..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

luni, 13 martie 2023

Y334 - Exopolitica cu Alenym de pe Temmer - Eliberarea Pământului NU funcționează așa cum se așteaptă oamenii (I)

Autor Gosia de la Agenția Cosmică,
Publicat 29 aprilie 2022
Traducere Const. Mihăilescu

(prima parte)


Gosia: Merită să lupți mai mult pentru umanitate? Ce părere ai?
Alenym: Nu am răspunsul. Cred că este ceva personal. Poate, dacă vrei să-ți salvezi demnitatea și sufletul.

Acest lucru este valabil și pentru grupul meu de aici, echipajul; să nu te faci că nu vezi ceea ce în mod clar nu este corect.
În ceea ce mă privește, aș dori doar să pot ajuta mai mult pentru voi, dar nu este ușor de aici pentru că dinamica exo-politicii este tare complexă. Aceasta este în mare parte cauza situației de pe Pământ, în primul rând. Singura modalitate de a rezolva problemele, depinde doar de umanitatea însăși.
Nu văd cum prin trimiterea unei flote de nave spațiale de atac v-ați putea rezolva problemele. O astfel de intervenție ar înrăutăți mult situația pe termen scurt, pe lângă faptul că s-ar extinde și asupra celor care ar fi trimis acea flotă „eliberatoare”. Din păcate, acest lucru nu este înțeles de cei care se îndoiesc și vehiculează ideea unei intervenții extraterestre.
Gosia: Totul se datorează dinamicii exo-politicii?
Alenym: Din punctul de vedere al cuiva de pe Pământ, da. Înțelegerea și validarea lui Yazhi.
Robert: Și eu cred la fel, pentru că toate acele eliberări de pe Ceres, Venus etc., nu au niciodată consecințe pentru omenirea Pământului..
Alenym: Nu numai că nu au un impact asupra umanității, dar ar avea unul foarte serios asupra societăților angajate în astfel de eliberări.
Gosia : Interesant punct că acest acțiunea ar extinde problema la „eliberatori”. De ce ar fi așa?
Alenym: Pentru că tot ceea ce fac ei s-ar întoarce asupra lor. Pe de o parte ar fi eliberatori ai acelei planete, dar, pe de altă parte, ar deveni ei înșiși invadatorii acelei planete, căci prin intervenția lor, inevitabil valorile societății eliberatoare s-ar impune și ar prolifera pe planeta eliberată. .
Iar această nouă situație va crea probleme în relațiile cu celelalte rase cu care trebuie să interacționeze „eliberatorii”, care vor fi acuzați de imixtiune în viața unor rase. Totul va provoca erodarea ulterioară a încrederii între diferitele civilizații, rasa intervenționistă având cel mai mult de pierdut, deși acțiunile ei fuseseră făcute cu bune intenții.
Gosia: Nu m-am gândit niciodată la acest punct, interesant.
Alenym: Războiul nu aduce pacea ori liniștea ci generează alte războaie.
Mai există și consecința importantă care rezidă în realitatea că dacă o planetă este eliberată forțat, locuitorii ei nu își vor schimba propria mentalitate, care i-a făcut compatibili cu acea situație, și vor persista în erorile pe care le-au făcut, erori care i-au condus la situația deplorabilă în care s-au aflat, repetând inexorabil mai târziu acea situație, care a determinat acțiunea de eliberare. Cu alte cuvinte, schimbarea de mentalitate necesară nu se va produce, căci eliberații nu-și vor fi învățat lecția, ei considerând că și data viitoare vă interveni cineva să-i elibereze, deoarece universul („pronia”) nu va putea accepta nedreptatea care li se face
.
Desigur în mod inevitabil, schimbarea de mentalitate se va produce dar în alt mod, unul mai greu de acceptat dar singurul indicat și valabil: după ieșirea (prin moartea corpului fizic) din acea experiență tristă ființele umane blocate, înrădăcinate în vechile paradigme de gândire vor înțelege (nota C.M.: la nivel de suflet) că în experiența următoare vor trebui să aleagă o mentalitate diferită, un mod de gândire și comportament prin care să evite să cadă din nou în capcana erorilor anterioare, care le-au adus suferință și i-au privat de libertate.
Gosia: Dar asta o vor face prin alegerea unor valori noi, ghidați de mentori non-pământeni, nu?
Alenym: Cu mentori este mai bine, ei acționând discret și în spatele cortinei.

---------------------------------------------------------------------------

[nota C.M.: cum va ști sufletul să aleagă ghizi benefici, dacă cei care se vor prezenta nu-i vor spune adevărul și i se vor înfățișa, prin holograme ademenitoare, sub formă de bătrâni înțelepți, părinți, foști prieteni, iubiți ?

Pentru a nu face o alegere greșită, eu cred că fiecare dintre noi trebuie să urmeze încă din timpul vieții, următoarele etape:

1. - în tot timpul vieții, omul trebuie încerce să-și ridice necontenit nivelul de vibrație, frecvența;

2. - cu necesitate, în ultimele clipe de viață să-și amintească că trebuie să aibă acea stare de pace și liniște care să-i asigure „ieșirea” în universul liber, la o vibrație cât mai înaltă. Aceasta înseamnă că, dacă suntem conștienți înainte de a ne „da duhul”, trebuie să nu ne fie frică;

3. - înainte de a „pleca”, trebuie să nu invocăm pe nimeni dintre cei pe care ni i-a recomandat biserica sau mentorii pământeni, căci aceasta ar fi o chemare către entități, o acceptare ca acestea să preia controlul asupra sufletului nostru, pe care-l vor îndruma să accepte destinații în interesul lor (printre care, reîncarnarea pe Pământ, pentru a-și „ispăși păcatele” ), nu al sufletului;

4. - în ultimele clipe de viață să ne gândim intens și să ne exprimăm interior dorința de a ajunge în supra-sufletul nostru original, sau direct în Sursa Primordială.

5. Dacă la capătul tunelului (care, de fapt, este un portal) prin care, cu necesitate, va trece fiecare suflet din 3D în dimensiuni superioare vor apărea anumite personaje care vor părea binevoitoare, cunoscute și iubitoare, entități care îți vor spune cu blândețe să te lași îndrumat și însoțit de ele, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să ceri acelor entități să ți se arate sub adevărata lor înfățișare. Vei vedea că, de fapt, sunt entități malefice cu forme de reptiloizi, draconieni, demoni, insectoizi etc, și atunci vei înțelege că nu trebuie să-i urmezi. Le vei declara că nu ai nevoie de îndrumarea sau tovărășia nimănui. Vei constata imediat că te vor lăsa în pace și vor pleca. Cu siguranță nu-ți vor putea face niciun rău căci sunt în sfera ta de influență.

6. Imediat îți vei exprima dorința și intenția de a ajunge instantaneu în supra-sufletul tău original. Fiecare suflet se va putea înălța până la nivelul cel mai înalt la care îi permite frecvența sa de vibrație, adică la nivelul cel mai înalt de conștiință atins în toată existența sa de suflet, de la nașterea lui din Sursă.

De obicei, sufletele care și-au părăsit corpul material pe Pământ, ajung în dimensiunile 6,7, 8, 9, mai rar în 10,11,12 etc., existând, totuși, și excepții.

Ajuns în acea dimensiune superioară, sufletul capătă o conștiință mult mai înaltă și va înțelege cât de imens și liber este și ce posibilități infinite are de a alege unde să trăiască, unde și când să înceapă următoarea experiență.

Unele suflete pot alege să rămână în SURSA PRIMORDIALĂ, altele să nu-și mai ia corp fizic. Pot, de asemenea, să revină pe planetele sau corpurile cerești (inclusiv sorii, pe care, noi, pământenii, considerăm că nu poate exista viață) unde au mai fost sau unde doresc să aibă experiențe. Există desigur, și dimensiuni negative, unde trăiesc lumile „iadului”, dar în care niciun suflet liber nu va alege să meargă.

7. Îmi permit să vă fac o recomandare ca urmare a unui eveniment avut în familie.

Aproape fiecare dintre noi a avut parte în viață de evenimente nefericite, când cineva, din familie, un prieten, un vecin, un om drag a decedat.

Dacă vrem ca sufletul celui „plecat” să nu cadă (după părăsirea corpului fizic) în „mâinile” entităților (oricare ar fi ele) și să-l ajutăm să ajungă în planuri superioare, unde va avea o deplină cunoaștere și discernământ, imediat sau cât mai curând după decesul persoanei, să cerem unei echipe autentice, care realizează de la distanță hipnoză regresivă, să facă o sesiune pentru acea persoană decedată. Aceste sesiuni pot fi făcute și mai târziu dar, pentru ca acel suflet să nu mai treacă prin suferință, e bine ca sesiunea să fie efectuată cât mai repede după deces.

Din nefericire, nu de mult, familia mea a trecut printr-o astfel de situație. V-o povestesc pe scurt, pentru că o consider foarte lămuritoare.

(Nu voi da numele echipei de hipnoză regresivă pentru a nu se considera că intenționez să fac reclamă cuiva).

Fiind conștienți de ceea ce va urma, luasem deja legătura cu acea echipă, rugând coordonatoarea să țină sesiunea cât mai curând posibil, după iminentul deces. Am găsit multă înțelegere la echipa la care am apelat.

Au „prins” sufletul cumnatei mele doar la câteva ore după „plecare”, astfel că a putut fi îndrumat ce trebuie să facă.

Cel mai important a fost momentul în care, la capătul tunelului, sufletul a fost întâmpinat de o echipă de îngeri și făpturi „binevoitoare”, printre care și mama de mult decedată a cumnatei mele.

Sufletului i s-a sugerat (de către echipa care efectua regresia) să ceară entităților care i s-au prezentat să-și ia adevărata formă. Erau: un reptilian, un arhon, un draconian și holograma mamei decedatei, adusă ca argument pentru convingerea sufletului de bunele lor intenții. Descoperită realitatea, echipa de „îngeri” a bătut repede în retragere, lăsând sufletul să ajungă în universul liber. A ajuns în 9D unde a conștientizat cât de minunată este Creația. 

Într-o sesiune ulterioară acel suflet ne-a comunicat că, în final, a ales să revină pe o planetă din dimensiunea 7D, unde mai avusese vieți. Era extrem de fericit acel suflet și ne mulțumea mereu pentru ajutorul primit. 

Știu că mulți dintre cititori nu cred în asemenea „prostii”. Eu le garantez că fac parte din realitatea vieții acestui univers și pentru faptul că răspunsurile la întrebările puse acelui suflet, de către telepat, numai cumnata mea le-ar fi putut cunoaște   ( întrebările mele fuseseră astfel formulate încât răspunsurile corecte numai sufletul defunctei le putea cunoaște) .

--------------------------------------

Cititorule, înțelege că tu ești o părticică din Sursa Primordială care te-a zămislit și care, la plecare, te-a investit cu imensa și nemărginita sa putere. Ești nemuritor și este nejustificat și neindicat ca moartea corpului tău fizic să te înspăimânte.
Ai plecat în infinitul Cosmos, infinita Creație) să-ți îmbogățești cunoașterea și să experimentezi prin intenție, simțuri, gândire și acțiuni infinitele forme de existență, fiind co-creator de lumi, alături de Creatorul tău. Experiența ta este singurul mijloc prin care SURSA PRIMORDIALĂ află și-și îmbogățește cunoașterea.]

(va continua)

https://swaruu.org/transcripts/exopolitics-with-alenym-of-temmer-liberation-of-the-earth-does-not-work-as-people-expect

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu