........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE, REPREZINTĂ ABUZ DE PUTERE ȘI FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ.

Totalul afișărilor de pagină

marți, 12 octombrie 2021

Vaccinat fiind, Dragoș Pătraru s-a infectat cu Covid-19! ‘Nu cred că aș fi trecut prin boala asta fără vaccin’

 Eugen Dinu, redactor; 11.10.2021; INSTANT ARTICLESmedia & marketing

    • Jurnalistul Dragoș Pătraru a fost confirmat zilele acestea cu COVID-19. Pătraru susține, pe Facebook, că, dacă nu ar fi avut vaccinul, nu crede că ar fi trecut prin boală.

Dragoș Pătraru a subliniat, într-o postare, că vaccinul nu garantează că nu iei coronavirus, ci „te ajută să nu mori dacă îl iei”.

„Mulțumesc pentru vorbele frumoase, promit să fiu bine. Constat cu regret că încă pot respira fără ajutor oameni care când aud de cineva că are covid spun: dar parca era vaccinat! Înțelegem că vaccinul nu garantează că nu iei covid, ci te ajută să nu mori daca il iei sau râmânem aceiași ignoranți needucați ai Europei?

https://www.bugetul.ro/vaccinat-fiind-dragos-patraru-s-a-infectat-cu-covid-19-nu-cred-ca-as-fi-trecut-prin-boala-asta-fara-vaccin/

PS: La cât de rău îmi e de trei zile, nu cred că aș fi trecut prin boala asta fara vaccin. Să vă fie bine!”,. spune Dragoș Pătraru.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu