prin Lascu Eleonora
600 de mii de androgini nemuritori, toate lucrate din ADN masculin jwish. Acesta a fost planul de 2.500 de ani și se va îndeplini exact la timp...
„Unitate de uter artificial” terifiantă, unde părinții pot alege trăsăturile copilului lor
EctoLife poate crește până la 30.000 de bebeluși pe an, iar părinții își pot alege trăsăturile copiilor dintr-un meniu. Laboratorul a apărut după cincizeci de ani de cercetare și este o creație a lui Hashem Al-Ghaili din Berlin.
Science-fiction este pe cale să se potrivească cu realitatea, deoarece a fost anunțată prima „ facilitate pentru uter artificial ” din lume – unde vei putea alege caracteristicile bebelușului tău dintr-un meniu.
EctoLife, creația lui Hashem Al-Ghaili din Berlin, un biotehnolog și comunicator științific, este un concept bazat pe peste cincizeci de ani de cercetare științifică revoluționară.
Teoretic, vor putea crește 30.000 de bebeluși pe an în laboratorul lor, iar Al-Ghaili crede că facilitățile ar permite cuplurilor infertile să conceapă un copil și să devină adevărații părinți biologici ai propriilor lor urmași.
Dar ei intenționează să ofere și un „Pachet Elită”, care să vă permită să modificați genetic embrionul înainte de a-l implanta în uterul artificial - cu totul, de la culoarea ochilor și a părului până la putere, înălțime și inteligență.
Hashem explică: „Vă prezentăm EctoLife, prima unitate de uter artificial din lume, care este alimentată în întregime cu energie regenerabilă.
„Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, aproximativ 300.000 de femei mor din cauza complicațiilor sarcinii .
„Uterul artificial EctoLife este conceput pentru a atenua suferința umană și pentru a reduce șansele de cezarială.
„Cu EctoLife, nașterile premature și cezaranele vor fi de domeniul trecutului.”
Hashem susține că oferă și o soluție pentru femeile cărora li s-a îndepărtat uterul chirurgical din cauza cancerului sau a altor complicații.
El crede, de asemenea, că ar putea „ajuta” țările care suferă de o scădere severă a populației, inclusiv Japonia, Bulgaria, Coreea de Sud și multe altele.
Hashem crede că tehnologia este deja disponibilă și doar constrângerile etice împiedică conceptul de la realitate.
El spune: „Fiecare caracteristică menționată în concept este 100% bazată pe știință și a fost deja realizată de oameni de știință și ingineri.
Singurul lucru rămas este construirea unui prototip prin combinarea tuturor funcțiilor într-un singur dispozitiv.
„În ceea ce privește intervalul de timp, depinde într-adevăr de liniile directoare etice. În prezent, cercetarea asupra embrionilor umani nu este permisă peste 14 zile.
„După 14 zile, embrionii trebuie distruși din motive etice.
„Dacă aceste restricții etice sunt relaxate, o acord cu 10 până la 15 ani înainte ca EctoLife să devină utilizat pe scară largă peste tot.
„Adăugați la cei cinci ani de conștientizare și educație publică pentru a ajuta oamenii să devină mai receptivi la tehnologie.”
Facilitatea dispune de 75 de laboratoare înalt echipate, fiecare putând găzdui până la 400 de păstăi de creștere sau uterce artificiale.
Fiecare pastă este concepută pentru a reproduce condițiile exacte care există în interiorul uterului mamei. O singură clădire poate incuba până la 30.000 de copii crescuți în laborator pe an.
Păstăile sunt echipate cu un ecran care afișează date în timp real despre progresul dezvoltării bebelușului. Datele pot fi vizualizate și prin intermediul unei aplicații pentru telefon.
https://www.facebook.com/photo/?fbid=3350643148485342&set=pcb.3350643228485334
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu