..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 30 noiembrie 2022

Y-275- Electricitatea - informații de la extraterestra Athena Swaruu

Autor Agenția Cosmică, Gosia
Publicat 08 aprilie 2022
Traducere Const. Mihăilescu


Gosia : Toată lumea se întreabă: dacă centralele atomice nu produc energie electrică, atunci, ce produc?
Swaruu X (Athena): Am explicat anterior, centralele atomice returnează în rețea energie sau, cel mult o produc, dar niciodată în cantitățile înregistrate și raportate oficial. O centrală atomică este practic un acumulator (capacitate) uriaș care acumulează sau conservă energia, o folosește și apoi o eliberează, dacă are exces.
Un alt aspect este că ceea ce se comunică populației nu este ceea ce se întâmplă cu adevărat: de exemplu, dacă se spune, în mod oficial, că Franța furnizează Spaniei energie electrică, din cauza complexității rețelelor, nu se cunoaște câtă energie livrează sau extrage
în/din sistem un furnizor/consumator.
Și încă ceva, având în vedere aceeași dinamică de
livrare sau consumare a energiei electrice, putem vedea de aici că o foarte mare parte din acea energie din rețeaua electrică pentru uz uman provine din instalațiile subterane, ceea ce ne face să concluzionam că Cabala furnizează energie electrică din instalații subterane de generare de tip Tesla, provenind de la DUMBS și alte asemenea locații subterane.
Tipul de tehnologie utilizat este asemănător cu cel al piramidelor, bazat pe diferența de polaritate atmosferică, care face ca acea energie să nu fie în întregime energie de Punct Zero, deoarece exploatează dinamica energetică a Pământului însuși, sau poate proveni și de la centralele geo-termale de adâncime.
Acea energie provine de la centralele convenționale din întreaga lume, căci energia se transmite de la o țară la alta. Astfel, energia consumată, de exemplu, la Helsinki poate veni parțial de la hidrocentralele din nordul Argentinei.
Din punct de vedere al energiei electrice produsă și consumată de omenire, și distribuită prin rețele, niciun loc (generator ori consumator) nu este izolat, individualizat. Lumea este singura entitate în ceea ce privește producerea și consumul de electricitate existentă în rețelele de distribuție. .
Gosia: Uau, bine. Deci această energie poate veni din subteran. Scuze, nu am înțeles bine: este un fapt sau este o presupune?
Swaruu X (Athena): Este o deducție logică bazată pe date concrete; noi nu vedem o altă explicație plauzibilă. Datele ne mai spun că, uneori, și DUMB-urile livrează energie electrică în rețea; alteori, o consumă.
Deși argumentele sunt puternice, noi nu am văzut asemenea instalații, deoarece se găsesc la kilometri sub pământ, în DUMB-urile răspândite peste tot în lume. Pentru mine, supoziția este o certitudine. .
Gosia: Scuză-mă, ce înțelegi prin „centrale convenționale” ?
Swaruu X (Athena): Altele decât cele nucleare: hidroelectrice, geotermale, pe bază de cărbune, eoliene, pe combustibil lichid ori pe gaz.
Fapt este că cantitatea de energie electrică consumată de întreaga umanitate, de toate orașele lumii și de toate industriile sale, depășește cu mult cantitatea de energie electrică produsă de aceste generatoare. Diferența, importantă, de altfel, vine din altă parte.
În ceea ce privește centralele nucleare, sistemul este foarte simplu: reactorul produce căldură care transformă apa în abur iar aburul astfel obținut mișcă turbinele; generatoarele turbinelor produc curent electric. Ciclul se reia după răcirea apei fierbinți, care se realizează prin trecerea ei prin turnurile de răcire, și...procesul se ia de la capăt, cu completarea pierderilor de apă dintr-o sursă creată în acest scop.
Este adevărat că și în acest caz se produce energie electrică. Problema este însă că aceste centrale atomice sunt parțial dar frecvent oprite din tot felul de motive, în final, ele devenind nu producătoare ci consumatoare de energie. Un exemplu: o centrală nucleară care (ipotetic) produce 10.000 de kw
/h, consumă 35.000 de kw/h, diferența o ia din rețeaua în care ar trebui să livreze. Însă o centrală electrică nucleară nu consumă non-stop energie din rețeaua la care este conectată; așa se și explică desele opriri, pentru „revizie”. De obicei însă, la orice inspecție, se va spune că centrala e în funcțiune.
Deși acesta este un fapt real, în general, nu este facil de observat că o centrală nucleară se află în regim de consumator, nu de producător. Numai un specialist poate să-și dea seama.
Rețelele electrice sunt conectate interstatal la nivel mondial. Deși omul obișnuit, publicul, încă mai gândește secvențiat, pe țări limitate de granițe (și alea fictive, în general) în dinamică energetică rețeaua este globală și delimitată mai de grabă de multinaționale.
La fel ca membrii Cabalei, rețeaua energetică a lumii nu are granițe. Amintiți-vă că pentru Cabala lumea este - aproape - o singură unitate.
Gosia: Mulțumesc! Apropo, liniile LEY pe care le vedem pe internet sunt corect reprezentate ?
Swaruu X (Athena): Doar cele mari, însă cele mai multe linii mici nu se potrivesc.
Robert: Și nu neapărat acele noduri energetice există pe suprafața Pământului, nu? Pot fi în interior, la suprafață sau în atmosferă?
Swaruu X (Athena): Practic totul afectează planeta până în adâncime dar percepția este mai ales la suprafață. Există niveluri de adâncime și, în general, cu cât linia ley este percepută mai slabă la suprafață, cu atât este mai adâncă și mai puternică.

https://swaruu.org/transcripts/electricidad-si-no-de-centrales-nucleares-de-donde-viene-athena-swaruu-aclara-ultimo-video

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu