..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

marți, 6 decembrie 2022

Cum „se construiește” o inimă sănătoasă?

Au descoperit cum să ajute sângele să circule nestingherit

Dacă inima se oprește, ne oprim și noi. Deteriorarea ei are loc atât de insesizabil și insidios, încât literalmente în fiecare secundă unul dintre noi este în pericol. Și, în loc să o ajutăm, noi împovărăm și mai mult acest organ atât de prețios – cu griji, sedentarism și mâncare proastă, și ne dorim ca ea să ne slujească mulți ani de acum. Cu o asemenea „atitudine” – e foarte greu de realizat.

Ne vom trezi?
Cu toate acestea, există modalități prin care sângele poate circula nestingherit, iar inima să fie în siguranță, și asta nu neapărat cu medicamente din „artileria grea”. În comunitatea medicală este cunoscută o metodă mult mai blândă, care este și mai eficientă atunci când este utilizată din timp. Toate acestea într-un produs natural. Recunoscut chiar și de cardiologi ca un ajutor al inimii, uleiul din creveți din apele adânci ale Antarcticii, cunoscut și sub numele de ulei de krill, a ajuns în țara noastră în anul 2013 sub numele de Visilife. Trei dintre avantajele sale îl trimit direct în locurile fruntașe ale listei de produse pentru ajutor cardiac. Iată care sunt:

Inimă sănătoasă: Pasul 1 – „Stoparea ruinelor“

  Stabilizarea tensiunii pe termen lung îmbunătățește starea și rezistența vaselor de sânge

La fel ca apa dintr-un râu, al cărui debit normal poate fi îngreunat de eroziunea malurilor, la fel și sângele nostru se poate „împotmoli” din cauza slăbiciunilor vaselor de sânge. Epuizate de „otrăvurile” (radicalii liberi) care circulă zilnic prin corpul nostru, ele au nevoie să fie stabilizate pentru a putea asigura „o albie” sănătoasă pentru ca sângele să circule nestingherit.

Dozat cu precizie în capsule și cu o putere de 2000 de ori mai mare chiar și față de cel mai popular antioxidant – vitamina C – uleiul Visilife face exact asta. Curăță organismul de otrăvurile acumulate, suprimă inflamațiile și abia atunci devine posibilă recuperarea și menținerea sănătății inimii și a vaselor de sânge.

Inimă sănătoasă: Pasul 2 – „Desfundare“
Atunci când straturile sunt deja depuse pe albia unui râu, blocajele și vadurile neplăcute încep să incomodeze. La fel se întâmplă și cu sistemul nostru circulator. Vinovatul pentru acest lucru este bine-cunoscut deja – colesterolul mărit, care în multe cazuri poate fi fatal.

Puterea uleiului Visilife da a acționa ca așa-numita dragă și de a curăța colesterolul „rău” provine din asemănarea completă dintre acizii grași omega-3 conținuți de acesta și cei din corpul uman. Acest lucru îi asigură o absorbție cu 50% mai bună și un efect de două ori mai rapid. Deoarece influențează în mod pozitiv profilul nostru lipidic chiar și atunci când este administrat doar pe o perioadă de 3 luni, uleiul de Krill din Visilife este recomandat pentru „hrănirea” inimii și a întregului sistem circulator pe termen lung și în mod regulat. Reglarea colesterolului în acest fel îi permite sângelui să circule liber, fără pericolul blocajelor.

Inimă sănătoasă: Pasul 3 –„Consolidare și întreținere“
Dacă îi întrebați pe experții în domeniu ce urmează după desfundarea unui râu, vă vor răspunde în unanimitate: consolidarea malurilor. Dacă îi întrebați pe cardiologi ce trebuie făcut după corectarea nivelului colesterolului, ei vă vor spune același lucru, dar cu alte cuvinte – menținerea unor vase de sânge sănătoase. În acest scop, în ambele cazuri, este nevoie de un ajutor de încredere. Un astfel de ajutor pentru inimă și vasele de sânge îl oferă Visilife, prin sprijinul oferit în controlul tensiunii arteriale. Stabilizat în acest fel, fluxul sanguin nu va continua să vlăguiască pereții vaselor de sânge, iar acest lucru le va îmbunătății rezistența și starea pe termen lung.

Toți acești pași dau rezultate rapid. Frecvența cardiacă regulată nu ne va mai îngrijora atât de mult, iar aparatul de măsurat tensiunea va sta tot mai des în dulap.

 https://visilife.eu/articles/ro/facebook/tr/cum-se-construieste-o-inima-sanatoasa/inima-sanatoasa-fb-tr.html?utm_source=FB&utm_medium=Paid&utm_campaign=28-09-22-Visilife-video-surce-Kak-se-pravi-FB-RO

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu