui Zeus care și-ar fi luat formă de taur pentru a răpi Europa.
Aldebaran este atât de masiv încât atrage corpuri interstelare cu care formează o nebuloasă mică și densă în jurul său, servind ca filtru pentru radiațiile sale puternice. Este responsabilă pentru o mare parte a culorii roșiatice a acestuia.
Ca stea,
Aldebaran are o frecvență existențială extrem de înaltă și, deoarece este atât de masivă, întreaga zonă din proximitatea ei are o puternică vibrație pozitivă.
La o distanță ideală pentru a asigura condiții propice de viață, se află un sistem planetar format din patru corpuri,
Cyndriel fiind cea de a doua planetă din acel sistem.

Cyndriel este o planetă deșertică, o lume neobișnuită, în care multe lucruri nu sunt așa cum par a fi, din punctul de vedere al unui ipotetic observator care se bazează pe experiențe din alte lumi. Aspectul său general este cel al unui loc ostil, deșertic, unde pare că nu poate exista viață , mai ales că este supus unei puternice radiații din partea soarelui Aldebaran.
Însă acea puternică radiație, departe de prăji totul pe Cyndriel, ajută la ridicarea vibrației corpurilor într-un mod favorabil, benefic. 

O particularitate a acestui sistem solar este că datorită câmpului elecromagnetic pe care-l dezvoltă, Aldebaran filtrează (oprește sau diminuează) drastic puterea radiațiilor de joasă frecvență, dăunătoare vieții care vin din univers..

Ca atare, radiația medie rezultantă depinde în mare măsură de valoarea câmpului electromagnetic al acestui soare iar frecvența sa se plasează la punctul cel mai înalt al dimensiunii acelui sistem solar, în vecinătatea frecvenței următoarei densități superioare. 

Deși Cyndriel, la prima vedere, dă impresia unui imens deșert, fără viață, în realitate, e plină de viață, însă de o viață diferită cea cunoscută ori imaginată de noi. De exemplu, toate plantele care cresc pe Cyndriel au clorofila roșie, galbenă ori portocalie, nu verde, așa cu ne-am aștepta. Privite de la distanță, plantele de acolo par a fi uscate, unele neavând nici măcar aspect de plantă.

Buzunare de apă dulce se află presărate pe întreaga planetă, unele fiind acoperite superficial cu un strat de rocă. Există, de asemenea, numeroase caverne de diferite dimensiuni care se află, în general, la baza formațiunilor muntoase. Cavernele au pereții poroși, cu aspect de brânză gruyère. Așa că Cyndriel nu duce lipsă de apă, mai peste tot existând lacuri cu apă potabilă. 

Temperaturile de acolo rareori depășesc 40 de grade Celsius (104 F) media termică planetară fiind de 22 grade Celsius (71,6 grade F), putând scădea semnificativ, uneori, în anumite zone și anumite perioade. Indicele gravitațional al planetei este de 0,75, adică acolo totul cântărește cu 25% mai puțin decât pe Pământ, asta oferind mari beneficii pentru sănătate, în special pentru sistemul cardiovascular. Conținutul de oxigen în atmosfera planetei este ridicat și puțin variabil.

Aldebaran este atât de strălucitor încât, practic, pe planeta Cyndriel nu există noapte ci doar un fel de amurg, comparabil cu înserarea sau zorii dimineții pe Pământ. Asta face ca, pentru a se odihni „noaptea” creaturile de acolo caută întunericul din scorburile și grotele planetare, planeta neducând lipsă de caverne. Dar lumina solară nu arde pielea viețuitoarelor, deoarece indicele de iradiere solară este mult mai scăzut, comparativ cu soarele Pământului.
(va continua)

 https://swaruu.org/transcripts/enlightenment-and-cyndriel-aldebaran-a-mystical-planet-english


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu