..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

marți, 3 mai 2022

Y6 - Mesaj extraterestru din Pleiade (Taygeta) : Despre densități (II)

 Autor Gosia de la Cosmic Agency; 15 oct. 2018
Traducerea Const. Mihailescu

 (partea a 2-a) 

În 4D știi că există mai multe decât știi atunci când ești în 3D, dar ai și un ego mai pronunțat.

Cei din 5D sunt siguri de identitatea lor, și este posibil să-și cunoască și celelalte aspecte (identități) răspândite în univers.

Deci, există 3 moduri legate de a vedea densitățile:

1.) Calea matematică, umană.

2.) Modul de supraviețuire a conștiinței.

3.) Curba de frecvență în continuă creștere.

* Densitatea 1D se referă le minerale (cristale) în care ești dar nu știi că ești.

* În 2D abia începi să fii conștient că ești și că ești separat de ceilalți.

* În 3D ai o identitate și știi că ai un ego, ești tu și nu te confunzi cu alții.

* În 4D începi să fii conștient că nu ești doar tu, lumea ta și că, deși te miști și acționezi separat, faci parte intrinsecă din ceilalți.

* În 5D ai o identitate clară, dar nu mai ai un ego ca atare („eu și nimic altcineva”, cum era mai ales în 4D), ești un eu conștient, un „eu” însă duplicat și convins că nu ești doar corp fizic ci ai și o parte nematerială (nota C.M.: sufletul, subliminalul) și că amândoi sunteți „tu” care face parte din ceva mult mai mare, răspândit în univers.

Gosia: Care este modul în care îl percepi? Pentru că din explicația ta, îl văd ca pe un amestec de 2 și 3. Starea conștiinței și rata de frecvență, cele două fiind,  probabil, strict legate.

Swaruu (9): Mintea mea vede lucrurile holografic. Am inclus toate cele trei descrieri ca încercări de a înțelege același lucru. Nu le pot separa. Folosesc părți din fiecare după cum am nevoie și când trebuie să descriu o densitate. Le văd pe toate ca părți ale explicației. Dacă ar fi să aleg, aș alege explicația spirituală.

Gosia: Bine. Acum... să trecem la 6D și mai sus. Ce este în 6D? Voi puteți comunica cu ființele din 6D?

Swaruu (9): Numai dacă el doresc. Gândiți-vă la 6D ca la astralul lui 5D. (așa cum 4D este astralul lui 3D). Este acolo, dar nu complet în plan fizic, deși cei din 6D se simt și văd că au corpuri fizice în planul lor.

Ca densitate, cu cât mergi mai sus, cu atât ești mai puțin dens; acolo regulile încep să se schimbe. S-ar putea ca acolo să arăți ca și cum ai avea un corp fizic, o delimitare, o fizionomie, dar vei fi aproape doar energie mai subtilă (un fel de ființă eterată, mai mult gazoasă). Ca manifestare însă, o intenție va fi suficientă pentru a face acțiuni, pentru a  „materializa”.

Gosia: Deci, universul vostru material este în mare parte 5D. Dar există și alte universuri materiale ?

Swaruu (9): Da, sunt materiale dar numai din perspectiva lor, din a noastră sunt energii plasat în alt plan.

Gosia: Cine locuiește în 6D, 7D, 8D și 9D și câte densități sunt până ajungi la SURSĂ?

Swaruu (9): După cum am spus, energia se manifestă gradual ca frecvență, ca vibrație și această stratificare nu se termină niciodată, pentru că, probabil, totul se petrece într-o spirală la a cărei bază se regăsește universul inferior, grosier (energie mai densă) pentru ca apoi, progresiv, să de ajungă la partea cea mai înaltă, unde forma de energie este incredibil de rafinată; și tot așa, până se ajunge la SURSĂ, care, probabil, nu se poate atinge niciodată. Acestea sunt tărâmurile ființelor luminoase, care iau o formă doar atunci când vor, ca atunci când vor să vorbească cu tine. Câteva exemplu: sunt multe Yena (în principal Alcyone), multe Amelie (din Aldebaran).

Gosia: Ai vorbit vreodată cu ei?

Swaruu (9): Ei sunt cei care ne ghidează tot timpul. Și da, am vorbit cu un 6D-7D, nu de mult.

Gosia: Ai conversații cu ei precum aceasta dintre noi, sau telepatic? I-ai văzut, știi cum arată?

Swaruu (9): Numai în astral.

Gosia: Te referi la astralul tău, 6D?

Swaruu (9): Da, dintre 6D și 7D. Uneori, ei pot „sparge” dispozitivele noastre de comunicare, dar asta se întâmplă foarte rar. Contactul se poate realiza dacă noi, cei din 5D, ne ridicăm vibrația în timp ce ei și-o coboară, temporar, pe alor. Altfel, nu ne putem interfera.

Gosia: Te-ai gândit că poate ești blocată acolo, așa cum suntem noi aici, din cauză că cei din planurile superioare lui 5D v-ar fi blocat dintr-un anume motiv sau crezi că a exista în 5D este ceva natural și comun acestui univers?

Swaruu (9): Da, dar pentru că la ei nu există timp, nu prea are rost să-ți pui o astfel de problemă căci, pentru ei, nu există trecut, nici măcar ca percepție. Se cunoaște și se acceptă că în acest univers densitatea 5D este manifestarea naturală a materiei, a energiei.

Gosia: Păi, am înțeles că la acel nivel nu se mai poate vorbi de materie?

Swaruu (9): Numai din punctul lor de vedere. În 7D există doar energie și conștiință. Materia (materializarea) există doar ca rezultat al unei intenții de a se manifesta ceva material într-un univers, cum ar fi 5D. Totul se realizează și se obține doar prin intenționare.

Gosia: Ai spus mai devreme că frecvența înseamnă oscilații (vibrații) ale materiei. E posibil ca la un moment dat, materia să dispară complet pentru nivelul la care se manifestă?

Swaruu (9): Da, atunci când materia oscilează prea repede, devine energie. Deci, treptat încetează să fie „solid”, devine doar energie potențială. Trebuie să te concentrezi mult pe intenție, pentru a putea materializa ceva. De la un anumit nivel, dispare interesul materializării în ceva anume, toată manifestarea se face prin conștiință pură.

Gosia: Ai spus: „Acolo trebuie să te concentrezi mult pe intenție, ca să materializezi un model dorit”. Acea formă manifestată, în ce plan va putea continua să existe?

Swaruu (9): În orice densitate, inclusiv 3D.

Gosia: De fapt mă interesează la ce „D” materia încetează să mai existe așa cum o știm noi..

Swaruu (9): Aș spune că în timpul tranziției de la 6D la 7D.

Gosia: Bine. Au percepție individualizată despre sine?

Swaruu (9): Sinele începe să se evapore pe măsură ce simți că tu ești toată lumea, că te regăsești în toată lumea și în fiecare.

Gosia: La ce „D” se întâmplă asta?

Swaruu (9): Puteți observa asta chiar că în 5D, spre care tindeți voi să vă manifestați. Se întâmplă treptat!

Gosia: Mi-ai spus mai devreme că ai experimentat ca o ființă 7D într-o altă existență. Ai o amintire despre asta? Cum îți amintești a fi planul 7D?

Swaruu (9): Îmi amintesc că aveam un simțământ puternic de iubire fără obiect, de pace și împăcare, de parcă m-aș fi putut înveli cu ea, așa cum o poți face cu o pătură moale, catifelată și călduroasă.

Îmi amintesc că tot ce îmi doream sau aveam nevoie se îndeplinea instantaneu, doar prin intenție. Apoi, puteam vedea tot ceea ce se întâmpla oriunde, indiferent de locație. Mă domina un sentiment că am sau pot avea orice-mi doream, un sentiment că nu am nevoie de nimic și certitudinea că pot avea absolut orice mi-aș fi dorit.

Noi și voi suntem planetele, suntem praful interstelar, suntem iarba de oriunde, suntem orice creatură, de la bacterie la cea mai complexă ființă (conștiință). Asta acum și mereu căci în acest ACUM se întâmplă totul iar acest ACUM este infinit (adică ceea ce voi numiți trecut, prezent și viitor). Fiecare amintire o regăsești în tine și ești conștient de toate pentru că totul se întâmplă chiar acum, căci nu există timp. Doar EȘTI. Cuvintele nu mai au rost, toate răspunsurile le ai, toate imaginile le ai, toată IUBIREA e în tine căci TU EȘTI IUBIREA.

Gosia: Wow, ce descriere frumoasă, mulțumesc!

Simt că ființa mea este încă undeva deasupra într-o densitate superioară și vreau să iau contact cu acea sferă. Întrebarea este dacă conștiința noastră nu se limitează la o anumită densitate?, de ce percepția nu merge acolo sus? De ce rămâne în 3D-5D dacă ființa noastră superioară există oricum?

Swaruu (9): Cu toții suntem valuri staționare (un concept energetic în care energia potențială împrăștiată peste tot tinde să se concentreze într-un singur punct, deoarece acel punct primește cea mai mare atenție). Suntem un val staționar pentru că suntem obișnuiți să acordăm atenție identității noastre prezente (ca Gosia - ego-ul tău și ca Swaruu - eul meu).

Când renunțăm la toate atașamentele și suntem pur și simplu, putem accesa alte puncte de atenție sau unde staționare. Putem fi oricine vrem să fim.

Dar, din nou, pentru a face asta, trebuie să fii într-o dimensiune superioară, cum ar fi cea de-a 7-a. Energia potențială se va manifesta în materie ca rezultat al unei intenții de creare a atenției unei conștiințe.

Gosia: Deci, cum încetăm să acordăm atenție vehiculelor noastre, ego-ului, pentru a putea mișca valul?

Swaruu (9): Transcenzând ceea ce ești. Înțelegând că ești mult mai mult. Eliberarea ego-ului, acesta este doar rezultatul distrugerii sinelui în timpul meditației profunde sau când ai trecut în cele din urmă mai departe!

Gosia: Deci, înainte de a ne încarna în 3D sau 5D, a existat ceva în conștiința noastră 7D (și mai presus de asta) care ne-a împins atenția? Bănuiesc că totul revine la întrebarea de ce Sursa a ales să se expansioneze, să izbucnească în afara ei ?

Swaruu (9): Dorința (intenția) de a crea altceva, ceva mai mult, asta a creat dinamica.. Cu alte cuvinte, Iluminismul.

Gosia: Dar înainte de a face asta, noi, ca conștiință de densitate mai mare, ca parte a Sursei, nu știam că va fi greu să revenim ACASĂ la SURSĂ ? Știam aceasta?

Swaruu (9): Ca Sursă știam, nu aveam cum să nu știm. Sunt sigură că scopul aventurii este de a ne reuni din nou, de a reveni la matcă. Dar când ne vom reuni vom fi mai extinși, mai cuprinzători, deși despre acest lucru nimeni nu știe exact, inclusiv noi.

Gosia: Ok Swaruu, mulțumesc din nou foarte mult. Acum mi-am extins cunoașterea despre densități. Te prețuiesc mult și sunt recunoscătoare pentru timpul pe care mi l-ai acordat.

Swaruu (9): Am o apreciere asemănătoare pentru tine și pentru munca ta. Mulțumesc! Vorbim din nou în curând.

https://swaruu.org/transcripts/densities-extraterrestrial-message-from-pleiades-taygeta-6https://swaruu.org/transcripts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu