..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 12 iunie 2022

Y20- Mesaje extraterestre către Pământ : Inteligență artificială, clone, suflete și cipuri artificiale (Biologie 3)-(I)

Autor : Gosia de la Agenția Cosmică
Publicat 31 oct.2018
Traducere Const. Mihailescu

În prima parte am descris în linii mari modul în care știința taygetană înțelege cum se creează materia, deci ADN-ul, prin intervenția unei conștiințe pe latura eterică care prin intenție, umbra energetică generează unde stătătoare în forme geometrice matematice într-o supă de energie potențială în latura fizică care se află în punctele înalte sau nodurile unde se formează primele particule de bază care apoi, dacă există suficientă atenție, vor crea alte complexe (legături), până la generarea primelor substanțe organice care vor crea apoi lanțurile ADN, respectând întotdeauna tiparul original.

În opinia mea, ca om de știință al societății mele, este puțin diferită.. Pentru mine nu există plan fizic, totul este un singur mare plan existențial, totul este eteric, totul există deja, nu este necesar să trecem nimic prin manifestare dintr-o parte în alta, deoarece totul este deja acolo,ceea ce percepem ca parte fizică fiind numai din cauza limitării senzoriale și a gamei de frecvențe la care fiecare individ este supus de propriul nivel de conștiință.

Cu cât conștientizarea este mai mare, cu atât percepția generală va fi mai mare, aceasta însemnând relevarea unei cantități mai mari de detalii, ceea ce echivalează cu perceperea unui plan existențial progresiv mai înalt.

Există un singur TOT mare, SURA. Conştiinţele individuale sunt doar puncte de atenţie ale Marelui TOT, inseparabil, doar aparent fragmentele lui holografice. Aceste puncte de atenție sunt cele care ne dau iluzia separării, dar ele sunt doar noduri sau puncte de frecvență în cadrul unei mari Unități pe care o compun pe măsură ce celulele formează un corp biologic mai complex. Sursa înseamnă TOTUL împreună care include tot ceea ce ai nevoie, pentru a avea propria ta atenție-conștiință fără de care nu ar exista nimic, pentru că totul este conștiință.
De aceea se impune să aveți mai multe noduri sau puncte de atenție, și pentru aceasta, trebuie să recurgeți la fragmentări holografice(pentru a putea avea atenția asupra tuturor în același timp).

Fiecare conștiință individuală reprezintă unul dintre acele noduri. Fragmentarea holografică a SURSEI este doar o iluzie.

Totul este conștiință, și aceasta este reprezentată prin fragmente holografice sau puncte-noduri de atenție ale SURSEI, începând cu cele mai elementare frecvențe ale conștiinței (mineralele), până la cele mai complexe (ființele de lumină din dimensiunile superioare) și până la însăși SURSA, care le cuprinde pe toate.

Timpul nu există decât ca noțiune, deoarece el este doar rezultatul conștientizării-percepției individuale a fiecărui nod - punct de atenție, în care se acumulează progresiv o frecvență mai mare, plecând de la cele mai simple și mergând până la cele mai complexe, într-o dezvoltare exponențială a capacității lor de a percepe; intervalul lor perceptiv,putând fi numit progres spiritual sau ascensiune.

Totul este frecvență și se acumulează sub formă de experiențe percepute de fiecare nod individual pentru a fi adăugate frecvenței sale totale. În absența timpului ca atare, totul există simultan și totul este deja. Frecvența acumulată de fiecare nod va dicta punctul său de atenție în Univers și în Sursă.

În a doua parte am descris cum, în baza acestui principiu, ADN-ul original, sau cel care a fost generat din planuri superioare, urmând modelele de intenție-creare ale unei conștiințe, va determina totdeauna ADN-ul modificat artificial, numit individual și va fi rezultatul acelei conștientizări pe latura eterică dar și prin crearea unei disonanțe între intenția creativă originală și ADN-ul modificat artificial.

Această disonanță va face fie ca indivizii modificați genetic să sufere grave probleme de sănătate, fie ca urmașii lor să aibă aceste probleme mai devreme sau mai târziu, trunchind reproducerea lor la un număr limitat de generații. Se va crea astfel o fundătură, nu o nouă specie.

Savanții de vârf ai geneticii pe planeta Pământ, [nu cei afișați de oficialități, ci cei ai controlorilor (Cabalei), ai guvernului din umbră, cei din laboratoarele bazelor subterane sau ale DUMB] cunosc această problemă și au acceptat să utilizeze ingineria genetică la nivelul Sufletului, folosind o tehnologie super înaltă, unde încearcă să manipuleze adma-urile capturate de ei astfel încât să obțină sincronizarea energiei intenției creatoare pe latura eteric cu cea a amprentei energetice a ADN-ului unilateral. Se lucrează la permanentizarea rezultatelor obținute în laborator și generalizarea lor la animale și la oameni.
Manipularea sufletului presupune în primul rând captarea lui și mai apoi manipularea complexă la care este supus sub prin control mental, unde, deocamdată, s-au obținut rezultate foarte variabile și greu de reprodus..

O problemă suplimentară aici este că un suflet (adma) nu este ceva care poate fi ținut într-o cușcă, din cauza legăturii lui permanente cu SURSA, care va cunoaște permanent situația și starea acelui suflet. Însă, acel suflet poate deveni captiv în același mod în care telespectatorul este făcut dependent de televizor, de ex. Recapturarea și punerea lui sub control se va realiza doar atunci când el va recepționa acel program manipulator subliminal. Când acest gen de manipulare încetează dă-l mai influențeze, sufletul va relua (va activa) legătura sa cu SURSA.

Se perfecționează, printr-o cercetare laborioasă, metodele prin care sufletul, la modul inconștient, să transmită SURSEI informații liniștitoare, de normalitate, de respectare a liberului său arbitru, în timp ce, în realitate el, sufletul să fie manipulat și determinat să execute un program străin intereselor lui și SURSEI. Se intenționează ca acest deziderat al întunecaților să fie realizat printr-un dispozitiv sofisticat, ca un micro-container de frecvențe energetice care să manipuleze sufletul, folosind controlul minții, cu experiențe suprapuse artificial din programe conținute într-un computer care induce în eroare sufletul, pentru ca acesta să creadă este ceea ce el dorește și că acel program îi este benefic și corespunde dorințelor sale. Totul pentru ca sufletul să liniștească SURSA și s-o asigure că nu este supus niciunei interferențe.
Având în vedere complexitatea problemei implicată în manipularea adamică, în scopuri de inginerie genetică, geneticienii Cabalei au optat pentru o altă linie de lucru paralelă cu cea descrisă mai sus. Este vorba despre formarea de organisme modificate genetic care lucrează cu o frecvență adamică complet artificială, bazată exclusiv pe Inteligența Artificială.

În felul acesta nu mai au nevoie de nicio adma (suflet) care trebuie sincronizat, pentru că cercetătorii întunecaților creează atât ființa modificată genetic, cât și semnalul care o animă.
Ei au reușit să izoleze suficient timp semnalul de la Sursă, pentru a studia bazele funcționării semnalului său energetic și efectele acestuia asupra organismelor biologice care îl primesc și ADN.. Aceasta se bazează în principal pe compatibilitatea frecvențială.

Din fericire, până acum, nu au reușit să perfecționeze această tehnologie, dar au avansat suficient pentru a o aplica creațiilor lor aberante.

De câteva decenii, timp în care au rafinat progresiv această tehnologie, întunecații au creat clone artificiale, atât animale, cât și oameni. Pe Pământ lumea deja începe să suspecteze acest lucru, prin intermediul mass-media neoficială.
Întunecații au fabricat clone „umane” pentru diferite categorii: politicieni și oameni de profil, celebrități, militari, adică oricine poate fi util să înlocuiască omul, pentru a îndeplini agenda pe care și-o doresc întunecații. Aceste clone sunt controlate de la o IA centrală care funcționează cu un transmițător care primește, printr-o interfață de cip tip siliciu cu conexiunea neuronală, fie un cip creat cu bioinginerie în interiorul creierului clonei.

Inteligența artificială a computerului central controlează toate clonele la fel ca mintea de stup, dar conferă fiecărei clone o personalitate specifică, congruentă cu rolul pe care urmează să-l joace în societate, asigurându-și o identitate liniștitoare pentru colectivitate.
Clonele funcționează în două moduri:
-) după programul unei personalități creată din amintiri și reacții de la persoana originală, care a fost studiată anterior și al cărei profil mental l-au descărcat pe un computer avansat. Acest lucru se realizează prin plasarea subiectului într-o cameră de izolare senzorială unde i se vor prezenta experiențe de viață în cadrul unui program computerizat de imersiune totală, care funcționează fie prin manipulare senzorială externă,

-) fie prin stimulare directă a cortexului cerebral, prin intermediul undelor electromagnetice.

Această ultimă cale este cea mai extinsă, prima fiind utilizată ca suport suplimentar.

Implantarea amintirilor prin stimulare corticala este mai eficienta deoarece volumul experiențelor (informațiilor) este foarte mare și din punctul de atenție al individului în cadrul imersiei. Timpul este relativ la fiecare conștiință, într-o singură ședință de stimulare putându-se programa informația mai multor ani (chiar zeci) de viață. O oră în laborator poate echivala cu 10 ani de viață pentru subiect, de exemplu.

Unele surse de pe internet afirmă că sunt capabili să descarce conștiința unei persoane într-un „pen drive” și apoi să o transmită către o altă persoană-container, cu scopul de a evita lichidarea originalului prin moarte.

Acest lucru nu este posibil pentru că este din nou știință reducționistă, materialistă și deterministă.

Adma sau sufletul nu pot fi conținute, cu atât mai puțin descărcate sau comprimate într-un Pen Drive (stick), indiferent cât de mare sau de avansat ar fi acesta, deoarece adma este un semnal al Sursei, fiind Sursa însăși și cuprinde holografic conștiința colectivă unificată a întregul Univers. Nu - ar putea fi cuprinsă nici într-un număr infinit de pen-drive-uri; în afară de faptul că este ceva mereu în schimbare, niciodată static.

-) Al doilea mod în care lucrează clonele este printr-un semnal de computer IA care vine de la un birou central. Clonele funcționează în ambele moduri în același timp, completându-se reciproc. Când un program intern al uneia nu conține răspunsul corect sau reacția dorită, acesta accesează semnalul de la computerul central IA. Deși aceste clone învață în timp și lucruri noi și din experiențe, rezultatul este limitat, deci clonele au „interactivitate limitată”.

Semnalul care controlează clonele este transmis de rețeaua de telefonie mobilă și de alte transmițătoare de înaltă energie plasate în puncte cheie din întreaga lume.

Acest semnal este emis și controlat de supercomputerul numit „Regina Roșie” care, deși are poziția sa centrală în DUMB-ul aflat sub noul aeroport din Denver, are și alte noduri subordonate în alte DUMB-uri din întreaga lume, care funcționează independent, dar întotdeauna coordonate de către „Regina roșie” sau centrală. Aceste noduri subordonate au de asemenea propriile nume.

(va continua)

https://swaruu.org/transcripts/artificial-intelligence-clones-artificial-souls-and-chips-extraterrestrial-message-to-earth-biology-

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu