........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE, REPREZINTĂ ABUZ DE PUTERE ȘI FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ.

Totalul afișărilor de pagină

luni, 11 octombrie 2021

Situație scandaloasă! Persoanele nevaccinate sau cele care nu prezintă un test Covid-19 negativ nu vor mai putea intra în această instituție publică

 Ion Motea; 08.10.2021; actualINSTANT ARTICLES

Potrivit unei hotărâri adoptate de Comitetul Local pentru Situații de Urgență (CLSU) Deva, accesul în sediul Primăriei Deva va fi permis doar persoanelor vaccinate împotriva COVID-19 sau celor care au un test negativ referitor la infecția cu virusul SARS-CoV-2.

Măsura restricţionării accesului nu se aplică angajaţilor Primăriei Deva şi celor ai serviciilor publice din subordinea Consiliului Local Deva.

Turiştii care doresc să urce cu telecabina pe Dealul Cetăţii Deva vor trebui să dovedească faptul că s-au vaccinat sau pot prezenta un test negativ la COVID-19. Telecabina va funcţiona la jumătate din capacitate.

În plus, Complexul de piscine Aqualand se va închide pentru public până la o decizie viitoare a CLSU Deva.

Şedinţele Consiliului Local al Municipiului Deva se vor desfăşura în sistem online, iar audienţele cu cetăţenii sunt suspendate până la emiterea unor noi reglementări.

De asemenea, începând de vineri documentele vor putea fi depuse la Primărie şi în sistem online, prin fax sau poştă, până la încetarea stării de alertă.

Toate persoanele care vor utiliza transportul public local în comun sunt obligate să poarte mască de protecţie sanitară, iar mijloacele de transport în comun vor fi utilizate la jumătate din capacitate. Acţiunea de dezinfecţie în autobuzele locale se va realiza zilnic, la finalul programului de lucru.

Incidenţa cazurilor de COVID-19 a fost calculată vineri, în municipiul Deva, la o valoare de 7,39 la mia de locuitori.

Pe ansamblul judeţului Hunedoara acest indicator are o valoare de 4,59 la mia de locuitori, relevă datele Direcţiei de Sănătate Publică, informează agerpres.ro.

https://www.bugetul.ro/situatie-scandaloasa-persoanele-nevaccinate-sau-cele-care-nu-prezinta-un-test-covid-19-negativ-nu-vor-mai-putea-intra-in-a

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu