..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 25 februarie 2023

Y15 - EXISTANȚA ÎNGERILOR; BIG BANG -ul - Conversație cu pleiadiana Swaruu (II)

Autor Robert
Publicat 26 octombrie 2018
Traducere Const. Mihăilescu
(partea a doua) 

Robert: Următoarea întrebare: Fiecare univers are propria sa lume și o latură spirituală eterică?

Swaruu: Totul este un întreg, nu există mai multe universuri (nota C.M.: există un singur COSMOS dar, cu siguranță, există mai multe supra-universuri și încă și mai multe universuri- locale; este similar cu suprafața Pământului care este împărțită în zone geografice - continente iar acestea , la rândul lor, sunt împărțite în țări. Asta nu înseamnă că granițele sunt create din ziduri și că de o parte si de alta a graniței ar fi alt sol, altă materie. Împărțirea planetei este convențională. În ceea ce privește dimensiunile/densitățile, trecerea de la o densitate la alta este treptată, graduală. Densitățile/dimensiunile sunt create și au delimitări date de valoarea frecvenței de vibrație ).

Totul depinde de nivelul vibrațional al percepției individuale (nota C.M.: este ca în cazul acuității vederii fiecărei ființe: unii văd mai departe, alți la o distanță mai mică. Continuați acest raționament: cel care vede mai departe observă relieful, pomii, clădirile, etc. aflate la mai mare distanță, în timp ce cel cu vedere mai scurtă nu le mai vede, nu-i „bate” ochiul până acolo. Asta nu înseamnă că acolo acei pomi, acele clădiri nu mai există. Tot astfel și cu dimensiunile/densitățile: noi, cei din 3D, nu vedem ce este în 4D, 5D etc. deși și acolo există pomi, ființe, clădiri etc; desigur, nu aceleași ca la noi, dar ele există și nu numai atât, dar pot ocupa același spațiu ca și 3D-ul nostru. Pentru că ceea ce există în 3D este mai grosier, mai material; ceea ce există în dimensiunile superioare - 4D, 5D, - poate ocupa chiar spațiul în care ne aflăm noi, poate să ne întrepătrund, fără ca noi să conștientizăm aceasta. Un exemplu de toată lumea cunoscut: suntem în casă, înconjurați de ziduri și geamuri, poate nici nu mai auzim ce este afară, dar, dacă pornim aparatul de radio, sau telefonul mobil putem recepționa o lume. De ce? Pentru că undele purtătoare de imagini sau voce au frecvențe de vibrație mult mai ridicate iar trecerea lor prin zid nu este niciun impediment).

Totuși, înțeleg că ceea ce vrei să știi este că dacă cineva moare într-un anumit interval de densitate, unde se duce sufletul său după ce moare (corpul fizic) ?

Încă o dată, depinde de frecvența fiecărui suflet/spirit.

Cei care au trăit pe Pământ, rămân, în general, în astralul inferior sau în acel astral care corespunde vibrațional cu 4D-ul în care sufletul ieșea de fiecare dată când corpul și mintea fizică se odihneau. Deci, de regulă, sufletul ieșit din corpul fizic al celor care au trăit în 3D, pleacă în 4D (nota C.M.: tărâmul numit de Matei Ward NIRVANA), cei care au trăit în 5D, pleacă, după moartea corpului, în 6D, s.a.m.d. Dar sufletele pot urca încă și mai sus, în planuri superioare, aceasta depinzând de nivelul vibrațional (conștiința) pe care o aveau în timpul vieții în corp, mai ales în ultimele clipe ale vieții.

Robert: Swaruu, o întrebare: spiritele Pământului ar putea urca în 5D ?

Swaruu: Din perspectiva lor individuală se manifestă așa cum doresc, conform propriilor idei, mulți pecepându-se ca având un corp, și de aceea nu pleacă. Ei nu pot urca în 5D din cauza propriilor idei limitative. Dacă nu le au, se pot ridica în 5D, sau mai sus. După cum am spus întotdeauna, singura limitare este cauzată de ideea că ești limitat.

Robert: Da, ai dreptate, prin mesajele tale ne amintești acest adevăr.

Swaruu: Amintiți-vă că cu cât densitatea este mai mare (dimensiune superioară), cu atât ideile se transpun mai repede în realitate. Multe spirite cred, în continuare, ca mai au un corp, chiar dacă, în realitate, nu-l mai au. Ideea că existența lor este asigurată numai atunci când și-au asumat un corp îi face să trăiască cu această iluzie.

Robert: O altă întrebare: Îngerii, Arhanghelii și Heruvimii există sau sunt doar o invenție a New Age? Dacă da, în ce densitate sau densități se află aceste entități? Cine sunt ele?

Swaruu: Din punct de vedere strict teologic (bazat pe Biblie), ele sunt invenția celor care au creat creștinismul, în diferite interpretări și reprezentări. Mai de grabă sunt personificări ale unor foști oameni cu calități deosebite.

Robert: Swaruu, ce știi despre această poză pe care o am în mână (vezi videoclipul!) ? Noi o cunoaștem ca reprezentând o străveche bătălie imortalizată într-un tablou german datând, se pare, de prin 1561 la Nürnberg. Ți-e cunoscută ? Te întreb cunoscându-ți posibilitatea de a călători în timp.

Swaruu: Reprezintă Bătălia pentru eliberarea Alpha Centauri; imaginile au ajuns și pe Pământ. Deși denaturat, marele triunghi negru reprezintă chiar marea navă spațială pe care mă aflu eu acum.

Robert: Care este diferența dintre o linie temporală alternativă, o realitate alternativă și un univers alternativ?

Swaruu: Eu le văd ca fiind același lucru, doar cu o concentrare sau o atenție diferită. Cronologia apare în funcție de nivelul de concentrare asupra producerii evenimentelor. Realitatea alternativă, ca idee globală, a ceea ce este perceput sau trăit din punctul de vedere al conștiinței în cauză. Universul alternativ ar reprezenta globalizarea celor de mai sus și a tot ceea ce este perceput în acel areal de către ființa care împărtășește aceeași frecvență de percepție.

Robert: Câte universuri există?

Swaruu: Universul în care se regăsește întreaga creație este unul singur (nota C.M.: COSMOSUL). Însă universurile locale ar fi fracțiuni din marele Univers., SURASA Primordială, Întregul.

Robert: Am o ultimă întrebare: planetele aparțin unor sisteme solare care, la rândul lor, aparțin unor galaxii, iar galaxiile sunt cuprinse în univers. Mai departe, Universurile, de ce aparțin?

Swaruu: De Eter, de SURSĂ. Nu există cuvinte pentru a descrie aceste lucruri. Nu a existat Big Bang-ul, nu a început niciodată și nu se va sfârși niciodată... Doar este, nu se schimbă. În același timp, schimbarea este singura..... constantă a creației... Dar nu Universul se schimbă, ci percepția observatorului care, experimentând, își crește cunoașterea și conștiința.

Robert: Mulțumesc, Swaruu. Încheiem aici.

Swaruu: La revedere, Robert.

https://swaruu.org/en/transcripts/existen-los-angeles-hubo-big-bang-preguntas-y-respuestas-swaruu-de-erra

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu