..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

marți, 31 octombrie 2023

W57- CONTACTE EXTRATERESTRE OFICIAL ACCEPTATE - comunicare de la ET Aneeka

Autor Robert de la „Rezolvarea enigmelor”

Publicat 08 august 2023

Traducere Const.Mihăilescu


Robert : Toți cei care se declară contactați și investigatorii acestor contacte sunt, în general, manipulați de CIA.
Anéeka : Da, trist dar adevărat. Există niveluri de înțelegere și conștientizare a ceea ce se întâmplă și asupra modului în care aceste agenții controlează astfel de evenimente. De exemplu, despre Illuminati, se încearcă să se demonstreze că sunt niște inocenți, la prima vedere afirmațiile părând a fi corecte, subestimând influența și nivelul de control pe care il au Illuminati.

Robert : Care ar fi elementele de bază pentru un publicist preocupat de fenomenul OZN sau UAP ? Cum funcționează totul? Ce atitudine trebuie să existe față de fenomen?

Anéeka: Nu există o formulă, dar ar trebui să știe cât mai multe despre toate subiectele conexe. În ceea ce privește observarea a ceea ce se întâmplă într-un loc, trebuie mereu înțeles ce se află în spatele informației, căci, de obicei, aceasta are legătură cu o rețea conspirativă. „Fenomenul” nu poate fi înțeles dacă te limitezi la afirmațiile oficiale ignorând restul surdelor.

Robert : Ce atitudine trebuie să ai față de o presupusă apariție sau contact ? Ar trebui să-ți lași ideile de bază deoparte, să nu gândești așa cum îți dictează inconștientul colectiv acceptat?

Anéeka: Da, lasă-ți ideile deoparte și doar observă. Mai mult decât orice, observă tipul de comportament și ceea ce spune despre cel contactat. Ține cont de faptul că ET-ștrii nu vor urma aproape niciodată narațiunea oficială sau nu se vor comporta așa cum se aștepta lumea .
Cei care inventează contacte vor continua cu ceea ce este acceptat, având în spate pe cineva sau ceva care susține povestea. Este adevărat că ET dintr-o anumită rasă urmează, în mod logic, anumite modele, dar nu toate.

Un alt exemplu este exagerarea raportării observării de nave sub formă de disc sau formă triunghiulară, când, de fapt, aspectul navelor actuale nu mai urmează asemenea modele, de multe ori mai apropiate de cele întâlnite în filmele „SCI-Fi”. Trebuie, de asemenea, avută o anumită circumspecție asupra informațiilor pretins a fi primite de la tipuri de acțiuni și incidente în care sunt ar fi fost implicate ființe de lumină de notorietate (sfinți, arhangheli, demoni etc)

Să-l luăm ca exemplu pe Billy Meier cu ale cărui informații și relatări nu suntem, în general, de acord, ca fiind reale; multe dintre aceste informații frizează absurdul, chiar și după standardele acestui informator.

Robert : La fel și modurile în care un contactat este discreditat.

Anéeka : Da, ar trebui să analizăm mereu contextul în care s-a petrecut incidentul. Ca detectivii CSI.

Robert : Există forme, norme sau tipare folosite pentru discreditarea contactelor reale. Mă refer la utilizarea unor nume și la manipularea informațiilor, așa cum au declarat unii dintre contactații acceptați social.

Anéeka : Trebuie avut în vedere trecutul informațional al subiectului, cu cine pretinde că este în contact, care sunt interesele lui ascunse, ce cărți fac parte din biblioteca preferată de raportor precum și istoricul activității lui pe rețeaua YouTube. Evident că trebuie prioritizate dovezile materiale legate de evenimentele petrecute.

Swaruu X (Athena) : De menționat că o egală importanță trebuie acordată validării celor afirmate de persoana care canalizează și pretinde că intră în contact cu... o anumită entitate, un sfânt binecunoscut, de ex.

https://swaruu.org/transcripts/contacto-extraterrestre-oficialmente-aceptado-aneeka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu