..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

joi, 28 septembrie 2023

W73- TELEPATIA ARTIFICIALĂ. Ce este și cum se utilizează?

Autor Gosia de la Agenți Cosmică
Publicat 11 septembrie 2023
Traducere Const. Mihăilescu


Gosia : Ce este telepatia artificială/sintetică, mai exact? Cum este generată?
Swaruu X (Athena) : Este generată folosind microunde din banda de frecvențe a minții. Există deja o tehnologie disponibilă care poate să se potrivească cu ceea ce înseamnă să ai o experiență reală prin frecvențe artificiale și cu asta să implantezi amintiri false în mintea oamenilor. Acest lucru este folosit de Cabală pentru a influența și controla mintea multor oameni care folosesc rețelele de antene celulare.
Acest lucru este interzis de Federație, inclusiv prin Directiva sa principală (care precizează că numai Federația poate folosi această tehnică prin Cabala terestră).

Gosia: Dar cum trimit mesaje prin acest fel te telepatie? Oamenii vizați aud voci sau li se provoacă anumite sentimente, stări emoționale?

Swaruu X (Athena): Aud voci în capul lor, sau le vin idei, ori li se provoacă anumite stări emoționale; totul poate fi transmis artificial.

Robert : Toți oamenii sunt compatibili acelor frecvențe? Sau oamenii se află într-un interval de frecvențe în care Cabala lansează semnale?

Swaruu X (Athena) : Bună întrebare! Nu toată lumea este compatibilă, depinde de frecvența fiecăruia, care este diferită de la om la om.. Cu toate acestea, există o bandă de frecvențe comună care afectează pe toată lumea (de origine lyriană sau nu).

Gosia: Care este mai exact procesul? Cum se procedează? Introduc propoziții în computerul lor și apoi le trimit?

Swaruu X (Athena) : Da, este destul de simplu. Au cunoscute în prealabil frecvențele colective pe care le vor folosi, cele comune multor oameni.

Cele specifice unei singure persoane sunt mai greu de obținut deoarece au nevoie de datele acelei persoane. Totuși, ceea ce
pot ei face este să concentreze fasciculul informațional către locul în care se află persoana pe care doresc să o afecteze.

Gosia: Trimit frecvențe sau propoziții ? Și dacă este telepatie sintetică, fără nimic real, persoana o va primi ca pe propriul său gând? Nu va fi un „dialog cu cineva”?

Swaruu X (Athena): Se introduce mesajul prin tastatura unui computer și apoi îl trimite pe adresa persoanei sau persoanelor pe care dorește să le afecteze. Sistemul acesta a fost utilizat pe scară largă în campusul Universității Berkley din California.

Robert : Doar așa, tastând?

Swaruu X (Athena) : Exact așa, da, Cabala are acea tehnologie și o folosește pentru a provoca revolte în orașe sau pentru a calma revolte. Aceasta este cauza sau modul în care sunt afectați oamenii, „persoane vizate”.

Gosia : Da, dar asta e un fel de generic, nu fraze exacte; numai valuri informaționale de concepte, dorințe, sentimente etc., nu?

Swaruu X (Athena) : Ambele, sentimente sau concepte generice sau propoziții complete, cu voce auzită în cap, așa cum se spune.

Robert : Ăsta ar fi și unul din motivele pentru care ei doresc gruparea oamenilor în orașe sau pe lângă.

Swaruu X (Athena) : Unul dintre motive, da.

Gosia : Dar nu se realizează, de fapt un dialog, nu-i așa? E doar o interpretarea a ta.

Swaruu X (Athena): Depinde ce doresc, fie ca idei pe care persoana le interpretează ca fiind ale ei, fie ca voci despre care persoana știe că nu sunt ale ei. Va interpreta mesajul ca pe o comandă care i s-a trimis. Orice este posibil.

Gosia : Uau. Chiar și asta se poate programa? Cum primește receptorul mesajul?

Swaruu X (Athena) : Această tehnologie este deja foarte avansată; rău este că e folosită permanent de Cabală. Există rapoarte despre comportamente ciudate ale unor oameni în timpul anumitor concerte, mai ales în ultima vreme, și asta din cauza și pe baza folosirii telepatiei artificiale. Cel mai recent exemplu a fost în Mexic.
Atunci autorii au manipulat și controlat reacțiile asistenței prin activarea unui model prestabilit de dinamică a frecvenței, studiat și pus la punct anterior. Toată lumea a început să se comporte foarte ciudat după care, la un moment dat, brusc, au anulat comanda și toată lumea s-a calmat și a părăsit incinta în mod ordonat. Metoda a fost utilizată de două ori: când acționa programul, toată lumea se sincroniza și se mișcat nefiresc, parcă toți erau posedați. Cred că erau experimente făcute cu scopul de a perfecționa sistemul.

Gosia: Dar când primești mesajul, îi poți da o identitate ca „mesaj de la Alenym”?

Swaruu X (Athena) : Atâta timp cât contextul nu intră în conflict cu mesajul, da.

Gosia: Ce vrei să spui? Adică, ei nu pot controla asupra cărei ființe i se va aplica programul?

Swaruu X (Athena) : Receptorul va putea controla totul, mai ales dacă persoana este deja conștientă că i se transmit mesaje..

Gosia : Dar de ce să o facă cu tehnologie dacă o pot face natural? Adică... prin trimiterea de mesaje telepatice mentale. Este mai puternic efectul cu tehnologia sau de ce?

Swaruu X (Athena): Pentru început, pe Pământ, Cabala nu generalizat acest tip de telepatie, dar este mai ușor să folosești dispozitivul.

Robert : De aceea sunt instalate atât de multe antene, turnuri de transmisie-recepție.

Swaruu X (Athena) : Într-adevăr, are de-a face cu asta.

Gosia : Trimiterea mesajelor necesită în mod natural efort mental?

Swaruu X (Athena) : Da, devine obositor după un timp, e ca și cum te-ai concentra prea mult pe ceva.

Aici, telepatia sintetică este folosită ca mod de comunicare exact ca între computerul unei nave și pilotul acesteia.

Gosia: Cine trimite la cine? Pilotul trimite mesaje navei? Dar nava nu are minte. Deci nu poate fi numită telepatie sintetică. Pur și simplu dă instrucțiuni computerului navei. Nu? Totul este tehnologie pură. Este ca și cum aș trimite comenzi la televizor prin telecomandă. Nu este telepatie.

Swaruu X (Athena) : Se numește astfel deoarece nava își transmite mesajele folosind această tehnologie și primește comenzile telepatice de la pilot. Este doar un sistem de interfață cu pilotul.

Gosia : Pilotul recepționează mental?

Swaruu X (Athena): Da, și dă instrucțiuni navei prin gând. Toate navele au acest sistem, astăzi.

Gosia: Dar atunci nu ar fi telepatie sintetică, nu-i așa? Pentru că am vorbit că telepatia sintetică este cea trimisă cu tehnologie.

Swaruu X (Athena) : Telepatia sintetică, ca termen se referă la modul în care este folosită pe Pământ. Aici voi o numiți cum doriți. Este o interfață pentru mintea computerului și atât.

Robert : Asta se aplică deja la luptători (navete de vânătoare), cred.

Swaruu X (Athena): Da, la cele din a 5-a generație.

Gosia: Și cum recepționează pilotul acel semnal: ca sentiment sau ca frază ? Poate discerne dacă gândul este al lui sau trimis de navă ?
Swaruu X (Athena): Mental, prin instrucțiuni vocale auzite în cap. O auzi pe Betty în capul tău. Nu doar prin căști. (Betty este numele dat computerului și vocii acestuia într-o navă de luptă). Betty ar putea să-ți transmită mesaje extrem de importante, cum ar fi, de exemplu: „Atenție la Altitudine, altitudine !” - „Ridicare, ridicare !”.

Gosia: Uau. Tina, o întrebare: mi s-a întâmplat o dată așa ceva. Îmi poți spune dacă a fost un caz de telepatie sintetică?

Swaruu X (Athena): Să vedem.

Gosia : Asta a fost cu ani în urmă. Locuiam în Costa Rica. Eram în camera mea, computerul era pornit, dar nu aveam niciun program sau fereastră de internet deschisă. Deodată am auzit o voce de femeie tânără spunând, în engleză: „Nu va trece mult până vom fi din nou împreună”. Am crezut că a apărut ceva pe computer, ceva, o reclamă pe internet. Dar nu era nimic. Era o voce foarte clară. A venit din aer, dar eu am interpretat-o ca venind din computerul meu.

Swaruu X (Athena) : Ar fi putut fi telepatie sintetică, da, ar putea suna total naturală, sau ar putea fi ceva mai paranormal, pentru că se întâmplă și asta.

Gosia : Mi s-a întâmplat o singură dată. De acolo am plecat în 2017, iar povestea, în 2011. Poate că cineva mă avertiza, sau ceva de genul ăsta. Îmi amintesc foarte bine momentul.
Și revenind la subiect: care ar fi diferența între telepatia naturală și cea sintetică?

Swaruu X (Athena) : Telepatia sintetică este de obicei mai puternică sau mai invazivă, este foarte obositor să o primești, dar depinde de sistem. Pe Pământ, ei nu modulează încă asta. Aceasta este singura cheie pentru a distinge între telepatia naturală și cea sintetică. Pentru că de aici încolo poate fi trăit exact la fel.
Dar asta doar în sistemele navelor avansate, precum Suzy sau Black Bird, care pot fi modulate.

Gosia : Tina, poți să ne trimiți ceva în acest sens, ca divertisment? O propoziție, de exemplu.

Swaruu X (Athena): Nu pot, nu am cum. Nu pot pentru că, așa cum am spus mai sus, Federația ar considera asta ca fiind împotriva Primei Directive. Avem această tehnologie, dar, de obicei, nu o folosim. În plus, ar trebui să vă aflați la distanța corectă căci poziția Pământului contează. Apoi, o transmisie pe microunde este foarte ușor de detectat.

Gosia : Am înțeles. Și încă o întrebare: animalele sunt sensibile la telepatia sintetică?

Swaruu X (Athena) : Având un fascicul de microunde localizat, da. Același lucru este valabil și pentru tine, trebuie să ai linie vizuală pentru asta pentru a fi localizată precis.

Robert : Trebuie să concentrezi un fel de antenă pe locația noastră?

Swaruu X (Athena) : Da, sistemul este direcțional pentru că nu are lungimile de undă exacte ale creierului tău. Altfel, ar fi recepționat de toți ceilalți de acolo.
Taygetanii nu ar accepta niciodată să trimită asta, pentru că ar afla și Federația căci, potrivit Federației, ar fi o încălcare a prevederilor Primei Directive.
Gosia: Dar voi, taygetanii, sunteți rebeli, nu-i așa?

Swaruu X (Athena): Nici tu nu ești prea în legalitate, dar nu vei merge să divulgi lucruri împotriva guvernului local folosind o stație de radio civilă, ușor de localizat.

Gosia: Ultima întrebare: de la cine are această tehnologie Cabala ?

Swaruu X (Athena): Nu este cunoscut oficial, dar, cu siguranță sursa, a fost una din civilizațiile Federației.


https://swaruu.org/transcripts/synthetic-telepathy-what-is-it-and-how-is-it

Un comentariu:

  1. Mulțam fain și mă bucur că nu cred niciodată total vre-o informație, știind că e ”doar” o Perspectivă Particulară a emișătorilor ... Și spor în toate bune !

    RăspundețiȘtergere