..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 3 iunie 2022

SCHIMBAREA AXEI MAGNETICE PLANETARE. NU A FOST GLACIAȚIUNE

Autor Robert, de la Revelación Cósmica Semillas Estelares
2 sept.2021
Traducere Const. Mihăilescu


 Yazhi: Este foarte greu ca polii să fie inversați, mai ales în această fază în care se află planeta voastră.. E vorba mai mult de frica indusă artificial; nu se va întâmpla nicio schimbare de axă.

Ultima dată când s-a produs, s-a datorat faptului că milarde de tone de apă de pe Tiamat au ajuns pe Pământ. Deci a fost absolut justificată acea schimbare. Atunci s-a perturbat întreaga dinamică energetică a planetei.

În ceea ce privește energiile primite de la alte sisteme, asta ar trebui investigat cu simulări pe computer, dar îndrăznesc să spun că practic este același lucru, odată ce polaritatea Pământului a fost inversată, dar asta este doar magnetic.

Polii magnetici se schimba tot timpul, ei migrează în fiecare an.

Cei interesați spun asta pentru a alarma populația (nota C.M.: pentru a determina ființele umane să producă marile cantități de energie negativă, atât de necesară întunecaților); dar așa a fost mereu.

Robert: Cât de des se inversează polii, dacă se inversează? Una e să se mute cu câțiva km și alta să se inverseze.

Yazhi: Nu este obișnuit ca polii unei planete să se inverseze; penytru aceasta ar fi nevoie de foarte multă energie; apoi, ar trebui să existe o cauză.

Spre deosebire de ceea ce spun „oamenii de știință” tereștri, eu nu văd o legătură între potopul produs de apele venite de pe Tiamat și inversarea polilor.

Robert: Corect. Nici eu nu văd vreo justificare. Pot fi doar povești. Se mai vorbește se vorbește de schimbarea polilor magnetici dar și a axei magnetice. Dacă asta s-ar întâmpla, ce impact ar avea asupra biologicului terestru?

Yazhi: Unul catastrofal.

Robert: Nimicio bucurie.

Yazhi: Extincții în masă, distrugere totală. Nici un beneficiu.

Robert: Evident. Clar.

Yazhi: Însă schimbarea polilor nu are legătură cu ascensiunea. Nimic bun.

Robert: Mulțumesc. Deci nu a existat nicio glaciațiune și, prin urmare, topirea polilor care a provocat marea inundație, nu?

Anéeka: Așa e, NU, chiar și dacă ar fi fost vorba de un ciclu complet glaciațiune- topire nu s-ar fi ajuns la acel enorm volum de apă. Problema este că până și cercetătorii oficiali, mulți, dacă nu toți, cei mai recenți și cei de ultimă oră, știu că glaciația de acum 15.000 de ani, despre care se spune oficial, nu a avut loc niciodată cu adevărat. E adevărat că au fost ere glaciare, dar mult mai înainte, cu aproximativ 230.000 de ani în urmă. Dar, să țineți cont că timpul liniar este greu de măsurat, când este vorba de mai mult de 12.500 de ani.

Robert: Da. Dar este ceva ce nu înțeleg. Față de ceea ce spus Swaruu, nu știu dacă Yazhi este de aceeași părere. Mă refer la centurile Van Allen: „Acea traumă a creat o separare, datorită necesității de a reprima ceea ce este nedorit și de necontrolat pentru mintea umană. Se spune că trauma este sau a fost cauzată de cataclismele Pământului, marea inundație și apoi schimbarea ulterioară a polilor magnetici.

Michael Tsarion.

Pentru mine altceva este mai evident și dureros. Mă refer la separarea artificială, invazivă dintre corpul fizic, corpul astral și cel eteric cauzată de: impunerea Matricei lunare acum 12.500 de ani.

Pentru că asta a creat o separare clară între ideea că ești ceva fizic, materie grea, și în același timp că în interiorul tău ar fi ceva etern, indestructibil și eteric.

Materia tare (densă) a corpului fizic vs. spirit și suflet etern. Aceasta, cred eu că este o mare traumă. Mai adaugă Eul, spiritul, percepția frecvenței, Sinele Unificat, Sinele Cuantic. Atâtea corpuri, atâtea aspecte !! Este nevoie de muncă interioară serioasă pentru a le pune de acord, pentru a le alinia. De aici cred că se nasc fricile, traumele. Totul trebuie integrat ființei noastre totale.

Apoi, ni se indică să ne acceptăm și părțile noastre întunecate pentru că și ele ne definesc, și ni se spune : „nu vă faceți griji, căci părțile negative se metamorfozează , atunci când vă confruntați cu iubirea și acceptarea, iar Sinele unificat, Sinele, Sinele cuantic, rămân neatinse. Tu trebui să rămâi întreg, nefragmentat ca entitate.

Anéeka: Este adevărat ce spune Swaruu, dar asta corespunde punctului ei de vedere limitat, oarecum diferit de al lui Yázhi.

Este la fel ca și cu densitățile. Nu susțin că ceea ce a spus Swaruu este „greșit”, dar explicația poate merge mult mai departe.

Mai spune acolo că trauma provine de la ceva care este extern oamenilor, ceva impus lor, și asta, din punct de vedere superficial este perfect valabil.

Doar că Yázhi ar vedea aceeași traumă ca accentuându-se datorită separării dintre Eu, Ego, percepția propriei identități a fiecărui individ uman, datorită propriei dinamici sau cerc vicios de idei pe care el le manifestă prin inconștientul colectiv, ceea ce fac să trăiască o experiență externă și traumatizantă pentru ei.

Deci sunt aceiași oameni care intră într-o dinamică a suferinței, ceea ce-i face ca acest sentiment să se exacerbeze. Acea traumă va provoca încă și mai multe traume și vă va face compatibil cu evenimentele negative create de dvs.

Pentru Yázhi, centurile Van Allen ar fi nesemnificative ca efect, ele făcând doar fac parte din același sistem, nefiind decisive pentru conștiința umană. Efectul lor ar putea fi neglijat, apreciază Yazhi


https://swaruu.org/transcripts/cambio-del-eje-magnetico-planetario-no-hubo-glaciacion

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu