..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

luni, 2 octombrie 2023

W50- Desvăluirea (Program de divulgare OZN - Întrebări - Conversație cu Athena Swaruu)

Autor Gosia de la Agenția Cosmică,
Publicat 28 iunie 2023
Traducerea Const. Mihăilescu


Gosia : Am câteva întrebări la subiect, unele dintre ele referitoare la comentariile la ultimul nostru videoclip despre asta.
Se spune că nicio dezvăluire oficială nu poate fi reală etc. Ok,... dar unii oameni spun că Greer și martorii lui afirmă că nu este chiar oficial. De fapt, mass-media și instituțiile oficiale îl ignoră mereu. Deci poate fi tratată într-adevăr ca „dezvăluiri oficiale”?

Swaruu X (Athena): Serios?! Greer spune că nu este oficial și toată lumea îl crede imediat?! Există niveluri în acel joc, desigur că mainstreamul nu îl va urma imediat dacă puterile nu îi forțează. Asta îi dă credibilitate, de parcă ar merge împotriva curentului principal, de parcă guvernul ar fi împotriva lui. Acesta este rolul lui, mai mult teatru.

În slujba sa și în rolul său de activ CIA, el este învățat să facă asta; se numește Negative Priming. La nivelul lui este oficial și este treaba lui, la nivelul controlorilor guvernamentali CIA, operațiunile psihice, să impună oamenilor punctele lor de vedere despre extratereștri, și să facă presa să i se opună; asta îi conferă și mai multă credibilitate.

Suntem singurii care mergem împotriva curentului, pentru că putem ne putem da seama de trucurile folosite. Greer, cu dezvăluirea sa, este exact tipul de operațiune psihologică pe care Charlie Ward o folosea cu Patrioții lui Trump. Aceasta este problema cu majoritatea oamenilor, ei încă nu pot vedea suficient de profund în gaura de șobolan.

Greer lucrează pentru primele etape ale invaziei extraterestre false. Și nu știm încă cum se va întâmpla asta. Dar știm că Greer este plin de inexactități pur și simplu pentru că tot ceea ce spune el intră în conflict puternic cu ceea ce vedem noi de aici. Mă refer la cosmologia extratereștrilor, în general.

Gosia : Ok, și ce este amorsarea negativă?

Swaruu X (Athena) : Fă-ți publicul să creadă că ești opozantul politicii oficiale, și vrei fi crezut.

Gosia : Ok, are sens, mulțumesc! Ai menționat că el este un activ agent al CIA. De unde știți asta, băieți, mai exact?

Swaruu X (Athena): Putem vedea din majoritatea agendelor lor. Cu alte cuvinte, Greer este atât de bine plasat încât singurul mod de a explica asta este că este unul dintre ei. El susține că dezvăluie operațiuni secrete guvernamentale cu privire la extratereștri. Nu este altceva decât teatru, pentru că dacă ar fi autentic, de mult era găsit mort în râul Potomac. I se permite să spună toate acestea pentru că este unul dintre ei, sau cel puțin manipulat de ei, pentru a da impresia că e independent.
Gosia : Sunt de acord. Dar ce indică exact că el este un activ CIA? S-a confirmat acest lucru?

Swaruu X (Athena) :Acest lucru este cunoscut aici de mulți ani, nu numai pentru că se comportă ca unul de-ai lor, ci și pentru că se află în băncile de date taygetane ca un activ CIA. Bănuiesc că este reptilian.

Gosia : Bine, altă întrebare. Ai menționat că lucrează pentru faza inițială a invaziei extraterestre false. Greer spune întotdeauna că ET- ștrii sunt benefici și că nu plănuiesc nicio invazie. Lumea spune că el avertizează cu privire la o falsă invazie extraterestră. Atunci, aceasta ar fi o strategie de amorsare negativă?

Swaruu X (Athena) : Da, este. El implantează ideea de extratereștri, iar asta susține planurile false de invazie. Acest lucru induce în eroare și pe starseeds pentru a-l urma, părând pozitiv. Problema este că a spune că toți ET-ștrii sunt pozitivi este un neadevăr căci , în realitate unii sunt benefici, alții malefici, iar cosmologia nu este atât de simplă, nu totul este în alb-negru.
Aș spune că fie și faptul că vorbim despre acest subiect (invazia ET), noi îl întărim, îi dăm putere. Știm, și ăsta e un neajuns al informării.
Greer este un alt atu al Cabalei.

Gosia :Am înțeles. Ok... deci el, afirmând că ET-urile sunt reale,... crezi că se încadrează în planurile invaziei ulterioare alei Cabalei? Oamenii știind că ET-ștrii sunt răi... se vor obișnui cu ideea invaziei? Dar există și pericolul ca el, spunând că nu există o invazie, îi va face pe oameni să nu cadă în invazia pe care o plănuiește Cabala. Deci totul este un joc de șah ciudat.

Swaruu X (Athena) : Da. Dacă suntem presați să răspundem ceva și se dovedește greșit, atunci s-ar putea să fie luat împotriva noastră a tuturor. Deci nu vreau să fiu privită ca anti-Greer, el este doar unul dintre nenumăratele atuuri pe care le are Cabala.

Gosia : Nu-ți face griji, am spus deja că doar oferim perspectiva noastră. Oamenii sunt liberi să ajungă la propriile concluzii și sunt încurajați să facă acest lucru.

Swaruu X (Athena) : Greer este pentru mine, purtătorul de cuvât oficial privind existența extratereștrilor, lăsând în continuare Cabalei cu posibilitatea de negare. La fel și pentru generalii care ies să vorbească în public despre ET. Oamenii cred că un general, cu autoritatea sa, știe ce vorbește, când face o declarație, deși poate fi și el manipulat în Noua Ordine Mondială. Și asta înseamnă o resetare. Generalilor li se dă un scenariu de citit.

Gosia : Este trist! Atât de multe straturi de control!

Swaruu X (Athena) : Da, așa funcționează controlul Cabalei, pe straturi, astfel încât nimeni să nu poată vedea întreaga imagine.

Gosia : Asta mă duce la următoarea întrebare. Cum altfel vă imaginați dezvăluirea Cabalei și a minciunilor sale, dacă nu se face prin intermediul oamenilor care au lucrat pentru ei și care acum pot depune mărturie? Există martori adevărați acolo?
Adică... ar trebui să fie acei oameni care au făcut parte din acele operațiuni negre care pot face asta,
ei sunt martorii, nu? Dacă nu prin ei, cum altfel poate fi deconspirată Cabala? Ce părere aveți despre asta?

Swaruu X (Athena) : Martori adevărați? Martorii adevărați și ET adevărați nu pot fi detectați cu ușurință, deoarece oamenii nu vor crede. Adevărul mare se compune din adevărurile mai mici.

Gosia : Văd oameni atât dispuși să dezvăluie minciunile! Ce se poate face pentru a demasca Cabala, dacă nu prin eforturi ca acesta?

Swaruu X (Athena) : Ajutând oamenii să atingă un nivel de conștientizare în care să poată vedea prin Cabala și să înțeleagă trucurile acesteia. Se poate, pentru că noi am făcut-o!

Cabala este expusă în fiecare zi, dar masele nu o pot vedea pentru că nivelul lor de conștientizare nu le permite. Ei interpretează datele pe care le primesc prin alte mijloace, în principal crezând din nou ce le comunică autoritatea.

Singura modalitate de a expune Cabala se face prin îmbunătățirea conștientizării și capacității de a vedea și înțelege. Dar, în această perioadă, asta nu se va putea face pentru majoritatea, știu.

Gosia : Deci nu prin intermediul oamenilor care au lucrat la acele niveluri secrete ? De exemplu, unul dintre martori a lucrat în Antarctica și a dezvăluit că guvernul provoacă cutremure. Nu este bine că informațiile de acest fel sunt expuse? Încerc doar să canalizez întrebările oamenilor aici.

Swaruu X (Athena) :Ajută, dar oamenii trebuie avertizați că cel mai probabil motiv pentru care acești oameni se înfățișează este că joacă un rol. Reprezintă opoziția controlată. E trist, dar acesta este adevărul. Niciun denunțător nu poate fi luat drept adevărul suprem. Toți dau oamenilor puncte care trebuie conectate mai târziu de către ei înșiși, de către oameni, și nimeni nu o poate face pentru ei.

Despre martorul pe care l-ai menționat, asta sună credibil, da, nu mă îndoiesc că unele pot fi adevărate sau reale, dar ceea ce încerc să spun este că nu putem cunoaște motivele reale ale acestora și, din cauza modului în care funcționează lumea acolo; trebuie să fim întotdeauna precauți.

Gosia : Da, este o sarcină grea pentru oameni, de a discerne. Mai ales că aceia dintre noi care știm ne-ar plăcea ca acele agende și operațiuni secrete să fie dezvăluite în mod deschis. De aceea, există atât de multă speranță asupra acelor martori. Le dă oamenilor speranța că se poate face ceva la scară mai mare, nu doar indivizii separați. De exemplu, nu ți-ar plăcea ca minciunile Federației să fie expuse tuturor echipajelor, astfel încât să fie recunoscut oficial de toți modul în care funcționează Federația acolo? Sunt acele schimbări pe care mulți oameni de pe Pământ le așteaptă și aici. De aceea se atașează de inițiative precum cea a lui Greer.

Swaruu X (Athena) : Cabala și operațiunile ei sunt expuse în fiecare zi, problema este că dacă apare cineva faimos, precum Greer, cel mai probabil înseamnă că face parte dintr-un program de psihoterapie, altfel nu ar fi fost lăsat să se afirme. Dar există mulți oameni mai mici care dezvăluie cu adevărat ceea ce știu, dar aceștia sunt mici, fără putere și credibilitate. Totul se ascunde sub mai multe straturi de informații controlate de guvern care contrazic și anihilează.

Singurul motiv pentru care cei mici rămân în picioare este tocmai faptul că sunt mici. Mic, deci nu este credibil de către mase. Pentru noi, dacă există un tip mic, el este mai credibil pentru noi decât CNN sau BBC.

Adevărata opoziție o formează oamenii mici care știu o mulțime de lucruri și fac tot posibilul pentru a demasca Cabala. Cabala pune acolo o opoziție controlată, pentru a-i împiedica pe cei mai mici să crească în forță și să se organizeze, prevenind astfel ca opoziția reală mai mică să devină o problemă pentru ei.

Gosia : Foarte bine spus. Acest lucru mă aduce la o altă întrebare așa cum a pus-o cineva. Ați menționat opoziție controlată. Cineva a spus, parafrazând, că faptul că există chiar o opoziție controlată înseamnă că există opoziție. Și că acest tip de opoziție, chiar dacă este controlată, ar putea fi mai bună decât lipsa ei. Ce spui? Ce ar fi mai bine pentru omenire: o opoziție controlată și schimbări care ar putea veni odată cu ea sau eforturi eșuate ale opoziției reale și lucrurile continuă așa cum sunt sau mai rău?

Swaruu X (Athena) : Ei bine, nu este mai bine pentru că orice ar spune opoziția controlată, oricât de spectaculos ar fi, ar fi doar ceea ce este convenabil pentru cei de la putere. Tocmai pentru că este controlat. Ca și în cazul lui Charlie Ward și al mesajului său de „nu face nimic și ai încredere în plan”.

Opoziția controlată nu poate fi adevărul, decât despre lucruri irelevante. Acesta este un alt exemplu de amorsare negativă, pentru că dacă oamenii văd că ceva ce s-a spus s-a întâmplat, ei vor crede necondiționat în acea sursă, indiferent ce le-ar livra.
Gosia : Mulțumesc, Tina! Și ultima întrebare, tot din comentarii. Există posibilitatea ca toate acestea să fie rezultatul Cabalei „mai bune” obosită de jocurile cu „Cabala rea”?

Swaruu X (Athena) : Cred că este o iluzie. Dovezile nu îndică această direcție.

Gosia : Poate că este o facțiune bună care încearcă ceva aici?

Swaruu X (Athena) : Da, noi suntem acea facțiune!

https://swaruu.org/transcripts/ufo-disclosure-project-questions-conversation-with-athena-swaruu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu