..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 26 februarie 2023

Y451- Cutremurele din Turcia - scurtă conversație cu Yazhi Swaruu

Auto Gosia de la Agenția Cosmică,
Publicat 22 februarie 2023
Traducere Const. Mihăilescu

Gosia: Yazhi, știi de cutremurele din Turcia?
Yazhi: Da, CIC știe deja că a fost un cutremur provocat de om printr-o undă de șoc.  

Gosia: Bine, și de ce acolo?
Yazhi: Nu am datele complete, dar a fost un act de pedepsire a Turciei care nu s-a aliniat dorințelor Cabalei.
Robert: A lăsat o amprentă? Ei spun că un nor ciudat a apărut pe cerul Turciei, înainte de cutremur.
Yazhi: Unde de șoc intenționat create au dus la producerea cutremurului, dar Cabala, prin reprezentanții ei pământeni, va abate lumea de la înțelegerea adevăratei cauze, susținând că s-a produc din cauza vaporizării apei din atmosferă, care ar fi creat curenți puternici etc., etc.

 

Gosia: Ce reprezintă imaginea de mai sus? Este o navă?
Yazhi: Nu, doar o concentrare de energie. Cu alte cuvinte, energie concentrată a fost direcționată în zona Turciei asupra plăcilor tectonice care s-au mișcat. Deși, oficial, se explică faptul că deplasarea plăcilor tectonice a eliberat puternice fascicule de energie care au format acel nor curios. Adversarii n-ar putea avea date pentru a explica producerea cutremurului.
Gosia: Dar faptul că turcii nu cunosc adevărata cauză și faptul că au fost pedepsiți, mai poate avea vreo eficiență pentru Cabală?
Yazhi: Câțiva din Conducerea Turciei cunosc, numai populația nu cunoaște. La nivelurile înalte ale Turciei, al societăților secrete aflate în spatele factorilor de decizie guvernamentală, se cunosc cauzele și motivele.
Gosia: Bine. Deși nu prea cred că acestora le pasă prea mult de suferința populației.
Yazhi: Le pasă, dar în sensul că pot accentua sacrificiul prin ritualuri. Ca în cazul scufundării Titanicului, căderea turnurilor din 9/11.
Gosia: În ce sens mai precis? Cine a sacrificat oamenii? Ei înșiși, Cabala turcească?
Yazhi: Cabala de la vârf, cea care controlează Pământul, și care e plasată exact acolo unde se termină umanul și începe nivelul de control al Matricei, nivelul non-uman (nota C.M.: zona inferioară a dimensiunii 4D). Ceea ce cred oamenii nu contează, lumea vede și se confruntă cu seismul pe care-l crede natural sau „pedeapsă de la dumnezeu”. Cabala însă vede în acest eveniment tragic un exercițiu, o manifestare a puterii ei și un act prin care a reprimat nesupunerea, folosind, în acest scop, tehnologia de care dispune pentru producerea de cutremure. (La fel de artificial a fost și cutremurul din Mexico City, toate petrecându-se în aceeași zi și lună, dar în ani diferiți).
Robert: Cu certitudine că inițiatorii nu empatizează deloc cu umanitatea.
Yazhi: Da, și nici măcar nu sunt din aceeași specie, dar au în comun sadismul și lipsa compasiunii.
Gosia: Totul este atât de complicat! Decizii care se iau la diferite niveluri și ne țintesc pe noi, cei de jos, din 3D. Se pare că e o regulă ca cei din niveluri de putere superioară să-i poată pedepsi pe cei din nivelurile inferioare (plebea)
Yazhi: Așa e, Cabala se răzbună pe cei care dețin puterea într-o anumită țară, prin reprimarea și provocarea suferinței marii mase a populației de jos. Distrug suprastructura, resursele materiale și umane. Cabala dar și conducătorii umani, politici și administrativi, ai țărilor, nu văd în oamenii de rând decât resurse care pot fi manipulate și, la nevoie, suprimate.
Robert: Dar, până la urmă, totul nu este decât o reflectare a gândirii și comportamentului uman. Ce lecție am putea primi din toate acestea. la nivel metafizic?
Yazhi: În sine, nu oamenii obișnuiți au fost vizați (deși, în realitate, fizic și mental, ei suportă consecințele). Lecția a fost administrată conducătorilor, factorilor de decizie ai Turciei, care își pot pierde privilegiile, posturile, încrederea populației care se poate revolta. (nota C.M.: la un cutremur, o inundație, etc. nu palatele conducătorilor se dărâmă ci casele celor mulți, drumurile și terenurile se surpă. Când drumul se strică, ori calea ferată devine de nefolosit, conducătorii ajung acolo unde doresc cu elicopterul, ori cu avionul etc).

Avertismentul pentru cei care conduc Turcia sau Siria a fost: „Nu faceți așa cum dorim noi, vă distrugem țara !

Robert : Se pare că este o lecție nu numai pentru Turcia și Siria, ci și pentru toată lumea. Pentru ca toată lumea să se supună.
Yazhi: Și pentru alți conducători care sunt avertizați:” Vedeți ce a pățit Turcia și Siria? Asta vă așteaptă și pe voi, dacă nu faceți ceea ce vă cerem!”
Cei care controlează cu adevărat fiecare țară știu că cutremurele sunt doar unul dintre instrumentele lor de control.

https://swaruu.org/transcripts/earthquake-in-turkey-short-conversation-with-yazhi-swaruu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu