..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 9 aprilie 2023

Y324 - Portaluri paranormale, portaluri pe care toți le putem crea - comunicare de la extraterestra Mari Swaruu

Publicat 20 ianuarie 2023
Traducere Constantin Mihăilescu

 


Mari Swaruu: Bună din nou. Eu sunt Mari Swaruu.
În primele zile ale lunii decembrie 2022, agenții Hashmalim și Shinonim de la Alenym, aflați pe suprafața planetei la acea vreme, au raportat că au observat o anumită stradă dintr-un oraș și, mai precis, un anumit segment de doar 50 de metri lungime din acea stradă.
Este o stradă suburbană, bine asfaltată, cu trafic relativ scăzut, cu două sensuri de mers, unde se produc destul de des accidente de circulație soldate nu numai cu accidentări dar și cu morți. De exemplu, un bărbat a fost lovit de un camion plin cu băuturi răcoritoare, în timp ce dădea încet cu spatele. Era ziuă. Tânărul accidentat a rămas schilod pentru toată viața și putându-se deplasa doar în scaunul cu rotile. Acolo se înregistrează mereu un număr neverosimil de mare de accidente cu motocicleta, inclusiv motociclete ale poliției.
Lucru curios este că cele mai multe dintre acele accidente se produc fără a se întâlni pe traseul de deplasare obiecte sunt ceva care să justifice acel accident; pur si simplu conducătorii vehiculelor își pierd controlul pentru câteva secunde, deraiază și se izbesc de pământ. Uneori, s-a dat vina pe calitatea asfaltului (considerat atunci prea neted, prea alunecos, umed etc). Dar astfel de accidente s-au produs și atunci când șoseaua era uscată, era ziua și vizibilitate perfectă. Mereu în acea zonă lungă de cca 50 m..

Pe aceeași porțiune de drum se produc nu numai accidente de motocicletă și și de mașină, frecventă fiind ciocnirea mijlocului de transport aflat în mișcare de unul care staționa (cinci cazuri, două dintre ele asupra aceluiași autovehicul).
La început, oricine ar crede că toate acestea se întâmplă din cauza factorilor de risc normali, dar acel segment este aproape la fel ca oricare altul de pe întreaga stradă iar strada nu se deosebește, din punctul de vedere al condițiilor de circulație, cu nimic de restul străzilor din acea localitate.
Mai precizez că în acea zonă drumul este drept, vizibilitatea perfectă pe cel puțin 200 de m în față. Strada nu este de loc îngustă, așa că vehiculele parcate nu încurcă în niciun fel circulația, deci practic, nimic nu justifică producerea de accidente în acea porțiune de șosea.

Cu câteva luni înainte, a fost semnalată o rafală ciudată de vânt în același oraș, cunoscut că fiind liniștit, fără furtuni sau vânturi puternice. Cu toate acestea, o rafală izolată, o furtună venită parcă de nicăieri a devastat unele zone ale localității, distrugând lucruri, panouri publicitare și doborând copaci. Dâra distrugerilor pe unde a trecut stihia se poate urmări căci a devastat mai totul în cale.
Totul s-a petrecut într-o noapte, printre altele, în zona accidentelor frecvente de care am vorbit, fiind smuls din rădăcină un copac care în cădere a distrus o mașină, după care a dispărut nu se știe unde. Tot în acea porțiune au fost rupte cablurile telefonice și de electricitate. Curios a fost faptul că acel copac a distrus mașina de care am vorbit doar cu câteva clipe înainte ca proprietarii s-o ducă într-un loc mai ferit, de parcă cineva în mod voit le-a luat-o înainte.

Având în vedere toate acestea, Alenym și echipajul de pe nava Toleka au considerat că întâmplările din acea zonă sunt anormale, fapt care i-a decis să trimită deasupra zonei o dronă de investigare. Drone este sferică cu diametrul de 110 cm și este dotată cu diferiți senzori de măsurare și observare, foarte avansați.
Survolat întreaga zonă, drona cartografiat întreaga zonă inclusiv din punctul de vedere al frecvenței, al fluctuațiilor și variațiilor de energie. A fost, de asemenea măsurată și energia subtilă, dinamica și variațiile de frecvență. Ceea ce a aflat drona este stupefiant de îți ridică părul în cap.

Există acolo un portal uriaș invizibil chiar în acel segment de 50 de metri, o scădere a frecvenței, unde vibrația medie a materiei din întreaga stradă și zonă scade dramatic,ceea ce explică toate accidentele. Drona a cules toate datele, scopul fiind să aflăm cât mai multe despre cauza pentru care a apărut acel portal.

Acolo este o ușă care dă spre lumea interlopă a tărâmurilor astralului inferior despre care, de altfel, am și vorbit în ultimele comunicări și videoclipuri. Prin acel portal (acea poartă) privesc, intră și ies entități malefice capabile să producă evenimente negative în plan material.

După cum spuneam în videoclipul meu anterior, atunci când o persoană se potrivește ca frecvența cu ceva aflat în cealaltă parte (în astral), poate apărea o formă de interacțiune. Entitățile din astral pot fi descarnați, foști oameni sau animale care au trăit pe Pământ și care reușesc cumva să-și controleze frecvența până la un anumit punct atunci când se concentrează în încercarea de a atinge frecvența unei persoane aflată în lumea materială.
Deci, o persoană materială vie care, indiferent din ce motiv, are o stare de vibrație scăzută, poate fi atinsă de una sau alta dintre aceste entități. Aceste entități astrale inferioare sunt atrase de acele persoane pe care vin să le întâlnească cu scopul de a le lua energia de joasă vibrație pe care au produs-o, pentru că ele (entitățile) se hrănesc cu astfel de energii.



324-1
Aceste entități astrale inferioare au o conexiune foarte slabă cu Sursa, sau deloc, pentru că pur și simplu sunt prea departe de aceasta în gama lor de frecvență existențială. Pur și simplu, ceea ce le ține în viață este energia de joasă vibrație pe care o pot lua de la persoanele fizice în viață sau de la unele animale, dacă acestea produc acea energie în diverse situații de viață în care se implică și în urma cărora își scad vibrația. Cu cât ființa care și-a scăzut vibrația se concentrează și persistă în acea stare care i-a scăzut vibrația, cu atât câștigul energetic al entităților parazitare conectate este mai substanțial.

Când o persoană sau o creatură vie din lumea materială se află în intervalul mediu de gândire, atenția ei este dispersată, sărind de la un gând la altul. În această stare, capacitatea sa creatoare și de manifestare nu este concentrată pe un singur lucru. Dar atunci când o persoană sau o creatură se teme, toată atenția ei va fi canalizată spre ceea ce se teme. Manifestăm starea, situațiile asupra cărora ne concentrăm; altfel spus, suntem ceea ce gândim. Cu cât concentrarea noastră este mai puternică și mai îndelungată asupra ceva anume, cu atât mai pregnant acel ceva se va manifesta în realitatea noastră. Frica și suferința acționează ca instrumente care te invită să persiști în acea starea care le-a creat.

Cu energiile luate de la ființele care le-au produs, entitățile din astralul inferior se salvează, devin mai puternice și mai insistente, ceea ce le va da posibilitatea să acționeze cu mai multă eficiență (pentru ele) în recoltarea de hrană energetică. Prin contrast, ființa donatoare de energie se anemiază, devine tot mai lipsită de reacție la aceste atacuri și își slăbește legătura pe care o avea cu Sursa. Dacă nu intervine nimic salvator, degradarea va continua până la decesul donatorului.

Un bun exemplu în acest sens sunt entitățile astrale cu care oamenii se întâlnesc în somn, întâlniri care le produce somn agitat, coșmaruri și așa numita „paralizie a somnului”(Incubus și Succubus, printre altele). Aceste entități urmăresc să te temi de ele cu scopul de produce pentru ele cât mai multă energie negativă.
Când te temi de ele, acestea rămân cu tine, în tine, ori în apropierea ta devenind tot mai puternice revenind în mod repetat să te bântuie în somn, noapte de noapte.

Dacă le înfrunți cu curaj și te conectezi la conștiința Sursei prin gândire, emanând gânduri de iubire și imaginându-ți că te afli într-o minge de lumină, acele entități nu vor mai reveni să te deranjeze.. Devii neinteresant pentru ele, deoarece nu mai creezi și nu le mai dai energie a fricii după care ele tânjesc. Vor căuta un alt „client” mai ușor de convins.

Revenind la acel segment se stradă, de 50 de metri , cu probleme, după investigații taygetanii au concluzionat că toate accidentele produse s-au datorat entităților din astralul inferior care conectează și interferează cu acei oameni care au o stare de vibrație suficient de scăzută. Înțelegeți desigur că oamenii, prin atitudinea și gândurile lor, creează acele situații, uneori chiar la modul inconștient. Acolo s-a creat un fel de capcană eterică în care cad ființele umane cu vibrație suficient de joasă și care trec (în mașini sau pe jos) prin acea porțiune de drum în care s-a creat portalul de acces al entităților descarnate venite din astralul inferior.

Putem doar să speculăm asupra modului exact în care sunt provocate acele accidente, dar este foarte posibil ca entitățile să distragă atenția victimelor într-un moment crucial când conduc, să provoace o convulsie musculară involuntară, ceea ce-l face pe șofer să tragă de volan, sau să-și împingă victimele în fața mașinii aflată în circulație. Aceste entități malefice au capacitatea de a crea și plasa în fața mașinii o hologramă pe care șoferul o crede reală și pe care instinctiv vrea s-o ocolească pentru a evita coliziunea. Nu uitați că cei din astral pot manipula lumea materială datorită faptului că cei din 3D nu văd ceea ce se întâmplă în 4D, fie el și inferior.
Iată un caz observat de noi cu ajutorul dronei: un bărbat mergea cu bicicleta pe trotuar chiar în segmentul de stradă cu pricina; pe marginea șoselei erau parcate regulamentar mai multe mașini. Biciclistul vede un loc între mașinile parcate prin care putea să se strecoare către carosabil. Tocmai atunci un taxi invizibil pentru biciclist (din cauza șirului de mașini parcate) s-a apropiat dar invizibil pentru biciclist din cauza șirului de mașini parcate.
Chiar când biciclistul decide să întoarcă capul pentru a vedea dacă există trafic, înainte de a intra pe drumul principal, o frunză mare de pe pământ s-a deplasat chiar pe cărarea bicicletei, distrăgând atenția biciclistului doar pentru o secundă. Doar o minune, de fapt vigilența taximetristului, care a pus brusc frână, a evitat un accident grav.
După cum puteți înțelege, acele entități malefice nu au nevoie de multă energie pentru a provoca un accident. Era suficient să miște o frunză în calea biciclistului, pentru a-i distrage atenția. Întrebarea este de ce și cine a creat coincidența, sincronizarea dintre mașină, biciclist, distanța dintre mașinile parcate, hotărârea biciclistului de a traversa pe acolo, frunza care s-a mișcat exact la timp ca accidentul să devină iminent?
Taygetanii cu drona au continuat să exploreze zona, citind întreaga hartă de frecvență. Curând au găsit o altă sincopă puternică de frecvență, chiar într-o casă, care se află exact în centrul acelui segment de 50 de metri. Scăderea de frecvență apărea în acea casă și se răspândea în ace fragment de șosea de 50 de metri.
S-a descoperit că acea casa era locuită de o familie foarte numeroasă dar cu multiple probleme, și unde valoarea energiei Matrix 3D se manifesta puternic. 

După cum au relatat vecinii, membrii acelei familii numeroase manifestau multă invidie și dușmănie față de toți vecinii, motiv pentru care mai tot timpul domnea între ei o sare de animozitate. Cei mai „performanți” din acea familie erau mama și fiul ei cel mic, un bătăuș. În plus, acea familie de neadaptați avea un fel de atitudine de superioritate exacerbată bazată pe apartanența lor la a anumită biserică sectantă, după cum s-a raportat.
Observând dinamica energetică a întregii zone și analizând toate datele științifice, taygetanii au ajuns la concluzia că portalul este alimentat și ținut deschis de frecvența joasă generată de acea familie de certăreți.
Destul de interesant era faptul că vecinii imediați, din stânga și din dreapta acelei case, aveau o frecvență mult mai ridicată, ceea ce crea un fel de vârfuri de frecvență înaltă care încadrau casa cu pricina. Limita de frecvență între cele două vecinătăți era constituită de pereții laterali ai casei. Deși dinamica eterică și energetică nu are limitări materiale, pereții acționau ca o barieră mentală sau psihologică pentru locatari. De fapt vibrația casei corespunde și este dată de vibrația celor care o locuiesc.

Acel portal era alimentat și susținut de energia de joasă frecvență a acelei case locuită de familia numeroasă.

Drona a continuat să studieze restul zonei și orașului, descoperind multe alte portaluri,mai cu seamă acolo unde se așteaptă să fie găsite, de exemplu în interiorul și deasupra clădirilor guvernamentale, spitalelor și secțiilor de poliție.
Am studiat și un alt fenomen care se petrece peste tot în lume. Am observat că în intersecțiile străzilor, frecvența medie a unei zone este considerabil mai mică, dar nu într-o manieră stabilă.

Când nu era trafic, frecvența în intersecție era doar puțin mai mică decât media, dar când un vehicul se apropia și trecea prin intersecție, frecvența scădea semnificativ, mai cu seamă dacă era vorba de un sir de mașini angajate în trecerea prin intersecție și pregnant când apăreau discordanțe în ceea ce privește cedarea priorității.
Taygetanii au ajuns la concluzia că stresul mic și repetitiv pe care șoferii și pasagerii îl simțeau atunci când treceau de intersecție, din cauza precauției lor normale în timpul conducerii, era suficient pentru a provoca scăderea vibrației. Interesant era că stresul șoferului și al pasagerilor din mașina aflată în intersecție se reporta asupra oamenilor din vehiculul următor.
Această dinamică energetică se regăsea nu numai în fiecare intersecție, ci și în fiecare locație (casă) și oamenilor din acele imobile sau care se aflau în acel moment lângă intersecție. Concluzia poate fi extinsă asupra locațiilor unde există, din varii motive, suferință, ură, dușmănie: pușcării, spitale, tribunale etc.
Vestea bună este că acest efect de propagare energetică are loc și în cazul vibrațiilor înalte (săli de spectacole, săli de sport, stadioane (vibrații fluctuante, depinzând de ceea ce se întâmplă pe teren). Aceste vibrații creează câmpuri energetice care reprezintă media energiilor individuale cu multe, pe localități, regiuni, țări, continente, planetă.
În interiorul planetei, în interiorul zonei de joasă frecvență, putem găsi „bule” de înaltă frecvență, create de locuitorii lor, mici oaze de bucurie în care o lume evoluează.
Aceste bule de energie benefică ajung să afecteze și să ridice frecvența întregii zone în care se află, cu atât mai mult atunci când oamenii care le creează sunt puternici și fideli credințelor lor de înaltă vibrație, fără a lăsa lumea exterioară să-i afecteze..

Tot astfel, cineva dintr-o comunitate de frecvență compatibilă cu a entităților malefice, poate crea o „bulă” de înaltă frecvență, care nu numai că îl protejează împotriva ființelor ori evenimentelor rele, dar îl compatibilizează cu oameni mai drăguți cu evenimente benefice și, în cele din urmă, cu ființe luminoase ori ghizi-spirite din lumină.

Ființele astrale pot crea evenimente, un accident folosind metode subtile, cum ar fi mișcarea unei frunze exact în momentul potrivit, suficient pentru a distrage atenția unei persoane în exact fracțiunea de secundă necesară pentru a evita un accident oribil. Așadar, urmăriți întotdeauna frecvența și gândurile voastre! Ele îți vor marca comportamentul într-o perioadă de timp care poate fi determinantă pentru întreaga ta viață.

Știu că lucruri rele se întâmplă tuturor și că este imposibil să ai mereu o zi bună. Nu este vorba de a putea evita toate lucrurile rele, pentru că ele se vor întâmpla indiferent de ceea ce facem. Important este modul în care le lași să te afecteze.

Vei fi trântit la pământ de multe ori în timpul vieții, dar ceea ce contează este ce faci pentru a te ridica din nou. Nu există nimic mai puternic decât o persoană care a căzut și a ajuns în fundul prăpastiei dar care, nemaiavând decât calea de urcat, își reconstruiește viața, plecând din punctul cel mai de jos.
Omule, fii rezistent!! Nimeni nu te poate atinge, indiferent dacă te afli în astral sau în corp fizic, dacă îți păstrezi controlul asupra frecvenței tale de vibrație. Nu-i lăsa pe alții să-ți aleagă destinul .
Fii înțelept! Fii precaut! Și, în general, fii fericit!

Cu mult drag,
Mari Swaruu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu