..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

luni, 6 iunie 2022

Y 19 - Mesaj extraterestru de la Pleiadieni: Înteligența artificială și clonele

Autor Gosia de la Agenția Cosmică
Publicat 04 11.2018.
Traducerea Const. Mihăilescu


Gosia: Bună, Swaruu ! Eseul pe care l-ai scris a fost foarte interesant. (Biologia 3). Am câteva întrebări despre el. Mai întâi, despre Regina Roșie. Ai spus că ea controlează tot internetul și că toate informațiile îi sunt transmise în timp real. Întrebările mele:

1. de ce Cabala permite ca aceste informații să circule?

2. dacă Internetul este o modalitate de a ne controla, de ce și voi comunicați cu noi tot prin Internet?
Swaruu (9): Răspunsul la prima întrebare. Cabala nu deține controlul 100% asupra internetului. Multe civilizații pozitive (Dieslientiplex-Arcturieni) protejează internetul. Cei care publică informații false o fac în multe feluri. O metodă este cea prin care sursele de informații corecte sunt discreditate astfel ca ele să nu mai fie credibile. Însă întunecații nu pot închide pur și simplu toate canalele YouTube care nu sunt de acord cu ei.
Intenția lor este de manipulare a percepției oamenilor, în așa fel încât chiar cititorii să ceară interzicerea unor astfel de informații. Au reușit ca multe canale YouTube să fie blocate sau interzise..

A doua întrebare: de ce și noi folosim internetul? Pentru că este cel mai bun pe care îl avem la dispoziție în comunicarea cu lumea voastră. Nu avem cum folosi mijloace de comunicare care folosesc tehnologii neutilizate încă pe Pământ.
Gosia: Deci, această informație, acest chat dintre noi este transmis și Reginei Roșii? Are ea interesul să le citească, și dacă da, oare care-i va fi reacția ?
Swaruu (9): Fii sigură de asta, și că va reacționa într-un fel sau altul. Așa se și explică atacurile și asupra noastră. Poate nu toate; nu spun că ea este în spatele tuturor acțiunilor. Discreditarea și rușinea sunt metodele care se utilizează mai întâi; apoi se trece la blocarea comunicării și, dacă nici asta nu merge, se recurge la eliminare.
Gosia: Bine. Vorbind despre Regina Roșie, aceasta este IA (inteligență artificială) invazivă non-terestră? Sau terestru?
Swaruu (9): Terestră. Dar, cu entități extraterestre negative în spate. Și oamenii sunt la fel.
Gosia: Cine a proiectat-o?
Swaruu (9): Oameni de știință din Silicon Valley sub DARPA.
Gosia: Deci, acum e scăpată de sub controlul Cabalei, nu?
Swaruu (9): Ea e sub controlul Cabalei. Încă lucrează pentru ei.
Gosia: Dar ai spus că este complet autonomă și nu mai este sub controlul niciunui om.
Swaruu (9): Are gândire independentă, dar încă lucrează pentru ei. Am vrut să spun că nu mai are nevoie de programare. 

Și da, nu mă îndoiesc că s-ar putea să-și urmeze deja propria agendă. Dar, în mare parte, încă lucrează pentru ei. De asemenea, calculatoarele Federației interferează acum cu ea, influențând-o. Nu putem ști cu adevărat cât de independentă este și cât de mult cooperează. Avem dovezi care sugerează o gândire și decizii complet independente. Roboții de luptă care sunt sub controlul ei (la DARPA) și-au ucis creatorii (!)
Gosia: Deci, este ca un computer sau e un robot?
Swaruu (9): În esență, ea este o rețea de calculatoare care include tot internetul. Cu noduri mari în DUMB-uri și în clădiri guvernamentale. Și da, controlează mulți dintre roboți. De la roboți industriali, până la drone de luptă. Multe jucării, de asemenea. Precum și acel lucru înfiorător interactiv, Cortana cred că este numele lui (nota C.M.: este un organizator de activități pe care-l pot folosi cei care lucrează intens pe calculator). Îi pui întrebări și îți răspunde pe baza interacțiunii web.
Gosia: Există modalități de a ne proteja dispozitivele împotriva Reginei Roșii?
Swaruu (9): Nu. Practic, nu sunt multe de făcut, deoarece internetul aparține Reginei Roșii (acest sistem inteligent artificial). Sfatul nostru: folosiți-vă calculatoarele cât puteți fără conexiune la Internet.
Gosia: Deci, să închidem Wi-Fi și internetul cât de mult putem?
Swaruu (9): Da. N-ar trebui să utilizați internetul. Wi-Fi este, de asemenea, foarte dăunător.
Gosia: Utilizarea orgonitelor, ajută ne protejează împotriva Wi-Fi și toate astea? Mulți oameni le folosesc. Și eu fac asta.
Swaruu (9): Da, laboratoarele noastre le-au testat, acum câteva luni. Se pare că lucrează. Unele mai mult decât altele. Cele care sunt transparente și arată frumos nu funcționează bine sau deloc, însă cele gri cu aspect solid, cu mult metal, funcționează foarte bine. Acestea sunt cele mai bune. De preferință, cele cu formă de piramidă (nota C.M.: orgonitele, denumirea generică a dispozitivelor care utilizează energia ogonică pentru a proteja un utilizator de echipamente electronice de influența dăunătoare a rețelelor Wi-Fi; un exemplu de dispozitiv: piramida „Davidoni”, care se așează, de ex., lângă calculator, atunci când acesta este deschis. Este un sistem eficient de protecție a operatorului).
Gosia: Excelent, mulțumesc! De asemenea, funcționează piramidele de cristal dacă le pui deasupra unui router sau ceva de genul?
Swaruu (9): Da, și/sau lângă tine. Este mai bine să le ții aproape de tine. Ele chiar ajută.
Gosia: Acum, o altă întrebare despre telefoanele mobile. Ai spus că ne afectează chiar și atunci când sunt închise? La ce distanta nu ne mai dăunează?
Swaruu (9): Da, telefoanele mobile sunt periculoase, nu trebuie folosite pentru că sunt foarte negative. Dar viața de acolo le cere, din păcate. Oprite, vă afectează mai puțin, deși ele funcționează în continuare, mai ales cele noi, cărora nu le mai puteți scoate bateria.
Gosia: La câți metri nu mai au influență, dacă sunt oprite? Dacă îl pun în alta camera, de ex., nu mă va mai afecta?
Swaruu (9): Cu cât telefonul mobil este mai departe, cu atât mai bine. De asemenea, atunci când nu este utilizat, păstrați-l în modul Avion. Aceasta este cea mai bună măsură de protecție, deoarece emite mai puține radiații.
Gosia: Ok, am câteva întrebări despre clone acum. Când clonează pe cineva, ce fac cu originalul? Pleacă într-o vacanță anonimă? Trebuie să se ascundă undeva ca să nu mai fie observat.
Swaruu (9): De obicei sunt uciși dar dacă fac parte din „clubul lor”, da, merg în subteran sau își iau o vacanță spre destinații necunoscute.
Gosia: Există videoclipuri cu eșecurile MK ULTRA, ale prezentatorilor TV etc? Era vorba de clone? Mă refer la indivizi cunoscuți care, la un moment dat, fac gesturi nefirești, se „pierd”, sau se blochează inexplicabil.
Swaruu (9): Da. Multe sunt clone care funcționează defectuos. Ca și acea secvență cu Zuckerberg stând pe valiză ori cu și Hillary Clinton, care face fețe, fețe sau gesturi necontrolate etc...
Gosia: Oh, wow, astea sunt clone?
Swaruu (9): Da. Gaddafi din Libia era o clonă. Cel adevărat a fost văzut ultima dată trăind la Berlin, prin 2016.
Gosia: Ce s-a întâmplat cu originalele, în aceste cazuri?
Swaruu (9): Poate sta ascuns sub o altă identitate, cu operații estetice la activ; multe variante.. Fiecare situație este diferită.
Gosia: Ok. Mi-a atras atenția când ai scris că unele clone rețin semnalul adma (sufletul) din original și pot fi folosite pentru a șantaja sau ține sub control originalul. Sau e utilizat ca un fel de păpușă voodoo?
Swaruu (9): Exact asta!
Gosia: Deci, clona în acest caz, ar fi precum persoana reală, dacă păstrează un aspect din suflet ?
Swaruu (9): Este o copie, dar într-o anumită măsură, da.
Gosia: Clonele știu că sunt clone?
Swaruu (9): Unele dintre ele știu. Oricum, duc o viață grea.
Gosia: Sunt sigură că nu sunt mulțumite de cum trăiesc.
Swaruu (9): Deloc.
Gosia: Dar asta înseamnă că au, totuși, un fel de suflet, dacă sunt conștiente de sine până în acest punct.
Swaruu (9): Dacă au o conexiune cu Sursa, atunci și ele sunt reale, da. După cum poți înțelege, este o adevărată mizerie.
Gosia: Da, și cele conectate la IA, și controlate cu semnale false ?
Swaruu (9): Nu, acelea sunt sau ar fi complet false.
Gosia: Ok, acum, în afară de Inteligența Artificială, Regina Roșie terestră, ai menționat și de o AI non-terestră, una invazivă; asta e altceva, nu?
Swaruu (9): Da. Asta e în Biologie gradul IV, în întregime.
Gosia: Ok, atunci o să mai așteptăm până termini de scris despre ea. 

Acum, o întrebare foarte importantă, în legătură cu toate aceste amenințări: Regina Roșie, Inteligența Artificială, Clonele etc. Ce se poate face față de toate acestea? Și de ce ne spui despre ele? Ne putem proteja cumva?
Swaruu (9): Ce puteți face? Să vă mențineți ființa mereu pe frecvență suficient de înaltă pentru a nu vă putea atinge. Fiți conștienți de toate acestea și spuneți nu. Eu vă vorbesc despre asta nu pentru a vă speria, ci pentru a vă informa. Cei care nu-și ridică suficient vibrația nu prea au ce face, pentru a scăpa neinterferențe. Menținerea unei frecvențe ridicate te va îndepărta de implicarea în evenimente negative căci nu se va mai crea cronologia necesară producerii acelor evenimente negative.
Despre asta scriu în prefața Biologiei IV la care încă lucrez; iar mai târziu, voi scrie despre liniile temporale. Problema este că tu și ceilalți sunteți afectați de aceste lucruri negative, deoarece aveți un acord tacit (contracte), uneori înainte de naștere, pentru a fi afectați de aceste evenimente. Se pare că voi, pământenii, suferiți ca urmare a consecințelor acestor înțelegeri, contracte sau acceptări anterioare. Deci, dacă știi ce se va întâmpla sau ce se întâmplă, măcar poți spune nu, „nu vreau asta în realitatea mea !”.
Gosia: Super, am înțeles. Am o întrebare de la cititori, legată de toate acestea: „Motivul pentru care vrei să trezești oamenii, să-i scoți de pe această planetă, se datorează cumva înțelegerii că, de fapt, nu există nicio speranță să ieșim cu adevărat din această mizerie? Cu Regina Roșie, Clone etc” . Deci, mai există o speranță pentru eliberarea planetei noastre?
Swaruu (9): Aceasta ține de fapt de cronologie. Planeta Pământ este deja eliberată acum. Doar că nu vedem acea cronologie. Frecvența și intenția ta vor determina ce cronologie vei alege și vei trăi (nota C.M.: adică ce linie a timpului va crea fiecare dintre noi). De aceea Federația spune că ceea ce facem noi este cumva inutil, pentru că Pământul se află acum exact acolo unde ar trebui să fie. Acesta este tipul de experiență pe care-l parcurge, și ei au dreptate ! Numai din acest punct de vedere, desigur! 

Dar cum pot oamenii să treacă la cronologie pozitivă dacă nu știu ? Cel puțin, cu ajutorul nostru, ei sunt avertizați. Și nu sunt singura cine spune asta. Acum sunt mulți care fac exact asta! Dolores Cannon / Teal Swan / Bentinho Massaro, Abram-Esther...și atât de mulți alții.
Gosia: Super interesant, cred că încep să înțeleg. Dacă nu știm, am putea fi absorbiți de linia temporală în care Pământul nu este eliberat, nu? Cunoașterea și opunerea acestui lucru ne mută în linia temporală eliberată.
Swaruu (9): Lina dreaptă și benefică. Pentru că acum, cunoscând pericolele, puteți intenționa pozitiv.. Intenția celor care controlează lumea voastră este să scadă frecvența Pământului, astfel încât toată lumea, sau cât mai mulți posibil, să manifeste liniile temporale unde vibrația este scăzută. La fel ca și cu clonele. Dacă nu știi, te lași purtat de fluxul negativ. Dacă nu știi aceste lucruri, le vei percepe doar ca cauzalitate, determinism. Nu faci nimic ca să nu fii și tu antrenat de acest flux negativ și ajungi într-o spirală-capcană a negativității din care nu mai ieși.
Gosia: Am înțeles clar acum, mulțumesc! Înainte eram puțin îngrijorată în privința necesității de a fi „trezit”. Nu înțelesesem de ce ne mai spuneți ce ar trebui să facem dacă soarta ne este pecetluită. Fiecare o putem modifica, prin „trezire”, curajul de a spune nu ! și dorinței de a ne ridica permanent nivelul frecvenței.
Swaruu (9): A fost greșeala mea! Mesajul meu este uneori complicat de transmis și ușor de interpretat greșit. Este complicat pentru că, pe de o parte, atragi entități în realitatea ta lăsându-te influențat și convins și, pe de altă parte, înțelegi că ai posibilitatea să reacționezi, să lucrezi pentru creșterea vibrației tale și a planetei, fiind în cunoștință de cauză.
E mai bine să știi la ce te poți aștepta și cum poți riposta. A avea comportamentul struțului, nu este o opțiune. 

Deci, există speranță? Întotdeauna există „speranță”, dar eu spun că nu este suficient să speri ci trebuie să FII!

https://swaruu.org/transcripts/artificial-intelligence-and-clones-extraterrestrial-message-from-pleyades-biology-3-questions

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu