..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 27 octombrie 2023

W55- Contractele sufletești - discuție cu extraterestra Yazhi

Autor Gosia de la Agenția Cosmică.
Publicat 13 iulie 2023
Traducere Const. Mihăilescu


Matias : Aș vrea să știu dacă am și care sunt contractele mele pentru această viață?
Yazhi : După cum spune Mari, misiunea ta este să rămâi în viață cât mai mult posibil, pentru a înțelege cât de greu este să mori. Ea a spus că este vorba de ceea ce s-a petrecut în timpul unui meci Play Station „Call of Duty”.
Matias : Da, dacă ar fi doar asta.
Yazhi : Ce te face să crezi că nu este „doar” asta?
Eu nu vă pot cunoaște contractele, nu am cum. Dar acestea nu sunt toate contractele care există. Adică, cei de cealaltă parte, lumea spiritelor, nu pot fi cunoscuți.
Matias : FPS-ul este simplu: „Ucide sau vei fi ucis !”. Nu sunt sigur ce caut eu aici exact. Ideea mea este că... a fi mort este foarte simplu. Tu ai obiectivele și ordinea în care să le realizezi. Știi ce să faci.
Gosia : Acum ești aruncat pe teren fără ca nimeni în afară de tine să decidă ce să faci! Ce este trist în asta? Este cel mai uimitor lucru să realizezi că nimeni în afară de tine nu decide ce să crezi!
Yazhi: Este mult mai greu să te menții la conducere, da, pentru că munca devine din ce în ce mai puțin de natură fizică și mai mult de natură mentală și de responsabilitate. Oamenilor de pe Pământ le place să fie conduși și asta cează mentalitatea de „turmă”, demonstrând un nivel de evoluție spirituală scăzut. Sincer, regret că spun asta dar nu e decât purul adevăr.
Gosia : Da! Este timpul să ieșim din starea mentală obediență și să ne asumăm responsabilitatea. Trebuie să reacționăm, să fim mai uniți, mai determinați, altfel starea noastră larvară se va perpetua. Trebuie să avem mai multă încrdere în forțele noastre.
Matias : Nu vreau să repet nimic sau să mă întorc la punctul de plecare doar pentru că am omis ceva. Astfel aș avea o coordonată GPS mai clară asupra a ceea ce trebuie fac și către ce să mă îndrept.
Yazhi : Atunci vei înțelege că o mulțime de lucruri pot fi pierdute, așa că trebuie să înveți să renunți la necesitatea de a le obține, fără regrete și fără repetări stereotipe.
Gosia : Bună idee. Mie însămi nu îmi pasă de niciun „contract” (un termen urât de mine) și în fiecare moment mă bucur că pot crea ceva nou, îmi pot alege liber calea și accept că nimic de ceea ce se întâmplă nu este greșit.
Yazhi : Practic, contractele sunt cele pe care le-ați încheia înainte de a vă încarna pentru experiența pe care urmează să o aveți. Acestea sunt setările pe care le doriți pentru a obține experiența dorită și aceasta însamnă progres spiritual.

Limitarea, puterea de a-ți refuza ceva este un mare profesor; la fel și suferința, chiar dacă asta vă place ori nu.

Există ideea că nu este necesar să suferi pentru a învăța ceva, dar experiența ne-a arătat că greutățile și suferința sunt necesare pentru ca sufletele să evolueze atunci când se află la un anumit nivel. Când te afli la nivel inițial, „verde”, cum este cazul sufletelor mai noi, suferința este necesară pentru a învinge tendința puternică de a stagna și de a bate pasul pe loc.. E nevoie de de un înalt nivel de înțelegere și dezvoltare spirituală pentru ca sufletul să nu-și blovcheze evoluția și să accdepte anumite niveluri de suferință.

Matias: Fiecare suflet care vine aici, are precontracte semnate înainte de încarnare?
Yazhi : Da, deoarece Pământul este un tărâm al limitărilor, o caracteristică evidentă., un fel de școală mai dură, dacă vreți.
Matias : Mi-aș dori să-mi amintesc motivele pentru care am venit aici, pentru ca să pot exersa punct cu punct din program.
Gosia : După opinia mea, nu contează dacă le îndeplinim ori nu, dar experiențele se vor repeta, până când lecțiile vor fi învățate, însă experiențele pot fi și refuzate iar pentru aceasta nu va exista impunere sau pedeapsă. Eu decid. Oare care sunt consecințele refuzării cerinței spiritului, plecând de la faptul că, de fapt, eu sunt un spirit liber ?
Yazhi : Nu cred că trebuie să-ți faci griji pentru asta, Matias, sunt destul de sigură că îți îndeplinești destul de bine intențiile.
În realitate, nu văd nicio misiune mai importantă decât cea pe care ți-o impuni. Și dacă ești destul de sigur că nu vrei să te întorci acolo, nu o vei face! Înseamnă că ai învățat destul din acea experiență.. La asta mă refer când spun că trebuie să învățăm și când să refuzăm.
Gosia : Da, tocmai! Cu toate acestea, cred că înțeleg și sentimentul de a dori să execut ceva, dacă este ceva care „arde” în interior, ceva ce simt că trebuie să fac, dar nu știu precis ce anume. La urma urmei, multe semințe stelare se pot rătăci.
Matias : Gosia încă găsește acest tărâm plin de lucruri de explorat și de bucurat. Pentru mine este invers. Eu simt că am mai fost aici și că am învățat tot ce trebuia și nu este nevoie să mai revin aici. Așadar, încerc să înțeleg de ce am revenit să mă mai aflu aici.
Yazhi : Ok, personal am o amintire foarte clară despre cum este să fii pe cealaltă parte și îmi amintesc lanțul de gânduri care m-au adus aici, astăzi, în fizic. Deși îmi amintesc clar de ele, în fizic fiind, m-am răzgândit în legătură cu unele dintre acele lucruri. Nu am niciun motiv să trăiesc după o regulă stabilită, deoarece nu mai cred că a fi în cealaltă parte este în vreun fel o stare existențială superioară a ființei, căci poți fi orice îți dorești în orice loc, fizic sau imaterial. Asta deoarece sunt destul de sigură că locuim cu toții în eter, în lumea spiritelor, tot timpul, inclusiv acum, fizicul fiind doar o iluzie, un joc.
Gosia: Da, da! E și punctul meu de vedere. De ce să închei un contract cu prevederi greu de realizat, din moment ce, de fapt, poți să fii orice vrei să fii, de la orice nivel! (Și, probabil, că asta îți va îndeplini „contractul” oricum, deoarece sus totul este gata).
Yazhi : Nu lua viața atât de în serios! Când ești doar spirit nu mai există limitări și delimitări precum cele din planul fizic.
Gosia : Întotdeauna îi spun lui Matias despre toate astea.
Yazhi : Partea ta spirituală îți oferă un punct de vedere mai înalt decât fizicalitatea ta iluzorie. Nu există o lume materială, cu adevărat. Există doar o iluzie, dacă vrei să fie una.
Gosia : Cu toate acestea, „Grădinarii” argumentează cu memoria ADN-ului uneori, nu? Deci o persoana poate îndeplini ceva ce a venit să facă, în plan fizic?
Yazhi : Cu sau fără grădinari, tot ce face parte din planul fizic este doar o iluzie.
Gosia: Oare Matias are și una dintre acele misiuni care ar necesita intervenția Grădinarilor?
Yazhi : Eu îl văd destul de sănătos, și asta înseamnă un bun început.

https://swaruu.org/transcripts/soul-contracts-what-are-mine-casual-chat-between-yazhi-matias-and-gosia

Un comentariu:

  1. FOARTE FAIN ȘI UTIL ! MULȚAM FAIN, CA PENTRU TOATE POSTĂRILE, DE CARE AM BENEFICIAT ȘI SPOR ÎN TOATE BUNE !

    RăspundețiȘtergere