..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

joi, 6 aprilie 2023

W3- CANCERUL - conversație cu extratereștrii pleiadieni.

 Autor Gosia de la Agenția Cosmică,
Publicat 02 noiembrie 2022
Traducere Const. Mihăilescu

Swaruu (9): Ei consider cancerul ca pe ceva ce i s-a întâmplat cuiva. Ca și cum și-ar fi rupt un picior pentru că au căzut de pe o scară. Cancerul, printre alte afecțiuni, este un proces, un proces cronic căruia... dacă nu-i îndepărtezi cauza, nu o poți vindeca. Este ca și cum ai avea pe cineva care cade constant de pe scări. Niciun medicament, gips-uri și știfturi de titan nu vor vindeca pacientul dacă acesta va continua să folosească acea scară.

Corpul este interconectat, dar fiecare zonă și organ din corp reacționează la comenzi primite de la minte. La animale, ca și la oameni, cancerul decurge dintr-o problemă mentală.
Când celulele din organism găsesc un mediu sănătos și hrănitor, se vor reproduce... dar dacă sunt scufundate într-un mediu ostil, nu se vor mai putea reproduce ci vor lua măsuri să se autoprotejeze. Aceasta este o celulă canceroasă. Într-un ciclu normal, celula sănătoasă moare când i se încheie ciclul și alta nouă, tot sănătoasă, îi ia locul.. La o celulă bolnavă ciclul de viață se scurtează. Celula bolnavă face la fel ca cea normală, ajunsă la sfârșitul ciclului de viață, anume ia măsuri să se replice așa cum este. Astfel începe multiplicarea celulei bolnave cu o viteză din ce în ce mai mare căci, din cauza anomaliei, ciclul de viață al celulelor noi se scurtează tot mai mult. Apare astfel o zonă necrotică în corp, care elimină oxigenul pe măsură ce fluxul sanguin este diminuat. Corpul constată prezența zonei necrozate, pe care o vede ca pe un intrus și ia măsuri de protecție, izolând acea zonă prin formarea pungilor tumoroase.
Ca și în aproape tot ce se întâmplă pe Pământ, „specialiștii” voștri în medicină procedează invers. Ei nu înțeleg că nu tumorile sunt problema ci soluția; adică soluția pe care o are organismul pentru a izola problema, folosind mecanismele de care el dispune.

Dar ce fac medicii umani? Ei îndepărtează tumoarea, și prin acest act chirurgical răspândesc celule canceroase în toată zona înconjurătoare, privând organismul de posibilitatea de a se apăra și a-și folosi propriile mecanisme de vindecare.
Sunt, desigur, și cazuri când o tumoare trebuie îndepărtată, cum ar fi cel în care aceasta depășește o anumită dimensiune și începe să compromită funcționarea altor organe, ciupind vasele de sânge sau devenind foarte dureroasă. În general însă, tumorile trebuie lăsate în pace, iar terapia trebuie să aibă în vedere cauza care a produs boala,nu tumoarea

De exemplu, cancerul de stomac este legat de persoanele foarte „viscerale” (nervoase), mereu nemulțumite, mereu gata să sară la bătaie; dar apare și la persoanele care își interiorizează furia, sentiment care declanșează „eroziunea” internă a corpului..
Gosia: Dar, de ex. în cazul cancerului la sân, tumoarea se răspândește și crește. Mătușa mea nu și-a scos tumoarea care a tot crescut până a survenit decesul. Pe de altă parte, se știe că atunci când cancerul e depistat la timp, corpul poate fi vindecat. Tatăl meu a fost operat de cancer la ficat, și trăiește. Tumoarea extirpată nu s-a răspândit. Câinele meu avea o tumoare la gât, care s-a răspândit la creier. N-a fost operat dar a trebuit eutanasiat, ca să nu se mai chinuie.

Swaruu (9): Cancerul de sân este legat de probleme metabolice asociate consumului de alimente procesate și de utilizarea de substanțe care imita estrogenul, precum cele folosite în materiale plastice, mai ales atunci când sunt puse la microunde!
Tumora este metoda organismului de a izola problema. Dacă s-a răspândit la creier, nu era vina tumorii. Înseamnă că tumora nu a fost suficientă pentru a inhiba cauza.
Motivul pentru care a apărut tumora, a fost comportamentul neadecvat al celui în cauză. Tatăl tău s-a vindecat pentru că după operație nu a mai repetat comportamentul care i-a adus îmbolnăvirea.

Din păcate, nu pot da suficiente informații prin mod de comunicare; vor rămâne mereu multe lucruri neînțelese, precum rolul nodurilor energetice și legătura lor cu organismul bolnav de cancer și de ce apare într-o anume zonă, și nu în alta, totul depinzând de natura și intensitatea gândurilor..
La modul general, cauza bolii este întotdeauna o problemă energetică mentală. Radiațiile și substanțele chimice nu fac decât să potențeze anomalia. Aceasta este o problemă care se extinde și la animale.

-------------------------------------------------------------------
Anéeka : Cancerul este o boală complexă și are particularitățile lui.. Dar l-am putea clasifica în două mari categorii:

-) cancerele datorate ingerării unor substanțe;

-) cancere create de organism.

În sine, ambele au aceeași geneză.

Repet, cancerul este un dezechilibru apărut în corp, datorat unei afecțiuni toxice în interiorul celulelor unei părți a corpului, pe care o putem considera un punct slab, dar care este direct legată de cauza problemei, și acea cauză este mediul exterior în care individul trăiește și, mai important, modul în care individul interpretează (judecă) mediul exterior. Acestea sunt grupurile de cancere cauzate de factori psihosomatici sau emoționali.

Fiecare punct din corp, fiecare organ, este conectat la o formă de emoție care este declanșată de gânduri. Corpul nu este format din organe izolate, ci totul este conectat și funcționează împreună ca un întreg. Cu toate acestea, provoacă puncte slabe în care pot apărea probleme. Aceste predispoziții sunt dezvoltate de obiceiurile individului, în special de cele mentale. Gândurile foarte autodistructive, autoabuzive vor crea o anomalie într-un organ sau punct corespunzător din corp, în funcție de tipul de emoție.
Ca urmare, se creează un punct de toxicitate celulară ridicată în care organul sau țesutul respectiv nu primește suficienți nutrienți, oxigen și flux sanguin, creând o stare adversă, toxică pentru viață și, uneori, incompatibilă cu viața
.

Necroza celulară apare acolo unde apare o amenințare la adresa sănătății celulelor care vor avea doar două posibilități: fie să moară, fie să facă tot posibilul pentru a rămâne în viață cât mai mult timp.

Celulele, chiar dacă sunt izolate, sunt fragmente ale corpului păstrează intactă genetica acelui organism. Ele știu cum să acționeze, cum să se apere pentru că dețin în ele și programul de supraviețuire.
Atunci când un loc, un organ din corp devine toxic, celulele sănătoase nu mai proliferează și se confruntă cu moartea (necroza celulară); aceasta le determină să ia măsuri de apărare, încercând să supraviețuiască. Amenințarea le provoacă nu numai o reacție de apărare dar și de replicare, pentru cazul în care cele bolnave vor trebui înlocuite. Procesul de replicare a celulelor înseamnă apariția unui exces de celule, o tumoarea.
Când situația este astfel încât multe celule mor din cauza condițiilor de mediu toxice, cele vii vor încerca să rămână în viață cât mai mult timp posibil și în orice mod posibil. În continuare, celulele care au murit vor amplifica toxicitatea în țesuturi, accelerând procesul.

Organismul are un mecanism de izolare a celulelor moarte din cauza mediului nefavorabil, utilizând un flux sanguin scăzut care aproape întotdeauna, însoțește acest gen de afecțiune. Corpul își formează un buzunar izolat cu țesut cicatricial sau fibrom, unde vor fi împinse celulele moarte și substanțele toxice care au provocat acea necroză celulară. Oamenii numesc aceste buzunare tumori canceroase.

Și aici știința umană clachează.
Încă o dată, tumoarea nu este cauza problemei, a bolii ci soluția organismului la această problemă.

Toxine (pe post de dezinfectanți) de tot felul prezente în țesutul înconjurător se răspândesc în zona canceroasă, și se formează tumoarea.

Tocmai atunci apare chirurgul uman care îndepărtează tumoarea, comițând în acest fel o gravă eroare, căci prin extirparea tumorii, el va ajuta la revărsarea toxinelor în toată zona de țesut afectată, accelerând răspândirea cancerului.
În aproape toate cazurile, tumoarea NU trebuie îndepărtată.

Trebuie înlăturată cauza care a determinat corpul să producă tumoarea, nu tumoarea .

Organismul va absorbi singur tumoarea, dar o va face atunci când nu va mai avea nevoie de ea. Tumoarea trebuie îndepărtată numai dacă izbucnește, dacă se sparge, provocând o problemă de igienă în acea zonă a corpului sau când un vas mare de sânge este ștrangulat, ori când tumoarea provoacă o obstrucție limfatică care aduce disconfort pacientului .
Deci, cancerul este un simptom, nu este cauza în sine.
Cauza este, aproape întotdeauna, psihosomatică, creată de ideile și obiceiurile proaste ale individului cu care acesta își abuzează constant propriul corp. (de ex.persistența în situații de stres datorate vieții moderne, sau necesitățile impuse de acest mod de viață pe Pământ).


Cancerele provocate artificial de substanțe apar ca urmare a utilizării unor substanțe de mare toxicitate în diferite scopuri (n
ota C.M.: printre care vopsirea părului, creme, soluții, reprofilare unor zone ale corpului din considerente estetice etc) Aceste substanțe chimice, create intenționat, interferează cu procesele biochimice naturale ale organismului, favorizând apariția unor condiții de toxicitate care conduc la cancer.

Deși lucrurile nu sunt atât de simple, o schimbare radicală și profundă a stilului de viață, a locației, climei, serviciului, a cercului de prieteni, a mediului înconjurător, mâncarea, munca, trăirea în pace și fericire, motivația zilnică, planurile pozitive, dau întotdeauna rezultate foarte bune și prelungesc viața. Acestea sunt cele mai eficiente remedii împotriva cancerului psihosomatic, care este cel mai frecvent întâlnit.

Trebuie ținut cont de faptul că afecțiunile canceroase pot fi cauzate de o combinație a ambilor factori; adică, factorul emoțional, combinat cu prezența unui element toxic în mediu sau în alimentele care favorizează apariția cancerului în corp..

Privit dintr-o perspectivă mai largă, este o dorință a individului de a evada din realitatea sa prin autodistrugerea corpului fizic. Sufletul știe că scapă de opresiune și de viață insuportabilă prin moarta corpului fizică, oricât de dramatic ar fi acest act.

Din păcate, știința medicală umană nu funcționează corect și servește doar la atenuarea simptomelor și rare ori extirpă din rădăcină bolile.

Singura justificare a medicinii umane practicată pe Pământ este se rezumă la rezolvarea traumatismelor rezultate din accidente ( fracturi de orice fel și alte câteva),toate problemele mecanice. Dar nu poate rezolva probleme sistemice sau metabolice.

https://swaruu.org/transcripts/cancer-extraterrestrial-women-share-their-knowledge-taygeta-pleiades

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu