..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 2 aprilie 2023

W5 - Autism - comunicare de la Swaruu de pe planeta Erra (Pleiade)

Autor Gosia de la Agenția Cosmică.
Publicat 06 noiembrie 2022
Traducere Const. Mihăilesc
u

Swaruu (9): mă voi referi în mod special la copiii cu autism și Asperger. Intrarea masivă a semințelor stelare, așa-numiții copii indigo și cristal, printre altele, începând cu 2003, face parte din strategia raselor pozitive pentru a contracara negativitatea Cabalei și astfel a ajuta Pământul.

Întrucât fiecare acțiune pozitivă are și o reacție negativă, și invers, în cadrul Matricei, Cabala a implementat metode pentru a ataca acele efecte pozitive și tocmai aici intervine programul de vaccinare prin care în corpurile umane se introduc : metale grele, substanțe chimice nocive și chiar microorganisme.

Toate au scopul de a suprasolicita sistemul imunitar, mai ales al copiilor.
În plan ezoteric, legătura nealterată a copiilor cu Sursa se menține până la vârsta de 7 ani. 

Intenția Cabalei este ca până la acea vârstă să se aplice vaccinarea la copii , astfel ca legătura lor cu Sursa, cu Matricea să se diminueze sau chiar să se rupă.
Aici trebuie clarificat un aspect: nu toate problemele, din punct de vedere fizic, se datorează vaccinurilor, ci și altor factori precum:
1. substanțe chimice incluse în alimente, precum glutamatul monosodic, transgenicele, îndulcitorii (ex. aspartamul);
2. radiația electromagnetică din mediu (nota C.M.: radiofrecvențele, în special din benzile 5D,6G);
3. dârele chemtrails, lansate de avioane;
4. factori culturali sau sociali experimentați în cadrul familiei însăși, deoarece stresul la copil favorizează tendința copilului de a se izola față de societate.

Este foarte important de menționat că atitudinea și comportamentul copiilor, cum ar fi legănarea constantă, mișcările repetate precum învârtirea roților de jucărie sau lovirea obsesivă a unui obiect, nu sunt altceva decât menținerea minții ocupate în timp ce conștiința se retrage în Sursă din cauza slabei legături cu corpul fizic. Acesta este și motivul pentru care acești copii se supără atunci când sunt scoși din acea transă.
Asemenea situații provoacă un mare stres în familie, care, dacă ar fi corect informată, ar trata cu mai multă răbdare și înțelegere situația. Trebuie înțeles că un copil autist nu are întreaga sa conștiință în lumea fizică.
Dacă părinții, familia ar cunoaște adevărata motivație pentru care copilul lor este autist, ar cunoaște și cum ar trebui procedat pentru diminuarea sau înlăturarea situațiilor stresante, implicit la stoparea hrănirii entităților negative, cu energiile negative create de asemenea situații atât de familie cât și de copil. .
Pe de altă parte, din punct de vedere dimensional mai extins sau mai înalt, copiii autiști, prin însăși condiția lor obligă societatea să se schimbe și să găsească noi metode de incluziune, acceptare și de integrare a unor asemenea copii în societate, forțând la rândul lor oamenii, instituțiile de învățământ, instituțiile guvernamentale la nivel global să soluționeze favorabil asemenea situații.
Este important de subliniat că valorile, punctele de vedere și interesele, din planul eteric, diferă mult de valorile impuse social de Matrice. Prin urmare, experiența de a avea o viață cu „dizabilitate” conduce ființa spre o creștere spirituală mai mare decât ceea ce le-ar oferi o viață „normală”. Oamenii de pe Pământ vor fi surprinși să afle că, din planul vieții de apoi, nu numai că există linii pentru a intra în lumea fizică, pentru a se încarna, dar liniile pentru a intra cu un handicap sunt de două ori mai numeroase.

Oamenii tind să vadă dizabilitățile ca pe ceva care a mers „prost”, dar vă asigur că la nivelul planurilor superioare acele „dizabilități” reprezintă exact ceea ce acele suflete au dorit să experimenteze. Așa că, a fi o ființă cu asemenea „handicap” reprezintă, de fapt, o extraordinară modalitate prin care sufletul a ales să evolueze rapid.
Acești copii nu au venit să se integreze în lumea voastră ci au venit să o schimbe, să forțeze lumea să se schimbe, ei înșiși fiind de neclintit, nu pot fi forțați să facă nimic și din ceea ce se încearcă asupra lor. Nu este nimic în neregulă cu ei. Pur și simplu nu se adaptează sau nu se conformează așteptărilor acceptate de societate pe care ei au venit s-o schimbe, nu invers.


Timp de mii de ani oamenii de pe Pământ au fost foarte orientați spre creierul stâng, foarte material, prin urmare nu au avut o legătură puternică cu sinele lor etern, cu sinele lor eteric și spiritual. Oamenilor „normali” le este greu să înțeleagă autiștii și oamenii lui Asperger, care au o legătură foarte puternică cu lumea spirituală, pentru că au ales să intre în planul fizic în acest fel. Ei sunt cu un picior în lumea materială, fizică și cu un picior în planul eteric. Ei au ales să intre în corpuri care nu au activate porțiunile geneticii care le oferă ceea ce este necesar pentru a servi drept legătură între latura spirituală și latura fizică.
Fiind cu un picior în afara planului fizic înseamnă că au mult mai multă energie care curge prin sistemul lor corporal. Acea energie din organism produce o creștere a activității neuronale care supraîncărcă organismul, determinând suprastimularea acestuia; de aceea vedem diversele moduri de manifestare ale autistului, precum ticuri, convulsii, dificultăți motorii și alte anomalii asociate sistemului nervos.

Sistemul nervos, în special creierul, este traducătorul dintre fizic și non-fizic. Când există ceva care împiedică comunicarea normală dintre latura spirituală și latura fizică, așa cum se întâmplă în cazul vaccinării Covid, atunci apar probleme de comunicare precum dificultățile de vorbire și de exprimare.
Nu conștiința lor este incorectă, ci traducerea dintre latura spirituală cea fizică este afectată. Dar, după cum am spus mai devreme, aceasta este la alegerea lor. Ei nu au venit să urmeze tipare și programe, ci au venit să le schimbe. Nu există nimic de vindecat la un autist, dimpotrivă aceste ființe minunate trebuie acceptate ca ghizi, pentru că asta sunt. Este o experiența pe care și-au dorit s-o experimenteze și să integreze lumea materială mai repede în cea spirituală.

Nu vedeți în copiii autiști niște victime, niște handicapați căci, cu adevărat, ei sunt ghizi, care au ales să vină pentru a schimba societatea umană intrată în derivă.

https://swaruu.org/transcripts/autism-swaruu-of-erra-shares-her-perspective-taygeta-pleiade

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu