..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 18 martie 2023

Y334 - Exo-politica cu Alenym de pe Temmer - Eliberarea Pământului NU funcționează așa cum se așteaptă oamenii (II)

Autor Gosia de la Agenția Cosmică,
Publicat 29 aprilie 2022
Traducere Const. Mihăilescu

(partea a doua) 

 

Alenym: Ideea aici este că omenirii își pun mereu speranța în eliberarea lumilor și asta sună fantastic și convenabil și ar fi o soluție rapidă, dar niciodată definitivă.

Cei care trâmbițează asemenea eliberări nu le spun niciodată oamenilor creduli ce s-ar întâmpla cu civilizația care ajută la acea eliberare.

Civilizația care eliberează lumi ajunge să fie supusă de circumstanțele complexe ale realității exo-politice din spațiu. Publicul uman nu este conștient de această problemă. De unde să știe dacă nu le spune nimeni adevărul?
Gosia: Da, nu m-am gândit niciodată la asta, da!
Robert: Interesant punct. Nu am analizat niciodată implicațiile eliberării unei planete.
Gosia: Îmi imaginez că atunci când spun asta, ei încheie un acord la nivel de Federație pentru intervenție, acțiunea nefiind doar a unei civilizații din componența federației. 

 Alenim: Așa este, dar asta nu face decât să aibă repercusiuni încă și mai serioase, căci privește un grup de civilizații coalizate, acțiunea fiind condamnată de mai multe rase.
Robert: În ceea ce privește Federația, presupun că nu se poate obține un consens, dată fiind compoziția eterogenă a Federației.
Alenim: Dacă o coaliție mare, cum ar fi Federația Unită a Planetelor, ar elibera o anume lume, intervenția va crea o mare problemă, considerându-se că un astfel de corp super politic a dobândit prea multă putere încât s-a dedat la abuzuri. Cu o asemenea situație s-ar putea să ne confruntăm chiar în prezent.
Gosia: Alenym, gestionezi foarte bine această temă a exo-politicii, probabil, ca urmare a poziției pe care o ocupi tu.
Robert: Acest subiect, văzut din acest unghi, nu a fost niciodată atins de nimeni de pe Pământ.
Gosia: Deci, ai putea spune că „eliberarea lumilor” ar aduce același tip de probleme care apar la eliberarea pe Pământ a unor țări (deși știm că nu vor elibera niciodată nimic cu adevărat).
Robert: Exact. O vedem pe Pământ la o scară diferită. Orice intervenție, eliberatoare sau nu, nu face decât să creeze probleme. Eliberarea Libiei, Irakului etc.
Alenim: Un alt punct este cel al extragerii de oameni de pe planetă. Aceasta merge mână în mână cu eliberarea lumilor. Orice eliberare prin forță este un război și războaiele creează refugiați. Însă un om sau doi extrași se pe planetă nu creează probleme deoarece indivizii sunt asimilați de populația planetei eliberatoare.
Totuși, când sunt aduși într-un număr mai mare (până în zece persoane, oricum) pe noua locație (noua planetă) acest grup va tinde să formeze clanuri, comunități separate, cu obiceiuri și preferințe diferite de comunitatea în care au fost aduși. Acolo unde ajung, comunitățile de refugiați vor avea din ce în ce mai multe revendicări, care se vor putea obține doar prin restrângerea drepturilor localnicilor, a celor care i-au primit. Acesta va fi un motiv serios de creare a unei stări de tensiune între cele două entități (colectivitatea primitoare și grupul refugiaților); așa cum s-a văzut și pe Pământ, cu migranții din Orientul Mijlociu în Europa.
Gosia: Dar influențe culturale între comunități, popoare, rase etc. au existat din totdeauna și se poate spune că ambele părți au avut de câștigat căci s-au îmbogățit cultural.
Alenym: Se întâmplă și asta. Cu toate acestea, experiența ne spune că depinde de oameni, iar că ceva îmbogățește sau nu este o chestiune subiectivă și depinde de diverși factori.

Experiența însă ne învață că inserția culturală nu este pozitivă, nu servește în mod egal celor două entități culturale.

Cei care, prin natura lor, au o agresivitate mai mare, chiar și în cadrul propriilor grupuri de refugiați, vor fi cei care își vor impune regulile asupra populației autohtone pașnice .
Nu puțini refugiați consideră că au drepturi pe care societatea primitoare ar trebui să le satisfacă, căci ar fi „drepturile ” lor legitime, printre care și acordarea autonomiei.

Toate aceste pretenții creează fricțiuni, dereglează conviețuirea pașnică care exista înaintea sosirii transfugilor. Ca să nu mai vorbim de modul în care va fi contorsionată istoria locului, peste ani, când cei asimilați vor considera că de fapt, venirea și contribuția lor la starea și nivelul atins li se datorează lor nu localnicilor care i-au primit. (nota C.M.: vezi cazul maghiarilor din Transilvania).
Gosia: Am înțeles. Alenym, care este situația cu exo-politica în Federație acum?
Alenim: Subiect dificil și foarte complex. Departe de a exista consens. Se pierde mult timp. în discuții sterile. Nimeni nu are de câștigat, toți au de pierdut.
Există însă o părere generală asupra căreia există consens: marea majoritate a lumii voastre aflată în „Matrix”, oameni care au mintea controlată de Cabala- Illuminati terestră, vor trebui să se retragă de pe Pământ, și asta se va obține numai prin moartea corpului fizic.
Eu nu mă raliez acestei idei, dar, se pare, vindecarea nu se va putea obține altfel. Acțiunea este pe rol căci constatăm că cei care vă conduc au acceptat ideea retragerii de pe Pământ a Cabalei sataniste-Illuminati împreună cu toți umanii iremediabil convertiți și supuși lor.
Gosia: Deci, oamenii culpabili, care se dezîncarnează, ar putea fi folositori, căci vor ajuta la eliberarea planetei de negativitate. Dar cum pot ajunge pe alte planete dacă se spune că pot merge doar acolo unde le permite frecvența? Neștiind despre alte lumi, vor dori să se întoarcă (reîncarneze) pe Pământ, reîncărcând astfel planeta cu negativitate?
Alenim: În principiu, cred că se va proceda mai întâi la o ridicare a frecvenței sufletelor, care va echivala cu o vindecare (ceea ce le va permite să exploreze și alte dimensiuni), după care, în cunoștință de cauză, își vor putea alege experiența viitoare (pe Pământ sau pe alte planete).

Cu toate acestea, așa cum s-a mai spus, efortul de a evolua spiritual trebuie făcut în special atunci când sufletul se află încă în corp fizic pe Pământ. (nota C.M.: este mai eficient căci  la procesul evolutiv ar participa o mai mare parte a ființei totale: corp fizic, minte, suflet, spirit). Cine crede altfel se înșală sau vrea să-i manipuleze pe ceilalți.

Gosia: Și dacă s-ar renunța la moartea corpului fizic, dar entitățile regresive ar fi alungate de pe Pământ, fără ca lumea să cunoască această acțiune, n-ar fi posibil? În felul acesta lumea, eliberată de entitățile regresive, și-ar putea urma calea evolutivă.
Robert: Asta și în virtutea faptului că omenirea, ca parte din Sursă, are tendința naturală de a evolua.
Alenym: Cât de eficientă și utilă ar putea fi îndepărtarea entităților regresive dacă umanitatea însăși le creează și le va forma din nou și din nou? Dacă umanitatea avansează, ea însăși va dizolva entitățile pe care le-au creat anterior, pur și simplu prin lipsa atenției creative. Din nou, controlul și posibilitatea de a evolua sunt la mâna omului. Este adevărat însă că mereu omul a intrat în cercuri vicioase. Duritatea vieții, obstacolele și provocările sunt cele care vor determina inspirația și motivația de a nu mai comite aceleași greșeli. Fricțiunea, contradicția, nu sunt neapărat necesare pentru a avansa, așa cum au spus Swaruus.
Gosia: Dar, așa cum a spus și Yazhi, fără aceste entități și cu monitorizare, umanitatea ar tinde spre armonie.
Alenym: De aceea sunt necesari mentorii. Fără mentori          (precum sunteți voi și alții), ar dispărea contrastul de opinie în lumea voastră. Cei emergenți în evoluție nu ar mai fi conștienți că există și alte opțiuni, alte realități, alte posibilități. Cercul vicios apare atunci când nu există diversitate ci doar același model, pe care societatea l-ar repeta mereu și mereu, făcând astfel perpetuu aceleași greșeli.

Să fie clar: Federația nu va interveni, pentru schimbarea situației de pe Pământ dar va încuraja și va privi cu simpatie eforturile de alungare a întunecaților. Oricât de crud ar părea, umanitatea va trebui să-și rezolve singură problema, chiar și dacă pentru aceasta va trebui să sufere încă și mai mult ori să treacă prin abandonarea corpului fizic..

Trebuie să vă bazați doar pe voi și pe ajutorul mentorilor umani care-i vor îndruma pe cei care vor dori să-i asculte. La modul general, omenirii îi lipsește capacitatea de a asculta mentorii care acționează pentru „trezirea” ei.

Jurisdicția cu privire la ceea ce se întâmplă pe Pământ se pierde sus, la nivelurile superioare ale birocrației Federației. Din moment ce nu se află fizic într-un loc sau într-o sală de consiliu, nici măcar nu știi cărei rase aparțin cei care iau decizii sau care sunt numele lor.
Acest lucru este agravat de utilizarea tehnologiei de prezență la distanță, care îi ajută să se ascundă. Asta pune „paie pe foc” luării în considerare a posibilității reale ca unii dintre cei de la vârf (sau toți) să fie doar un IA favorizată de existența la acest nivel a unei birocrații stufoase.
E posibil ca la acele nivele să existe o IA bineintenționată, dar care, în cele din urmă, permite atrocități, pe care le consideră ca fiind momente pasagere și inevitabile, atunci când se desfășoară procesele ample de formare a unei paradigme mai bune pentru cei implicați. Marile alunecări între lumi se adaugă birocrației și ajută la deteriorarea capacității organizatorice în rândul membrilor săi.

https://swaruu.org/transcripts/exopolitics-with-alenym-of-temmer-liberation-of-the-earth-does-not-work-as-people-expect

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu