..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 29 aprilie 2022

Y6 - Mesaj extraterestru din Pleiade (Taygeta) : Despre densități (I)

 Autor Gosia de la Cosmic Agency; 15 oct. 2018
Traducerea Const. Mihailescu

 

Gosia: Bună Swaruu! Sunt bucuroasă că pot comunica din nou cu tine. Astăzi vom vorbi despre densități. În primul rând, aș dori să înțeleg de ce preferați voi să le numiți densități și nu dimensiuni. Are de-a face cu faptul că nu vrem să amestecăm cu percepția noastră matematică a dimensiunilor? Cub, pătrat etc?

Swaruu (9): Da. Dimensiunile sunt pentru mine mai mult termeni întâlniți în geometrie: dimensiune liniară, axa X, a doua dimensiune, axa Y și ambele care creează o suprafață plană (X,Y), a treia dimensiune Z, perpendiculara pe suprafața XY. Deci, acest lucru nu are nimic comun cu tărâmurile determinate de frecvențe 2D, 3D și 5D.

Oamenii văd dimensiunile sau confundă dimensiunile cu densitățile. În fizica Pământului, ei văd un pătrat desenat pe o hârtie ca un obiect 2D dar înțeleg că e tridimensional. Un pătrat 3D este un cub. Un pătrat 4D este un tesseract. Și dacă trec la geometria 8D, lucrurile se complică. Trebuie să observați că toate sunt obiecte fizice care nu au nicio legătură cu ceea ce am tot vorbit!

Gosia: Da desigur! E clar pentru mine..

Swaruu (9): Ok. Matematica umană și obiectele geometrice își au locul aici, dar nu asta este important!

Gosia: Ok, la ce te refereai atunci când vorbeați despre densități? Ce sunt ele?

Swaruu (9): O să simplific: nu există densități!

Gosia: La ce te referi atunci când spui 3D, 5D, 7D etc?

Swaruu (9): Toate acele numere 1, 2, 3, 4, 5...alăturate literei D sunt doar concepte pe care oamenii le-au inventat ca o încercare de a înțelege ceva mai mult! În realitate, este vorba despre o singură curbă mare de energie/energie potențială care acoperă un larg spectru de frecvențe, de la frecvențe foarte joase la frecvențe foarte înalte și ultra înalte. Luați o riglă gradată.

Gosia: Ok, deși matematica nu este punctul meu forte..

Swaruu (9): A 3-a densitate este doar între gradația 3 cm și până foarte aproape de 4 cm. Restul este ceea ce oamenii nu pot vedea și nu pot înțelege. Acela este sectorul în care se plasează simțurile umane. Ei pot vedea doar ceea ce este în zona inferioară lui 4D. Imaginează-ți o mașină care merge atât de repede încât abia o poți vedea. Dacă rulează și mai repede nu o vei mai putea vedea, deoarece ochii tăi nu mai pot urmări obiectele care au o vibrație mai mare. Dar dacă sari și tu într-o altă mașină și mergi lângă cea pe care n-o mai puteai urmări, atunci mașina țintă va reintra în câmpul tău vizual, părând că  e nemișcată!

Gosia: Înțeleg, mulțumesc! Deci, densitățile ar putea fi considerate frecvențe mai mici sau mai mari.

Swaruu (9): Corect. O frecvență este o densitate și o densitate este un interval de frecvență. Deci 3D cuprinde doar o anumită plajă de frecvențe. Când vorbiți de cicluri vibratorii, vă referiți la câte oscilații se produc într-o secundă. Ciclurile pe secundă ale oscilațiilor au corespondență cu mișcarea atomilor din care este făcută materia.

Gosia: Deci, frecvența ta de vibrație este mai mare, da? Adică materia din care ești tu făcută are o vibrație mai mare?

Swaruu (9): Da, materia 5D oscilează mult mai repede decât în 3D. De fapt, nu există frontieră între densități ci o trecere graduală de la o vibrație la alta. Însă, toată această panoplie de frecvențe formează un tot, un univers. Oamenii din fiecare densitate pot vedea doar ceea ce este în intervalul lor de percepție. Lucrurile care sunt „ciudate” pentru tine, ciudate și nedemonstrabile empiric, sunt simple fapte de viață pentru mine. Totul este un gradient de frecvență.

Gosia: Bine, am înțeles. Să vorbim despre 4D, căci mai tot timpul vorbim despre 3D și 5D, dar niciodată despre 4D. Poți să descrii ce este cu această dimensiune?

Swaruu (9): 4D poate fi considerată o versiune a lui 3D în care vibrația este superioară. Este ceea ce se numește astralul sau astralul inferior. Este doar o frecvență apropiată de 3D dar 
mai mare.
Ex
istă multe creaturi care trăiesc în 4D, multe dintre ele înfricoșătoare ca aspect, pe care oamenii nu le pot vedea chiar dacă interacționează cu ele în fiecare zi. Alte ființe (oameni) ar putea explica 4D altcumva. Dar aceasta este interpretarea noastră. Densitatea 4D este granița de frecvență pe care trebuie s-o treci, plecând din 3D pentru a ajunge în 5D (zona existențială normală în acest univers). Luați-o ca zonă tampon. E o zonă unde ceea ce există are unele similitudini atât cu 3D cât și cu 5D. 

Cineva din 5D poate percepe totul din zona 4D, 3D, 2D și 1D, dar nu și din 6D, ori mai sus. Când ești în orice densitate, te afli într-o sincronicitate de frecvență, la fel ca în exemplul mașinilor... poți vedea ce este acolo pentru că te miști la fel de repede ca tot ce se manifestă în acea densitate. (nota C.M.: dintr-o densitate superioară vezi ce se întâmplă în densitățile inferioare dar încetinit și cumva deformat, diferit de cum ai putea vedea dacă ai fi plasat chiar în acea densitate)

Gosia: 4D-ul a fost și el configurat când ați configurat 3D-ul, sau a fost acolo înainte?

Swaruu (9): Toate frecvențele sunt acolo; toate fac parte dintr-un gradient și sunt inseparabile. Este pânza din care este făcut Universul (universul fizic). Nu noi am „inventat” 3D-ul. El era acolo și înainte.

Gosia: Dar Federația a înființat-o, nu? Au pus-o peste percepția 5D „normală”, au învelit-o?.

Swaruu (9): Federația a forțat (în sistemul planetar al Pământului; n.m.) scăderea vibrației de la 5D la 3D, adică a impus încetinirea vitezei vibratorii în acel areal. Asta înseamnă, ca percepție, că s-a trecut de la „ușor” la „greu” și de la „repede” la „lent”. Totul s-a făcut prin manipularea frecvenței folosindu-se niște generatoare de unde electromagnetice de frecvența/oscilația corectă pentru a coborî 5D-ul „natural” la o vibrație 3D (nota C.M.: generatoare care sunt amplasate pe Lună)

Gosia: M-am gândit că așa cum 3D-ul a fost impus prin reducerea artificială a vibrației poate că și 4D a pățit la fel; astă pentru că, din câte am înțeles, Universul material este în proporție de 99,9% în 5D.

Swaruu (9): Atât 3D, cât și 4D există în mod natural, precum și 2D și 1D, dar ele fac parte (se regăsesc) în 5D. Voi experimentați 2D-ul ca parte a lui 3D, și cu greu le puteți vedea separat. La fel și cu 4D și 3D. Nu poate exista un „perete” dur,  între 3D și 5D, între ele există un gradient 4D care face trecerea (nota C.M.: dimensiunile difuzează, ca frecvență, una în alta în zona lor de graniță).

Gosia: Ok, știm că toate se întâmplă în același timp... pur și simplu totul există simultan. Cum Federația ne-a retras de la percepția 5D, am rămas retrogradați la 3D, deși și 3D este înglobat în 5D. Ai spus că: „atât 3D, cât și 4D există în mod natural”, dar mai devreme ai afirmat că 3D-ul e artificial. Este artificial sau natural ?

Swaruu (9): A percepe doar în 3D sau în 4D este artificial, dar ambele (3D și 4D) sunt parte a 5D, în mod natural deoarece numărul 3 și numărul 4 fac parte din 5. Acolo, pe Pământ, normalul ar fi să aveți percepții 5D, dar ați fost cufundați într-o „supă” electromagnetică care vă limitează conștientizarea. Și asta prin utilizarea principiului interferenței distructive. Densitatea 5D este acolo dar pur ți simplu nu ești conștient de existența ei. Asta din cauza matricei artificiale care transmite o frecvență care te oprește să vezi dincolo de 3D.

Amintiți-vă că conștiința este holografică și densitatea în care se află vehiculul vostru nu are nimic de-a face cu conștiința voastră. Ce vreau să spun este că voi vă aflați întregi acolo, în niciun caz nu aveți lipsuri, adică nu sunteți ființe handicapate.

Gosia: E clar, mulțumesc. Ce creaturi ocupă 4D-ul ? Ele ne pot vedea?

Swaruu (9): Cei din 4D îi văd pe cei din 3D dar nu-i văd pe cei din 5D. Așa dar, șopârlele (reptilienii) din 4D nu ne pot atinge pe noi, taygetanii, dar noi îi putem vedea și atinge, și ăsta este un mare avantaj pentru noi.

Gosia: Dar ce fel de creaturi există în 4D?

Swaruu (9): Tot felul de creaturi, 4D-ul e populat de tot atâtea varietăți de creaturi ca și în 3D. Ca fizionomie însă sunt foarte diferite iar ca manifestare, destul de imprevizibile.. Dar există, de ex. melci astrali și, mai ales, tot felul de creaturi parazite.

Gosia: De ce se nasc în 4D și nu în 3D sau 5D? Nu înțeleg asta !?

Swaruu (9): Pentru că 4D-ul trebuia să se sincronizeze cu conștiința lor. Este aceeași regulă ca și în oricare altă densitate. Dar există în 4D și tot felul de creaturi frumoase, nu numai hâde. Se regăsesc în mitologia civilizației umane. Creaturi precum spiridușii, trolii, dragonii, gnomi, zâne și multe altele. Și o mulțime de păsări pre care voi nu le aveți în 3D.

Gosia: Ființele care ocupă 4D-ul, sunt și ele blocate acolo? Cine le-a limitat existența la 4D ?

Swaruu (9): Ei nu pot vedea dincolo de 4D.

Gosia: Dar, s-a întâmplat asta ca urmare a blocării noastre în 3D? Blocajul 3D de pe Pământ le afectează și lor existența?

Swaruu (9): Corect. Conștiința reptiliană este blocată în 4D, aparent, chiar dacă sunt și creaturi 3D. Considerați 4D-ul ca zona în care frecvența Matrix devine mai slabă, astfel încât nu se poate suprima suficient 5D-ul dar și o frecvență compatibilă cu 4D care se „scurge” în existență. 4D, nu ar trebui să „existe”, dar există, deoarece sistemul nu este perfect, ca să poată suprima toate frecvențele 5D, ci doar pe unele dintre ele în anumite zone. Imaginați-vă stele, de exemplu cele din 5D (cele mai multe). Într-o zi senină nu le poți vedea pentru că soarele este prea strălucitor și le eclipsează. Nu poți vedea stelele, dar ele sunt totuși acolo. Uneori, ziua poți vedea Luna, nu la fel de clar ca noaptea, dar e observabilă deoarece Soarele nu este suficient de strălucitor pentru a o ascunde complet (4D).

Gosia: În 4D există oameni? 

Swaruu (9): Da, sunt, de exemplu, Agarthanii.

Gosia: Pe măsură ce urcăm, ascensionăm (nota C.M.: de fapt, pe măsură ce scăpăm de închisoarea 3D, care ne-a fost impusă)... vom putea vedea toate acele creaturi 4D? Elfi, gnomi etc?

Swaruu (9): Da, asta deja se întâmplă multora dintre voi. De aceea oamenii zic că văd creaturi ciudate peste tot.

Gosia: Când dormim, mergem în 4D?

Swaruu (9): Când dormi, mergi oriunde te-ar putea duce conștiința și frecvența ta de vibrație pe care le ai în acel moment. Tu ești Sursa acolo. Ești liber. Poți manifesta orice vrei, pentru că ești într-o densitate foarte mare. Singurul motiv pentru care manifestați (vedeți) în vise mașini, copaci, apă sau străzi se datorează conștientizării și concentrării voastre pe trăirile și experiențele pe care le-ați avut în 3D. Se spune pe Pământ că atunci când dormi, mergi într-un anumit tărâm astral. Această credință limitează oamenii și puterea lor de disecție.

Gosia: Bine. Dar 1D și 2D? Acolo ce mai este?

Swaruu (9): Ca stare de conștiință, în 1D s-ar plasa cristalele de cuarț, iar 2D este o stare de conștiință și gândire foarte limitată, închisă în dualitatea 2D. Creaturile din 2D nu prea au opțiuni, sunt axate și dominate doar de simțul supraviețuirii. Multe creaturi trăiesc astfel.

Gosia: Aș spune că și mulți oameni.

Swaruu (9): Da, pentru că conștiința lor este încă blocată în 2D sau 3D inferior. Cei din 3D (ca nivel de conștiință; n.m.), de exemplu, gândesc doar în trei moduri:

1.) Întrebarea primordială: „ Ce mănânc? Asta e bună de mâncat ? Pot să mănânc asta?”

2) A doua caracteristică: „Cum să fac să mă împerechez cu asta ?” Predominantă la ființele din 2D este preocuparea obsesivă asupra morții și asupra supraviețuirii, iar

3) cei din 3D sunt mult mai preocupați nu numai de supraviețuire, dar și de dorința de a prospera precum și de frica de moarte.

 (va continua)

 https://swaruu.org/transcripts/densities-extraterrestrial-message-from-pleiades-taygeta-6https://swaruu.org/transcripts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu