..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

marți, 7 martie 2023

Y- 327 - DESPRE NIBIRU - MOISE ȘI TABELELE LEGII - informații de la extraterestra Swaruu (9)

Autor Robert de la Agenția Cosmică
Publicat 15 martie 2019
Traducere Const. Mihăilescu


Robert: Bună, Swaruu! Ce mai faci?
Swaruu (9): Bună, Robert! Sunt foarte bine și fericită să fiu din nou în comunicare cu tine. Ce mai faci?

Robert: Mulțumesc!
Swaruu (9): Tocmai am terminat de vizionat cel mai recent videoclip al tău. E excelent și-ți mulțumesc, Robert.
Robert: Mulțumesc, Swaruu. Interacționăm intens cu  cititorii. Am să fac o listă de întrebări.
Swaruu (9): Ok. Trebuie să fac un comentariu important despre Nibiru, care să clarific definitiv problema.
Robert: Foarte bine.
Swaruu (9): Nu va dura mult.
Robert: Ai tot timpul, Swaruu.
Swaruu (9): Bazându-se atât pe comunicările noastre, cât și pe înregistrări de pe Pământ, folosind cercetările venite de la Jordan Maxwell și Michael Tsarion (surse terestre), pe sursele și înregistrările taygetane, au loc confirmări ale unor cercetători într-un procent important.
Tiamat, planeta distrusă acum 12.500 de ani, era o planetă foarte mare și era mai aproape de Pământ decât este Marte astăzi, așa cum am discutat deja. Era o planetă de apă cu puține insule astfel că reflecta puternic razele solare. De altfel de aici a apărut mitologia existenței a doi sori în acest sistem.
(Cuvântul DEZASTRU provine de la DES = a șterge, a distruge, a anula și ASTRU = STEA. Cuvântul CATASTROFĂ vine din compunerea cuvintelor CATA și DESTRUY (distrugere).
Din acea planetă distrusă s-a format centura de asteroizi.

În ceea ce privește planeta Nibiru (Hercubulos) aceasta nu va mai reveni. Savanții moderni pur și simplu nu cunosc toate faptele și fac presupuneri pe care le lansează drept certitudini. Doar argumentarea și concluziile celor doi savanți menționați mai sus sunt corecte. Așa cum am mai menționat, NASA sau JPL, cumulează masa a trei obiecte mai mici și mai îndepărtate care lipsesc, pentru a explica mișcarea acestui Sistem Solar, deoarece lipsește unul din ecuație. Acesta este răspunsul oficial și definitiv din partea noastră în ceea ce privește problema Nibiru.
Robert: Mulțumesc din nou, Swaruu. Aceste răspunsuri îmi certifică faptul că într-adevăr tu exiști. De fapt, confirmarea nu era necesară pentru mine, care sunt convins de existența voastră, ci pentru cei care încă se mai îndoiesc. Mulțumesc din nou, Swaru.
Swaru (9): Întotdeauna vor exista necredincioși. Lucrurile trebuie legate, adunând și analizând mesajele noastre care arată clar că voi nu recepționați transmisiuni pământene.
Robert: Bine. O întrebare legată de Nibiru, există și Nemesis? Mulțumiri.
Swaruu (9): Nu. Pentru noi, este o altă variantă a aceluiași corp ceresc.
Robert: Voiam să lămurim această problemă care provoacă temeri populației. Mulțumiri.
Swaru (9): Acea pitică maro care nu s-ar vedea, oricât de maro ar fi, ar fi văzută de pe Pământ, sau din orice punct al Sistemului Solar, dacă nu s-a prăbușit cumva în ea însăși într-o gaură neagră. Teoria stelelor care se prăbușesc poate fi susținută doar în 3D. Asta e tot.
Robert: Răspunsurile tale sunt foarte bine structurate și ușor de înțeles de toată lumea.
Swaru (9): Potrivit lui Michael Tsarion, există o mare traumă în psihicul ființei umane care explică multe lucruri despre comportamentul său schizofrenic. El spune că trauma provine de la un cataclism pe care îl leagă de distrugerea lui Tiamat și de potopul care a urmat; și poate avea dreptate. Dar această traumă vine de mai din urmă și constă în faptul că a fost o rasă persecutată, ajunsă în pragul disperării din cauza rasei reptiliene.
Robert: Da, acest lucru poate fi adevărat, într-un fel fiind înregistrat în memorie sau în altă parte a oamenilor. Mulțumesc din nou.
Swaruu (9): Da, mai precis în ADN, determinând un comportament comun de repulsie față de șerpi.
Robert: Da, e amuzant, sunt animale respingătoare.
Swaruu (9): Pentru societățile antice, bazate pe o influență puternic reptiliană, cum ar fi Egiptul antic, hieroglifa care reprezintă femeia este un șarpe. Ea provine din emblema caducelului, care e reprezentat printr-un șarpe, ca într-un lanț de ADN, pentru că femeia este responsabilă genetic cu procrearea.
Grădina Edenului este o reprezentare simbolică a unui alt eveniment.

Adamii și Evele rasei adamice încercau să limiteze genetic reptilele invadatoare, ai căror sclavi erau, fără să știe că sunt, și erau goi în Grădina Edenului, Atlantida; goi nu de haine, ci goliți de conștiință. Îi dă Evei mărul, rodul cunoașterii, simbolizat din același motiv și pe unele calculatoare.
Robert: Ce interesant, Swaruu, totul are logică. Mulțumiri.
Swaruu (9): Acest lucru este bine documentat, nu sunt teorii nebunești.
Robert: Mulțumesc. Nu am mai auzit niciodată asta.
Swaruu (9): Pot da detalii zile întregi despre asta.
De asemenea, ceea ce este în spatele lui Moise și a exodului s-a întâmplat, dar nu așa cum vi se povestește..Dar eu pierd mult timp și poate ai întrebări pentru mine.
Robert: Nu, Swaruu, ceea ce îmi spui este foarte interesant. Te rog continua. Mulțumiri.
Swaru (9): Mai bine întreabă-mă despre ceea ce ți-ai propus și apoi vom continua pe tema asta, care e mult prea vastă.
Robert: Voiam să te întreb despre Moise. Ce s-a întâmplat pe Muntele Sinai?

Swaruu (9): De fapt Moise era Akhenaton care și-a impus monoteismul solar, cultul lui Aton, cu 1400 de ani î.Hr.; poporul egiptean și Marele Preot, care erau foarte toleranți, au ajuns să-l alunge pe faraonul Akhenaton și pe adepții săi, nefiind de acord cu impunerea lor.

De acolo a apărut multă confuzie dar, se pare că ceea ce s-a întâmplat pe Muntele Sinai era în legătură cu echipajul unei nave reptiliene, situație neclarificată exact.
Deschiderea mării este un alt simbolism care se referă la plecarea în străinătate, când oamenii expulzați din Egipt s-au stabilit în alte locuri, precum Grecia și Italia, ei devenind întemeietorii Romei, povestea lui Romulus și Remus.
Personajele din Biblie proveneau din linii de sânge regale și elita bogaților din Roma. Aceștia, mai târziu, în timpul creștinismului, au fost folosiți ca „păpuși” cu nume ușor schimbate. Regele Solomon e sinonim cu Regele Soare sau Regele de Aur care se închina Soarelui..
Crearea creștinismului se bazează în principal pe legendele celtice și egiptene, așa că ambele locuri nu sunt promovate în cercetări istorice din interes de mușamalizare.

Iosif a fost îngrijitorul lui Akhenaton iar aceste înregistrări erau în posesia druizilor irlandezi care au o relație foarte strânsă cu Egiptul. Foarte puțini oameni știu acest lucru, acesta fiind motivul exterminării druizilor în nordul Europei și în Insulele Britanice. Cuvântul „iudaism” provine din „druizm”
Robert: Swaruu, se spune că ADN-ul faraonilor era celtic.
Swaruu (9): Corect.
Robert: Am citit asta într-un articol.
Swaruu (9): Ok.
Robert: Erau albi cu părul roșu. Mulțumesc pentru lecția de istorie. Mi-a plăcut mult.
Swaruu (9): Cei care s-au refugiat din Atlantida, după potop, au ajuns în zonele muntoase ale Irlandei de Nord și Scoției.
Suprimarea credințelor politeiste ale Egiptului a urmărit suprimarea cultului zeițelor Nefertiti, Isis, Sara, Cleopatra, Mut, Sekmet etc., etc., și impunerea cultului solar masculin. Acest lucru se întâmpla și ca răzbunare împotriva femeilor; tot ce era feminin era oprimat de Cabală, care se afla și în spatele lui Akhenaton și a agendei sale monoteiste, ca răzbunare pentru că lemurienii-taygetani eliberaseră poporul adamic. Desigur, în scripturi ei vor întoarce totul pe dos spunând că Adam trăia într-un paradis. Da, un „paradis” sclav și ignorant.
Robert: Ceea ce spui rezonează cu convingerile mele, absolut totul. Mulțumesc!
Swaruu (9): Anukis și Satis erau femei. Cuvântul geneză înseamnă „din genele lui Isis”.
Robert: Swaruu, tăblițele cu cele 10 porunci, care i-au fost date lui Moise, erau reale?
Swaruu (9): Nu credem că i-au fost date lui Akhenaton de către cei de pe navă. Mai degrabă Akhenaton, fiind unul dintre ei, a venit cu ideea tăblițelor. Aceasta este prima fază a creării unei noi religii în scopul controlului populației. Dar era de o natură foarte elementară. Se spune că au fost puse în Chivotul Legământului.
Acest lucru nu are sens pentru noi, deoarece chiuvoții sunt depozite sau locuri în care se păstrează tot ADN-ul tuturor speciilor unei planete. În mod similar, arca nu era doar o cutie frigorifică pentru că avea sisteme de autoprotecție foarte avansate. Chiuvoții nu erau de fabricație reptiliană, erau taygetani, iar emblemele îngerilor de deasupra, cu aripile atingându-se, sunt embleme taygetane.
Există trei linii cu ADN-ul Pământului. Prima este grav deteriorată și credem că nu mai funcționează, iar ADN-ul este distrus. Arca respectivă se află în posesia SUA, în Zona 51. A doua se află la baza „Vladivostok” a Rusiei de la Polul Sud și este în funcțiune. Iar a treia este aici, la noi.
Robert: Mă bucur că este la voi. Cea de la baza rusească la ce folosește, mai exact?
Swaruu (9): Este gata de activare dacă va fi necesar. Este un sistem de protecție pentru tot ADN-ul de pe planetă. Nu doar cel din interiorul chivotului. Aceasta înseamnă că îi protejează pe locuitorii planetei, motiv pentru care se spune că armata care va avea arca în fața sa va fi invincibilă. Acum Rusia o are pe Pământ iar noi o avem aici. Amândoi chiuvoții lucreză în tandem. Tehnologia sa este de ultimă generație și este o tehnologie foarte înaltă.

Din acest motiv avem certitudinea că nu vor fi războaie atomice sau alte catastrofe globale, doar regionale; dar se lucrează și pentru suprimarea acestor posibilități.
Robert : Mulțumesc, din nou. Swaruu, alimentele transgenice modifică ADN-ul consumatorilor?

Swaruu (9): Da, alimentele modificate genetic modifică ADN-ul. Acesta este adevăratul lor scop, dar au nevoie de o componentă de declanșare sau de o conștiință care să le activeze. Acea componentă a conștiinței este transmisă populației cu ajutorul controlului mental al Matricei sau prin acceptarea unor recomandări în materie de sănătate, în special. Este, de asemenea, și motivul intrării în activitate a vulcanului Kilauea, din ultima perioadă.
Robert: Poți detalia? Ce se întâmplă? Lumea e îngrijorată.
Swaru (9): Activitatea acelui vulcan e acum accelerată prin creșterea artificială a presiunii în interior scop în care se folosesc tehnologii HAARP negative, aceleași care au fost folosite și pentru producerea cutremurelor din Japonia,  Mexic și Nicaragua. Prin producerea acestor cutremure, întunecații urmăresc să provoace mai mult haos, conflicte, instabilitate. La origine, acestea sunt, de fapt, procese naturale ale Pământului dar sunt activate prin tehnologie în diverse scopuri și momente. Dieslientiplexurile Arcturian și Andromedan sunt foarte implicate în prevenirea și inversarea sau anihilarea efectelor negative, inclusiv a celor legate de contaminarea radioactivă ionizantă.
Robert: Da, mulțumesc foarte mult, Swaruu. A fost o zi excelentă. Pa! Mulțumiri !
Swaru (9): Mulțumesc și eu, Robert. Până mâine la aceeași oră. Mulțumesc de colaborare.

https://swaruu.org/transcripts/informacion-importante-sobre-nibiru-moises-y-las-tablas-de-la-ley-swaruu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu