..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 7 decembrie 2022

Toni Victor Moldovan - precizări și răspunsuri

Dragi prieteni virtuali!
Observ că foarte puțini dintre Dv ați migrat pe pagina mea
Toni Victor Moldovan - Programul Terra
Ideea era aceea de a publica în primul rând pe pagină, nu pe profil, deoarece am atins numărul maxim de 5000 de prieteni virtuali, care pot fi acceptați.
Prin urmare, voi continua să public și aici, un timp...
Mai jos este un răspuns pentru unul dintre prietenii virtuali ai paginii mele.
Dragă Vulturașule Pasa,
Am promis public că voi răpunde la intrebare:
ÎNTREBARE de la Vulturasul Pasa
Te rog frumos, recunosc ca nu am reusit sa citesc cartile tale si imi dau seama ce munca si concentrare ai depus. Sper sa le vina si lor rindul, dar te tog , daca poti, in cuvinte simple sa imi spui si mie semnificatia energetica a literelor ebraice (forma de geometrie sacra ?), ce reprezinta cele 72 de nume ale lui Dumnezeu si al carui Dumnezeu este formula Yud Hei Vav Hei ? Este Dumnezeul, Sursa primordiala ? Multumesc mult ?
RĂSPUNS:
Adevărul este că îmi este aproape imposibil de răspuns la toate întrebările, mai ales la cele ce sosesc privat, și îmi cer sincer scuze pentru asta. Timpul este extrem de limitat.
Iată răspunsul meu, răspuns care trebuie corelat măcar cu rezumatul cărții PROGRAMUL TERRA ÎN EGIPTUL ANTIC – COMPUTERUL GENETIC AL ZEILOR, publicat deja, atât pe pagina, cât și pe profilul meu.
Citiți răspunsul având modelul computerului genetic în față!
Reproducerea ființelor extraterestre se face prin intermediul ființelor umane, pe care le includ într-un PIG cu standard genetic aflat în tandem cu marca genetică a propriei LOR civilizații.
În ciuda unei proiectări umane „după chipul și asemănarea zeilor”, distanța genetică dintre noi și EI este în continuare mare. De aceea, au nevoie de un computer genetic destinat transformării sufletului uman în suflet extraterestru.
Numit Pomul Vieții sau Pomul Binelui și Răului, acest imens biocomputer genetic poate să fie astăzi decriptat decodând textele Zoharului și textele hieroglifice egiptene.
Toată înțelegerea structurilor energetice exprimate în litere pornește de la înțelegerea ființei umanoide (umane sau extraterestre) ca unitate energetică materială, vie.
Cunoaștem astăzi relativ bine, în detaliu, organizarea ființei materiale umane, căreia putem să-i descriem în mare anatomia și parțial fiziologia. Spun parțial, pentru că știința oficială de astăzi ne lasă cu ochii-n soare în privința mecanismului de bază al coordonării proceselor biologice , procese care sunt la bază pur ENERGETICE! Durerea, procesele de vindecare, de creștere, de îmbătrânire, de funcționare a organelor, de eliberare de neurohormoni, de mediere a proceselor chimice sinaptice sunt eminamente ENERGETICE, pentru că nivelul primar de coordonare al ființei globale este cel energetic. Din păcate, nu cred că vom învăța vreodată așa ceva în școală sau cel puțin, nu în timpul meu.
Prin urmare, ființa energetico-materială are două nivele, cel energetic fiind nivelul primar de control.
Nivelul material al ființei umane, cel morfologic brut, la vedere, poate fi astăzi descris prin harta ADN a ființei umane, pe care o regăsim în fiecare dintre cele circa 37 de trilioane de celule care compun ființa umană. Secvența ADN a ființei umane conține 3 miliarde de perechi de baze repetitive, A-T, C-G, adică adenină-timină, citozină-guanină.
Practic, cele patru litere ATCG prin repetitivitatea lor descriu nu numai structura genelor umane, care sunt incluse în numai circa 2-3% din lungimea lanțului ADN și care descriu morfologia noastră brută, fizică, ci și modul în care funcționează această morfologie de organe și sisteme, inclus în restul de baze repetitive A-T;C-G. Inteligența, raționamentul, capacitatea de relație cu mediul, oricare ar fi el, sunt incluse în restul de 97% al secvenței ATCG.
Mai mult decât atât, corpul fizic are o organizare brută în care observăm macroscopic organe și elemente anatomice, iar microscopic putem descrie neuro-hormoni care nu sunt chiar atât de evidenți, ba mai mult, suntem foarte departe de a-i fi descoperit pe toți. Abia de vreo 15 ani vorbim despre receptorii opioid-like orfani, a căror structură, distribuție și funcție complexă ne este greu să o descriem… Complexitatea structurilor morfologice și funcționale este relatată la cele 3 miliarde de perechi de baze A-T; C-G.
Cu alte cuvinte, simplificat, secvența ATCG descrie amănunțit modul grosier și pe cel subtil fizic, în care arătăm și modul în care funcționăm.
Ce se poate spune atunci despre oglinda noastă energetică, sufletul sau spiritul, sau duhul uman?
Evident, vor fi unii care vor spune că spiritul și sufletul și duhul sunt noțiuni diferite, iar asupra acestui aspect nu revin, căci am obosit și nu ajută nimănui la nimic și cu toții pierdem timp prețios.
Spiritul sau duhul sau sufletul este și el organizat la rândul său la fel de complex, ca și corpul fizic. Mai mult decât atât, are o parte grosieră ce corespunde anatomiei fizice și funcțiilor brute, principale și o parte subtilă, dedicată anatomiei subtile și funcțiilor subtile ale sufletului.
Toate acestea fac parte din ființa energetico-materială umană. Parabola cu cele două oglinzi din Zohar exact la asta se referă.
Ființele extraterestre, cu milioane de ani tehnici în fața noastră pot să analizeze în detalii extraordinare structura „grosieră” și pe cea subtilă a sufletului, adică a ceea ce pentru noi reprezintă strict subtil.
Ei bine, în același mod, în care noi descriem structura corpului fizic folosind descrierea secvenței ADN, în același mod ființele extraterestre descriu anatomia sufletului cu literele alfabetului, oricare ar fi el: aramaic, egiptean, etc. De aceea am denumit aceste litere ce descriu elemente subtile, energetice, ca fiind „litere energetice”. Atât pe pagina de profil, cât mai ales în PROGRAMUL TERRA ÎN EGIPTUL ANTIC, am dezbătut pe larg aceste litere și ceea ce reprezintă ele.
Spre exemplu, pentru descrierea anatomiei sufletului ce caracterizează actualul program de inginerie genetică evreu, încheiat de altfel acum 2000 de ani, Zoharul folosește 22 dintre cele 28 de elemente ale alfabetului ebraic.
Structura grosieră a sufletului conține structuri energetice sub formă de centri energetici primari, secundari și terțiari. Punctele de acupunctură în număr de…666 !!!, sau peste, sunt extensii diferențiate referitoare la piele ale acestor centri… și cum sufletul nu are piele… nu are nici centri energetici de grad 4.
De aceea, toată metamorfozarea sufletului în acel computer genetic se face la nivelul centrilor energetici de grad 3.
Și acum, iată structura „anatomică” simplificată a ființei umane:
- 7 chakre energetice primare - veritabili centri energetici primari de control al fiziologiei corpului somatic/fizic;
- 21 de chakre secundare;
- 86 de chakre terțiare
- peste 666 de centri de control de ordinul patru, ce corespund punctelor de acupunctură - adevărate porţi somatoenergetice.
Toți acești centri energetici se află de-a lungul celor 14 meridiane energetice principale, care corespund meridianelor de acupunctură.
12 meridiane energetice principale sunt considerate laterale și sunt pereche (dreapta-stânga), iar două dintre ele sunt meridiane centrale (anterior și posterior).
Pe aceste meridiane sunt înșirate chiar și toate aceste chakre de diverse ordine.
În Zohar cele 12 meridiane energetice laterale formează „coloanele energetice laterale”, iar cele 2 meridiane centrale formează „coloana centrală”.
Coloana centrală, formată din meridianele energetice Ren-Mai (Vas Concepție) situat anterior și Du-Mai (Vas Guvernor) situat posterior dețin 52 de centri energetici de grad patru. Aceste două meridiane pot fi considerate și sunt considerate în Zohar ca fiind o singură structură energetică și anume COLOANA CENTRALĂ.
Aceasta este esența sufletului, din care nu se poate scoate nimic, dacă vrem ca sufletul să fie VIU!
În cartea Programul Terra în Egiptul Antic am explicat de ce consider că donarea de organe majore, situate pe coloana centrală duce la moartea sufletului donatorului. Ieșirea sufletului din corpul fizic se face prin coloana centrală, care in acest caz este ciopârțită, iar sufletul neviabil! Donarea de organe majore este o operațiune la care nu voi mai participa NICIODATĂ.
Coloana Centrală KHU (Egipt) conține cele șapte chakre primare, numite în Cartea Lui Manu - „cei șapte Mari RȘI”. Tot la acest nivel sunt 16 dintre cele 86 de chakre energetice de ordin trei (cele 16 părți ale lui Purușa). Restul de 70 de chakre sunt distribuite pe coloanele energetice laterale.
În Cartea Egipteană a Morților cele 12 meridiane energetice laterale formează cele două „KA-uri” (Isis – coloana energetică dreaptă și Neftis – coloana energetică stângă).
Această structură are la rândul ei șapte KHU-uri, adică șapte chakre energetice primare.
„Literele genetice” energetice ale Zoharului – aprecieri generale
Structura genetică energetică a codului genetic extraterestru a fost notată cu „litere” energetice, la fel cum și noi scriem propriul cod cu litere… ATCG. În spatele fiecăreia dintre aceste litere somatice ATCG sunt structuri mai complexe, baze purinice și pirimidinice, pe care știm să le disecăm acum până la stadiul de atom.
În mod similar, în spatele fiecărei litere energetice folosite în limbajul AND energetic - ADN-EI folosit de EI, se află structuri energetice complexe, cu variații, care dau forme diferite ale acestor litere! Spre exemplu, cei 70 de îngeri din Zohar, angajați în procesul metamorfozării sufletului sunt notați cu triplete de litere energetice și sunt personificați, având și nume proprii. Mai mult decât atât, fiecare literă este personificată.
Aceste litere vii, în număr de 22 pentru actualul program, sunt notate cu literele alfabetului aramaic, astfel încât putem spune că Zoharul este o carte… vie.
La conceperea unui program de inginerie genetică programatorii iau în discuţie nivelul energetic şi nu pe cel somatic, pentru că, nivelul energetic este nivelul de decizie în orice organism viu. Reconstrucţia somatică urmează o anumită structură energetică prestabilită. „Joaca” cu genele are loc în nivelul energetic informaţional.
Cartea Egipteană a Morților și celelalte texte hieroglifice, sunt în concepția mea o descriere detaliată a arhitecturii și funcționalității unui computer genetic (biocomputer).
Acest biocomputer este capabil să transforme sufletul egipteanului antic standard în expresia genetică energetică a zigotului extraterestru (celula ou). Sufletul parcurge în acest computer un traseu spiralat, în cursul căruia este transformat în suflet cu standardul genetic echivalent zeilor, suflet ce va fi apoi supus unui proces de organogeneză inversă, în portaluri spațiu-timp-organogeneză (STO). În acest proces de condensare a informației genetice, arhitectura sufletului compatibilizat va fi redusă la expresia energetică genetică a zigotului, având standard genetic extraterestru. Acest ou energetic de suflet extraterestru este structura energetică din care se obține apoi o ființă extraterestră, în carne și oase.
Vedeți detalii în rezumat sau mai bine citiți cartea dacă chiar vreți să înțelegeți!
Așa cum noi ne prezentăm astăzi structura energetică somatică în secvența ADN înscrisă în cele trei miliarde de perechi de baze A-T; C-G, tot așa EI ne prezintă structurile de bază ale sufletului procesat la diferite nivele din computerul genetic.
Spre exemplu, codul genetic simplificat al celor trei coloane energetice ale Zeului Set la admitere în Amenti este:
Ka-ari-Ka / Na-ari-k / KasaiKa (Ka-sai-Ka)
Codurile energetice ale chakrelor de ordinul trei la judecata de pe treapta a șaptea din Amenti sunt:
Usekh-nemmt / Hept-khet / Fentiu / Amkhaibit / Nehau / Ruruti / Arfiem-khet / Arfiem-khet / Neba / Set-qesu / Utu-nesert / Qerer / Herf-ha-f / Bast / Ta-retiu / Unemsnef / Unem-besek (+ 30 de repere genetice) / NebMa’at / Tenemiu / Sertiu / Tutu / Uamemti / Maa-antuf / Heruru / Khemiu / Shet-kheru / Nekhenu / Kenemti / An-hetep-f / Sera-Kheru / Neb-heru / Sekheriu / Neb-abui / Nefer-Tmu / Tmu / Ari-em-ab-f / Ahi / Uatch-rekhit / Neheb-Ka / Neheb-nefert / Tcheser-tep / An-af / Hetch-abhu
Codurile genetice ale celor 21 de chakre de ordinul doi la nivelul Templului Zeului cu Inima Nemișcată, pe spirala a treia din Duat sunt:
Nerau // Mes-Ptah // Beq // Hutepa // Erta-hen-er-reqau // Samti // Am-Nit // Netchses // Khu-tchet-f // Sekhen-ur // Amam // Sekhen-ur // Khu-tchet-f // Netchses // Am-Nit // Samti // Erta-hen-er-reqau // Hutepa // Beq // Mes-Ptah // Nerau
Tot la acest nivel chakrele energetice primare au următoarea formă:
Tchen (At) // Hetep-mes // Mes-sep // Utch-re // Ap-uat // Beq // Anpu
O spirală mai sus, la nivelul Casei Superioare a lui Osiris (balanța lui Osiris) cele șapte chakre primare iau forma:
Sekhet-hra-asht-aru / Tun-hat / Am-huat-ent-peh-fi / Khesef-hra-asht-kheru / Ankh-em-fentu / Aken-tau-k-ha-kheru / Metes-sen
Structura sufletului înainte de admisia în Lumea de Dincolo are structura chakrelor primare ale coloanei centrale (KHU) astfel:
Shenat-pet-utheset-neter / Sekhemet-ren-s-em-abet-s / Khenemet-em-ankh-annuit /
Ur-mertu-s-teshert-sheni / Meh-khebitet-sah-neter / Akert-khentet-auset-s /
Het-kau-Nebt-er-tcher
Coloanele laterale (KA) nu se pot diferenția între ele la echivalența sfârșitului perioadei embrionare (8 săptămâni) și au structura unică:
Ka-tchai-kauit
Alături de aceste structuri energetice prezentate mai sus, sunt multe alte structuri de meridiane energetice principale, de coloane energetice, care în diverse etape ale spațiului morfogenetic iau forme diferite conform stadiului de metamorfozare a sufletului.
Referitor la Zohar și la Programul de Inginerie Genetică al poporului evreu, sufletul evreului standard este preluat în computerul genetic și este procesat asemănător celor descrise în programul egiptean. Zoharul desi este mult mai voluminous, conține mai puțină informație exacta asupra codurilor genetice ale chakrelor în transformare. Accentul este pus mai ales pe modul în care literele energetice ale chakrelor iau diverse forme și combinații de litere.
Practic, Zoharul ne comunică trei mari coduri genetice la vedere, chiar dacă, cu muncă extremă, le putem extrage și pe celelalte. Personal, nu știu încă dacî mă voi angaja la un astfel de efort cumplit, care nu va avea nici un fel de valoare practică. Cred că cel mai important este să înțelegem principiile de bază.
Astfel, după ce sufletul trece prin secțiunea de jos, numită Ghehenom (Iadul), accede în Malchut, care este echivalentul secțiunii Amenti. După parcurgerea a șase spirale are loc trecerea în Sabbat - spirala a șaptea cu așa zisă Judecata de Apoi.
Judecata este de fapt primul control genetic serios, căci controale genetice intermediare au loc la capătul fiecărei spirale.
Ce se judecă? În nici un caz sufletul nu este intrebat nici dacă a mancat de post marțea și joia, sau despre adulter sau dacă a injurat pe cineva în viața pământeană…
Se analizează strict genetic energetic structura celor 70 de chakre de ordinal trei situate pe coloanele energetice laterale și structura coloanei centrale văzută ca două structure separate (cele două meridiane energetice centrale, care pot fi considerate ca o singură structură).
Standardul acestor structuri energetice situate pe spirala a 7-a a secțiunii a doua a computerului genetic este metaforizat ca fiind : cei 70 sau 72 de îngeri, sau cele 70 de virgine din Paradisul musulman sau 70 de zei în scrierile egiptene.
Iată codurile genetice ale celor 72 de îngeri din Zohar descries în cartea mea:
Iată codurile genetice ale celor 70 de chakre de ordin trei ale zeilor supercivilizației Dumnezeului Biblic, creator al Zoharului! Nu voi face comentarii complete, căci le veți avea sper... foarte curând!
Reproduc din Zohar din Volumul 3 Vaera.
Numai când mă gândesc cât timp mi-a luat ca să fac toate traducerile necesare din Zohar…
274. Zece nume sunt gravate de autoritatea regelui. CELE zece nume se referă la cele zece sefiroturi; există zece sefiroturi, așa cum este explicat în SEFER Yetzirah (cartea formării); EXACT ZECE, NU NOUĂ SAU UNSPREZECE. Cu toate acestea, ELE se însumează până la un număr mai mare, care este o referire la cele 72 de nume. Acest lucru poate fi explicat în continuare. Aceste șaptezeci de culori care strălucesc în toate direcțiile derivă din aceste nume, adică, din cele 72 de nume. Și aceste șaptezeci de culori au fost gravate și formate în secretul celor șaptezeci de Nume ale îngerilor, care sunt secretul cerurilor.
Observați structura specifică dată de fiecare nume, oglindită pentru fiecare nume în parte, într-un spectru specific de culoare spectrală.
275. Și ei sunt Michael, Gavriel, Refael, Nuriel. Kamatz (o vocală): Kedumiel, Malkiel, Tzadkiel. Patach (o vocală): Pedael, Tumiel, Chasdiel. Tzere (o vocală): Tzuriel, Raziel, Yofiel. Segol (o vocală): Stuteriyah, Gazriel, Vatriel, Lamael. Chirik (o vocală): Chazkiel, Rehatiel, Kadshiel. Sheva (o vocală): Shemael, Barchiel, Ahiel. Cholam (o vocală): Chaniel, Lahadiel, Machniel. Shuruk (o vocală): Shamshiel, Rehaviel, Kamshiel. Shuruk (o vocală) numită melafum. Shemar'el, Rehatiel, Karshiel.
276. Ahaniel, Barkiel, Gadiel, Dumiel, Hadriel, Vadergaziyah, Zahariel, Chaniel, Tahariel, Ya'azriel, Kariel, Lamdiel, Malkiel, Nehariel, Saniyah, Anael, Patchiel, Tzuriel, Kanael, Remiel, Sha'ariel, Tavkiel.
277. Tefuriya, Shachniel, Renael, Kamriyah, Tzuriyah, Psisiyah, Iriel, Samchiel, Neriel, Madoniyah, Lasniyah, Kamsariyah, Yeriel, Tasmasiyah, Chaniel, Zachriel, Vadriel, Hinael, Denabael, Gadiel, Bedael, Adiriron. Adonai este deasupra tuturor celorlalți.
Acestea sunt numele îngerilor, ale căror coduri genetice le veți găsi mai jos!
278. Când toți aceștia sunt uniți împreună ca unul, într-un singur secret, cu puterea Celui Atotputernic, ANUME Zeir Anpin, atunci El este numit Vav-Yud-Hei-Vav-Hei, ceea ce înseamnă că toți sunt uniți ca unul. Aceasta se referă la Zeir Anpin și Nukva, împreună cu cei șaptezeci de îngeri de sub ea. Fraza "din Hashem afară din cer" se referă la Numele Sfânt, care este gravat cu celelalte șaptezeci de nume ale secretului cerurilor - care a face aluzie la Zeir-Anpin, care este numele celor 72 care se află în Mochin-ul lui Zeir-Anpin, în timp ce în esență El include șaptezeci. Deci, acestea sunt cele șaptezeci ale lui Zeir Anpin care controlează cele șaptezeci de hotărâri din Nukva care strălucesc în toate direcțiile. Ele sunt secretul lui Vav-Yud-Vav-Hei-Hei. Și aceste șaptezeci de nume de sfințenie și anume Mochin al lui Zeir Anpin SUNT SECRETUL lui Yud-Hei-Vav-Hei fără litera VAV, numită "ceruri."
Câteva explicații:
Zeir Anpin este echivalentul lui Ra!
Mochin al lui Zeir Anpin este echivalentul softului Utchat / Khepera al lui Ra.
Litera energetică Vav în nivelul superior de procesare al Pomului Vieții definește coloana energetică centrală.
Nukva este asemenea Bazinului Maat din Amenti, locul de procesare a sufletelor în Malchut.
279. Aceste șaptezeci de judecăți din Nukva primesc (instrucțiuni de judecată – n.a.) de la aceste șaptezeci de nume din Zeir Anpin. Vav-Yud-Hei-Vav-Hei, care include șaptezeci de JUDECĂȚI, primite de la Yud-Hei-Vav-Hei, care este secretul celor șaptezeci de nume din interiorul lui Zeir Anpin, unul din celălalt. Deci, acestea sunt dependente de acelea, ceea ce înseamnă că cele inferioare, care sunt Șaptezeci de Judecăți, depind de cele superioare, care sunt șaptezeci de nume ale lui Zeir Anpin. Ele sunt toate conectate împreună și toate strălucesc simultan. Și astfel, Sfântul, binecuvântat să fie El, apare în slava Lui. Așa cum am arătat cerurile au o valoare numerică de șaptezeci și secretul lui Yud-Hei-Vav-Hei fără litera VAV este secretul celor 72 de nume relatate la cele trei versete, "și a plecat ... și a venit ... și s-a întins "(Shemot 14: 19-21) care apar în porțiunea de separare a Mării Roșii.
Aveți cheile, este ușor de înțeles!
Și acum iată codurile genetice energetice ale celor 70 de chakre de ordinul trei!
280. Vav-Hei-Vav, Yud-Lamed-Yud, Samech-Yud-Tet, Ayin-Lamed-Mem, Mem-Hei-Shin, Lamed-Lamed-Hei, Aleph-Kaf-Aleph, Kaf-Hei-Tav, Hei-Zayin-Yud, Aleph-Lamed-Dalet, Lamed-Aleph-Vav, Hei-Hei-Ayin.
Prima parte: Yud-Zayin-Lamed, Mem-Bet-Hei, Hei-Resh-Yud, Hei-Kuf-Mem, Lamed-Aleph-Vav, Kaf-Lamed-Yud, Lamed-Vav-Vav, Pei-Hei-Lamed, Nun-Lamed-Kaf, Yud-Yud-Yud, Mem-Lamed-Hei, Chet-Hei-Vav.
A doua parte: Nun-Tav-Hei, Hei-Aleph-Aleph, Yud-Resh-Tav, Shin-Aleph-Hei, Resh-Yud-Yud, Aleph-Vav-Mem, Lamed-Kaf-Bet, Vav-Shin-Resh, Yud-Chet-Vav, Lamed-Hei-Chet, Kaf-Vav-Kuf, Mem-Nun-Dalet.
A treia parte: Aleph-Nun-Yud, Chet-Ayin-Mem, Resh-Hei-Ayin, Yud-Yud-Zayin, Hei-Hei-Hei, Mem-Yud-Kaf, Vav-Vav-Lamed, Yud-Lamed-Hei, Samech-Aleph-Lamed, Ayin-Resh-Yud, Ayin-Shin-Lamed, Mem-Yud-Hei.
A patra parte: Vav-Hei-Vav, Dalet-Nun-Yud, Hei-Chet-Shin, Ayin-Mem-Mem, Nun-Nun-Aleph, Nun-Yud-Tav, Mem-Bet-Hei, Pei-Vav-Yud, Nun-Mem-Mem, Yud-Yud-Lamed, Hei-Resh-Chet, Mem-Tzadi-Resh.
A cincea parte: Vav-Mem-Bet, Yud-Hei-Hei, Ayin-Nun-Vav, Mem-Chet-Yud, Dalet-Mem-Bet, Mem-Nun-Kuf, Aleph-Yud-Ayin, Chet-Bet-Vav, Resh-Aleph-Hei, Yud-Bet-Mem, Hei-Yud-Yud, Mem-Vav-Mem.
A șasea parte "Binecuvântat este Numele Împărăției Sale glorioase mereu și pentru totdeauna.
Pentru mine aceste detalii sunt copleșitoare! Mi se pare că a ne comunica codul LOR genetic energetic reprezintă „oferta” LOR maximă.
Fac o observație asupra textului din Zohar. Structura genetică energetică standard simplificată a zeilor evreilor este Yud-Hei-Vav-Hei. Scriam pe undeva mai sus că Vav reprezintă coloana centrală. Conform textului din versetul 279, se afirmă că:
1. Vav-Yud-Hei-Vav-Hei, include șaptezeci de JUDECĂȚI, primite de la Yud-Hei-Vav-Hei, care este secretul celor șaptezeci de nume din interiorul lui Zeir Anpin, unul din celălalt.
2. Cele 70 de judecăți sunt instrucțiuni de judecată primite din Yud-Hei-Vav-Hei sunt primite de sus, din Zeir Anpin, echivalentul lui Ra.
3. Aceste judecăți „au o valoare numerică de șaptezeci și secretul lui Yud-Hei-Vav-Hei fără litera VAV”!
De ce credeți că în prima formulă avem două litere vav scrise astfel: Vav-Yud-Hei-Vav-Hei?
Este exact același motiv ca și în CEM. Și în Zohar, o unitate de tip Zeul Dublu-Leu trebuie să dea la o parte o literă VAV, adică „carapacea țestoasei” căpătate de suflet în treptele de procesare din Malchut (echivalentul lui Amenti). Iată cât de mult ajută decriptarea CEM în decriptarea Zoharului! Trebuie să recunosc că aspectul de mai sus, în ceea ce privește litera Vav, l-am remarcat acum, în timp ce scriam.
Mă opresc aici cu paranteza din Zohar! Asta aș fi dorit să ne prezinte papirusurile egiptene în capitolul CXXV. Să vedem ce putem să găsim... poate totuși... ne apropiem de conciziunea și detaliul Zoharului!
Fragment din PROGRAMUL TERRA ÎN EGIPTUL ANTIC , VOL 1
Ehe și s-a dovedit că textul hieroglific este chiar mai concis!
Am scris în Programul Terra în Egiptul Antic un capitol special de coduri energetice exprimate în litere cu echivalențe între codurile programului evreu și cel egiptean. Cel mai bine este de citit de acolo.
Am scris în carte despre cele două CODURI – CIFRU: ALBAM și ATBASH.
ACESTEA SE REFERĂ LA STRUCURILE GENETICE ALE CELOR 72 DE CHAKRE DE ORIN TREI, DEFINITORII PENTRU SUFLETUL AFLAT ÎN ASCENSIUNE PE TREAPTA A ȘAPTEA A SECȚIUNII A DOUA , DUPĂ METAMORFOZARE GENETICĂ ȘI - RESPECTIV LA FORMA LOR TRANSFORMATĂ ȘI CONDENSATĂ ÎNAINTE DE SPIRALA 15 , NUMITĂ ȘI … YOM-KIPPUR!
Mai departe sufletul intră în canalul SPAȚIU - TIMP – ORGANOGENEZĂ INVERSĂ și ajunge pe ultima treaptă din Binah, echivalent Duat, unde devine echivalentul intrării în faza embrionară. Condensarea structurilor genetice duce la imposibilitatea citirii chakrelor de ordinal trei sau doi. Vor fi citite strict structurile celor șapte chakre primare exprimate în 42 de litere:
coloana energetică centrală:
ALEPH-BET-GIMEL YUD- TAV-TZADIK - prima chakră
KUF-RESH-AYIN SIN-TET-NUN
NUN-GIMEL-DALET YUD- CAF-SHIN
BET-TET-RESH TZADIK-TAV -GIMEL
CHET-KUF-BET TET- NUN-AYIN
YUD-GIMEL-LAMED PEI-ZAYIN-KUF
SHIN-KUF-VAV TZADIK- YUD-TAV - a șaptea chakră (de sus)
În sfârșit, condensarea finală a structurii genetice a sufletului se face într-o singură celulă, cu valoare de zigot, din care se reîncarna o ființă extraterestră. Pentru programul care a inginerat poporul evreu, respective pentru ființele extraterestre aflate in tandem genetic cu evreii, exprimarea structurii energetice a acestei cellule în litere energetice, este:
YUD-HEI-VAV-HEI ȘI SE NUMEȘTE YECHIDA SAU YECHIDAH, CARE ÎN EBRAICĂ INSEAMNĂ … O UNITATE!
Este de prisos să mai spun faptul că noi românii, având o religie de împrumut, nu am aparținut și nu avem cum să aparținem acestui program, oricâte mătănii am face, oricâte palate catedrale ale mântuirii am construi oricâte slujbe la megafonul de duminică am asculta și oricâte armate de preoți am produce.
Românul inventiv contruiește însă o nouă religie… cu mame primordiale și surse de suflete care se reîncarnează pe Terra și se întorc după moarte la sursă… nu pot să spun decât oau… mai bine rămânea la religia aia prost înțeleasă căci noua este ca un picaj din lac în puț.
Am afirmat în PROGRAMULl TERRA ÎN EGIPTUL ANTIC FAPTUL CĂ ACEASTĂ CARTE ESTE UN MODEL DE DECRIPTARE AL TUTUROR TEXTELOR VECHI. Cel care citește cu atenție cartea poate să decripteze singur Zoharul, respective PIG al evreilor sau textile indiene. Pot acum, dacă voi avea timp și dacă voi supraviețui la ceea ce vine să modelez în manieră asemănătoare computerul genetic al ființelor extraterestre care i-au inginerat pe evrei și pe indieni…
Ca să înțelegem mai bine ce este cu sursa și cu întoarcerea la sursă luăm la o analiză minima versuri din texte indiene pe care le-am inclus acum 25 de ani în prima ediție a Programului Terra și pe care le-am interpretat … așa cum m-am priceput atunci.
Iată-le!
din… Bhagavad-gita cap. XIII intitulat "Yoga discriminării între natură şi spirit". Mai întâi defineşte Cunoaşterea şi obiectul Cunoaşterii:
11. Continua Cunoaştere a Sinelui Suprem, înţelegerea rostului Cunoaşterii adevărului - aceasta este Cunoaşterea; ceea ce este altfel decât aceasta se numeşte necunoaştere.
12. Îţi voi dezvălui obiectul Cunoaşterii, pe care cunoscându-l se dobândeşte nemurirea; este supremul Brahman, fără de început, despre care se spune că nu este nici Fiinţă, nici Nefiinţă.
Ca să înțelegem versurile de mai sus, nu trebuie decât să privim modelul computerului genetic. Standardul genetic exprimat prin literele Yud-Hei-Vav-Hei pentru evrei sau prin zeul Atum pentru egipteni este sinele suprem, compatibil genetic cu tot ceea ce intră în computerul genetic. Trebuie înțeles că pentru a construi un nou standard genetic pentru o civilizatie extraterestră modificarea standardului se face la vârful computerului genetic; ulterior se reconstruiește programul genetic uman de pe Terra, cu o compatibilitate care respect noul standard genetic. Acesta este Sinele Suprem al întregului complex tandem: computer genetic-PIG.
Standardul nou genetic este exprimat in AND-EI, adică AND energie informațională. Acesta se regăsește într-o formă genetic compatibilă în fiecare celulă al unui exponent al PIG; Iată cum este formulate ideea:
„16. Neîmpărţit, sălăşuieşte în fiinţe ca şi cum ar fi împărţit. El trebuie cunoscut drept cel ce susţine fiinţele, drept cel ce le distruge, drept cel ce le creează.
29. Fiind fără de început şi lipsit de Tendinţe, Sinele Suprem este neclintit; deşi sălăşuieşte în corp, o fiu al lui Kunti, el nu făptuieşte şi nu este întinat.
32. Precum eterul omniprezent nu este întinat din cauza subtilităţii sale, aşa şi Sinele care sălăşuieşte pretutindeni în trup nu este întinat.”
Obiectul Cunoaşterii care sălăşluieşte pretutindeni în trup, Neîmpărţit în fiinţe ca şi cum ar fi împărţit, care susţine fiinţele, care există încă de la început fiind lipsit de tendinţe, nu este altul decât A.D.N-ul „sursei” regăsit după cum am învăţat în fiecare unitate de structură a unei fiinţe, conform principiului holografic enunţat la începutul lucrării. Acest ADN simplu, mai concret cu o structură simplă, standard stă la baza tuturor fiinţelor umane incluse în PIG. Cum formulează această idee Bhagavat? În primul rând declară:
"Eu sunt la fel pentru toate fiinţele... cei care mi se dăruiesc cu dragoste (compatibili cu mine n.a.) se află în mine şi eu mă aflu în ei." (Bhagavad-gita IX - 29).
Şi totuşi fiinţele nu stau în mine; priveşte la unirea mea divină! Sunt susţinător al fiinţelor fără să stau în ele; prin Sinele meu există toate fiinţele.”
(Bhagavad-gita IX - 5)
Cu alte cuvinte, ADN-ul „sursei”, este o structura simplă, există în toate fiinţele umanoide derivate din această structură, într-o formă compatibilă; bineînţeles că reciproca nu poate fi adevărată, fapt subliniat şi de versetul de mai sus.
„În trecut, până şi zeii s-au îndoit de acest Sine, deoarece natura acestuia, foarte subtilă, nu este lesne de înţeles.” (Katha Upanişad - partea întâi - capitolul întâi)
Cam în acest stadiu tehnic, de îndoială asupra existenţei sufletului purtător de informaţie genetică, ne aflăm noi, pământenii.
După această scurtă incursiune în definirea Sinelui Suprem, vă ofer şi o definiţie a lui, enunţată în Katha Upanişad:
„Spiritul Suprem nu este născut şi nu moare. Acesta nu a apărut de niciunde şi nimic nu a apărut din el. Este nenăscut, etern, permanent, vechi. Nu este omorât prin moartea corpului.” (Katha Upanişad - 18)
Bhagavat ştie să explice acest lucru mai bine decât o fac eu:
2. Nici mulţimea zeilor, nici Rşi nu cunosc naşterea mea căci eu sunt singura obârşie a zeilor şi a marilor Rşi.
8. Eu sunt obârşia Totului, de la mine porneşte Totul; gândind aşa cei cu minte şi simţire adâncă mi se dăruiesc mie.
20. Eu sunt Sinele, o Gudakesa, care sălăşuieşte în inima tuturor fiinţelor, eu sunt începutul, mijlocul şi sfârşitul tuturor fiinţelor.
6. Din mine au luat fiinţă în vremea Începutului, cei şapte mari Rşi şi cei patru Manu, născuţi din gândul meu; din ei au luat fiinţă toate creaturile în lume.”
(Bhagavad-gita X)
Astfel, Bhagavat explică din nou faptul că standardul genetic de la vârful computerului genetic este FIX, DE NECLINTIT!
Așa cum Ra sau cum Arich Anpin generează prin diversificare și prin diferențiere genetică întregul computer genetic, tot la fel Sinele Suprem, „sursa”, standardul genetic al zeilor Indiei Antice generează întregul computer genetic dedicate Indiei Antice, după același model, dar dedicat rasei indienilor. Coloana energetică centrală Amon la Egipteni, Tiferet în Zohar , conține cei Șapte Mari RȘI, adică chakrele primare standard ale computerului genetic indian. Coloanele energetice laterale vor fi și ele diferentiate genetic în cei patru zei Manu, echivalenți copiilor lui Horus, adică în axele energetice Yin sau Yang ale celor două coloane centrale. Acestea vor „genera” metaforic Cartea legii lui Manu, adică complexul de legi GENETICE, care-I va menține pe indienii antici în limitele de compatibilitate cu Sinele Suprem.
Sinele Suprem este standardul genetic, este celula zigot din care se va dezvolta o ființă extraterestră. Până să ajungă acolo, sufletul indianului standard, PROVENIT DIN PĂMÂNTUL DE JOS va trebui să intre asemenea EGIPTEANULUI STANDARD SAU EVREULUI STANDARD, PRIN CELE PATRU SECȚIUNI ALE COMPUTERULUI GENETIC, METAFORIZATE CA FIIND:
FOCUL
APA
CERUL / AERUL
PĂMÂNTUL DE SUS SAU LUMEA DE DINCOLO…
În fiecare dintre aceste spații, sufletul omului încărcat cu structuri grosiere și subtile va fi procesat, mai întâi prin eliminarea a ceea ce nu este necesar, apoi prin adăugare de module de structuri grosiere și subtile, care se vor uni cu Sinele Suprem pentru a crea o ființă extraterestră completă, complexă, cu mult mai complexă decât suntem noi.
Aceste module, împreună cu întreaga ființă sunt apoi condensate pentru a atinge în final acuratețea standardului genetic al … „sursei”.
Cam asta este marea …metaforă ca să nu-i spun altfel, în ceea ce privește sursa …
O ultimă explicație concisă aveți mai jos:
” Pământul şi elementul subtil al pământului; apa şi elementul subtil al apei; focul şi elementul subtil al focului; aerul şi elementul subtil al aerului; spaţiul şi elementul subtil al spaţiului; ochiul (organul vederii) şi obiectul vederii; urechea şi obiectul auzului; mirosul şi obiectul mirosului; gustul şi obiectul gustului; atingerea şi obiectul atingerii; vorbirea şi obiectul vorbirii; cele două mâini şi obiectul apucării; organele plăcerii (sexului) şi obiectul satisfacţiei; organul excreţiei şi ceea ce este excretat; cele două picioare şi ceea ce este călcat; mintea şi ceea ce este gândit; intelectul şi ceea ce este cunoscut; ego-ul şi obiectul ego-ului; Citta (organul intern de conştiinţă) şi obiectul de care trebuie să fie conştient; lumina (cunoaşterea) şi ceea ce este iluminat (cunoscut); Prana şi ceea ce sprijină Prana; - toate acestea se unesc cu Sinele Suprem (Atman)” (Prasna Upanişad - Întrebarea a patra – 😎
Dragă Vulturașule, cam atât pentru seara asta…
Noapte bună tuturor celor ce citesc aceste rânduri!
Cu stimă,
Toni Victor Moldovan

  https://www.facebook.com/tonivictor.moldovan/posts/pfbid035moERhYcrKbhoo72PhV6rpPf6Swd5uK4iJ7s5YaZC2ay35JgW7GzieQazy2FL21yl

Un comentariu:

  1. SFAT: pregătește-te să renunți la Facebook, care va dispărea în curând, așa că soluția de a publica în continuare AICI e cea mai bună! În al doilea rând, dacă nu ne înșelăm, Programul Terra corespunde Vechiului Testament, care a fost abrogat și completat, prin schimbarea de paradigmă, de ”Programul Hristos” (legătura cu religia creștină e tangențială, ține de doctrina Marelui Maestru, care cumva a fost atinsă de Rudolf Steiner în cărțile sale, în limitele înțelegerii epocii), așa că toată acea splendidă demonstrație de mai sus e caducă, aparține altui pământ, nu celui actual și viitor. E o opinie...

    RăspundețiȘtergere