..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 17 iunie 2022

Y20- Mesaje extraterestre către Pământ : Inteligență artificială, clone, suflete și cipuri artificiale (Biologie 3)- (II)

Autor : Gosia de la Agenția Cosmică
Publicat 31 oct.2018
Traducere Const. Mihailescu

( partea a doua)

Influența „Reginei Roșii” este de așa natură încât orice computer, smart TV, telefon mobil, tabletă, PC, computer auto, avion, precum și multe jucării interactive sau orice alt dispozitiv conectat la Internet este un nod de conexiune al Regina Roșie prin care se transmit informații în timp real; asta înseamnă că orice dispozitiv conectat la Internet este o fereastră de acces a „Reginei Roșii”.

Este deja bine cunoscut faptul că agențiile de spionaj au acces la toate datele personale care trec prin Internet. Problema aici este mult mai gravă, deoarece IA-ul „Reginei Roșii” funcționează independent, luând propriile decizii și acționând fără niciun control din partea unei ființe umane.

„Regina Roșie” are sub controlul său, în mod total autonom, nu doar clonele și variantele acestora, ci și roboții de război high-tech, fabricați mai ales de DARPA, precum dronele sau avioanele fără pilot, care transportă muniție la punct fix..
„Regina Roșie” poate prelua controlul asupra oricărui vehicul modern computerizat, cum ar fi o mașină, navă sau submarin, militar sau civil.
Revenind la clone: acestea pot reproduce cu exactitate originalele sau pot fi modificate în funcție de necesitățile utilizatorului. Asta înseamnă că vârsta aparentă a clonei poate fi obținută fără nicio dificultate.

Cu toate acestea, clonele actuale nu sunt încă perfecte și au destule imperfecțiuni.

După fabricare, durează ceva timp pentru a fi formate, aceasta depinzând de complexitate, de model și de programul pe care trebuie să-l îndeplinească.

Există posibilitatea și ca o persoană artificială să fie „croită!” cu caracteristici complet diferite, în funcție de scopul pentru care a fost creată.

Cele mai scumpe clone sau persoane artificiale sunt cele care au nevoie de un timp mai lung de formare și au un grad mai mare de complexitate.
(Voi descrie procesul formării lor într-o altă comunicare)

Aceste clone, pot îndeplini roluri de politicieni, oameni de nivel înalt sau lideri ai marilor companii, și vor fi folosite pentru a rezolva sarcini neagreate precum participarea la mitinguri și apariții în public în diverse ocazii.. Multe dintre ele sunt proiectate și utilizate pentru a comite crime, a executa misiuni sinucigașe, ori lovituri de stat.

Ca generalitate, clonele duc efectiv o viață grea, deoarece suferă tot felul de hărțuiri din partea populației furioase, în timp ce originalul stă undeva retras și privește evenimentul la televizor. Sau sunt puse să dea atacuri asupra populației (ca „steaguri false”, instigatori, inițiatori de incidente care să justifice intervenția forțelor de ordine). Sunt folosite în atentatele din mall-uri, școli și locuri publice, asta cu scopul de a crea o problemă și apoi de a veni cu soluția, de „normalizare” a situației.

De asemenea , sunt create pe scară largă clone de copii pentru a fi folosite în ritualuri sataniste oribile, pentru „îmbunarea” zeilor arhonți. Celebritățile, bărbați și femei sunt clonate și vândute elitelor ca sclavi puși să execute diverse munci sau sclavi sexuali.

Aceste clone variază foarte mult ca preț, în funcție de perfecțiunea și performanțele lor, dar și de durata perioadei de formare. Adevărate performanțe s-au obținut în utilizarea clonelor ca jucării sexuale.

În cazul clonelor create pentru înlocuirea oamenilor reali, se păstrează o parte din personalitatea originalelor, poate cu un program de măestrie suplimentar adăugat .
Clonele tind însă să aibă probleme neurologice grave care apar din ce în ce mai des. Acest lucru se întâmplă în special la clonele mai ieftine, cărora nu li s-a acordat timp suficient pentru formare..

Cu cât perioada de „gestație” este mai lungă, cu atât stabilitatea totală a clonei este mai mare, însă cu creșterea corespunzătoare a prețurilor.

Cele mai ieftine funcționează bine doar câteva săptămâni, după care dau erori observabile, motiv pentru care sunt scoase din uz și înlocuite cu altele noi. Clonele ieftine sunt utilizate mai ales în misiuni sinucigașe, adică sunt de „unică folosință”. Cele mai scumpe clone sunt cele pentru care timpul de formare (învățare) este între 3 și 5 luni

Deși la toate se utilizează cam aceeași tehnologie, există mari diferențe de preț, dictate de durata proceselor de laborator, care afectează viteza de producție. Întrucât există o modalitate de a accelera procesul de formare, în detrimentul stabilității neuronale și totale a clonei, nu are rost să se formeze o clonă stabilă și de durată, mai ales când este utilizată pentru o misiune sinucigașă. Clonele stabile și mai scumpe au o durată de viață echivalentă cu speranța de viață a persoanei originale și ținând cont de vârsta aparentă cu care și-a „început viața”.

În ceea ce privește clonele făcute pentru sclavia sexuală, cele mai ieftine au prețul cuprins între 20.000 și 50.000 de dolari. Prețul crește o dată cu încărcarea programului cu diferite fantezii, conform cererii utilizatorilor. Cele mai scumpe depășesc jumătate de milion de dolari.

Toate sunt accesibile doar elitelor și oamenilor bogați.

Omul de rând este complet ignorant în legătură cu această realitate mai ales că se află și sub controlul mintal al mass-media, care îl face să creadă că, deși s-au înregistrat progrese în ceea ce privește clonarea, aceasta nu a avansat prea mult.
Cabala produce, de asemenea, clone perfecte de oameni reali, în scopul utilizării lor pentru transplanturi de organe. În dorința ei de a epata, elita vă divulgă aceste realități prin anumite filme (cum ar fi ”Insula”) care este mai mult un documentar decât o ficțiune.
În cazul clonelor care sunt genetic aproape identice cu cele originale, deși sunt sub controlul unui program intern limitat și al semnalului centrului de control IA, ele păstrează totuși o oarecare conexiune cu SURSA, prin fragmente din semnalul original. Puterea acestui semnal variază de la individ la individ și poate fi proiectată pentru a fi controlată prin creșterea sau scăderea puterii semnalului de la IA centrală.

Am constatat că acest lucru este folosit ca mijloc de șantaj împotriva persoanei originale, de exemplu, împotriva unui artist. Dacă persoana inițială nu se supune dorințelor Cabalei și se revoltă împotriva ei, aceasta își va folosi clona, ​​crescând pe cât posibil legătura cu SURSA , și creând apoi o situație de tortură venită din „neant” pe care originalul o va resimți timp îndelungat ca pe o suferință incurabilă.
Acest lucru se realizează tot prin utilizarea proprietăților undelor electromagnetice de diferite frecvențe (unele constructive, altele distructive. nota C.M.: reamintesc, de ex., că prin generarea în vecinătatea unui subiect a undelor metrice, se poate crea starea de rezonanță cu un anumit organ intern din corpul destinatarului, după care se poate mări amplitudinea semnalului până când organul vizat se dislocă, se rupe în bucăți)
Problema clonelor în societatea umană actuală este foarte serioasă și extinsă, și se practică pe scară largă, treptat ele ajungând să constituie un act de invazie.
Aceste clone fac, de asemenea, parte din așa-zișii oameni ireali ai Matricei, dar nu sunt singurii, deoarece există și oameni ireali realizați în întregime de Matricea Lunară 3D, ei aparținând scenariului global, așa cum am spus în videoclipurile anterioare, subiect asupra căruia vom reveni mai târziu.

Considerați cuvintele mele ca pe un avertisment!
La început
clonele au fost folosite doar pentru a înlocui liderii Illuminati de nivel înalt, ulterior, pe unii șefi de stat și politicieni (ca dubluri); s-a trecut apoi la celebrități și antreprenori de nivel înalt, în special cei legați de marile transnaționale și liderii marilor bănci.

Pe măsură ce tehnologia clonării s-a perfecționat, ea a devenit mai accesibilă celorlalți oameni și scopurilor acestora, întotdeauna în cadrul Illuminati proces controlat de Cabală, astfel încât aceste informații să nu ajungă la populație.

Clonele se extind progresiv către întreaga societate umană de la cele mai înalte trepte în jos, încetul cu încetul, ca o invazie tăcută.
Astăzi orice persoană poate fi răpită de Cabală, fie prin proceduri tradiționale, fie folosind fluxuri energetice emise de pe o navă militară de înaltă tehnologie, aflată în serviciul Cabalei. În general forma acestor nave este triunghiulară sau în variantele TR-3A și TR-3B.

De obicei, acțiunea este de tip „răpire” model MILAB. Dacă persoana este de interes pentru ei, indiferent de motiv (foarte influentă pentru mase, de ex.) va fi clonată și originalul înlocuit cu clona.

În majoritatea situațiilor, doar cei mai apropiați persoanei clonate își vor da seama că s-a întâmplat ceva ciudat.

Oamenii care nu sunt conștienți de existența acestor posibilități, nu-și vor putea explica reacțiile celui în cauză și nu vor sesiza autoritățile și nu vor apela la specialiști de teama ridicolului și temerii că nu vor fi luați în serios.
Sunt deja multe cazuri de oameni care spun că cel cu care locuiesc are, de la un timp, un comportament straniu, diferit cum era înainte, astfel că, în sinea lor, îl consideră un străin.

Trebuie remarcat aici că înlocuirea prin clonare nu este singura modalitate de a explica schimbarea radicală pe care o poate suferi o persoană, deoarece există și alți factori precum intervenția entităților și a arhonților (arhonilor) care parazitează individul în cauză, sau post, stresul traumatic, sindromul PTSD.

Aici mă refer doar la problema proliferării clonelor artificiale.
Ceea ce agravează situația este faptul că publicul ignoră total această realitate și amploarea ei certă, apărută deja la toate nivelurile societății în întreaga lume.

Acțiunea face parte din agenda civilizațiilor foarte întunecate care au programat o invazie a inteligenței artificiale pe planetă, cu scopul preluării totale a controlului asupra umanității. În principal, este vorba despre rasele malefice de origine sauroidă, care, în fapt, sunt niște IA super invazive, nepământene și care funcționează independent, fără a mai avea nevoie de un operator sau programator. Acești roboți, super-evoluați, au deja independența totală și conștiință de sine, lipsindu-le însă total stările emoționale precum empatia, dar interesându-i exclusiv obținerea puterii și controlului absolut asupra planetei.

Această IA neterestră, invazivă, manipulează deja întreaga IA (inteligență artificială), inclusiv internetul, făcându-i pe cei care controlează partea artificială să creadă că o folosesc pentru propriile interese, atunci când își dau acordul, ca răspuns la unele întrebări sau acceptând anumite „facilități”

Aici intră și programul de implementare a cipului la oameni. Li se spune oamenilor că scopul este să ușureze lucrurile prin înlesnirea accesului la tranzacții financiare, cumpărături etc sau declinarea identității (nemaiavând nevoie de tot felul de acte care pot fi și pierdute). Dar, ceea ce puțini oameni știu, acel cip, care are dimensiunea unui bob de orez, a fost implantat cu multe alte scopuri: identificare, localizare, operațiunile și activitatea pe care le desfășoară, starea de sănătate, intențiile, posibilitatea ca prin rețelele 5G, 6G, cipul să primească comenzi cu care să influențeze starea emotivă, deciziile, acțiunile purtătorului de cip, în general

Lucrul acesta se realizează prin emiterea de frecvențe care afectează creierul și/sau secretă substanțe psihotrope sau nano-roboți în circuitul sangvin.

De la distanță, cipul primește comenzi care pot modifica deciziile, alegerile și comportamentul interferatului. În plus oricărui purtător de cip i se poate inocula (provoca ) o boală sau stare de boală (inclusiv cancerul) care poate avea în vedere chiar o moarte programată, împiedicând individul purtător să aibă vreun control asupra propriului corp sau minți.

Pe aceeași linie, telefoanele inteligente moderne sunt, de asemenea, folosite în același scop inclusiv pentru manipularea populației, prin emiterea de energie a unor frecvențe specifice care se potrivesc cu undele cerebrale ale celor din raza lor de acțiune, provocând și modificări ale acestora, comportamentul, dispoziția și problemele neuronale precum stări de epilepsie, de pierdere a cunoștinței (suficientă, de ex., pentru a produce un accident).

Este foarte important ca aceste dispozitive să le țineți departe de corpul vostru, atunci când nu le utilizați. ȚINEȚI MINTE CĂ ACEASTĂ INFLUENȚĂ NEFASTĂ SE REVARSĂ ASUPRA VOASTRĂ CHIAR ȘI ATUNCI CÂND APARATUL (dispozitivul) ESTE OPRIT. (nota C.M.: nu mai este operațional numai dacă i s-a scos bateria, sursa de alimentare)

Refuzați cu orice preț să vi se implanteze un cip!
De menționat că toate dispozitivele și gadgeturile electronice de tip „Smart”, precum telefoanele mobile și orice alt dispozitiv bidirecțional (nota C.M.: adică cel care poate recepționa și emite), afectează și controlează reacțiile umane prin emisia unor frecvențe specifice căci sunt concepute pentru a afecta cerebral, cortexul.

Această tehnologie este deja utilizată pe scară largă și este transmisă de la turnurile Güen, mai ales de la antenele de telefonie mobilă. Această tehnologie este aplicată de aproximativ 5 ani pentru a controla comportamentul uman.

Primul loc unde a fost instalat și a început utilizarea sa a fost în vecinătatea Universității din Berkeley, California, denunțat de o mână de profesori și studenți.
Această tehnologie este folosită și pe stadioanele de sport pentru a încuraja o reacție colectivă specifică în rândul spectatorilor și, de asemenea, pentru controlul tulburărilor sociale în unele părți ale lumii occidentale controlate de Cabală.
Acest tip de tehnologie este folosit ca armă pe câmpurile de luptă, prin modificarea comportamentul inamicului căruia i se vor induce sentimente de teamă, de teroare, sau diverse idei pe care soldații vizați nu vor ști că nu sunt ale lor. Fiți convinși că prin unde electromagnetice este posibil controlul minții până la nivelul la care se poate pierde o bătălie fără a exista un singur foc de armă.

Dragilor, ACEASTA ESTE JUSTIFICAREA ȘI NECESITATEA DE A VĂ MENȚINE PERMANENT VIBRAȚIA LA UN CÂT MAI ÎNALT NIVEL. Este singura modalitate de a face imposibil controlul minții voastre prin câmpuri electromagnetice.


- Swaruu of Erra (9)

https://swaruu.org/transcripts/artificial-intelligence-clones-artificial-souls-and-chips-extraterrestrial-message-to-earth-biology-

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu