..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 3 martie 2023

Y - 427 - Recuperarea inconștientului - comunicare de la extraterestra Yazhi Swaruu

Autor Gosia de la Agenția Cosmică,
Publicat 28 august 2022
Traducerea Const. Mihăilescu


Gosia: Yazhi, spune-ne cum se poate ieși din acordurile de percepție cu ceilalți, pentru a le forma și a le urma pe ale tale, fără a fi modelat de alții? Ce ai făcut tu ca ființă înconjurată de colectivitatea taygetană?
Yazhi: Nu este cazul meu. Pentru a nu fi în acele înțelegeri (programe), mama m-a creat în Hyperspațiu, într-o navă care se afla în acel moment în spațiul adânc. De aceea am abilitatea de a-mi face propriile reguli. Sau aproape, pentru că, totuși, sunt afectată de colectivitatea de grup taygetan și de colectivul terestru. Chiar dacă este vorba doar de adoptarea obiceiurilor și a lucrurilor care îmi plac, cum ar fi mopetele, petrecerile de aniversare etc.
Este un act de înfrângere și supunere a inconștientului. Cu cât îți amintești de mai multe din viețile pe care le-ai avut cu atât vei controla și vei înțelege conținutul inconștientului tău. De aceea este important să lucrați pentru amintirea vieților trecute. Din păcate, acest lucru este foarte greu de realizat în cazul vostru deoarece Matricea Pământului vă împiedică să vă amintiți viețile trecute, limitându-vă posibilitatea de cunoaștere și reamintire.
Permanent trebuie să vă străduiți să vă învingeți inconștientul, să-i aflați conținutul. Aceasta este sarcina voastră cea mai importantă în această viață. Însă, pentru mulți, această sarcină este imposibil de rezolvat. Cu toate acestea, trebuie să vă formați permanent intenția de a controla și înțelege tot ceea ce vă înconjoară. Un asemenea exercițiu permanent, vă va ajuta să vă ardeți karma.
Gosia: Și această decizie este suficientă? Atunci nu mai poți fi controlat de inconștient? Simt că s-ar putea să nu fie suficient, nu?
Yazhi: Este realizabil dacă convingerea ta este suficient de puternică. Toate practicile astea în care pronunți și scrii bilețele în care afirmi că revoci și arzi contracte au utilitate. [nota C.M.: scrie și lasă bilețele pe care ai scris „Anulez orice contract, orice înțelegere cu oricine, făcute în orice timp, în orice loc și în orice condiții !”. Lasă-le cât mai aproape de locul care are legătură cu acel angajament sau înțelegere (biserică, mânăstire, lăcaș sau obiect „sfânt” , ori lângă icoane, statui, cruci, altar, troiță)].

Asemenea acțiuni sunt, până la urmă, doar niște modalități prin care tu îți ții trează hotărârea de a-ți recăpăta independența față de oricine. Prin asemenea bilețele îți consolidezi puterea interioară, hotărârea de a-ți recupera puterea pe care cândva ai cedat-o altcuiva, din cauza disperării, sentimentului de neputință, lipsei de discernământ, fricii etc. Cel care va citi acele bilețele va fi în primul rând sufletul și sinele tău, care te vor ajuta să te „trezești” cu adevărat și să redevii puternic și neinfluențabil.
Gosia: Doar că suntem prinși în atâtea acorduri de percepție !! Printre acestea chiar și restricția pe care ne-o impunem de a crede că prin peretele din față nu putem trece pentru că este un obiect solid, sau abilitatea de a levita. Lucruri de genul acesta.
Yazhi: Da, să poți ajunge ca la nivelul inconștientului, peretele să nu mai fie un obiect solid ci unul prin care poți trece fără probleme. Ai face un pas înainte dacă te-ai convinge că acel perete nu există, că este doar o hologramă.

La aceasta se poate ajunge treptat, amintindu-ți că, în definitiv, orice, deci și acel zid, nu este decât o energie condensată în care opoziția (rezistența) este dată de forța de respingere electromagnetică dintre sarcinile particulelor care alcătuiesc peretele și cele care formează corpul tău. Soliditatea aparentă a unui zid sau a oricărui obiect se datorează doar respingerii magnetice simple dintre particulele atomice. Pentru că ambele lucruri, peretele și mâna, sunt pe aceeași frecvență care se manifestă ca având aceeași sarcină magnetică. Deoarece sunt în același plan, energia este încărcată cu aceeași polaritate, iar polii egali se resping; lege de bază a magnetismului: atracție și respingere.
Dacă inversezi polaritatea, acțiunea de respingere se transformă în atracție. (Acest principiu este utilizat în sistemele gravitaționale artificiale folosite la navele spațiale, unde valoarea gravitației este controlabilă). Dacă ai o polaritate neutră... o stare existențială neutră, care încorporează ființa ta, în inconștientul tău, tot ceea ce alții ar numi energie pozitivă sau negativă, pentru tine ar fi o stare neutră față de TOT.. Zidul n-ar mai exista ca energie care să ți se opună.
Aceasta revine la faptul că TOTUL există și se datorează unei anumite stări de spirit și că orice condiționare rezidă în natura profundă a atașamentelor. (a credințelor; n.m.). Ce respingi și ce accepți. Totul este minte.
Gosia: Yazhi... știu că așa este în teorie, dar de ce, practic, nu pot să trec prin zid? Înseamnă că mai am angajamente acorduri, credințe? Mi se pare că dacă realizezi ceea ce ai spus nu este suficient. Ce altceva este necesar pentru a avea acea realitate? Îmi amintesc că în urmă cu ceva timp ne-ai dat niște exerciții prin videoclipul de teleportare etc. Dar mai este ceva?
Yazhi: Inconștientul tău este încă prea puternic, așa cum ți-am arătat cu acel experiment cu Matias. Chiar și închipuindu-ți asta, simți rezistență când treci prin ușa metalică închisă, iar asta este doar imaginație. Aici e vorba de atașamentele tale.
Robert: Cum se realizează? E același lucru pe care îl faci când visezi, nu?
Yazhi: Da, pentru că ești în vis te afli într-un alt plan. Determinismul tău te urmărește pentru că, de cele mai multe ori, nu deții controlul, ci doar trăiești evenimentul, acțiunea. Altceva ar fi dacă ai și ajunge să o controlezi.
Gosia: Tu cum ai reușit să te eliberezi de acele atașamente?
Yazhi: Cu multă practică, pe parcursul mai multor încarnări și creând o matrice. Eu nu sunt un corp fizic, vă apar doar ca fiind un corp, și asta pentru a putea relaționa cu voi. Eu nu sunt de pe acest tărâm. Sunt o fiică a eterului. Am venit doar să-ți spun că și tu ești astfel și că totul restul există și se manifestă într-un fel sau altul numai datorită atașamentelor față de anumite idei.
De aceea este necesar să renunțăm la conceptele limitative ale eului și ale „Eului”, pentru că asta încetinește progresul spiritual. Ideea de a fi cineva anume te îndepărtează de întreg. La asta trebuie lucrat, pentru a renunța la acorduri și atașamente.
Dar este inutil să încerci să distrugi sau să renunți la Ego pentru că nu va fi posibil; nu în timpul unei singure întrupări. Dar acceptarea Eului tău și al altor Euri, ca parte din sine, trebuie să rămână un obiectiv.. Integrarea și acceptarea întregului, în care se regăsesc: binele, răul, frumosul și oribilul 
poate fi obținută într-o singură încarnare, dacă o dorești cu adevărat. Pentru că timpul este și un produs al minții tale, iar ideile tale sunt, de asemenea, atașamente.
Gosia: De fapt, nici eu nu mă simt un corp fizic, totuși nu pot face ceea ce faci tu. De exemplu, Yazhi, tu poți zbura ca Superman în spațiul interior al navei?
Yazhi: Pot să fac orice vreau. Cu toate acestea, nu toată lumea poate percepe ceea ce fac. Ei spun că este imaginație și asta și este. Dar imaginația este realitatea, este baza a tot ceea ce există, a tot ceea ce a fost și va fi vreodată. Este direcția fluxului de atenție a Sursei însăși.
Gosia: Dar de ce nu o pot percepe și eu? Nu vorbesc despre astral unde nu ești văzut, vorbesc despre a fi în fizic pentru ei, a fi văzut de ei în timp ce zbori.
Yazhi: Din același motiv pentru care nu puteți vedea ființele descarnate care sunt peste tot în jurul vostru și care vă înconjoară, pentru că nu este în gama voastră vibrațională care vă dictează nivelul de percepție-conștiință.(nota C.M.: din același motiv pentru care elicea unui avion o putem vedea doar atunci când nu se rotește, sau se rotește cu o viteză mică). Și aceasta este guvernată de acorduri și atașamente la idei precum Identitatea Eului. Totul pleacă din inconștientul tău, de unde îți formezi și realitatea ta. De aceea trebuie să lucrezi la inconștientul tău, la viețile tale trecute.
Există un nivel conștient al vieții tale actuale, desigur. Dar inconștientului tău, cel care formează pe cine ești tu astăzi, conceptul tău de sine despre Ego, despre Sine, sunt viețile tale trecute, iar tu ești suma tuturor acestor vieți.. De aceea, atunci când recuperezi amintirea vieților trecute, nu-ți schimbi identitatea, nu te modifici, doar te face să înțelegi de ce ești așa cum ești și cine, de fapt, ești.
Gosia: Tocmai de aceea Matias vrea să-și amintească, să înțeleagă că este mereu ceea ce a fost. Dar, așa cum spui, este important să ne amintim.
Yazhi: Poți foarte bine să fii fericit dacă-ți amintești, cel mult ceea ce ai făcut cu o săptămână în urmă. Dacă însă bagajul tău de amintiri se extinde pe perioade mai lungi sau foarte lungi, cu siguranță vei găsi și situații care te-au făcut nefericit. De aceia, probabilitatea de a-ți găsi liniștea și mulțumirea este mai mică atunci când cercetezi bagajele mai multor vieți, mai multor experiențe.
Gosia: Te poate face fericit dar nu te vei înțelege pe tine însuți, și nu vei putea elibera inconștientul. Sunt mulți oameni fericiți, deși nu pot trece prin pereți. Oare neputința de a-ți aminti îți limitează șansele de a-ți elibera inconștientul?
Yazhi: Nu este neapărat necesar să ne amintim totul pentru a realiza acest lucru, dar trebuie să renunțăm la atașamente. Acceptă lucrurile așa cum sunt, chiar dacă nu poți trece prin pereți. Pentru că pentru a reuși să faci asta ar trebui să-ți amintiți nenumărate vieți anterioare pentru a reseta lanțul lung al atașamentelor specifice.
Pentru că a dori să încalci astfel de acorduri poate deveni o obsesie, (un alt atașament față de ideea că trebuie să realizezi asta pentru a fi o ființă completă, o ființă eterică, extrem de spirituală... deci fericită).
Pentru că, până la urmă, singurul lucru pe care fiecare îl cauți este să fie cu adevărat fericit. Ei vor spune altfel, dar nevoia cea mai elementară a ființei lor, a întregii lor existențe de la nivelul lor inconștient - suma tuturor acelor încarnări trecute, este să fie fericiți. Și nu ai nevoie de mai mult decât să renunți la tot, chiar și la ideea de a trebui să muncești pentru a renunța la tot.
Gosia: Nu cred că este cazul meu deoarece eu sunt fericită, totuși, tare aș vrea să am abilitatea de a trece prin zid, de ex. În sinea mea simt că aș putea dar, dacă încerc, nu-mi iese.
Yazhi: Ești la un nivel, dar nu în interior. E ok la nivelul tău existențial terestru, dar dacă ai fi complet „fericită” nu ai face videoclipuri pentru a „trezi” omenirea. Asta „te face fericită” pentru că ai ideea că înseamnă ceva important. Și asta îți întărește ideea că asta e calea spre fericire; dar poți foarte bine să fii fericită mâncând o acadea picantă de ananas și atât.
Gosia: Dar chiar înainte de a face videoclipuri mă simțeam fericită. În unele situații, poate chiar mai mult. Acum parcă mă simt mai obosită. Deci nu cred că fac acestă muncă pentru a fi fericită. Dar îți înțeleg punctul de vedere.
Yazhi: Ești fericită doar când ești în Eter și știi că ești întreagă.
Vorbești despre niveluri comparative de fericire, Gosia. Valabil da, dar eu vorbesc de fericirea deplină, cea care te învăluie ca o pătură caldă și-ți dă senzația că ești totul, ai totul și poți să te  afli oriunde vrei să fii.
Gosia: Da. Eram fericită și înainte, dar în interior ceva încă mă chema să mai caut, pentru a sluji cu adevărat și total „cauza”.
Yazhi: Fericirea ta nu este completă, pentru că știi că poate fi mai mult.. Și nu poți fi pentru că nu te simți fericită când îți amintești că mai există undeva, de ex., niște mogâldețe (cățeluși), care îngheață în frig.
Gosia: Renunți la multe lucruri nemaiamintindu-ți de ele. Are sens ceea ce spun?
Yazhi: Da, asta am vrut să spun mai sus. Dar, pentru a fi complet liber de atașamente limitative de care, de obicei, majoritatea oamenilor nu pot scăpa, trebuie să renunți la tot și, în același timp, să încorporezi totul. E ceea ce am descris mai sus ca fiind neutru magnetic, pentru a trece prin pereți. Ar fi să încorporezi mereu tot ce poți și, în același timp, să renunți la tot (adică să nu ai atașamente față de nimic). Aceasta înseamnă să înțelegi tot și să accepți totul, fără a judeca pe cineva.
Gosia: Yazhi, consideri amintirea ca pe un pas necesar, sau nu?
Yazhi: Acolo unde ești, nu este necesar. Ideea este: NU RESPINGE NIMIC, ÎNCORPOREAZĂ TOTUL !
Gosia: Eu simt că a nu-ți aminti este echivalent cu a renunța.
Yazhi: Totul se reduce la asta, da. Deoarece, pentru a mai pune ceva în pahar, trebuie ca mai întâi să mai golești din el. Evident că depinde și de cât de mare e paharul.

https://swaruu.org/transcripts/breaking-down-of-the-unconscious-break-the-perception-agreements-yazhi-swaruu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu