..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 10 octombrie 2021

Realități trucate

Închideți școlile, că învață copiii aritmetică și râd de voi! Bucureștiul se mândrește după congresul PNL cu 45% din „cazurile” de covid raportate pe țară. (Nu discutăm cum se fac raportările și ce mare brânză înseamnă un caz fără simptome sau nas înfundat. Mergem pe cifrele lor.)

Tot Bucureștiul are peste 50% din populație vaccinată. Aproape dublu decât media pe țară, de 27%. În restul țării, rămâne o rată a vaccinării binișor sub medie, când scădem Capitala, care trage media în sus.

Ca populație, în București ar fi 15% din țară. Să explice Nicușor, că-i matematician, cum e cu „eficiența de 95%” și „valul nevaccinaților”. Eu explic băbește: dacă vaccinul era apă de ploaie, nu făcea nici rău nici bine, Bucureștiul trebuia să dea 15% din „infectați”. Așa, cu de două ori mai multe imunizări decît în restul țării, dă de 3 ori mai multe „infecții”.

Iar situația se repetă și pe restul podiumului, ocupat de Timiș și Cluj (locul 3 la infectări, locul 2 la vaccinări). De unde te-ai fi așteptat să găsești pe lista zonelor „calamitate” Giurgiu, Suceava, Teleorman, Mehedinți, ceva din zonele mai puțin vaccinate.

Imaginea la nivel național o repetă pe cea la nivel mondial, atunci când comparăm țările cele mai vaccinate cu cele mai nevaccinate. O surpriză similară ca atunci când am comparat rata de infectare din statele americane care au impus masca și cele care au preferat libertatea.

https://evadare.ro/stiinta-si-tehnica/judetele-cele-mai-vaccinate-fruntase-si-la-infectare/?fbclid=IwAR3EPV_sHovnYNmIOVNtI_Yr9ECnT78EHxRkV8UU5OeGS2LgH--GOSeqngU


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu